Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Trhnou Avengers miliardu za první víkend? A jak uspějí v Česku?

příspěvky 121 - 122 Napsat příspěvek
Já měl ještě před měsícem hype jako prase, ale teď když jsem si dal skoro všechny filmy znova (jen do CW kromě Ant-mana + Infinity War), tak nevím. Možná bych byl i radši kdyby to dělal Whedon nebo spíše kdyby napsal scénář, protože Russovi jsou hodně dobří režiséři.
Infinity War už mi na potřetí zhlédnutí přijde hrozně jednoduchý a to jsem z toho byl na poprvý z kina celej pryč a mluvil o tom jako o jednom z nejlepších filmů vůbec (neměl jsem jít potom pít :D). Je to jen o setkávání postav, bitkách a konci, kterej stejně zvrátí. Když to srovnám s BvS, kde je možné najít podobný zvrat, tak ten na mě alespoň působil tím stylem, že se Superman objetoval za svět, který ho nenávidí a byla tam cítit ta tíha jeho rozhodnuti a bylo to i smutnější. Přirovnal bych to ke smrti Gandalfa. Navíc po JL už to beru stejně jako úplný konec :DSamozřejmě i zvrat Infinity War měl nějakou tíhu, ale nebude to mít žádné dlouhodobé následky po Endgamu. V BvS ten zvrat ovlivnil v podstatě celý svět a nejvíc Batmana a to trvale.
U Endgamu, ale víme, že ty zvraty budou mít dlouhodobou váhu, možná i trvalou, takže jo, stále se těším, navíc už to nebude jen o setkáních a akci, doufám.
714451
Já měl ještě před měsícem hype jako prase, ale teď když jsem si dal skoro všechny filmy znova (jen do CW kromě Ant-mana + Infinity War), tak nevím. Možná bych byl i radši kdyby to dělal Whedon nebo spíše kdyby napsal scénář, protože Russovi jsou hodně dobří režiséři. Infinity War už mi na potřetí zhlédnutí přijde hrozně jednoduchý a to jsem z toho byl na poprvý z kina celej pryč a mluvil o tom jako o jednom z nejlepších filmů vůbec (neměl jsem jít potom pít *:D*). Je to jen o setkávání postav, bitkách a konci, kterej stejně zvrátí. Když to srovnám s BvS, kde je možné najít podobný zvrat, tak ten na mě alespoň působil tím stylem, že [spoiler]se Superman objetoval za svět, který ho nenávidí a byla tam cítit ta tíha jeho rozhodnuti a bylo to i smutnější. Přirovnal bych to ke smrti Gandalfa. Navíc po JL už to beru stejně jako úplný konec *:D*[/spoiler]Samozřejmě i zvrat Infinity War měl nějakou tíhu, ale nebude to mít žádné dlouhodobé následky po Endgamu. V BvS ten zvrat ovlivnil v podstatě celý svět a nejvíc Batmana a to trvale. U Endgamu, ale víme, že ty zvraty budou mít dlouhodobou váhu, možná i trvalou, takže jo, stále se těším, navíc už to nebude jen o setkáních a akci, doufám.
3 -9
reagovat
Ted - Super článok ako vždy :+:+

ENDGAME - u mňa tak pomaly nastuje ten povestný hajp ale že by som skákal  "kedy to už bude?" to rozhodne nie. Osobne tipujem - 2,4 miliardy a tú miliardu za víkend to podla mňa dá ale tesne tesne. 
Každopádne uvidíme sa v utorok v IMAXe.
714449
Ted - Super článok ako vždy *:+**:+* ENDGAME - u mňa tak pomaly nastuje ten povestný hajp ale že by som skákal  "kedy to už bude?" to rozhodne nie. Osobne tipujem - 2,4 miliardy a tú miliardu za víkend to podla mňa dá ale tesne tesne.  Každopádne uvidíme sa v utorok v IMAXe.
4 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se