Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku 6 underground: Tajné operace: Recenze

příspěvky 41 - 59 Napsat příspěvek
reaguje na: Disketa1
Také jsem si říkal, jeho komentář tu dost chybí. Tipuji že by to byla dlouhá řada dvou stovek vykřičníků, občas přerušovaná slovy "orgasmus", "mega nářez", "bůh" a "vrchol kinematografie". Všechno caps lockem, samozřejmě.
738550
Také jsem si říkal, jeho komentář tu dost chybí. Tipuji že by to byla dlouhá řada dvou stovek vykřičníků, občas přerušovaná slovy "orgasmus", "mega nářez", "bůh" a "vrchol kinematografie". Všechno caps lockem, samozřejmě.
738540
4 -3
reagovat
reaguje na: Disketa1
Ale chodí sem uživatel Spiker a ten říká: čistý Bay za 9/10! Čistého jsou na tom imho jenom kamerové čočky :D
738546
Ale chodí sem uživatel Spiker a ten říká: čistý Bay za 9/10! Čistého jsou na tom imho jenom kamerové čočky *:D*
738540
7 -1
reagovat
Ja se docela tesil, ale první reakce odevšad me dost odradily. Mozna nekdy v budoucnu, az hodne nebudu vedet, co s volným casem. Škoda
738545
Ja se docela tesil, ale první reakce odevšad me dost odradily. Mozna nekdy v budoucnu, az hodne nebudu vedet, co s volným casem. Škoda
2 -1
reagovat
Ona bohužel ani ta akce není tak dobrá, jak by měla. Má svoje momenty, ale celkově nejde o nic, co bysme neviděli už jinde a líp. Ani rekordní počet moneyshotů za minutu to nezachrání.

Kolem a kolem pro osobně Bayův průměr. 6/10
738544
Ona bohužel ani ta akce není tak dobrá, jak by měla. Má svoje momenty, ale celkově nejde o nic, co bysme neviděli už jinde a líp. Ani rekordní počet moneyshotů za minutu to nezachrání. Kolem a kolem pro osobně Bayův průměr. 6/10
4 -2
reagovat

9/10

Nářez. Čistý Bay
738543
Nářez. Čistý Bay
9/10
3 -13
reagovat
Velká škoda, že už dvanáct let sem nechodí uživatel MichaelBay. Fakt by mě zajímalo, co si o tomto snímku myslí.
738540
Velká škoda, že už dvanáct let sem nechodí uživatel MichaelBay. Fakt by mě zajímalo, co si o tomto snímku myslí.
4 -1
reagují: HAL, Cowboy
reagovat
I za mě přinejlepším průměr. V podstatě jsem ale čekal, že to tak dopadne. Za mě osobně to lákání slovutných hollywoodských režisérů na tučnou výplatu a absolutně volné ruce Netflixu jednou zlomí vaz. Protože stejně jako u téměř všech předchozích snímků i tady je krásně vidět, že bez produkčního dozoru velká část režisérů není schopna udržet myšlenku ani na ploše dvou po sobě jdoucích scén:-

Jak říkali mnozí přede mnou, 6U vypadá po vizuálně stránce maximálně vymazleně, ale... to je prostě všechno. Příběh plytký, dialogy debilní (i na poměry akčního žánru) a na konci to v člověku nezanechá vůbec žádný dojem, protože to vlastně absolutně nedávalo smysl.
738539
I za mě přinejlepším průměr. V podstatě jsem ale čekal, že to tak dopadne. Za mě osobně to lákání slovutných hollywoodských režisérů na tučnou výplatu a absolutně volné ruce Netflixu jednou zlomí vaz. Protože stejně jako u téměř všech předchozích snímků i tady je krásně vidět, že bez produkčního dozoru velká část režisérů není schopna udržet myšlenku ani na ploše dvou po sobě jdoucích scén*:-* Jak říkali mnozí přede mnou, 6U vypadá po vizuálně stránce maximálně vymazleně, ale... to je prostě všechno. Příběh plytký, dialogy debilní (i na poměry akčního žánru) a na konci to v člověku nezanechá vůbec žádný dojem, protože to vlastně absolutně nedávalo smysl.
5 -2
reagovat

imfe

Ehm 6/10? To jako vážně? Jednak nechápu za co a taky to hodnocení absolutně nesouhlasí s recenzí. Není to nějaká chyba?
738537
Ehm 6/10? To jako vážně? Jednak nechápu za co a taky to hodnocení absolutně nesouhlasí s recenzí. Není to nějaká chyba?
imfe
8 -3
reagovat
Po cca 25 minutach vypnute... 2/10!
738529
Po cca 25 minutach vypnute... 2/10!
8 -3
reagovat

Díky Imfe

Vizuál a vymazlenost akčních scén je o řád vyšší než kdekoli jinde Bay toto umí, jako nikdo jiný. Jenže ten film je prostě už moc debilní. Není jen tupý a přímočarý jako (skvělí) první Expendables, ani to není Bayovsky hloupé ale pořád konzistentní a zábavné jako (dokonalí) Bad Boys II. Tohle je koláž těch nejlepších akčních scén říznutá dějem z třetí cenové. Co tam dělá ten parkourista? Jak se všude dostávají v převlecích? Opravdu se dá 5ti medailonkům a třem misím říkat film? Poznal by vůbec někdo, kdybych prohodil většinu akčních scén?

Bayhem naprosto dokonalý, ale jako film je to taková akční variace na Kameňák (I wish I was joking).
=========
Imf producentským dohledem trefuje hřebíček na hlavičku. 6 Underground má pro mně až nepochopitelné nedostatky co se týče například stavby děje, vývoje postav apod. Opravdu se nebavíme o tom, že film je jednoduchý, to mi nikdy nevadilo. Tady ale defacto chybí základní motivace postav k jakémukoli činu.

Jako příklad si opět vezmu Parkouristu:

V jeho medailonku se dozvíme, že je obyčejný zloděj a že jej zradila jeho zlodějská parta (což by mohlo mít nějaký efekt, když jej jeho noví kámoši zachrání, ale nemá). Najednou je ze zloděje ochránce dobra na této planetě - proč? Protože. Dále tento hrdina u všech misí dělá jedinou věc: krásně parkouruje. Za celý film neudělá nic, co by bez jeho unikátního skillsetu nešlo. Když parkourem utíká přes staveniště, zlý hromotluk jej dožene. Ve Florencii sedí na střeše a celý jeho přínos je, že jej zbytek týmu musí nabrat (kdyby zůstal sedět, tak o něm nikdo neví, nikdo jej nehledá atd).

Kdyby to nebyl céčkový, ale béčkový film, tak se dozvíme, že krade, protože měl strašně těžké dětství a že je vlastně hodný. Taky vidíme, že okrádá zlou mafii a ta mu za to zabije rodinu = skočí po příležitosti dělat pořádek ve světě. V rámci jeho heroické činnosti pak vidíme, jak je schopný rozsévat kamery či nálože na nepřístupná místa, jak bez problémů utíká všem záporákům (viz okrsek 13), nebo je jako zloděj nenápadně odzbrojuje, atd. atp. TOTO je přesně to, co tomu filmu chybí od začátku do konce, u všech postav, dějových oblouků atd.
738528
Vizuál a vymazlenost akčních scén je o řád vyšší než kdekoli jinde Bay toto umí, jako nikdo jiný. Jenže ten film je prostě už moc debilní. Není jen tupý a přímočarý jako (skvělí) první Expendables, ani to není Bayovsky hloupé ale pořád konzistentní a zábavné jako (dokonalí) Bad Boys II. Tohle je koláž těch nejlepších akčních scén říznutá dějem z třetí cenové. Co tam dělá ten parkourista? Jak se všude dostávají v převlecích? Opravdu se dá 5ti medailonkům a třem misím říkat film? Poznal by vůbec někdo, kdybych prohodil většinu akčních scén? Bayhem naprosto dokonalý, ale jako film je to taková akční variace na Kameňák (I wish I was joking). ========= Imf producentským dohledem trefuje hřebíček na hlavičku. 6 Underground má pro mně až nepochopitelné nedostatky co se týče například stavby děje, vývoje postav apod. Opravdu se nebavíme o tom, že film je jednoduchý, to mi nikdy nevadilo. Tady ale defacto chybí základní motivace postav k jakémukoli činu. Jako příklad si opět vezmu Parkouristu: V jeho medailonku se dozvíme, že je obyčejný zloděj a že jej zradila jeho zlodějská parta (což by mohlo mít nějaký efekt, když jej jeho noví kámoši zachrání, ale nemá). Najednou je ze zloděje ochránce dobra na této planetě - proč? Protože. Dále tento hrdina u všech misí dělá jedinou věc: krásně parkouruje. Za celý film neudělá nic, co by bez jeho unikátního skillsetu nešlo. Když parkourem utíká přes staveniště, zlý hromotluk jej dožene. Ve Florencii sedí na střeše a celý jeho přínos je, že jej zbytek týmu musí nabrat (kdyby zůstal sedět, tak o něm nikdo neví, nikdo jej nehledá atd). Kdyby to nebyl céčkový, ale béčkový film, tak se dozvíme, že krade, protože měl strašně těžké dětství a že je vlastně hodný. Taky vidíme, že okrádá zlou mafii a ta mu za to zabije rodinu = skočí po příležitosti dělat pořádek ve světě. V rámci jeho heroické činnosti pak vidíme, jak je schopný rozsévat kamery či nálože na nepřístupná místa, jak bez problémů utíká všem záporákům (viz okrsek 13), nebo je jako zloděj nenápadně odzbrojuje, atd. atp. TOTO je přesně to, co tomu filmu chybí od začátku do konce, u všech postav, dějových oblouků atd.
Díky Imfe
8 -3
reagovat
Je to v recenzi dobře popsané, ale přesně tohle jsem taky po Bad Boys 2 čekal - a divím se že imf ne. Ti byli lautr to samé, ale víc si hráli na "normální filmové vyprávění", přičemž na to ani omylem neměli, jen byli ještě utahanější. A u Pain & Gain to bylo všechno ještě horší, tam ta zábavná rovina Bayhemu chyběla skoro úplně.

Bad Boys 2 už tehdy pro mě nemohli být na víc než 7/10, ale tady tu osmičku s chutí dám, tady už si Bay na nic nehraje, rozhodně ne na to že točí film - ne  v takovém smyslu jaký by chtěl ten obligátní Scorsese. Ten když o Marvelovkách řekl že nejsou filmy, ale zábavními parky, tak tady i to označení za zábavní park by naznačovalo mnohem víc koherence a smyslu, tohle už je čistokrevné, vizuálně vymazlené a do superdrahých kulis zasazené Demolition Derby. Takové to pravé americké, kde se v mezičase mezi ničením všeho jen rychle zakousne biftek, zalije pivem, a na konci z toho možná bude všem trochu šoufl, ale stejně si to užijí.

Jo, bylo by bezva dostat od Baye další Skálu, ale to byla anomálie která se nikdy nemůže zopakovat. Tak jako Shyamalan už nenatočí dalšího Vyvoleného, Harlin další Die Hard a Besson dalšího Leona. A po letech kdy jsme mu museli trpět ty robíky, jsem za tenhle nekompromisní návrat k jinak už dost chudému žánru dost rád. I když je nekompromisní až moc.
738518
Je to v recenzi dobře popsané, ale přesně tohle jsem taky po Bad Boys 2 čekal - a divím se že imf ne. Ti byli lautr to samé, ale víc si hráli na "normální filmové vyprávění", přičemž na to ani omylem neměli, jen byli ještě utahanější. A u Pain & Gain to bylo všechno ještě horší, tam ta zábavná rovina Bayhemu chyběla skoro úplně. Bad Boys 2 už tehdy pro mě nemohli být na víc než 7/10, ale tady tu osmičku s chutí dám, tady už si Bay na nic nehraje, rozhodně ne na to že točí film - ne  v takovém smyslu jaký by chtěl ten obligátní Scorsese. Ten když o Marvelovkách řekl že nejsou filmy, ale zábavními parky, tak tady i to označení za zábavní park by naznačovalo mnohem víc koherence a smyslu, tohle už je čistokrevné, vizuálně vymazlené a do superdrahých kulis zasazené Demolition Derby. Takové to pravé americké, kde se v mezičase mezi ničením všeho jen rychle zakousne biftek, zalije pivem, a na konci z toho možná bude všem trochu šoufl, ale stejně si to užijí. Jo, bylo by bezva dostat od Baye další Skálu, ale to byla anomálie která se nikdy nemůže zopakovat. Tak jako Shyamalan už nenatočí dalšího Vyvoleného, Harlin další Die Hard a Besson dalšího Leona. A po letech kdy jsme mu museli trpět ty robíky, jsem za tenhle nekompromisní návrat k jinak už dost chudému žánru dost rád. I když je nekompromisní až moc.
6 -8
reagovat
1/10 -ako film
10/10- ako reklama na produkty(od Giullie od Alfy cez redbull atď... )
738517
1/10 -ako film 10/10- ako reklama na produkty(od Giullie od Alfy cez redbull atď... )
6 -2
reagovat

5/10

Imfe, po přečtení recenze bych čekal hodnocení 4/10 :D a ona tam přilétla šestka... Za mě s bídou 50%, souhlasím vlastně se vším, co bylo napsáno. Ještěže Bad Boys For Life netočí Bay... i když, uvidíme v lednu no :D
738514
Imfe, po přečtení recenze bych čekal hodnocení 4/10 *:D* a ona tam přilétla šestka... Za mě s bídou 50%, souhlasím vlastně se vším, co bylo napsáno. Ještěže Bad Boys For Life netočí Bay... i když, uvidíme v lednu no *:D*
5/10
7 -1
reagovat
Druhá půlka mě docela bavila. Bay akci v oku pořád ještě trochu má. První, vyprávěcí půlka, je ale šílený nesourodý mix flashbacků a skoků v čase, které se pořádně ani nedají vnímat a kolikrát jsem vůbec netušil, kde se vlastně na nějaké pomyslné časové ose právě nacházím. Nelíbila se mi moc ani úvodní honička. Tolik chyb a nesmyslů (jako samoopravující se Alfa, Francova mizející kšiltovka nebo Melanie Laurent, co chvílí umírá a za minutu vystupuje z auta a samopalem kosí nepřítele) bych asi u áčkové produkce nečekal.

Dvojku bych i možná bral, ale fakt ať má Bay nad sebou nějaký dozor, a ať to píšou nějací aspoň trochu kompetentní scénáristi. 
738511
Druhá půlka mě docela bavila. Bay akci v oku pořád ještě trochu má. První, vyprávěcí půlka, je ale šílený nesourodý mix flashbacků a skoků v čase, které se pořádně ani nedají vnímat a kolikrát jsem vůbec netušil, kde se vlastně na nějaké pomyslné časové ose právě nacházím. Nelíbila se mi moc ani úvodní honička. Tolik chyb a nesmyslů (jako samoopravující se Alfa, Francova mizející kšiltovka nebo Melanie Laurent, co chvílí umírá a za minutu vystupuje z auta a samopalem kosí nepřítele) bych asi u áčkové produkce nečekal. Dvojku bych i možná bral, ale fakt ať má Bay nad sebou nějaký dozor, a ať to píšou nějací aspoň trochu kompetentní scénáristi. 
5 -2
reagovat

8/10

Zpomalovaček není nikdy dost. Pecička.
738509
Zpomalovaček není nikdy dost. Pecička.
8/10
5 -13
reagovat
Fakt jsem se těšil. Ty herce mám rád, obě holky miluju. Hezký na pohled, ale bohužel je to fakt hrozně špatný, zklamání. Scenáristi nejspíš po lobotomii. 6/10 je moc...:-
738506
Fakt jsem se těšil. Ty herce mám rád, obě holky miluju. Hezký na pohled, ale bohužel je to fakt hrozně špatný, zklamání. Scenáristi nejspíš po lobotomii. 6/10 je moc...*:-*
5 -2
reagovat
me se nelibili ani ty trailery. vedle M:I mi 6U pripada, ze stejne jako F&F miri na mladsi generaci, ktera tomu na csfd dava 5*
ad1 - mezi tech 6 miliardaru patri i ty 2 zeny?
ad2 - Martin Lawrence uzil v Bad Boys 2 XTC

uz je tu top gun
738505
me se nelibili ani ty trailery. vedle M:I mi 6U pripada, ze stejne jako F&F miri na mladsi generaci, ktera tomu na csfd dava 5* ad1 - mezi tech 6 miliardaru patri i ty 2 zeny? ad2 - Martin Lawrence uzil v Bad Boys 2 XTC uz je tu top gun
0 -3
reagovat
Asi si to pozriem stylom preskakovania "humornych" veci ci "pribehu" a len si uzijem samoucelne akcne atrakcie. Pri kine by som vahal, tam to nie je mozne, ale cez dve hodiny zivota s tym nezabijem.
738504
Asi si to pozriem stylom preskakovania "humornych" veci ci "pribehu" a len si uzijem samoucelne akcne atrakcie. Pri kine by som vahal, tam to nie je mozne, ale cez dve hodiny zivota s tym nezabijem.
2 -3
reagovat

4/10

Film docela zklamání, je to prostě Transformers bez robotů, více infantilní, více stupidního humoru, který je asi po 20 minutách zcela otravný a nezáživný, až velké využití zpomalovaček, efekty jako u každého Bayova posledního filmu připomínají spíš ohňostroj a hlavní postavy se chovají ještě stupidněji než druhých mizerech! 
Za mne bych na více jak na 6/10 nešel, možná i míň. Tady je prostě vidět že ten film neměl klasický dozor od studia a Bay se utrhl že řetězu a dopadlo to blbě

Po dvou dnech co se mi film rozležel v hlavě snižují na 4/10 s tim že od Baye už nechci nikdy žádný film vidět! 
738503
Film docela zklamání, je to prostě Transformers bez robotů, více infantilní, více stupidního humoru, který je asi po 20 minutách zcela otravný a nezáživný, až velké využití zpomalovaček, efekty jako u každého Bayova posledního filmu připomínají spíš ohňostroj a hlavní postavy se chovají ještě stupidněji než druhých mizerech!  Za mne bych na více jak na 6/10 nešel, možná i míň. Tady je prostě vidět že ten film neměl klasický dozor od studia a Bay se utrhl že řetězu a dopadlo to blbě Po dvou dnech co se mi film rozležel v hlavě snižují na 4/10 s tim že od Baye už nechci nikdy žádný film vidět! 
4/10
8 -3
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se