Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Bude z nového Terminátora trilogie?

příspěvky 21 - 23 Napsat příspěvek
Já beru jako kánon jedničku a dvojku a konec. Dark Fate vypadá dle trailerů strašně. Když se podaří, super, ale dost pochybuju že by můj názor na kanonicitu změnil. Dvojka má prostě nejlepší možnej konec, nic dalšího by být nemělo. Přestože jsem si kdysi hrozně přál film z budoucnosti jak byla zobrazena ve dvojce (tzn. ne Salvation). A ten bych si možná dal líbit stále, za předpokladu že by to byl prequel a končil odesláním T800 a Kylea do 1984. Ale bez původních herců by to stejně bylo o ničem.

Jinak trojka byla ještě docela dobrá akční komedie. Což by terminátor bejt neměl, ale nemůžu říct že by se mi ten film nelíbil.
728584
Já beru jako kánon jedničku a dvojku a konec. Dark Fate vypadá dle trailerů strašně. Když se podaří, super, ale dost pochybuju že by můj názor na kanonicitu změnil. Dvojka má prostě nejlepší možnej konec, nic dalšího by být nemělo. Přestože jsem si kdysi hrozně přál film z budoucnosti jak byla zobrazena ve dvojce (tzn. ne Salvation). A ten bych si možná dal líbit stále, za předpokladu že by to byl prequel a končil odesláním T800 a Kylea do 1984. Ale bez původních herců by to stejně bylo o ničem. Jinak trojka byla ještě docela dobrá akční komedie. Což by terminátor bejt neměl, ale nemůžu říct že by se mi ten film nelíbil.
12 -2
reagovat
,,Naháněcí" trilogii jsem tu už měli a bylo to fajn.
Pokus o trilogii, která by přinesla něco navíc než jen kopírování schématu zazdili tvůrci i fandové.

Dvojitý přešlap přinesl restart - sequel - remade (nebo jak se tomu dnes říká) a pocit, že to bude fungovat jedině s Arnoldem, protože tam byl odjakživa.

Ach jo.

Pak se někdo diví, že se tu tak často upíná zrak ke komiksům(resp k Marvelu):+



 
728582
,,Naháněcí" trilogii jsem tu už měli a bylo to fajn. Pokus o trilogii, která by přinesla něco navíc než jen kopírování schématu zazdili tvůrci i fandové. Dvojitý přešlap přinesl restart - sequel - remade (nebo jak se tomu dnes říká) a pocit, že to bude fungovat jedině s Arnoldem, protože tam byl odjakživa. Ach jo. Pak se někdo diví, že se tu tak často upíná zrak ke komiksům(resp k Marvelu)*:+*  
5 -4
reagují: VictorCZ
reagovat
Tento nápad fungoval jen, když si ho pohlídal sám Cameron. Žádný z terminátorů to na trilogii nedotáhl a ten poslední ho málem úplně zabil.
Tudy cesta nevede. Svěřte to Georgovi Millerovi nebo to šestkou uzavřete a hotovo. Tím Cameron vyzradil, že žádný Skynet poražený nebude a šestka bude mít více či méně stejný konec jako ostatní - uzavřený s možností ho resetovat. Ach...
728581
Tento nápad fungoval jen, když si ho pohlídal sám Cameron. Žádný z terminátorů to na trilogii nedotáhl a ten poslední ho málem úplně zabil. Tudy cesta nevede. Svěřte to Georgovi Millerovi nebo to šestkou uzavřete a hotovo. Tím Cameron vyzradil, [spoiler]že žádný Skynet poražený nebude a šestka bude mít více či méně stejný konec jako ostatní - uzavřený s možností ho resetovat.[/spoiler] Ach...
1 -1
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se