Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Terminátor je na dně, šestka sérii pohřbila. Joker dál válí

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
reaguje na: rocketking
Touche!
734279
Touche!
734231
0 -1
reagovat
Filmy by se rozhodně neměly obsazovat korektně, ale tak, aby to sloužilo příběhu. Tečka. Pokud je tam potřeba černoch, ať tam je. Pokud Vietnamec, ať tam je. Pokud má být hlavní hrdinka "macho", ať je. Ale jen aby to vše sloužilo příběhu, ne kvůli jakési korektnosti. Na tom jim kašlu. 8) 
734277
Filmy by se rozhodně neměly obsazovat korektně, ale tak, aby to sloužilo příběhu. Tečka. Pokud je tam potřeba černoch, ať tam je. Pokud Vietnamec, ať tam je. Pokud má být hlavní hrdinka "macho", ať je. Ale jen aby to vše sloužilo příběhu, ne kvůli jakési korektnosti. Na tom jim kašlu. *8)* 
16 -2
reagují: Shushika
reagovat
Snad zbylo trochu prostoru i pro humor. Myslím, že to byl Ricky Gervais, od koho to mám. "Víte proč ženy dostávají v Hollywoodu více rolí? Protože mají nižší platy..." 8) Každopádně se touhle optikou nedokážu dívat na cokoliv, snažím se chodit na dobré filmy, a jestli ale s něčím souhlas, tak kreativních vlastních vizí je v kině spíše více než méně, více to vypadá jako matematické výpočty, kdo si ve které scéně přijde na své, než odvaha vytřít tak a překvapit očekávání.
734276
Snad zbylo trochu prostoru i pro humor. Myslím, že to byl Ricky Gervais, od koho to mám. "Víte proč ženy dostávají v Hollywoodu více rolí? Protože mají nižší platy..." *8)* Každopádně se touhle optikou nedokážu dívat na cokoliv, snažím se chodit na dobré filmy, a jestli ale s něčím souhlas, tak kreativních vlastních vizí je v kině spíše více než méně, více to vypadá jako matematické výpočty, kdo si ve které scéně přijde na své, než odvaha vytřít tak a překvapit očekávání.
0 0
reagovat
reaguje na: rocketking
a kde nájdem tie ufňukané stesky na silné ženské postavy a hrdinov inej barvy pleti? kto sú tí ľudia, ktorým vadí že "nedostali svoje bílé hetero hrdiny"? 

existujú vôbec, alebo je to ďalší, na internetoch velice populárny, vymyslený nepriateľ (nazvime ho "self-created enemy")?  Lebo skoro vždy sa nájdu ľudia, ktorí sa podobne ako ty vyhraňujú voči nejakému obmedzenému názoru, ale ten názor často buď a) neexistuje, alebo b) ak existuje, je ho tak málo že si nezaslúži pozornosť. Napríklad keď sa riešilo ako mužom vadí, že noví Ghostbusters budú ženy a na tom sa do veľkej miery postavilo PR filmu. Pritom nikomu nevadilo, že Ghostbusters budú ženy, ľuďom vadilo, že trailery boli na hovno. Ale ak niekto niekde napísal, že "neznášam ľudí čo na Ghostbusters nadávajú lebo v ňom sú ženy", tak s ním hneď každý súhlasil a nikto neriešil či vlastne tí domnelí ľudia nadávajúci na ženy vôbec existujú a ak áno, či sú v takom počte aby stálo za to postaviť na nich pomaly celú kampaň okolo filmu? 

Proste mám niekedy pocit, že keď si trailer na Ghostbusters pozrie 10.000.000 ľudí, z toho 10.000 nadáva že v ňom sú ženy, tak následne sa týchto 10.000 idiotov stane fokusom celej kampane a celej debaty okolo filmu namiesto toho, aby sa na nich každý vysral.

Tu na MZ tipujem nie je nikto komu pri Black Pantherovi a Wonder Woman vadilo, že "nedostal svojho bílého hetero hrdinu". Čiže o kom je vlastne reč?
734274
a kde nájdem tie ufňukané stesky na silné ženské postavy a hrdinov inej barvy pleti? kto sú tí ľudia, ktorým vadí že "nedostali svoje bílé hetero hrdiny"?  existujú vôbec, alebo je to ďalší, na internetoch velice populárny, vymyslený nepriateľ (nazvime ho "self-created enemy")?  Lebo skoro vždy sa nájdu ľudia, ktorí sa podobne ako ty vyhraňujú voči nejakému obmedzenému názoru, ale ten názor často buď a) neexistuje, alebo b) ak existuje, je ho tak málo že si nezaslúži pozornosť. Napríklad keď sa riešilo ako mužom vadí, že noví Ghostbusters budú ženy a na tom sa do veľkej miery postavilo PR filmu. Pritom nikomu nevadilo, že Ghostbusters budú ženy, ľuďom vadilo, že trailery boli na hovno. Ale ak niekto niekde napísal, že "neznášam ľudí čo na Ghostbusters nadávajú lebo v ňom sú ženy", tak s ním hneď každý súhlasil a nikto neriešil či vlastne tí domnelí ľudia nadávajúci na ženy vôbec existujú a ak áno, či sú v takom počte aby stálo za to postaviť na nich pomaly celú kampaň okolo filmu?  Proste mám niekedy pocit, že keď si trailer na Ghostbusters pozrie 10.000.000 ľudí, z toho 10.000 nadáva že v ňom sú ženy, tak následne sa týchto 10.000 idiotov stane fokusom celej kampane a celej debaty okolo filmu namiesto toho, aby sa na nich každý vysral. Tu na MZ tipujem nie je nikto komu pri Black Pantherovi a Wonder Woman vadilo, že "nedostal svojho bílého hetero hrdinu". Čiže o kom je vlastne reč?
734266
7 -4
reagují: Cival, Jerec, connor
reagovat
reaguje na: Randal K.
souhlasim. i s Fixerem. Clark Kent cernoch? ok. no problem.....pak ale hlasuju, aby v remaku Lethal Weapon hral Rogera Murtougha Dolph Lungren. tipnul bych si, ze na predmesti St. Louise by zase horela auta
734267
souhlasim. i s Fixerem. Clark Kent cernoch? ok. no problem.....pak ale hlasuju, aby v remaku Lethal Weapon hral Rogera Murtougha Dolph Lungren. tipnul bych si, ze na predmesti St. Louise by zase horela auta
734259
8 -1
reagují: Cival
reagovat
reaguje na: Randal K.
Ufff, no to jsem netušil, že to tady budu takhle rozebírat a omlouvám se všem za off topic.
Hele, já nesrovnával Rosu Park z nějakého sociálního pohledu, ale v míře hysterie. Dnes je nepředstavitelné, aby se znovu zaváděly rasově oddělené záchody, místa v kině nebo v autobusu. I když něco mi říká, že by se našel někdo, kdo by s tím souhlasil. A mám takové tušení, že lidé podobného ražení tak aspoň nadávají na to, že se ve filmech objevují silné ženy a hrdinové s jinou barvou pletí.
A taky jsem se původně vůbec nebavil o změně barvy pleti nebo pohlaví u filmových postav. Sice jsem do toho zatáhl agenta 007, ok moje chyba. Ale jak sám píšeš, James Bond zůstane Bondem, jen jeho číslo převezme žena. O to víc teda nechápu tu paniku kolem toho. Asi to lidi nepochopili.
Moje první reakce byla na ty ufňukaný stesky, že se ve filmech objevují silné ženské postavy a hrdinové s jinou barvou pleti. A třeba u Wonder Woman nebo Black Panthera je to prostě vidět, jak to některým lidem vadí, že nedostali ty své bílé hetero mužské hrdiny. Opět opakuji, nebavím se o změně, bavím se o nových nebo starých, ale nezměněných postavách. Vždyť v T6 se z Arnolda nestala žena, Sarah nezměnila barvu pleti, proboha. Jen jsou tam ženské charaktery.

Pokud to někdo nechápe, tak sorry. Donekonečna to vysvětlovat nebudu. 8)
734266
Ufff, no to jsem netušil, že to tady budu takhle rozebírat a omlouvám se všem za off topic. Hele, já nesrovnával Rosu Park z nějakého sociálního pohledu, ale v míře hysterie. Dnes je nepředstavitelné, aby se znovu zaváděly rasově oddělené záchody, místa v kině nebo v autobusu. I když něco mi říká, že by se našel někdo, kdo by s tím souhlasil. A mám takové tušení, že lidé podobného ražení tak aspoň nadávají na to, že se ve filmech objevují silné ženy a hrdinové s jinou barvou pletí. A taky jsem se původně vůbec nebavil o změně barvy pleti nebo pohlaví u filmových postav. Sice jsem do toho zatáhl agenta 007, ok moje chyba. Ale jak sám píšeš, James Bond zůstane Bondem, jen jeho číslo převezme žena. O to víc teda nechápu tu paniku kolem toho. Asi to lidi nepochopili. Moje první reakce byla na ty ufňukaný stesky, že se ve filmech objevují silné ženské postavy a hrdinové s jinou barvou pleti. A třeba u Wonder Woman nebo Black Panthera je to prostě vidět, jak to některým lidem vadí, že nedostali ty své bílé hetero mužské hrdiny. Opět opakuji, nebavím se o změně, bavím se o nových nebo starých, ale nezměněných postavách. Vždyť v T6 se z Arnolda nestala žena, Sarah nezměnila barvu pleti, proboha. Jen jsou tam ženské charaktery. Pokud to někdo nechápe, tak sorry. Donekonečna to vysvětlovat nebudu. *8)*
734259
6 -5
reagují: Randal K.
reagovat
Prekvapil tu niekoho komercný neuspech Terminatora?
Ved to predpokladal kazdy miestny Honza z Hornej Dolnej.
Tak jak to, ze nikoho nenapadlo v studiach, ktore do toho naliali tolko prachov.
Ved uz predchadzajuce diely boli komercnym neuspechom na ktorom studia prerobili a z planovynych novych trilogii nebolo nic.
Tak jak to vlastne v tych studiach rozmyslaju? To tam robia sami hlupaci?
734265
Prekvapil tu niekoho komercný neuspech Terminatora? Ved to predpokladal kazdy miestny Honza z Hornej Dolnej. Tak jak to, ze nikoho nenapadlo v studiach, ktore do toho naliali tolko prachov. Ved uz predchadzajuce diely boli komercnym neuspechom na ktorom studia prerobili a z planovynych novych trilogii nebolo nic. Tak jak to vlastne v tych studiach rozmyslaju? To tam robia sami hlupaci?
0 0
reagují: dashiva
reagovat
reaguje na: rocketking
Prirovnávať Rosu Parks v 55-om k tomu, že agent 007 bude žena z pohľadu sociálneho progresu...to je trošku smiešne, nie? Prvé je dôležitý moment v rámci vývoja ľudských práv, druhé je peachovina, ktorá nie je progresom absolútne v ničom. Alebo je tu spoločenská poptávka po tom, aby agent 007 konečne zmenil pohlavie a farbu pleti? James Bond je a vždy bol Angličan a beloch. Kde je problém? (toto v rámci diskusie, dúfam že každému je jasné, že James Bond nikam neodíde, len si jeho číslo "007" na chvíľu, možno len na časť tohto jedného filmu, vypožičia žena).

Ďalší dôvod prečo niektorí "fňukajú" je, že posledné roky sa hojne kritizoval whitewashing. Scarlett Johansson v Ghost in the Shell bola pre mnohých katastrofa a fuj, fuj, zlý rasistický Hollywood. Ale napríklad Jamie Foxx ako Little John v Robinovi Hoodovi nikomu nevadí. Proste ide o to, že pokiaľ je teda farba pleti naozaj taký problém, tak nemalo by sa merať rovnakým metrom? Je potom správny prístup kedy "ak belocha nahradí černoch/aziat, OK", ale "ak aziata/černocha nahradí beloch, rasizmus"?
734259
Prirovnávať Rosu Parks v 55-om k tomu, že agent 007 bude žena z pohľadu sociálneho progresu...to je trošku smiešne, nie? Prvé je dôležitý moment v rámci vývoja ľudských práv, druhé je peachovina, ktorá nie je progresom absolútne v ničom. Alebo je tu spoločenská poptávka po tom, aby agent 007 konečne zmenil pohlavie a farbu pleti? James Bond je a vždy bol Angličan a beloch. Kde je problém? (toto v rámci diskusie, dúfam že každému je jasné, že James Bond nikam neodíde, len si jeho číslo "007" na chvíľu, možno len na časť tohto jedného filmu, vypožičia žena). Ďalší dôvod prečo niektorí "fňukajú" je, že posledné roky sa hojne kritizoval whitewashing. Scarlett Johansson v Ghost in the Shell bola pre mnohých katastrofa a fuj, fuj, zlý rasistický Hollywood. Ale napríklad Jamie Foxx ako Little John v Robinovi Hoodovi nikomu nevadí. Proste ide o to, že pokiaľ je teda farba pleti naozaj taký problém, tak nemalo by sa merať rovnakým metrom? Je potom správny prístup kedy "ak belocha nahradí černoch/aziat, OK", ale "ak aziata/černocha nahradí beloch, rasizmus"?
734231
11 -3
reagují: ovmartin23, rocketking
reagovat
reaguje na: rocketking
Já ti rozhodně rozporovat nebudu, ale H&S měli Vanesku, která když nakopala zádel Rockovi, musela umlčet všechny ty případné námitky. Vaneska je sluníčko :+.
734258
Já ti rozhodně rozporovat nebudu, ale H&S měli Vanesku, která když nakopala zádel Rockovi, musela umlčet všechny ty případné námitky. Vaneska je sluníčko *:+*.
734238
1 0
reagovat
reaguje na: IjonT
OK, a nie je to skôr o tom, že marketingové oddelenie nezvládlo "umiestniť produkt na trh"?

podobne ako pri Solovi - bez ohľadu na kvality Last Jedi, ktoré sa na tom podľa mňa podpísali minimálne, a bez ohľadu na produkčné problémy, kampaň na Sola proste a jednoducho nedokázala presvedčiť ani fanúšikov, ani nezainteresovaných, že toto je niečo, čo treba vidieť v kine, tobôž nie v tom slote, do ktorého Sola umiestnili.

Ja som napríklad Sola do dnes nevidel, a to mám SW svet dosť rád. 

Ako pozitívny príklad kampane by som uviedol napríklad Arrival, kde od prvého traileru mi bolo jasné, že toto chcem vidieť ASAP, a aj sa tak stalo. 
734257
OK, a nie je to skôr o tom, že marketingové oddelenie nezvládlo "umiestniť produkt na trh"? podobne ako pri Solovi - bez ohľadu na kvality Last Jedi, ktoré sa na tom podľa mňa podpísali minimálne, a bez ohľadu na produkčné problémy, kampaň na Sola proste a jednoducho nedokázala presvedčiť ani fanúšikov, ani nezainteresovaných, že toto je niečo, čo treba vidieť v kine, tobôž nie v tom slote, do ktorého Sola umiestnili. Ja som napríklad Sola do dnes nevidel, a to mám SW svet dosť rád.  Ako pozitívny príklad kampane by som uviedol napríklad Arrival, kde od prvého traileru mi bolo jasné, že toto chcem vidieť ASAP, a aj sa tak stalo. 
734240
0 0
reagovat
reaguje na: rocketking
Pro tohle obhajobu nemám. Tihle lidé mají "problém", ale ten, o kterém píší to není.
734254
Pro tohle obhajobu nemám. Tihle lidé mají "problém", ale ten, o kterém píší to není.
734251
10 -2
reagují: Cernobog
reagovat
reaguje na: Fixer
Nesouhlasím. V komentářích k filmu Wonder Woman (původní ženská postava z roku 1941) se na CSFD 50x vyskytuje slovo "feministka" či jeho obdoba a 10x slovo "gender". U Black Panthera (taky původní postava z roku 1966) je 35x slovo "korektnost" a 25x slovo "negr".
734251
Nesouhlasím. V komentářích k filmu Wonder Woman (původní ženská postava z roku 1941) se na CSFD 50x vyskytuje slovo "feministka" či jeho obdoba a 10x slovo "gender". U Black Panthera (taky původní postava z roku 1966) je 35x slovo "korektnost" a 25x slovo "negr".
734246
5 -4
reagují: Fixer
reagovat
"Break-even" T6 je podle Deadline kolem $480 milionů. Pro film, kterej bude rád, když skončí za 300... ?)
734250
"Break-even" T6 je podle Deadline kolem $480 milionů. Pro film, kterej bude rád, když skončí za 300... *?)*
0 0
reagovat
Já třeba moc nechápu to nadšení z nového Termouše...včera jsem to viděl a až na pár dobrých momentů/pomrknutí ( hlavně začátek vypadá fakt dobře a hodně navnadil,ale jak se k nim připojí Linda,tak to jde hrozně do kopru - a fakt ne chybou Lindy ;)). Ten scénář je fakt ultratupej, dialogy tragický a vrcholem je "vyfabulovaný" návrat Arnieho...což je fakt megaúlet,kterej já osobně nemůžu přejít přivřením oka. Jako pochopím, že když se mi někdo dvakrát vykálí na ksicht, tak bych asi měl být nadšenej z toho, že potřetí se mi na něj jen vyčůrá,ale furt to beru jako kapku negativní zážitek...Po předchozích dvou dílech jde jednoznačně o zlepšení,ale rozhodně to z toho nedělá v mých očích výbornej/dobrej film... A fakt nemám problém se třema ženskejma, mexickým termoušem etc. To bych dokonce řadil mezi klady filmu...Furt se nic nezměnilo. T1/T2 logicky úplně někde jinde, pak T3 a až pak možná T6,ale vidět to znova fakt už nechci nikdy, stejně jako T4 a T5...Ale chápu, že jsem tady asi v menšině s mým názorem...
734247
Já třeba moc nechápu to nadšení z nového Termouše...včera jsem to viděl a až na pár dobrých momentů/pomrknutí ( hlavně začátek vypadá fakt dobře a hodně navnadil,ale jak se k nim připojí Linda,tak to jde hrozně do kopru - a fakt ne chybou Lindy *;)*). Ten scénář je fakt ultratupej, dialogy tragický a vrcholem je "vyfabulovaný" návrat Arnieho...což je fakt megaúlet,kterej já osobně nemůžu přejít přivřením oka. Jako pochopím, že když se mi někdo dvakrát vykálí na ksicht, tak bych asi měl být nadšenej z toho, že potřetí se mi na něj jen vyčůrá,ale furt to beru jako kapku negativní zážitek...Po předchozích dvou dílech jde jednoznačně o zlepšení,ale rozhodně to z toho nedělá v mých očích výbornej/dobrej film... A fakt nemám problém se třema ženskejma, mexickým termoušem etc. To bych dokonce řadil mezi klady filmu...Furt se nic nezměnilo. T1/T2 logicky úplně někde jinde, pak T3 a až pak možná T6,ale vidět to znova fakt už nechci nikdy, stejně jako T4 a T5...Ale chápu, že jsem tady asi v menšině s mým názorem...
7 -2
reagovat
reaguje na: rocketking
Já nemyslím, že zdrojem "problému" jsou nebílí nemužští hrdinové jako takoví, ale ta moderní snaha již existujícím postavám měnit pohlaví, rasu, orientaci či přesvědčení bez ohledu na stávající fanoušky. Další ošklivá věc je přivedení nějaké původní postavy zpět, jen aby fungovala jako lákadlo či příběhová berlička a nakonec nedostala žádný prostor a rychle ji mohli odpravit. A jelikož v drtivé většině ty postavy byli bílí muži, tak se právě oni nejvíce ozývají, že jsou jim jejich hrdinové ničeni. A to neplatí jen o filmech. Chápu, že se snaží zaujmout nové cílové skupiny, ale vydávat se proti těm, kdo zaplatili úspěch původních hrdinů mi nepřipadá jako chytrý tah. Místo, aby stavěli na stabilních základech a svět rozšiřovali, tak se často rozhodnou staré základy bourat a to samozřejmě vede k nevoli. Noví ženští Ghostbusters by zdaleka nedostali takovou čočku, kdyby se jednalo o pokračování místo remaku. Nové Star Wars by bylo přijato daleko lépe, kdyby s původními hrdiny nezacházeli jako s kusem hadru. Dříve jsem několik let četl většinu komiksů Marvelu, ale pak během několika měsíců udělali spoustu zbytečných zásadních zásahů do existujících postav jen aby šokovali ale za cenu ztráty toho, co jsem na těch postavách měl rád. Pokud představí novou transgender hinduisticko-islamistickou jednorukou autistickou skoroženskou postavu devátého pohlaví ke kterému se sama nezná, tak s tím nemám problém. Pokud je nová. Jakmile mi ale začnou tohle cpát pod nos u existující postavy, na kterou jsem nějakým způsobem zvyklý tak ano, budu nadávat.
734246
Já nemyslím, že zdrojem "problému" jsou nebílí nemužští hrdinové jako takoví, ale ta moderní snaha již existujícím postavám měnit pohlaví, rasu, orientaci či přesvědčení bez ohledu na stávající fanoušky. Další ošklivá věc je přivedení nějaké původní postavy zpět, jen aby fungovala jako lákadlo či příběhová berlička a nakonec nedostala žádný prostor a rychle ji mohli odpravit. A jelikož v drtivé většině ty postavy byli bílí muži, tak se právě oni nejvíce ozývají, že jsou jim jejich hrdinové ničeni. A to neplatí jen o filmech. Chápu, že se snaží zaujmout nové cílové skupiny, ale vydávat se proti těm, kdo zaplatili úspěch původních hrdinů mi nepřipadá jako chytrý tah. Místo, aby stavěli na stabilních základech a svět rozšiřovali, tak se často rozhodnou staré základy bourat a to samozřejmě vede k nevoli. Noví ženští Ghostbusters by zdaleka nedostali takovou čočku, kdyby se jednalo o pokračování místo remaku. Nové Star Wars by bylo přijato daleko lépe, kdyby s původními hrdiny nezacházeli jako s kusem hadru. Dříve jsem několik let četl většinu komiksů Marvelu, ale pak během několika měsíců udělali spoustu zbytečných zásadních zásahů do existujících postav jen aby šokovali ale za cenu ztráty toho, co jsem na těch postavách měl rád. Pokud představí novou transgender hinduisticko-islamistickou jednorukou autistickou skoroženskou postavu devátého pohlaví ke kterému se sama nezná, tak s tím nemám problém. Pokud je nová. Jakmile mi ale začnou tohle cpát pod nos u existující postavy, na kterou jsem nějakým způsobem zvyklý tak ano, budu nadávat.
734231
15 -2
reagovat
Ešte pred polnocou som pozeral, že nemáte článok o číslach :+ už som myslel, že ste zabudli. V každom prípade, toto nik nečakal čo sa Jokera týka a u nás cine-max, bolo plné kino. Ja som bol s kamarátom na tom už druhýkrát a užil som si to ešte viac.

Čísla Jokera ma tešia. Terminátor možno zamrzí ale ešte som ho nemal možnosť vidieť. Ten formát je vyčerpaný a pokiaľ niekto nepríde s niečím lepším tak sa to úplne pochová. Možno aj tu by som okresal rozpočet, aby to nebolo závislé čisto len na efektoch.
734244
Ešte pred polnocou som pozeral, že nemáte článok o číslach *:+* už som myslel, že ste zabudli. V každom prípade, toto nik nečakal čo sa Jokera týka a u nás cine-max, bolo plné kino. Ja som bol s kamarátom na tom už druhýkrát a užil som si to ešte viac. Čísla Jokera ma tešia. Terminátor možno zamrzí ale ešte som ho nemal možnosť vidieť. Ten formát je vyčerpaný a pokiaľ niekto nepríde s niečím lepším tak sa to úplne pochová. Možno aj tu by som okresal rozpočet, aby to nebolo závislé čisto len na efektoch.
1 -1
reagovat
Už jsem to psal dřív, klasický akční sci-fi film jakožto vysokorozpočtový žánr je teď prostě v kopru, nahradily ho komiksy. Nejhorší na tom je, že na kvalitě filmu ani moc nezáleží. Ony tedy ani "ne sci-fi" akčňáky moc netáhnou, pár úspěšných filmů je spíše levnějších (snad kromě Rychlé a zběsilé série).
Nějak se o tu Dunu mého oblíbence Denise Villeneuva bojím čím dál tím víc.
734240
Už jsem to psal dřív, klasický akční sci-fi film jakožto vysokorozpočtový žánr je teď prostě v kopru, nahradily ho komiksy. Nejhorší na tom je, že na kvalitě filmu ani moc nezáleží. Ony tedy ani "ne sci-fi" akčňáky moc netáhnou, pár úspěšných filmů je spíše levnějších (snad kromě Rychlé a zběsilé série). Nějak se o tu Dunu mého oblíbence Denise Villeneuva bojím čím dál tím víc.
3 0
reagují: dashiva
reagovat
reaguje na: okkac
Úplně jednoduše si porovnej počet bouřlivých reakcí na to, že agent 007 bude žena s reakcemi na skutečnost, že bondgirl jsou většinou jen stafáž = modelky, které Bond dostane do postele.
734239
Úplně jednoduše si porovnej počet bouřlivých reakcí na to, že agent 007 bude žena s reakcemi na skutečnost, že bondgirl jsou většinou jen stafáž = modelky, které Bond dostane do postele.
734234
3 -4
reagovat
reaguje na: okkac
Blbost, takových filmů se pořád točí dost. V Hobbs a Shaw byli dva hrdinní hetero muži proti černošskému padouchovi a kterou feministku trápilo, že Statham není žena nebo proč je černoch zase ten špatnej? A všechny ženský vypadají jako modelky?
Nebo v posledním Rambovi, loňském Predátorovi?
A že ženská vezme ve filmu do ruky zbraň není žádná novinka. Silný ženský v moderních akčních filmech tady jsou od dob Ripleyové, Total Recall nebo Zítřek nikdy neumírá.
To jen dneska jsou z toho všichni na větvi. Nutno říct i s velkou dávkou politické podpory.
734238
Blbost, takových filmů se pořád točí dost. V Hobbs a Shaw byli dva hrdinní hetero muži proti černošskému padouchovi a kterou feministku trápilo, že Statham není žena nebo proč je černoch zase ten špatnej? A všechny ženský vypadají jako modelky? Nebo v posledním Rambovi, loňském Predátorovi? A že ženská vezme ve filmu do ruky zbraň není žádná novinka. Silný ženský v moderních akčních filmech tady jsou od dob Ripleyové, Total Recall nebo Zítřek nikdy neumírá. To jen dneska jsou z toho všichni na větvi. Nutno říct i s velkou dávkou politické podpory.
734234
5 -4
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: Randal K.
Terminator doplaca na to, ze od tretieho dielu nevymyslel nic nove. Miesto toho aby nam dali plnu palbu future war, tak sa iba prebiehaju kto demetnejsie pretoci sceny z jednotky a dvojky. Salvation mal k tomu paradoxne najblizsie ale prejebal to rychlejsie nez gambler vyplatu. 
734237
Terminator doplaca na to, ze od tretieho dielu nevymyslel nic nove. Miesto toho aby nam dali plnu palbu future war, tak sa iba prebiehaju kto demetnejsie pretoci sceny z jednotky a dvojky. Salvation mal k tomu paradoxne najblizsie ale prejebal to rychlejsie nez gambler vyplatu. 
734228
7 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se