Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: 10 hejtů na filmové a seriálové streamování nejenom v Čechách

příspěvky 41 - 58 Napsat příspěvek
748213
[url=https://notesfrompoland.com/2020/03/10/katoflix-a-catholic-version-of-netflix-launches-in-poland/?fbclid=IwAR2e-hKxighZIFltmGEu-PW447SBBybKXxIM1xD3-cA2GA0ynl7gCS8h5H0]Meanwhile in Poland[/url]
0 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
8)
748210
*8)*
748204
0 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Dík
748209
Dík
748203
0 0
reagovat
reaguje na: Lukes-
Legálně je nemáš, protože jsi stornoval nákup licence ;)
748204
Legálně je nemáš, protože jsi stornoval nákup licence *;)*
748202
6 0
reagují: Robur, Lukes-
reagovat
reaguje na: Lukes-
Jak byla kdysi ta anketa "Největší Čech", tak dneska bys to vyhrál ty. :+
748203
Jak byla kdysi ta anketa "Největší Čech", tak dneska bys to vyhrál ty. *:+*
748202
1 0
reagují: Lukes-
reagovat
reaguje na: TedGeorge
se
748202
se
748199
0 0
reagují: Gonzi, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: verbst
"Chybí mí to, že spousta věcí je na Netflixu v US, ale u nás nikoliv"

Ono to platí i naopak. Spousta věcí je na Netflixu u nás je, ale není v US. Třeba Přátelé :) Mezi regiony se u přejatých pořadů (filmy a seriály) rozdíly dělaly a budou dělat dál, na to je systém lokálních distribučních práv příliš velká chobotnice. Ale u čistě původní tvorby platí, že Netflix a další celosvětové rozšířené služby regiony nerozlišují a to včetně data premiéry.
748200
"Chybí mí to, že spousta věcí je na Netflixu v US, ale u nás nikoliv" Ono to platí i naopak. Spousta věcí je na Netflixu u nás je, ale není v US. Třeba Přátelé :) Mezi regiony se u přejatých pořadů (filmy a seriály) rozdíly dělaly a budou dělat dál, na to je systém lokálních distribučních práv příliš velká chobotnice. Ale u čistě původní tvorby platí, že Netflix a další celosvětové rozšířené služby regiony nerozlišují a to včetně data premiéry.
748182
4 -1
reagovat
reaguje na: Lukes-
748199
https://www.youtube.com/watch?v=3O8J2locx5o
748198
1 -1
reagují: Lukes-
reagovat
Když si koupíte film na itunes, tak apple vrátí do 14 dnů peníze, ale ten film pak zmizí z knihovny. Jde to udělat ale i tak, aby vám vrátili peníze a film vám zůstal.
748198
Když si koupíte film na itunes, tak apple vrátí do 14 dnů peníze, ale ten film pak zmizí z knihovny. Jde to udělat ale i tak, aby vám vrátili peníze a film vám zůstal.
0 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
Tie staré veci. Bral by som streamovaciu službu, na ktorej by boli aspoň 30 rokov staré filmy a pokojne aj seriály (občas si pustím diel z Eastwoodovho Rawhide a je to celkom pohodička).

Čo sa mňa týka, bral by som stream, kde by boli napr. iba staré westerny, ale na to by sme sa pozerali tak piati na svete. :D
748196
Tie staré veci. Bral by som streamovaciu službu, na ktorej by boli aspoň 30 rokov staré filmy a pokojne aj seriály (občas si pustím diel z Eastwoodovho Rawhide a je to celkom pohodička). Čo sa mňa týka, bral by som stream, kde by boli napr. iba staré westerny, ale na to by sme sa pozerali tak piati na svete. :D
13 -1
reagovat
reaguje na: r0st4
To by nejdřív musel Netflix připustit, že tu existuje něco jako pirátská scéna.

Co se týče kvality, předplácím sice HD Netflix, ale rozlišení mě netrápí. Co je ale tristní je komprese/bitrate. Zkuste mrknout třeba na začátek první epizody Zaklínače, kde se tekoucí voda v rybníku překresluje jednou za cca sekundu, dvě. A nebo ten color banding v tmavých scénách...
748191
To by nejdřív musel Netflix připustit, že tu existuje něco jako pirátská scéna. Co se týče kvality, předplácím sice HD Netflix, ale rozlišení mě netrápí. Co je ale tristní je komprese/bitrate. Zkuste mrknout třeba na začátek první epizody Zaklínače, kde se tekoucí voda v rybníku překresluje jednou za cca sekundu, dvě. A nebo ten color banding v tmavých scénách...
748186
4 -3
reagovat
Za mě rozhodně chybí agregace. Byť myslím, že zdaleka proveditelnější by byl třeba model, kdyby si jakákoliv streamovací služba mohla za nějakou standartizovanou cenu koupit licenci na libovolný obsah ... řekněme starší 10 let. Vždyť na tom by přece vydělali všichni ne?
748190
Za mě rozhodně chybí agregace. Byť myslím, že zdaleka proveditelnější by byl třeba model, kdyby si jakákoliv streamovací služba mohla za nějakou standartizovanou cenu koupit licenci na libovolný obsah ... řekněme starší 10 let. Vždyť na tom by přece vydělali všichni ne?
4 -1
reagovat
Výborný článek :+ 
Já v uplynulých měsících otestoval prakticky všechny VOD služby a ještě bych doplnil kritiku rozhraní, která je třeba u Amazonu katastrofální, nastavení titulků atd. je za trest, totéž HBOGO již zméněné. 

Taky mi vadí a to platí pro všechny, že není více propojená mobilní appka s dekstopovou nebo TV, jak to má třeba Spotify. 

Jasně, dá se to obejít externími ovladači, ale tohle si říká o nějakou "rozšířenou realitu" s informacemi o filmu, zajímavostmi atd. atd. 

Vemte si jenom, kdo máte zkušenosti, jak skvěle funguje Yatse pro Kodi, proč tohle sakra nemám od Netflixu, když jim zaplatím přes 4 tisíce za rok? 
748189
Výborný článek *:+*  Já v uplynulých měsících otestoval prakticky všechny VOD služby a ještě bych doplnil kritiku rozhraní, která je třeba u Amazonu katastrofální, nastavení titulků atd. je za trest, totéž HBOGO již zméněné.  Taky mi vadí a to platí pro všechny, že není více propojená mobilní appka s dekstopovou nebo TV, jak to má třeba Spotify.  Jasně, dá se to obejít externími ovladači, ale tohle si říká o nějakou "rozšířenou realitu" s informacemi o filmu, zajímavostmi atd. atd.  Vemte si jenom, kdo máte zkušenosti, jak skvěle funguje Yatse pro Kodi, proč tohle sakra nemám od Netflixu, když jim zaplatím přes 4 tisíce za rok? 
7 0
reagují: speedy.mail
reagovat
Já jsem už docela dlouho věrný Netflixu (pro mě pořád nejlepší poměr cena x výkon), byť posledních pár měsíců mi simultánně jede i HBO GO a Amazon Prime (po uběhnutí "levného" půl roku ale určitě ruším a obnovovat budu až s Pánem prstokladu). Stejně jako asi všichni, i já bych docela ocenil nějakej agregát, ale moc nevěřím, že by k tomu v dohledné době došlo:-

Jinak si dovolím detail k počešťovací snaze Netflixu, která je sice chvályhodná, ale naprosto žalostná. Kupříkladu posledních pár sérií The Big Bang Theory disponuje vyloženě tristními překlady, které nemají daleko ke Google Translatoru. Kdyby radši Netflix místo najímání neschopných, nebo přetažených překladatelů sáhl do komunitních zdrojů, udělal by mnohem líp. Zrovna TBBT mělo vynikající "amatérský" překlad, korejské Kingdom má taky super české titulky... navíc drtivá většina autorů by to podle mě Netflixu nechala jen za přiznání autorství.
748186
Já jsem už docela dlouho věrný Netflixu (pro mě pořád nejlepší poměr cena x výkon), byť posledních pár měsíců mi simultánně jede i HBO GO a Amazon Prime (po uběhnutí "levného" půl roku ale určitě ruším a obnovovat budu až s Pánem prstokladu). Stejně jako asi všichni, i já bych docela ocenil nějakej agregát, ale moc nevěřím, že by k tomu v dohledné době došlo*:-* Jinak si dovolím detail k počešťovací snaze Netflixu, která je sice chvályhodná, ale naprosto žalostná. Kupříkladu posledních pár sérií The Big Bang Theory disponuje vyloženě tristními překlady, které nemají daleko ke Google Translatoru. Kdyby radši Netflix místo najímání neschopných, nebo přetažených překladatelů sáhl do komunitních zdrojů, udělal by mnohem líp. Zrovna TBBT mělo vynikající "amatérský" překlad, korejské Kingdom má taky super české titulky... navíc drtivá většina autorů by to podle mě Netflixu nechala jen za přiznání autorství.
14 0
reagovat
reaguje na: pytlik
Teď mi to došlo, nicméně ten hejt to nijak neneguje. Ty promlky by nemuseli být takové a rychlejší VOD varianty jako třeba Google Play disponují nízkou kvalitou a vysokou cenou.
748185
Teď mi to došlo, nicméně ten hejt to nijak neneguje. Ty promlky by nemuseli být takové a rychlejší VOD varianty jako třeba Google Play disponují nízkou kvalitou a vysokou cenou.
748184
3 0
reagují: speedy.mail
reagovat
Jen sem připíchnu, že nový Lví král už je u nás na HBO GO :+
748184
Jen sem připíchnu, že nový Lví král už je u nás na HBO GO *:+*
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Pětka. Ty starý věci mi fakt chybí.

Co se týče čtyřky - jako chápu, pokud to někdo nestihne v kině, tak by se rád podíval co nejrychleji, ale poslední dobou mi stačí danej film fakt vidět v kině a ne se třepat na to, až to bude dostupný "doma"... zrovna i ty jmenovaný jsou toho zářným příkladem, i když z jinejch důvodů. Lion King byl cringe shit už v kině a Joker naopak tak dobrej a silnej zážitek, že nemám důvod to vidět hnedka zase.

A co bych tam někde vypíchnul (nevím, jestli jsem to v tý rychlosti nepřehlídnul, možná by to mohlo spadat do osmičky) - chybí mí to, že spousta věcí je na Netflixu v US, ale u nás nikoliv. Že se prostě v dnešní době dělaj takový rozdíly mezi regionama.
748182
Pětka. Ty starý věci mi fakt chybí. Co se týče čtyřky - jako chápu, pokud to někdo nestihne v kině, tak by se rád podíval co nejrychleji, ale poslední dobou mi stačí danej film fakt vidět v kině a ne se třepat na to, až to bude dostupný "doma"... zrovna i ty jmenovaný jsou toho zářným příkladem, i když z jinejch důvodů. Lion King byl cringe shit už v kině a Joker naopak tak dobrej a silnej zážitek, že nemám důvod to vidět hnedka zase. A co bych tam někde vypíchnul (nevím, jestli jsem to v tý rychlosti nepřehlídnul, možná by to mohlo spadat do osmičky) - chybí mí to, že spousta věcí je na Netflixu v US, ale u nás nikoliv. Že se prostě v dnešní době dělaj takový rozdíly mezi regionama.
3 -1
reagují: Thomas
reagovat
Výstižně a dobře napsáno. Sdílím hlavně první hejt (č.11). Ta 4K kvalita by opravdu měla být standardem. 
Potom také kvalita/kvantita produkce Netflixu. Pustil jsem si např. film 5th Wave a dodívali jsme se na to s manželkou jen ze zvědavosti, jak se tato parodie na film vyvrbí. 
748181
Výstižně a dobře napsáno. Sdílím hlavně první hejt (č.11). Ta 4K kvalita by opravdu měla být standardem.  Potom také kvalita/kvantita produkce Netflixu. Pustil jsem si např. film 5th Wave a dodívali jsme se na to s manželkou jen ze zvědavosti, jak se tato parodie na film vyvrbí. 
2 0
reagují: martinbucek, newborec
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se