Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Recenze nepřetržité války v dramatu 1917

příspěvky 21 - 29 Napsat příspěvek

9/10

Velká pecka.
746014
Velká pecka.
9/10
6 -2
reagovat
Nedá mi to, abych neměl jednu poznámku. 6. duben 1917 možná předznamenal konec, ale rychlý bych mu rozhodně neříkal, válka trvala ještě rok a sedm měsíců :)
746012
Nedá mi to, abych neměl jednu poznámku. 6. duben 1917 možná předznamenal konec, ale rychlý bych mu rozhodně neříkal, válka trvala ještě rok a sedm měsíců *:)*
7 0
reagovat
reaguje na: xxendxx
Podle mě sice umřel ten správnej, ale jinak absolutní souhlas.
746010
Podle mě sice [spoiler]umřel ten správnej[/spoiler], ale jinak absolutní souhlas.
746005
2 -1
reagovat
reaguje na: xxendxx

8/10

Za mě ale třeba umřel ten správnej . To pobíhání bylo opravdu takový...no stačilo se zastavit a střelit jej do zad a konec. Ale v koncepci celýho toho filmu jsem to chápal.
746007
Za mě ale třeba [spoiler]umřel ten správnej [/spoiler][spoiler]. To pobíhání bylo opravdu takový...no stačilo se zastavit a střelit jej do zad a konec. Ale v koncepci celýho toho filmu jsem to chápal. [/spoiler]
8/10
746005
1 -1
reagovat

7.5/10

První půlka mě bavila, fandil jsem jim a hltal každou vteřinu, jenže pak umřel ten špatnej a od scény 1 vs 1 v baráku mě to najednou začalo bejt úplně burt a zmatene pobíhání po prepalenem hořícím náměstí plným stormtrooperů bylo takový nějak strašně divadelní, že jsem prozíval i forestuv okamžik před zakopama a následnéj pokec s bratrem už jsem přetrpěl..   první půlka 10/10, druhá půlka tak 5/10...
746005
První půlka mě bavila, fandil jsem jim a hltal každou vteřinu, jenže [spoiler]pak umřel ten špatnej a od scény 1 vs 1 v baráku mě to najednou začalo bejt úplně burt a zmatene pobíhání po prepalenem hořícím náměstí plným stormtrooperů bylo takový nějak strašně divadelní, že jsem prozíval i forestuv okamžik před zakopama a následnéj pokec s bratrem už jsem přetrpěl..   první půlka 10/10, druhá půlka tak 5/10...[/spoiler]
7.5/10
8 -4
reagují: earthworm, esmo
reagovat
IMF: Babičku už jsem takhle vyzpovídal před lety.
746003
IMF: Babičku už jsem takhle vyzpovídal před lety.
3 -1
reagovat
IMFe, ty píšeš sakra dobře. 
746000
IMFe, ty píšeš sakra dobře. 
8 -1
reagovat
První kandidát na film roku
745999
První kandidát na film roku
1 -3
reagovat

9/10

Bylo to skvělý. Mendes si to takhle chtěl natočit a ani jednou neuhne. A já mu to žral. V počátku jsem si říkal, že to snad ani na ten "jeden záběr" není možný natočit, nicméně co pak kluci za kamerou a u počítačů vymysleli... nádhera. Odnesl jsem si toho víc než dost a byl emočně zainvestovanější než v případě podobně audiovizuálně vymazleného Dunkirku. Tohle je zřejmě nejbližší ukázka války. Splnit rozkaz, přežít a u toho zachránit stovky ne-li tisíce. Jasně, že tu medaili vyměníš za víno. 

Klobouček i pro dvojičku ústředních herců, kteří se s tím poprali famózně a ty dva kluky, kteří by prostě raději byli doma, ale zároveň jsou připraveni plnit i ty nejšílenější rozkazy a krýt se navzájem vlastním životem, jsem jim věřil až do konce.
745998
Bylo to skvělý. Mendes si to takhle chtěl natočit a ani jednou neuhne. A já mu to žral. V počátku jsem si říkal, že to snad ani na ten "jeden záběr" není možný natočit, nicméně co pak kluci za kamerou a u počítačů vymysleli... nádhera. Odnesl jsem si toho víc než dost a byl emočně zainvestovanější než v případě podobně audiovizuálně vymazleného Dunkirku. Tohle je zřejmě nejbližší ukázka války. Splnit rozkaz, přežít a u toho zachránit stovky ne-li tisíce. Jasně, že tu medaili vyměníš za víno.  Klobouček i pro dvojičku ústředních herců, kteří se s tím poprali famózně a ty dva kluky, kteří by prostě raději byli doma, ale zároveň jsou připraveni plnit i ty nejšílenější rozkazy a krýt se navzájem vlastním životem, jsem jim věřil až do konce.
9/10
5 -2
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se