Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku TOP 11 dalších hejtů na současný Hollywood

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
reaguje na: JokoloCZ
Ako som reagoval? No vtedy som sa celkom tešil, tešil som sa že budú nové filmy, že sa vrátim do sveta SW, že zase uvidím svetelné meče v akcii, len som očakával niečo o dosť iné ako to čo nakoniec z toho vzniklo no ?) Vtedy bol môj hlavný pocit nadšenie, teraz je to bohužiaľ sklamanie. Ale nevadí, som rád že niekoho nová trilógia baví, že má svojich fanúšikov, že niekoho bavia nové postavy a ich príbehy a že to zarába peniaze čo je veľmi dôležité, len som chcel k tým ľudom patriť aj ja. Ale nevadí, stále mám nádej (a nielen ja, ale väčšina tých ktorých nová trilógia sklamala) že ma zaujme niektorý z nových projektov, či už seriál alebo tie dve nové pripravované trilógie.
Nebojte sa na SW som nezanevrel ;):))
696709
Ako som reagoval? No vtedy som sa celkom tešil, tešil som sa že budú nové filmy, že sa vrátim do sveta SW, že zase uvidím svetelné meče v akcii, len som očakával niečo o dosť iné ako to čo nakoniec z toho vzniklo no *?)* Vtedy bol môj hlavný pocit nadšenie, teraz je to bohužiaľ sklamanie. Ale nevadí, som rád že niekoho nová trilógia baví, že má svojich fanúšikov, že niekoho bavia nové postavy a ich príbehy a že to zarába peniaze čo je veľmi dôležité, len som chcel k tým ľudom patriť aj ja. Ale nevadí, stále mám nádej (a nielen ja, ale väčšina tých ktorých nová trilógia sklamala) že ma zaujme niektorý z nových projektov, či už seriál alebo tie dve nové pripravované trilógie. Nebojte sa na SW som nezanevrel *;)**:))*
696702
4 0
reagovat
reaguje na: HAL
Máš někde ten sestřih dostupnej?
696708
Máš někde ten sestřih dostupnej?
696705
1 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: JokoloCZ
Tehdy radost s trochou obav - obavy že to bude Marvel-like Disney, radost že už to konečně nebude Lucas, u kterého to bylo mrtvé. U jeho nové trilogie je prostě věčná škoda že se nepovedlo aby to od začátku režíroval Spielberg. I když ten by nutně musel mít taky možnost zásadně si překopat scénář.

Viděl jsem před týdnem fanouškovský sestřih nové trilogie na jediný celovečerní film, ze sedmi hodin na pouhé dvě (!!!) - a ten příběh pořád funguje, stačilo by pro návaznost přetočit pár scén a pohoda. To jen ukazuje jak strašně moc zbytečné vaty i vyloženě škodlivých scén v těch filmech je.
696705
Tehdy radost s trochou obav - obavy že to bude Marvel-like Disney, radost že už to konečně nebude Lucas, u kterého to bylo mrtvé. U jeho nové trilogie je prostě věčná škoda že se nepovedlo aby to od začátku režíroval Spielberg. I když ten by nutně musel mít taky možnost zásadně si překopat scénář. Viděl jsem před týdnem fanouškovský sestřih nové trilogie na jediný celovečerní film, ze sedmi hodin na pouhé dvě (!!!) - a ten příběh pořád funguje, stačilo by pro návaznost přetočit pár scén a pohoda. To jen ukazuje jak strašně moc zbytečné vaty i vyloženě škodlivých scén v těch filmech je.
696702
2 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: JokoloCZ
Vzhladom na moj dobre znamy nazor na prequely (a este stale neprekusnute sklamanie z IJ4) som bol rad, ze s tym uz Lucas nic nema. Vsetko ostatne mi bolo ukradnute a tesil som sa, co bude dalej.

A kedze som vedel, ze to bude mat podchytene KK, nemal som obavy8)
696703
Vzhladom na moj dobre znamy nazor na prequely (a este stale neprekusnute sklamanie z IJ4) som bol rad, ze s tym uz Lucas nic nema. Vsetko ostatne mi bolo ukradnute a tesil som sa, co bude dalej. A kedze som vedel, [spoiler]ze to bude mat podchytene KK[/spoiler], nemal som obavy*8)*
696702
2 -2
reagují: mecano
reagovat
A jéje. Aby se to nepřehouplo do nikdy neprobíraného tématu originals vs. prequels :)
ne, legrace. ale v souvislosti s tim hejtem Teda a mým na vedení Star Wars - jak ste všici reagovali, když ste se tehdy dozvěděli, že Disney kupuje Lucas, potažmo že vzniknou nový filmy?
696702
A jéje. Aby se to nepřehouplo do nikdy neprobíraného tématu originals vs. prequels *:)* ne, legrace. ale v souvislosti s tim hejtem Teda a mým na vedení Star Wars - jak ste všici reagovali, když ste se tehdy dozvěděli, že Disney kupuje Lucas, potažmo že vzniknou nový filmy?
0 0
reagují: mecano, FallenMaia, HAL, Gorecki
reagovat
Len chcem ešte podotknúť že súhlasím s tým že Lucas by to za Skrytú Hrozbu v dnešnej internetovej dobe schytal sto krát viac, o tom niet pochýb, to by bola neskutočná vlna hejtu, vyhrážok a bojkotov, petícií a podobných sračiek. Len som chcel tým mojim predchádzajúcim príspevkom povedať, že si myslím, že Skrytá Hrozba je s každým ďalším pozretím o kúsok zaujímavejšia, človek si zvykne na Jar Jara, na politiku, malého Anakina atď. a nakoniec si to dokáže bez problémov užiť. Aspoň tak je to u mňa :));)
696700
Len chcem ešte podotknúť že súhlasím s tým že Lucas by to za Skrytú Hrozbu v dnešnej internetovej dobe schytal sto krát viac, o tom niet pochýb, to by bola neskutočná vlna hejtu, vyhrážok a bojkotov, petícií a podobných sračiek. Len som chcel tým mojim predchádzajúcim príspevkom povedať, že si myslím, že Skrytá Hrozba je s každým ďalším pozretím o kúsok zaujímavejšia, človek si zvykne na Jar Jara, na politiku, malého Anakina atď. a nakoniec si to dokáže bez problémov užiť. Aspoň tak je to u mňa *:))**;)*
5 -2
reagovat
reaguje na: HAL
Neviem ci je vhodne pri debate o tom, ci boli fanusikovia nadseni alebo sklamani a ako by buducnost ovplyvnil sucasny internet zrovna argumentovat peniazmi.

Jasne, ze vydelalo. Lebo bol obrovsky hlad. A trojrocne odstupy. Dnes je SW uz vsade. A tym nemyslim len tentpole filmy.
696699
Neviem ci je vhodne pri debate o tom, ci boli fanusikovia nadseni alebo sklamani a ako by buducnost ovplyvnil sucasny internet zrovna argumentovat peniazmi. Jasne, ze vydelalo. Lebo bol obrovsky hlad. A trojrocne odstupy. Dnes je SW uz vsade. A tym nemyslim len tentpole filmy.
696697
1 -1
reagovat
reaguje na: Gorecki
Internet by možná vybuchl, ale pořád to vydělalo šílené peníze, i další díly byly úspěšné dost, a to je E2 fakt srágora, snad ještě horší než E1. Nadávek bylo od mnoha lidí dost už po Force Awakens, po Last Jedi ještě víc, přesto se něco změnilo až po Solovi

Mecano
Toto bylo evidentně zásadní, nasadit jich do kin tolik a tak rychle po sobě nemohlo vyjít nikdy. Takže dobrá zpráva že v tomto už budou rozumnější. 
696697
Internet by možná vybuchl, ale pořád to vydělalo šílené peníze, i další díly byly úspěšné dost, a to je E2 fakt srágora, snad ještě horší než E1. Nadávek bylo od mnoha lidí dost už po Force Awakens, po Last Jedi ještě víc, přesto se něco změnilo až po Solovi [b]Mecano [/b]Toto bylo evidentně zásadní, nasadit jich do kin tolik a tak rychle po sobě nemohlo vyjít nikdy. Takže dobrá zpráva že v tomto už budou rozumnější. 
696605
3 -1
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: FallenMaia
link

Just kidding:D
696695
[url=http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/02/aaaand-send.gif]link[/url] [spoiler]Just kidding*:D*[/spoiler]
696693
3 -2
reagovat
Skrytá hrozba je fajn film, neviem prečo to toľko ľudí do dnes stále hejtuje. S každým ďalším pozretím je lepšia a lepšia. Nedávno som to pozeral v telke po neviem akej dobe a prišlo mi to úplne v pohode, zábavná oddychovka, fajn dobrodružstvo, a ten súboj na konci, och :+;) Chápem že v čase keď to bolo v kinách to mohlo byť sklamanie kedže si dokážem predstaviť že ľudia očakávali niečo úplne iné ale čím častejšie ten film vidím tým mi aj ten Jar Jar príde menej. a menej otravný. Naopak čím častejšie vidím Force Awakens tým je to horšie a tým menej to celé funguje. Tam je ten efekt úplne opačný, v čase keď to bolo v kinách a bola to novinka to bola pecka, hralo sa na neskutočnú nostalgiu, starí hrdinovia sa vracali po neviem koľkých rokoch späť, dokonca aj názov mal ten účel že vo fanúšikoch vyvolal pocit že sa niečo veľké vracia späť, že sa to znova prebúdza, trailery to isté, celé to proste malo nalákať čo najväčší počet ľudí, starých fanúšikov čo sa aj podarilo a celé to bolo len na efekt a na určitú dobu. Abrams vedel čo robí. Keď to ale človek vidí už asi ôsmy raz, tak je to už nuda, žiadna úderná zapamätania hodná akcia, súboj na konci medzi Rey a Kylo Renom je po ôsmy raz už dosť nezaujímavý, z Luka urobili legendu ako keby sa to odohrávalo dvesto rokov po Návrate Jediho, celé to proste stratilo to čaro ktoré to malo pri premiére. Súhlasí niekto so mnou alebo som jediný kto to takto vidí? ;)
696693
Skrytá hrozba je fajn film, neviem prečo to toľko ľudí do dnes stále hejtuje. S každým ďalším pozretím je lepšia a lepšia. Nedávno som to pozeral v telke po neviem akej dobe a prišlo mi to úplne v pohode, zábavná oddychovka, fajn dobrodružstvo, a ten súboj na konci, och *:+**;)* Chápem že v čase keď to bolo v kinách to mohlo byť sklamanie kedže si dokážem predstaviť že ľudia očakávali niečo úplne iné ale čím častejšie ten film vidím tým mi aj ten Jar Jar príde menej. a menej otravný. Naopak čím častejšie vidím Force Awakens tým je to horšie a tým menej to celé funguje. Tam je ten efekt úplne opačný, v čase keď to bolo v kinách a bola to novinka to bola pecka, hralo sa na neskutočnú nostalgiu, starí hrdinovia sa vracali po neviem koľkých rokoch späť, dokonca aj názov mal ten účel že vo fanúšikoch vyvolal pocit že sa niečo veľké vracia späť, že sa to znova prebúdza, trailery to isté, celé to proste malo nalákať čo najväčší počet ľudí, starých fanúšikov čo sa aj podarilo a celé to bolo len na efekt a na určitú dobu. Abrams vedel čo robí. Keď to ale človek vidí už asi ôsmy raz, tak je to už nuda, žiadna úderná zapamätania hodná akcia, súboj na konci medzi Rey a Kylo Renom je po ôsmy raz už dosť nezaujímavý, z Luka urobili legendu ako keby sa to odohrávalo dvesto rokov po Návrate Jediho, celé to proste stratilo to čaro ktoré to malo pri premiére. Súhlasí niekto so mnou alebo som jediný kto to takto vidí? *;)*
5 -3
reagují: mecano, Gorecki
reagovat
Vidim Goreckiho, takze se tu pravdepodobne zminuje i Star Wars - tedy dnesni news - Velky Bob povidal, ze s ohlednutim nazpatek udelal chybu, kdyz se rozhodl - a vzal vinu na sebe za toto rozhodnuti - ze too much, too fast. A ze zvolni a bude opatrnejsi ohledne mnozstvi a nacasovani. A ze to neznamena, ze prestavaji, protoze se ted dela na devitce, na Resistance a na Favreau serialu, a ze borci od Her od truny vymysleji svou vlastni sagu.
696688
Vidim Goreckiho, takze se tu pravdepodobne zminuje i Star Wars - tedy dnesni news - Velky Bob povidal, ze s ohlednutim nazpatek udelal chybu, kdyz se rozhodl - a vzal vinu na sebe za toto rozhodnuti - ze too much, too fast. A ze zvolni a bude opatrnejsi ohledne mnozstvi a nacasovani. A ze to neznamena, ze prestavaji, protoze se ted dela na devitce, na Resistance a na Favreau serialu, a ze borci od Her od truny vymysleji svou vlastni sagu.
2 0
reagovat
reaguje na: JokoloCZ
Ja som to videl v premiere v USA, narvate kino, po konci este aj deti (predstav si cast Stranger Things) odchadzali znudene so slovami "That was stupid...:(" a na tie depresivne fejsy dospelych fanusikov s trickami a svetelnymi mecikmi, ktore uz ani neroztahovali a nezapinali nikdy nezabudnem. Pomaly 20 rokov. Totalne iny svet.
696608
Ja som to videl v premiere v USA, narvate kino, po konci este aj deti (predstav si cast Stranger Things) odchadzali znudene so slovami "That was stupid...*:(*" a na tie depresivne fejsy dospelych fanusikov s trickami a svetelnymi mecikmi, ktore uz ani neroztahovali a nezapinali nikdy nezabudnem. Pomaly 20 rokov. Totalne iny svet.
696606
4 -2
reagovat
reaguje na: Gorecki
Spíš bych řekl, že další filmy by možná vůbec nevznikly :D těžko si představit, jak moc by internet vybouchl po skrytý hrozbě. 
696606
Spíš bych řekl, že další filmy by možná vůbec nevznikly *:D* těžko si představit, jak moc by internet vybouchl po skrytý hrozbě. 
696605
2 -2
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: JokoloCZ
Ja som presvedceny, ze keby Lucas natocil Skrytu hrozbu dnes (rozumej v stave, v akom je dnes internet), tak dalsie filmy uz reziruje niekto iny a na scenare ma script doctorov;)
696605
Ja som presvedceny, ze keby Lucas natocil Skrytu hrozbu dnes (rozumej v stave, v akom je dnes internet), tak dalsie filmy uz reziruje niekto iny a na scenare ma script doctorov*;)*
696597
4 -3
reagují: HAL, JokoloCZ
reagovat
reaguje na: Gorecki
Jasan, chápu. Stejnak se nedokážu zbavit pocitu, že k. Kennedy prostě moc neví, co dělá. Zatím vznikly čtyři nové sw filmy, z nichž dva měly dost výrazný problémy během natáčení a evidentně se to podepsalo na výsledku. Pak je tu vyhazov Trevorowa. Mám prostě pocit, že na to, co se Disneymu dosti do ruky, s tím nezachází dost jistě. Proto ta moje skepse.
Na druhou stranu je pravda, že ten zakalenej pocit ze star wars si asi jako fanoušci způsobujeme sami. Každá fanbase je brutálně zatvrzela a majetnická, ale troufám si říct, že ta starwarsácká je jedna z největších na světě, proto možná i nejzatvrzelejší a nejhlasitější. Ani o jednom z těch filmů se nedá říct, že by nevyvolal kontroverze. Je sice laciné říct, že fanouškům se prostě nezavděčíš, ale tady bych řekl, že to je pravda. Nehledě na ten iracionální hate, který se objevuje kolem The Last jedi, případně kolem Kelly Marie Tran. 
Ale ono to koneckonců není až tak překvapivý, když se podíváme na Ahmeda Besta po skrytý hrozbě.
696597
Jasan, chápu. Stejnak se nedokážu zbavit pocitu, že k. Kennedy prostě moc neví, co dělá. Zatím vznikly čtyři nové sw filmy, z nichž dva měly dost výrazný problémy během natáčení a evidentně se to podepsalo na výsledku. Pak je tu vyhazov Trevorowa. Mám prostě pocit, že na to, co se Disneymu dosti do ruky, s tím nezachází dost jistě. Proto ta moje skepse. Na druhou stranu je pravda, že ten zakalenej pocit ze star wars si asi jako fanoušci způsobujeme sami. Každá fanbase je brutálně zatvrzela a majetnická, ale troufám si říct, že ta starwarsácká je jedna z největších na světě, proto možná i nejzatvrzelejší a nejhlasitější. Ani o jednom z těch filmů se nedá říct, že by nevyvolal kontroverze. Je sice laciné říct, že fanouškům se prostě nezavděčíš, ale tady bych řekl, že to je pravda. Nehledě na ten iracionální hate, který se objevuje kolem The Last jedi, případně kolem Kelly Marie Tran.  Ale ono to koneckonců není až tak překvapivý, když se podíváme na Ahmeda Besta po skrytý hrozbě.
696553
3 -1
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: HAL
Připomněl jsi mi jednoho nejmenovaného svérázného šéfredaktora nejmenovaného ''filmového'' časopisu, který se ve svém úvodníku proslavil hláškou, že komu  se nelíbí Bollywoodské filmy, je vnitřně mrtvý :D
696587
Připomněl jsi mi jednoho nejmenovaného svérázného šéfredaktora nejmenovaného ''filmového'' časopisu, který se ve svém úvodníku proslavil hláškou, že komu  se nelíbí Bollywoodské filmy, je vnitřně mrtvý *:D*
696457
2 0
reagovat
reaguje na: djcharlie
Bylo, vim o tom, omlouvam se za to, neprepisuju to.

Stane se, na pointe tech dvou odstavcu to imho vubec nic nemeni. Nejenom kvuli cerstve Karlove novince.
696580
Bylo, vim o tom, omlouvam se za to, neprepisuju to. Stane se, na pointe tech dvou odstavcu to imho vubec nic nemeni. Nejenom kvuli cerstve Karlove novince.
696572
2 -2
reagovat

Marťan a Čína

Nebylo to tak náhodou v knížce?
696572
Nebylo to tak náhodou v knížce?
Marťan a Čína
3 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Musím se přiznat, že dnes s některými body nasranosti těžce nesouhlasím.

Netflix - Podle mě by část dobrých filmů nevznikla ani jinde a tím pádem by se do kin vůbec nedostala. A my bysme přišli o zajímavou tvorbu a řešili bysme, proč jdou do kin jen hloupé blockbustery.

Vyhazov na poslední chvíli - Mnohem víc mě to nasralo u Justice league, zrovna Solo se hodně povedl.

Star Wars - Konečně nejsou jen pohádkou a přitom zůstala ta správná příchuť. Pravdou je, že mě sere smrt dvou postav z původní trilogie. Jenže tu první si podle všeho vydupal sám herec.

Podkuřování Číně - V Marťanovi byla událost s čínskou raketou naprosto zásadní i v knize. A že se filmy z Hollywoodu odehrávají i ve světě (mimo jiné v Číně) je přeci logické. Amerika zase první je heslo jen jednoho idiota. U žádného filmu mi to nepřišlo naroubované vyloženě násilím a proto mi to nevadilo.

Avatar - Jasně že se těším na Avatara 5, sci-fi a fantasy mám absolutně nejradši a v rukou železného Jima nás čekají další pecky. Tenhle člověk k psychologickým dramatům nepatří. Za Nolana jsem samozřejmě taky rád, protože je nejlepší :D

Rock - Dwayne je v pohodě, Jumanji a podobný odlehčený styl filmů mu sedí. Když se chci podívat na erko, pořád vznikají filmy jako Upgrade a to je dobře. Tenhle žánr nepotřebuje stovky milionů dolarů.
696571
Musím se přiznat, že dnes s některými body nasranosti těžce nesouhlasím. [b]Netflix[/b] - Podle mě by část dobrých filmů nevznikla ani jinde a tím pádem by se do kin vůbec nedostala. A my bysme přišli o zajímavou tvorbu a řešili bysme, proč jdou do kin jen hloupé blockbustery. [b]Vyhazov na poslední chvíli[/b] - Mnohem víc mě to nasralo u Justice league, zrovna Solo se hodně povedl. [b]Star Wars[/b] - Konečně nejsou jen pohádkou a přitom zůstala ta správná příchuť. Pravdou je, že mě sere smrt dvou postav z původní trilogie. Jenže tu první si podle všeho vydupal sám herec. [b]Podkuřování Číně[/b] - V Marťanovi byla událost s čínskou raketou naprosto zásadní i v knize. A že se filmy z Hollywoodu odehrávají i ve světě (mimo jiné v Číně) je přeci logické. Amerika zase první je heslo jen jednoho idiota. U žádného filmu mi to nepřišlo naroubované vyloženě násilím a proto mi to nevadilo. [b]Avatar[/b] - Jasně že se těším na Avatara 5, sci-fi a fantasy mám absolutně nejradši a v rukou železného Jima nás čekají další pecky. Tenhle člověk k psychologickým dramatům nepatří. Za Nolana jsem samozřejmě taky rád, protože je nejlepší *:D* [b]Rock[/b] - Dwayne je v pohodě, Jumanji a podobný odlehčený styl filmů mu sedí. Když se chci podívat na erko, pořád vznikají filmy jako Upgrade a to je dobře. Tenhle žánr nepotřebuje stovky milionů dolarů.
3 -4
reagovat
reaguje na: Gorecki
Rozebereme to na 13. narozkach MovieZone, ktere se konaji uz 2. rijna! link
696556
Rozebereme to na 13. narozkach MovieZone, ktere se konaji uz 2. rijna! http://www.moviezone.cz/clanek/36859-moviezone-slavi-13-narozeniny
696555
0 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se