Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bude z nového Terminátora trilogie?


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerdark fatejames cameronlinda hamiltonterminatortim miller
James Cameron má velké plány 

V listopadu zamíří do kin Terminátor: Temný osud. První upoutávka nás sice bůhvíjak nenadchla, druhý trailer však už spoustu lidí donutil, aby se začali opatrně těšit. Já mezi ně sice úplně nepatřím, ale to vás asi moc nezajímá. V každém případě víme, že na scénu se vrátí Sarah Connor, ta bude pomáhat chránit mladou Mexičanku Dani, které jde po krku kovový zabiják z budoucnosti, jehož se pokouší zastavit vylepšená lidská vojanda předělaná na cyborga Grace. Zkrátka se má zase hrát o osud lidstva. Režíruje autor prvního Deadpoola Tim Miller a produkuje samotný James Cameron. 

Právě toho se ptali, jak to vidí s potenciálním pokračováním a on přiznal, že od počátku pracovali s příběhem, který by se měl táhnout přes tři filmy a pokud jednička uspěje, jsou připravení vrhnout se na pokračování. A už teď vědí, o čem by mělo být a čím by mělo začínat. Jestli by se v něm vrátili i Arnold Schwarzenegger a Linda Hamilton, ale neprozradil. Na druhou stranu zopakoval, že Temný osud by měl by měl mít hodně blízko k původním Terminátorům a už jen tím, že se bude odehrávat během pouhých dvou dnů jako první dva filmy. Půjde tedy o jednu velkou naháněčku, která by měla od začátku do konce šlapat. No tak uvidíme. Rád se nechám překvapit dobrým filmem. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (23)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace