Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Přichází Kapitán Říp! Superhrdina v novém satirickém seriálu


ikona
Redakce
jiří vyorálekkapitán řípluděk sobotamall.tvpetra nesvačilovátereza dočkalová
Jo, Civalovi dovolili natočit seriál.  

Největší kulturní událost roku nebo minimálně karantény je tady -  Kapitán Říp. Seriál, který vymyslel a režíroval Cival, scénář k němu napsal Daniel Zeman alias Woody a několika pitomými fóry a nápady přispěl i Mr. Hlad. A myslíme si, že byste ho měli vidět, protože pokud vám alespoň trošku sedí styl humoru, který se na MovieZone pokoušíme praktikovat, mohl by se vám Kapitán Říp líbit. 

Kapitán Říp je první český superhrdina. Sice na to nevypadá, protože je to půlmetrový plyšový lev, ale vzhledem k tomu, že má jeskyni a sluhu jako Batman a bojuje proti všemu, co může Čechům pokazit náladu (imigranti, politická korektnost, neúspěchy fotbalové reprezentace a další zásadní věci, které hýbou naší společností), tak tím superhrdinou skutečně je. Do Avengers by ho ale nespíš nevzali, protože je to tak trochu hovado, které tu svou superhrdinskou misi nebere zdaleka tak vážně jako Captain America a po Black Widow by nejspíš vyjel v půlce prvního filmu. 

Ale je s ním zábava. Nekorektní, drsná, nebojíme se říct, že občas dost odvážná a zároveň ne laciná. Nebo ne moc laciná. Posoudit to můžete sami na MALL.TV, kde se Kapitán Říp objeví už v neděli 10. května. Čeká vás deset epizod, které se budou vysílat vždy dvakrát týdně v neděli a ve středu a krom loutkového superhrdiny dorazí i Jiří Vyorálek, Luděk Sobota, Petra Nesvačilová nebo Tereza Dočkalová. A taky Největší Čech a špičky české politiky - i když těm se Kapitán Říp asi moc líbit nebude...

Teaser: 

Trailer: 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (82)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace