Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku 6 underground: Tajné operace: Recenze

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
reaguje na: pepo
První Mizerové, Skála, Armagedon a Pearl Harbor jsou skvělé filmy a Ostrov a první Transformers dobré filmy. 
Mizerové 2 byli oproti jedničce přepalena akční sragora s nudným dějem a ztrátou soudnosti režiséra! 
738632
První Mizerové, Skála, Armagedon a Pearl Harbor jsou skvělé filmy a Ostrov a první Transformers dobré filmy.  Mizerové 2 byli oproti jedničce přepalena akční sragora s nudným dějem a ztrátou soudnosti režiséra! 
738631
1 -2
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: rush
BB2 aj Pain and Gain sú samozrejme pecky, takže neviem o čom rozprávaš 8)
738631
BB2 aj Pain and Gain sú samozrejme pecky, takže neviem o čom rozprávaš *8)*
738626
3 -1
reagují: rush
reagovat
reaguje na: pepo
I když bylo Hobs a Shaw kravina na úrovni 6/10,tak to pořád bylo zábavnější a mělo to lepší akci než ten Bayuv splašek, kterým se vrátíl na úroveň sraček Mizerove 2 a Pain And Again:-
738626
I když bylo Hobs a Shaw kravina na úrovni 6/10,tak to pořád bylo zábavnější a mělo to lepší akci než ten Bayuv splašek, kterým se vrátíl na úroveň sraček Mizerove 2 a Pain And Again*:-*
738625
3 -6
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: foxbat
toto bolo o dosť lepšie než hobbs a shaw. a to som veľký fanúšik FaF
738625
toto bolo o dosť lepšie než hobbs a shaw. a to som veľký fanúšik FaF
738621
2 -6
reagují: rush
reagovat
Je to vážně absolutně nekoukatelna megablbina bez jakýkoli originality..... 
738622
Je to vážně absolutně nekoukatelna megablbina bez jakýkoli originality..... 
3 -2
reagovat
Bez toho aby som chcel trollovat, toto bola pre mna rovnaka (prostoducha) zabava ako Hobbs&Shaw. Ine lokacie, ini herci, ale v podstate rovnake nelogicke nablyskane akcne h*.
Zapol som TV, domace kino, vypol mozog a dostal som, co som cakal.
7/10.
738621
Bez toho aby som chcel trollovat, toto bola pre mna rovnaka (prostoducha) zabava ako Hobbs&Shaw. Ine lokacie, ini herci, ale v podstate rovnake nelogicke nablyskane akcne h*. Zapol som TV, domace kino, vypol mozog a dostal som, co som cakal. 7/10.
4 -1
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: Freya
V tomto případě si nic nepřehlédla. O Doktorce žádný flashback nebyl. 
738603
V tomto případě si nic nepřehlédla. O Doktorce žádný flashback nebyl. 
738593
3 -1
reagovat
Nic ujetějšího jsem v tomto roce ještě neviděl. Ta přepálená akce a naprosto brutální cynizmus mě dost bavil. Některé hlášky a vtipné momenty se povedli jiné naopak ne. Postavy nebyli špatné, ale jednalo se jen o klasické jednorozměrné charaktery, které ale do podobného akčního výplachu dokonale zapadají. Michael Bay utržený ze řetězu je určitě zábavnější než jako tvůrce dalších Transformers. Nedivil bych se, kdyby brzy vzniklo podobně šílené pokračování. 
Moje hodnocení. 8/10
738601
Nic ujetějšího jsem v tomto roce ještě neviděl. Ta přepálená akce a naprosto brutální cynizmus mě dost bavil. Některé hlášky a vtipné momenty se povedli jiné naopak ne. Postavy nebyli špatné, ale jednalo se jen o klasické jednorozměrné charaktery, které ale do podobného akčního výplachu dokonale zapadají. Michael Bay utržený ze řetězu je určitě zábavnější než jako tvůrce dalších Transformers. Nedivil bych se, kdyby brzy vzniklo podobně šílené pokračování.  Moje hodnocení. 8/10
4 -7
reagovat
reaguje na: hroubek

Mea culpa

Tak jsem zkontrolovala cast a je to tak. Myslela jsem, že když se řeší minulost všech postav (jednička - bilionář, který navštívil zajatecký tábor, dvojka - agentka CIA, která se setkala s hodným bratrem, trojka - kriminálník, který se snaží o nápravu a má matku s Alzheimrem, čtyřka - zlodějíček klenotů, sedmička - voják, který nezachránil svého parťáka), tak že Paříž souvisí s doktorkou (mám pocit, že pár francouzských slov tam občas zabrebentila, cizojazyčných určitě a typově jsou si holčiny podobné). No tak ne. K téhle postavě se nepojí nic, co by vysvětlilo, že věčně zůstává v pozadí i co dělala před tím. Jediná informace, co o ní zazní, je, že není doktorkou . Jestli jsem zase něco přehlédla, tak dejte určitě vědět . S hodnocením však výše nepůjdu 8).
738593
Tak jsem zkontrolovala cast a je to tak. Myslela jsem, že když se řeší minulost všech postav [spoiler](jednička - bilionář, který navštívil zajatecký tábor, dvojka - agentka CIA, která se setkala s hodným bratrem, trojka - kriminálník, který se snaží o nápravu a má matku s Alzheimrem, čtyřka - zlodějíček klenotů, sedmička - voják, který nezachránil svého parťáka)[/spoiler], tak že Paříž souvisí s doktorkou (mám pocit, že pár francouzských slov tam občas zabrebentila, cizojazyčných určitě a typově jsou si holčiny podobné). No tak ne. K téhle postavě se nepojí nic, co by vysvětlilo, že věčně zůstává v pozadí i co dělala před tím. Jediná informace, co o ní zazní, je, že není doktorkou . Jestli jsem zase něco přehlédla, tak dejte určitě vědět . S hodnocením však výše nepůjdu *8)*.
Mea culpa
738584
3 -1
reagují: hroubek
reagovat
Supr klip. 8/10
738592
Supr klip. 8/10
3 -6
reagovat
reaguje na: hroubek
Ale na jej obranu sa tie herecky dost podobaju :)
738589
Ale na jej obranu sa tie herecky dost podobaju *:)*
738584
2 -1
reagovat
reaguje na: r0st4
Já si to taky myslí. Obě postavy se jmenují na A. Jedna je Arianna(milenka) a druhá Amélie(doktorka).
738584
Já si to taky myslí. Obě postavy se jmenují na A. Jedna je Arianna(milenka) a druhá Amélie(doktorka).
738580
2 -1
reagují: Freya, SteKi
reagovat
reaguje na: Freya
Teď se možná pletu, ale doktorka a milenka (s níž má jednička syna) jsou dvě různé postavy, ne?
738580
Teď se možná pletu, ale doktorka a milenka ([spoiler]s níž má jednička syna[/spoiler]) jsou dvě různé postavy, ne?
738578
4 -1
reagují: hroubek
reagovat

3/10

Bayovu tvorbu jsem mívala ráda a dodnes nepohrdnu x-tou reprízou Ostrova, prvních Transformerů, Armageddonu nebo Mizerů (obou). Ale tohle se opravdu nedalo. Zpočátku jsem si říkala, že to je takové ujetější Rychle a zběsile, pak že  je to o dost tupější než Rychle a zběsile a to ten film má scénáristickou laťku proklatě nízko. A pak už jsem jen znechuceně zírala a mít ten den prst na ovladači já, tak nemilosrdně vypínám. Scénář už tu byl propírán horem dolem, ale co mělo proboha znamenat to absolutně nefunkční skákání v časových rovinách? Složení týmu nedávalo smysl, a když už někdo pode mnou rozebíral parkouristu, já bych se pozastavila třeba nad tou doktorkou, co doktorkou vůbec nebyla a místo toho jsme se dozvěděli, že se jedná o bývalou milenku jedničky. No a protože se po náhodném sexu před několika lety vyjádřila souhlasně s myšlenkou, že by zlo mělo být potrestáno, tak se po několika letech nechala naverbovat do komanda, pro které byla nulovým přínosem, protože se žádného boje kvůli nulovému výcviku nemohla účastnit - takže se vždy držela opodál - ale kvůli tomu, aby tam dělala křoví, tak se nechala prohlásit za mrtvou a opustila svého malého syna, o kterém onen milionář neměl ani tušení (a tak z něj vlastně udělala dobrovolně úplného sirotka). A ta akce, která má být highlightem Bayovy tvorby, na mě mnohem častěji působila spíš trapně než cool (ty opakující se zpomalovačky vyražených zubů prostě časem začnou nudit). Takže never more a dalšího Baye si sakra rozmyslím.
738578
Bayovu tvorbu jsem mívala ráda a dodnes nepohrdnu x-tou reprízou Ostrova, prvních Transformerů, Armageddonu nebo Mizerů (obou). Ale tohle se opravdu nedalo. Zpočátku jsem si říkala, že to je takové ujetější Rychle a zběsile, pak že  je to o dost tupější než Rychle a zběsile a to ten film má scénáristickou laťku proklatě nízko. A pak už jsem jen znechuceně zírala a mít ten den prst na ovladači já, tak nemilosrdně vypínám. Scénář už tu byl propírán horem dolem, ale co mělo proboha znamenat to absolutně nefunkční skákání v časových rovinách? Složení týmu nedávalo smysl, a když už někdo pode mnou rozebíral parkouristu, já bych se pozastavila třeba nad tou doktorkou, co doktorkou vůbec nebyla a[spoiler] místo toho jsme se dozvěděli, že se jedná o bývalou milenku jedničky. No a protože se po náhodném sexu před několika lety vyjádřila souhlasně s myšlenkou, že by zlo mělo být potrestáno, tak se po několika letech nechala naverbovat do komanda, pro které byla nulovým přínosem, protože se žádného boje kvůli nulovému výcviku nemohla účastnit - takže se vždy držela opodál - ale kvůli tomu, aby tam dělala křoví, tak se nechala prohlásit za mrtvou a opustila svého malého syna, o kterém onen milionář neměl ani tušení (a tak z něj vlastně udělala dobrovolně úplného sirotka)[/spoiler]. A ta akce, která má být highlightem Bayovy tvorby, na mě mnohem častěji působila spíš trapně než cool (ty opakující se zpomalovačky vyražených zubů prostě časem začnou nudit). Takže never more a dalšího Baye si sakra rozmyslím.
3/10
6 -2
reagují: r0st4
reagovat
Kdyz ona ani ta technicka stranka neni, co to byvalo. Alespon tak mi to prislo. Ta rozklepana kamera, lacine zakryvajici nedostatky, ci obcas opravdu retardovany strih, to bych u nekoho takoveho v tehle mire necekal.
O scenari se nema smysl zminovat. Jestli to nejaky melo.
738565
Kdyz ona ani ta technicka stranka neni, co to byvalo. Alespon tak mi to prislo. Ta rozklepana kamera, lacine zakryvajici nedostatky, ci obcas opravdu retardovany strih, to bych u nekoho takoveho v tehle mire necekal. O scenari se nema smysl zminovat. Jestli to nejaky melo.
2 -1
reagovat
reaguje na: Disketa1
No jo, ale to je taky dost nízko nastavená laťka :D
738564
No jo, ale to je taky dost nízko nastavená laťka *:D*
738555
1 -1
reagovat
Nahodou Pot a krev bylo super :)
738561
Nahodou Pot a krev bylo super :)
6 -5
reagovat
No žádnej zázrak to není, ale aspon je v tom víc akce a origilnálnější než v pěti posledních marvelovkách. 
738560
No žádnej zázrak to není, ale aspon je v tom víc akce a origilnálnější než v pěti posledních marvelovkách. 
0 -4
reagovat
Na druhou stranu MichaelaBaye nahradil duro, který všude tvrdí, že je to nejlepší bayovina od Skály. :D
738555
Na druhou stranu MichaelaBaye nahradil duro, který všude tvrdí, že je to nejlepší bayovina od Skály. *:D*
7 -3
reagují: HAL
reagovat

Proc?

Za co 6? Nebo to melo byt sest ze sta? Dialogy mi nedavaji smysl, strihem se skace z mista na misto. Dneska soused ve vytahu rika, ze ho vcera manzelka vytahla na Spindl 2 a tragedie... ja si na to snad take zajdu a bude mit strach, ze to bude lepsi jak novy Bay
738552
Za co 6? Nebo to melo byt sest ze sta? Dialogy mi nedavaji smysl, strihem se skace z mista na misto. Dneska soused ve vytahu rika, ze ho vcera manzelka vytahla na Spindl 2 a tragedie... ja si na to snad take zajdu a bude mit strach, ze to bude lepsi jak novy Bay
Proc?
2 -2
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se