Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku TOP 11 dalších hejtů na současný Hollywood

příspěvky 61 - 76 Napsat příspěvek
 Já jsem teda taky těžkej proNetflixák. Jasně, měli teď kupu průměrnejch a podprůměrnejch filmů, za což si trochu hejtu zasloužej (nemusej fakt zachraňovat každou kokotinu), ale dobrejch seriálů maj kopec (Stranger Things, Daredevil, The Crown, Master of None, Star Trek: Discovery, Narcos, Altered Carbon, Mindhunter... Godless!!!) a dostávat filmy se středním rozpočtem v den globální premiéry až domů v top kvalitě je splněnej sen. Stačí, aby teď trefili pár celovečeráků (což by s Romou, Outlaw Kingem, Apostlem, 22 July, Triple Frontier, Irishmanem nebo 6 Underground klidně mohli) a jsou těžce za vodou :+
696463
 Já jsem teda taky těžkej proNetflixák. Jasně, měli teď kupu průměrnejch a podprůměrnejch filmů, za což si trochu hejtu zasloužej (nemusej fakt zachraňovat každou kokotinu), ale dobrejch seriálů maj kopec (Stranger Things, Daredevil, The Crown, Master of None, Star Trek: Discovery, Narcos, Altered Carbon, Mindhunter... Godless!!!) a dostávat filmy se středním rozpočtem v den globální premiéry až domů v top kvalitě je splněnej sen. Stačí, aby teď trefili pár celovečeráků (což by s Romou, Outlaw Kingem, Apostlem, 22 July, Triple Frontier, Irishmanem nebo 6 Underground klidně mohli) a jsou těžce za vodou *:+*
12 0
reagovat
R-ková blbost je stále blbost :)
Já si spíš myslím, že příliš moc Áčkových slotů zabírají hovadiny od Marvelu, DC, připadně F&F a pak není prostor pro pořádné Áčkové akčňáky (a je o ně vůbec ještě zájem?). 

Kvalita se dá stále najít, ikdyž s řádově menšími rozpočty.
696461
R-ková blbost je stále blbost :) Já si spíš myslím, že příliš moc Áčkových slotů zabírají hovadiny od Marvelu, DC, připadně F&F a pak není prostor pro pořádné Áčkové akčňáky (a je o ně vůbec ještě zájem?).  Kvalita se dá stále najít, ikdyž s řádově menšími rozpočty.
3 0
reagovat

ad Čína

Podívejte se na tuhle mapu a.... prostě se smiřte s realitou.

Musí to tak být, pokud chcete aby ty filmy měly tak velké rozpočty, a tedy mířily globálně, a ne jen na vás. Už tak jsou blockbustery příšerně předražené v porovnání s historií. 
Pro západní trh Hollywood točí komiksovky, a tak pro ten východní bude aspoň trochu točit ten zbytek. A to znamená hlavně Čínu (jakkoli mě to taky sere, protože Čína je hnusná diktatura), protože v Indii už si vedle Bollywoodského molocha moc neškrtne.
Btw předevčírem jsem viděl Baahubali 2... a nemálo jsem se bavil, je to vlastně super pohádka, Princezna se zlatou hvězdou s akcí ze 300.
696457
Podívejte se na [url=https://ourworldindata.org/wp-content/uploads/2018/09/Population-cartogram_World.png]tuhle mapu[/url] a.... prostě se smiřte s realitou. Musí to tak být, pokud chcete aby ty filmy měly tak velké rozpočty, a tedy mířily globálně, a ne jen na vás. Už tak jsou blockbustery příšerně předražené v porovnání s historií.  Pro západní trh Hollywood točí komiksovky, a tak pro ten východní bude aspoň trochu točit ten zbytek. A to znamená hlavně Čínu (jakkoli mě to taky sere, protože Čína je hnusná diktatura), protože v Indii už si vedle Bollywoodského molocha moc neškrtne. Btw předevčírem jsem viděl Baahubali 2... a nemálo jsem se bavil, je to vlastně super pohádka, Princezna se zlatou hvězdou s akcí ze 300.
ad Čína
2 0
reagují: CAPS_LOCK
reagovat
netflix neni dokonaly ale aspon nemusite ist do kina kde su ludia a na vlastne kino bohuzial nemam :D 
696456
netflix neni dokonaly ale aspon nemusite ist do kina kde su ludia a na vlastne kino bohuzial nemam :D 
6 0
reagovat
reaguje na: Randal K.
Aww, extended cut Tree of Life, to si nechám líbit, díky za upozornění :+
696450
Aww, extended cut Tree of Life, to si nechám líbit, díky za upozornění *:+*
696444
0 -1
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: imf

imf

Pche, beztak ses na payrollu Teda Sarandose :o

Jinak pis pis, zachvili tu pristane jeste Gorecki, ja uz se doopravdy na___u a budu psat jenom ty trailerovy popisky :D
696449
Pche, beztak ses na payrollu Teda Sarandose *:o* Jinak pis pis, zachvili tu pristane jeste Gorecki, ja uz se doopravdy na___u a budu psat jenom ty trailerovy popisky *:D*
imf
696445
5 -1
reagovat
reaguje na: imf
Nj, když ono je to těžký, vy tu na něj z různých důvodů nadáváte mám dojem fakt všichni a fakt často ?)
696448
Nj, když ono je to těžký, vy tu na něj z různých důvodů nadáváte mám dojem fakt všichni a fakt často *?)*
696445
1 0
reagovat
S mnohým souhlasím, s mnohým ne. Něco si neodpustim.
Ad Netflix - souhlas v tom, že je škoda, že se mnoho filmů nedostane na velký plátno. Podle mě je to ale trochu úzkej pohled, kdy pro samý stromy nevidíš les. Ty filmy by bez netflixu možná vůbec nevznikly. Lepší malá obrazovka než žádná. Ale to je trochu zjednodušující, já vim.
Ad Podělanej Hollywood - těžko se mi určuje, z jakých pohnutek Disney sáhlo po zatvrzelým přístupu ohledně vyhazovu Gunna. Doufal jsem, že by to mohlo být z přesvědčení. Momentálně největší filmovej gigant, kterej míří hlavně na rodiny s prckama, si prostě nemůže dovolit nechat člověka, co psal tyhle srágory, u jedný ze svých největších značek, tj. Marvelu. A chvíli se mi tenhle přístup líbil, říkal jsem si, že je odvážný Gunna si nenechat i přes hejt fanoušků. Filmový studia si můžou dovolit určovat trendy a pokud jeden z těch trendů bude netolerovat podobný blitky ve veřejným prostoru, beru to. Čím dál víc si ale začínám myslet, že hlavní motivací byl v tomhle případě prostej kalkul, no.
Ad vyhazovy - strašně mě to štve. Mocná ruka studií v tomhle asi nezná hranic a je strašná škoda, že spousta potenciálně osobitějších a možná i zajímavějších filmů skončí v koši kvůli strachu z nižších tržeb. Viz zmiňovanej Bond nebo Wrightův Ant-man, který mě štvou fakt hodně.
Ad romantický komedie - taky souhlas. Chtěl jsem napsat, že Crazy, stupid, love trochu vybočuje, ale uvědomil jsem si, že sem starej a že jde o sedm let starej film, takže nic. 
Ad Star Wars - krindapána, jak já souhlasim. Sice mám Force Awakens dost rád a miluju postavu Kylo Rena, která mi přijde jako jedna z nejlíp napsanejch postav celýho univerza, a naopak Last Jedi mě zarmoutil dost. Ale o to až tak nejde. Jde spíš o to, jak je ta značka vláčená bahnem. Říká se nejdřív že budou spinoffy, pak že nebudou, pak budou, pak se zastavujou. Trochu mi to připomíná to, co se děje s DC komiksárnama. Jde to prostě bez jakýhokoliv cíle za slepým ziskem. Dávno pryč je pocit zatajenýho dechu z osudovosti celýho příběhu Skywalkerů, ze zvuku světelných mečů a tak. Znim jak nějakej nostalgickej dědek v parku, já vim. Ale tohle se mi nelíbí.
Snad si to aspoň novou generaci mladičkejch fanoušků vychová, když už nic. Ať z toho má aspoň někdo upřímnou radost. 
Ad Čína - jen důsledek toho největšího problému/cíle celýho Hollywoodu - zisk, zisk a zase zisk za každou cenu.
Ad Avatar - dost se mi ten film líbil. Teď už jsou mi ale jakýkoliv pokračování docela upřímně u pr*ele. Hype prostě už vyprchal. Neodkážu si představit, že by sequel mohl mít stejnej zvuk jako jednička. 
Ad Rock - asi si tim vysloužim hejt, ale já fakt nikdy, ale nikdy nechápal, co s timhle chlapem všichni mají. Chápu, jeho filmy maj tržby jak hovado. Ale je snad tohle hlavní kritérium, který určuje největší hollywoodskou hvězdu současnosti? Já v tomhle asi nejsem objektivní, ale fakt ho nemám rád. Jeho filmy jsou jedna  chujovina vedle druhý. Herecký umění nula. Jen svaly a drsná držka. Já nevim, mně to přijde málo.
696447
S mnohým souhlasím, s mnohým ne. Něco si neodpustim. [b]Ad Netflix[/b] - souhlas v tom, že je škoda, že se mnoho filmů nedostane na velký plátno. Podle mě je to ale trochu úzkej pohled, kdy pro samý stromy nevidíš les. Ty filmy by bez netflixu možná vůbec nevznikly. Lepší malá obrazovka než žádná. Ale to je trochu zjednodušující, já vim. [b]Ad Podělanej Hollywood[/b] - těžko se mi určuje, z jakých pohnutek Disney sáhlo po zatvrzelým přístupu ohledně vyhazovu Gunna. Doufal jsem, že by to mohlo být z přesvědčení. Momentálně největší filmovej gigant, kterej míří hlavně na rodiny s prckama, si prostě nemůže dovolit nechat člověka, co psal tyhle srágory, u jedný ze svých největších značek, tj. Marvelu. A chvíli se mi tenhle přístup líbil, říkal jsem si, že je odvážný Gunna si nenechat i přes hejt fanoušků. Filmový studia si můžou dovolit určovat trendy a pokud jeden z těch trendů bude netolerovat podobný blitky ve veřejným prostoru, beru to. Čím dál víc si ale začínám myslet, že hlavní motivací byl v tomhle případě prostej kalkul, no. [b]Ad vyhazovy[/b] - strašně mě to štve. Mocná ruka studií v tomhle asi nezná hranic a je strašná škoda, že spousta potenciálně osobitějších a možná i zajímavějších filmů skončí v koši kvůli strachu z nižších tržeb. Viz zmiňovanej Bond nebo Wrightův Ant-man, který mě štvou fakt hodně. [b]Ad romantický komedie[/b] - taky souhlas. Chtěl jsem napsat, že Crazy, stupid, love trochu vybočuje, ale uvědomil jsem si, že sem starej a že jde o sedm let starej film, takže nic.  [b]Ad Star Wars[/b] - krindapána, jak já souhlasim. Sice mám Force Awakens dost rád a miluju postavu Kylo Rena, která mi přijde jako jedna z nejlíp napsanejch postav celýho univerza, a naopak Last Jedi mě zarmoutil dost. Ale o to až tak nejde. Jde spíš o to, jak je ta značka vláčená bahnem. Říká se nejdřív že budou spinoffy, pak že nebudou, pak budou, pak se zastavujou. Trochu mi to připomíná to, co se děje s DC komiksárnama. Jde to prostě bez jakýhokoliv cíle za slepým ziskem. Dávno pryč je pocit zatajenýho dechu z osudovosti celýho příběhu Skywalkerů, ze zvuku světelných mečů a tak. Znim jak nějakej nostalgickej dědek v parku, já vim. Ale tohle se mi nelíbí. Snad si to aspoň novou generaci mladičkejch fanoušků vychová, když už nic. Ať z toho má aspoň někdo upřímnou radost.  [b]Ad Čína[/b] - jen důsledek toho největšího problému/cíle celýho Hollywoodu - zisk, zisk a zase zisk za každou cenu. [b]Ad Avatar[/b] - dost se mi ten film líbil. Teď už jsou mi ale jakýkoliv pokračování docela upřímně u pr*ele. Hype prostě už vyprchal. Neodkážu si představit, že by sequel mohl mít stejnej zvuk jako jednička.  [b]Ad Rock[/b] - asi si tim vysloužim hejt, ale já fakt nikdy, ale nikdy nechápal, co s timhle chlapem všichni mají. Chápu, jeho filmy maj tržby jak hovado. Ale je snad tohle hlavní kritérium, který určuje největší hollywoodskou hvězdu současnosti? Já v tomhle asi nejsem objektivní, ale fakt ho nemám rád. Jeho filmy jsou jedna  chujovina vedle druhý. Herecký umění nula. Jen svaly a drsná držka. Já nevim, mně to přijde málo.
0 -1
reagují: Gorecki
reagovat
HAL: Nejak se ti v tom prispevku plete jednotny a mnozny cislo, bacha na to. 8)

Ted: Ten hejt s tim, ze kvuli Netflixu nejsou filmy v kinech je fakt smesnej. Napisu si na to tema vlastni hejt, protoze to slysim odevsad. Je to marny breceni na cizim hrobe. A to rikam jako fanousek technologii, chozeni do kina a takovy ty klasicky nostalgie. Tady je to ale opravdu mimo misu. A ohaneni se nejakym netflixackym master planem je stejna konspirace jako Kubrickovo pristani na Mesici. :D
696445
HAL: Nejak se ti v tom prispevku plete jednotny a mnozny cislo, bacha na to. *8)* Ted: Ten hejt s tim, ze kvuli Netflixu nejsou filmy v kinech je fakt smesnej. Napisu si na to tema vlastni hejt, protoze to slysim odevsad. Je to marny breceni na cizim hrobe. A to rikam jako fanousek technologii, chozeni do kina a takovy ty klasicky nostalgie. Tady je to ale opravdu mimo misu. A ohaneni se nejakym netflixackym master planem je stejna konspirace jako Kubrickovo pristani na Mesici. *:D*
10 -2
reagují: TedGeorge, HAL
reagovat
Ad 10) ak budú dávať technické Oscary cez reklamy, čaká ich podobný backlash ako keď ich dávali pár rokov dozadu v hľadisku. Celý event okolo Oscarov je jedna veľká onánia a hra na strašnú sofistikovanosť, kultúrnosť a úroveň. A takéto niečo úroveň nemá. A sledovanosť im to aj tak nevylepší. 

Ad 9) Akurát vychádza na Blu-ray extended cut Tree of Life (o 50 minút dlhší), kedy extended cut má dokonca úplne z gruntu nový color grading dohliadaný kameramanom Lubezkim. Plus je celkom slušná dávka nových bonusov. Ak niekoho film zaujíma, odporúčam vyhľadať. Jedná sa o ustupujúci trend, ale sem-tam sa ešte niečo urodí. 

Ad 3) Hollywood je morálny arbiter možno tak pre puberťákov, alebo pre (s prepáčením) idiotov. Ak má niekto už trošku dospelý vek, chápe, že kdekoľvek sa točia veľké prachy, je za tým spravidla kopec bullshitu, odrbov a podobne. Moralizovanie Hollywoodu je len pre plebs - aby ten držal hubu a poslúchal. A fakt, že sa pchajú do riti Číne je to isté ako keď v každom druhom hollywoodskom filme veje americká vlajka - proste je to len bullshit a propaganda kvôli prachom. Song remains the same. 
696444
Ad 10) ak budú dávať technické Oscary cez reklamy, čaká ich podobný backlash ako keď ich dávali pár rokov dozadu v hľadisku. Celý event okolo Oscarov je jedna veľká onánia a hra na strašnú sofistikovanosť, kultúrnosť a úroveň. A takéto niečo úroveň nemá. A sledovanosť im to aj tak nevylepší.  Ad 9) Akurát vychádza na Blu-ray extended cut Tree of Life (o 50 minút dlhší), kedy extended cut má dokonca úplne z gruntu nový color grading dohliadaný kameramanom Lubezkim. Plus je celkom slušná dávka nových bonusov. Ak niekoho film zaujíma, odporúčam vyhľadať. Jedná sa o ustupujúci trend, ale sem-tam sa ešte niečo urodí.  Ad 3) Hollywood je morálny arbiter možno tak pre puberťákov, alebo pre (s prepáčením) idiotov. Ak má niekto už trošku dospelý vek, chápe, že kdekoľvek sa točia veľké prachy, je za tým spravidla kopec bullshitu, odrbov a podobne. Moralizovanie Hollywoodu je len pre plebs - aby ten držal hubu a poslúchal. A fakt, že sa pchajú do riti Číne je to isté ako keď v každom druhom hollywoodskom filme veje americká vlajka - proste je to len bullshit a propaganda kvôli prachom. Song remains the same. 
4 -1
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: verbst
taky jsem se divil, ze nikde neni zminka o sklenicce, tak jsem to vyvazil Fincou Remesal kupazi z roku 2007, kterou si tu ted pomlaskavam
:-)
BTW. TEDE - super clanek jako vzdy :-)
696443
taky jsem se divil, ze nikde neni zminka o sklenicce, tak jsem to vyvazil Fincou Remesal kupazi z roku 2007, kterou si tu ted pomlaskavam :-) BTW. TEDE - super clanek jako vzdy :-)
696431
3 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Nezlob se, ale nebudu tu hejtovat tvuj hejt na muj hejt. To uz bych si ten hejt zaslouzil :D

Faktem je, ze Netflix to u me proste nemuze vyhrat a vsechny nas jednou strasne vo_ebe a filmovej prumysl kvůli tomu pujde do riti. Takze jsem mozna trochu zaujatej a nepravem mu pripisuju nektere zasluhy...
696441
Nezlob se, ale nebudu tu hejtovat tvuj hejt na muj hejt. To uz bych si ten hejt zaslouzil *:D* Faktem je, ze Netflix to u me proste nemuze vyhrat a vsechny nas jednou strasne vo_ebe a filmovej prumysl kvůli tomu pujde do riti. Takze jsem mozna trochu zaujatej a nepravem mu pripisuju nektere zasluhy...
696440
3 -2
reagují: BranMakMorn
reagovat
Tede, ty jsi dnes vstal hodně levou nohou, co?

Permanentní nadávání na Netflix, který přitom je přímou odpovědí na půlku z těch dalších věcí které tě podle toho seznamu serou. Nejsou Rkové filmy? Netflix. V kinech samé pokračování a nic originálního? Netflix. Málo auteurský přístup v Hollywoodu? Netflix.
Roky jste tu na MZ nadávali na to že se už netočí filmy se středním rozpočtem, a přitom to je přesně to co Netflix dělá, zaplnil díru na trhu... a sklízí za to jen hejt. Meh.

Přitom proč nenadáváte na ty kdo skutečně můžou za to že filmy v kinech nejsou, tedy kinaře samotné? Netflix to pokud vím nezakazuje, jen chce stejné podmínky pro release na internetu, což je, big surprise, přesně další věc po které se tu na MZ roky volalo. Jste s tím už trochu směšní.

Jasně že si rád užiju film na velkém plátně, tak chodím průměrně tak na 70 filmů za rok, ale cmon, přece lepší mít film za parádních podmínek a ve 4K v televizi, než ho dost pravděpodobně nemít vůbec. Nedávno u traileru na Apostle jsem četl to samé, nářky že to chceme tradičně v kině... no tak jasně, přesně pro ně to někdo natočí, když o poslední Rkový film o kydlení v sektách byl tak velký "zájem", že s ním Kevin Smith radši objížděl kina sám, a ani to podle BoM moc nevyšlo.

(btw za přirovnání Camerona k Bayovi si sám dáš facku, až se vyspíš z hejt nálady a dojde ti že Cameron natočil dvě nejlepší pokračování všech dob)
696440
Tede, ty jsi dnes vstal hodně levou nohou, co? Permanentní nadávání na Netflix, který přitom je přímou odpovědí na půlku z těch dalších věcí které tě podle toho seznamu serou. Nejsou Rkové filmy? Netflix. V kinech samé pokračování a nic originálního? Netflix. Málo auteurský přístup v Hollywoodu? Netflix. Roky jste tu na MZ nadávali na to že se už netočí filmy se středním rozpočtem, a přitom to je přesně to co Netflix dělá, zaplnil díru na trhu... a sklízí za to jen hejt. Meh. Přitom proč nenadáváte na ty kdo skutečně můžou za to že filmy v kinech nejsou, tedy kinaře samotné? Netflix to pokud vím nezakazuje, jen chce stejné podmínky pro release na internetu, což je, big surprise, přesně další věc po které se tu na MZ roky volalo. Jste s tím už trochu směšní. Jasně že si rád užiju film na velkém plátně, tak chodím průměrně tak na 70 filmů za rok, ale cmon, přece lepší mít film za parádních podmínek a ve 4K v televizi, než ho dost pravděpodobně nemít vůbec. Nedávno u traileru na Apostle jsem četl to samé, nářky že to chceme tradičně v kině... no tak jasně, přesně pro ně to někdo natočí, když o poslední Rkový film o kydlení v sektách byl tak velký "zájem", že s ním Kevin Smith radši objížděl kina sám, a ani to podle BoM moc nevyšlo. (btw za přirovnání Camerona k Bayovi si sám dáš facku, až se vyspíš z hejt nálady a dojde ti že Cameron natočil dvě nejlepší pokračování všech dob)
29 -1
reagují: TedGeorge
reagovat

ja bych volil asi tohle

1) Zbytečný pokračování
2). 99% filmů chce být přístupná
3). Jméno režiséra / scenáristy nemá takovou váhu
4). "Zapastění" herců / režiséra u jedné série 
696438
1) Zbytečný pokračování 2). 99% filmů chce být přístupná 3). Jméno režiséra / scenáristy nemá takovou váhu 4). "Zapastění" herců / režiséra u jedné série 
ja bych volil asi tohle
0 0
reagovat
Hejtu by bylo dost, ale nejvic asi ta emancipacne rasova korektnost. O Me too histerii nemluve
696433
Hejtu by bylo dost, ale nejvic asi ta emancipacne rasova korektnost. O Me too histerii nemluve
7 -1
reagovat
Tede, to seš tak vytočenej, žes ani nedoporučil víno? :oJinak, zahejtil sis krásně a byť mě svrbí prsty u jednoho bodu, nechám to bejt. Nejspíš stejně přijde Gorecki.BTW, kudos za správně napsaný slovo výjimka:));):+
696431
Tede, to seš tak vytočenej, žes ani nedoporučil víno? :oJinak, zahejtil sis krásně a byť mě svrbí prsty u jednoho bodu, nechám to bejt. Nejspíš stejně přijde Gorecki.BTW, kudos za správně napsaný slovo [b]výjimka[/b]! *:))**;)**:+*
9 0
reagují: mecano
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se