Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Ready Player One: Hra začíná: Recenze

příspěvky 101 - 120 Napsat příspěvek
reaguje na: Gorecki
To co tam vidím je smajlík.... Hele když už něco napíšeš aspoň si za tím stůj. 8)(toto není nadsázka)
678857
To co tam vidím je smajlík.... Hele když už něco napíšeš aspoň si za tím stůj. *8)*(toto není nadsázka)
678855
1 -1
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: Gorecki
Smailik už je dneska málo. Musíš na to přes #nadsázka :D:D
Ad film. Jdu zítra, knihu jsem četl tak to sem přijdu pochválit/zkritizovat
678856
Smailik už je dneska málo. Musíš na to přes #nadsázka *:D**:D* Ad film. Jdu zítra, knihu jsem četl tak to sem přijdu pochválit/zkritizovat
678855
2 0
reagovat
reaguje na: Axis
Dufal som, ze ten smajlik bude stacit ako potvrdenie nadsazky, no..?)
678855
Dufal som, ze ten smajlik bude stacit ako potvrdenie nadsazky, no..*?)*
678854
4 -1
reagují: Axis, Galactus
reagovat
reaguje na: Gorecki
Ve chvíli kdy se na jinej názorovej proud vytahuje tenhle argument: "Ludia su nevdacne hovada" Tak jo!
678854
Ve chvíli kdy se na jinej názorovej proud vytahuje tenhle argument: [i]"Ludia su nevdacne hovada" [/i]Tak jo!
678852
2 -1
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: Axis
Aha, tak to uz sme v takejto rovine kritiky, jo?:)
OK, tak ja sa poucim z TLJ a len vytiahnem popcorn..

Ad. stany: Lebo tam zili viaceri, chceli mat sukromie a pritom byt neustale v kontakte, nie rozlezeni po budove? Mozno. Neviem. Netrapi.
678852
Aha, tak to uz sme v takejto rovine kritiky, jo?:) OK, tak ja sa poucim z TLJ a len vytiahnem popcorn.. Ad. stany: Lebo tam zili viaceri, chceli mat sukromie a pritom byt neustale v kontakte, nie rozlezeni po budove? Mozno. Neviem. Netrapi.
678851
4 -1
reagují: Axis
reagovat
reaguje na: Gorecki
Co bych chtěl od filmu kde odboj drsnej jak šmirgl, v distopické budoucnosti v které je prý vše v prdeli, kupuje zeleninu na trhu jako by se nechumelilo a ještě k tomu mají jeho členové debilní tetování....a kde se příslušnost k němu testne 3 větama o lásce a bum jste v něm a ještě vám chce do kalhot vléz Olivia Cook.

PS: Vysvětlil by mě nekdo proč měli v paneláku postavený stany (v uzavřeným paneláku pro rejpaly).
678851
Co bych chtěl od filmu kde odboj drsnej jak šmirgl, v distopické budoucnosti v které je prý vše v prdeli, [spoiler]kupuje zeleninu na trhu jako by se nechumelilo a ještě k tomu mají jeho členové debilní tetování....a kde se příslušnost k němu testne 3 větama o lásce a bum jste v něm a ještě vám chce do kalhot vléz Olivia Cook.[/spoiler] PS: Vysvětlil by mě nekdo proč měli v paneláku postavený stany (v uzavřeným paneláku pro rejpaly).
678846
2 -5
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: pepo
*future stranger things:D
678848
*future stranger things*:D*
678847
1 0
reagovat
Zacal som citat knihu.
 Prve dve kapitoly na mna posobia ako sci fi stranger things. Kto ma pozna, vie co to znamena:D:D:D
678847
Zacal som citat knihu.  Prve dve kapitoly na mna posobia ako sci fi stranger things. Kto ma pozna, vie co to znamena*:D**:D**:D*
3 -1
reagují: pepo
reagovat
Ten film ma takmer dve a pol hodiny, netusim co z toho vystrihnut ako zbytocne a vy donho chcete narvat este obsah na minimalne desatdielnu miniseriu.

Ludia su nevdacne hovada8)
678846
Ten film ma takmer dve a pol hodiny, netusim co z toho vystrihnut ako zbytocne a vy donho chcete narvat este obsah na minimalne desatdielnu miniseriu. Ludia su nevdacne hovada*8)*
7 -4
reagují: Axis
reagovat
reaguje na: do_Od
Mě to teda absolutně tak nepřipadalo co se týče té romance a ohledně IOI netuším co vyváděli v knize musím ale souhlasit, že působili trochu lame i tak jsem s tím v celkovém obrazu neměl sebemenší problém.
678845
Mě to teda absolutně tak nepřipadalo co se týče té romance a ohledně IOI netuším co vyváděli v knize musím ale souhlasit, že působili trochu lame i tak jsem s tím v celkovém obrazu neměl sebemenší problém.
678842
2 0
reagovat
reaguje na: do_Od
ten isty problem mam aj ja s tym filmom... skutocna realita bola v knihe omnoho lepsie vyriesena, ziadne klany( nie take ako vo filme), odboj alebo ako to nazvat a ta celkova paranoja sam za seba vo filme nebola, co je skoda... 
vsetko to bolo take teen ... my sme ti dobri spolu, pozname sa za 5 minut ( ziadne levelovanie, ziskavanie info a napatie sutazenie medzi high five) a ideme proti tym zlym kt su strasne evil, lebo chcu spustit mikrotransakcie pravdepodobne ( pozdravujem EA games) .
ale inac ten film aj tak funguje na 8/10 a vizualne je to zradlo:D
678844
ten isty problem mam aj ja s tym filmom... skutocna realita bola v knihe omnoho lepsie vyriesena, ziadne klany( nie take ako vo filme), odboj alebo ako to nazvat a ta celkova paranoja sam za seba vo filme nebola, co je skoda...  vsetko to bolo take teen ... [spoiler]my sme ti dobri spolu, pozname sa za 5 minut ( ziadne levelovanie, ziskavanie info a napatie sutazenie medzi high five) a ideme proti tym zlym kt su strasne evil, lebo chcu spustit mikrotransakcie pravdepodobne ( pozdravujem EA games) .[/spoiler] ale inac ten film aj tak funguje na 8/10 a vizualne je to zradlo:D
678842
3 0
reagovat
Naprostej souhlas s tím, co psal do_Od.
Překvapuje mě, jak málo tady lidem stačí.
678843
Naprostej souhlas s tím, co psal do_Od. Překvapuje mě, jak málo tady lidem stačí.
8 -2
reagovat
reaguje na: KARLOS
Zjednoduším to, nešlo o detaily, šlo o dynamiku kterou jsme v tom případě oba vnímali opačně (kniha x film). Zapomeň tedy na to, že se všichni nacházeli v jednom městě zhruba 5 minut od sebe a další "detaily", můj asi hlavní problém byl s tím, že ve filmu nefungovala romantika (fakt nikdo nekroutí hlavou nad tím, jak se po minutě dialogu do sebe hlavní hrdinové zamilují?) a především motivace hlavního hrdiny porazit IOI, protože zatímco v knížce byly skutečně zlí, tady to byla banda lame markeťáků. Nebral jsem je vážně, ani to nešlo imho. Tohle zjednodušení mi ve filmu vadilo, čert vem nějaké odkazy (ačkoliv těch lodí je škoda a zatím si stojím :))
678842
Zjednoduším to, nešlo o detaily, šlo o dynamiku kterou jsme v tom případě oba vnímali opačně (kniha x film). Zapomeň tedy na to, že se všichni nacházeli v jednom městě zhruba 5 minut od sebe a další "detaily", můj asi hlavní problém byl s tím, že ve filmu nefungovala romantika (fakt nikdo nekroutí hlavou nad tím, jak se po minutě dialogu do sebe hlavní hrdinové zamilují?) a především motivace hlavního hrdiny porazit IOI, protože zatímco v knížce byly skutečně zlí, tady to byla banda lame markeťáků. Nebral jsem je vážně, ani to nešlo imho. Tohle zjednodušení mi ve filmu vadilo, čert vem nějaké odkazy (ačkoliv těch lodí je škoda a zatím si stojím *:)*)
678840
6 -1
reagují: KARLOS, HAL, olmikee, TheAshenOne
reagovat
Ako som tusil, velka spokojnost:+

Lepsie to asi fakt zadaptovat neslo, to co funguje v knihe, detailny rozbor fungovania sveta a questu by v stravitelnej podobe do filmu nenapchal nikto. 

Spielberg z toho vykorculoval paradne a vykuzlil idealny pomer geekovskych odkazov a dobrodruzneho pribehu, ktory som mu zral ako dieta v jeho najlepsich kuskoch.
Osobne sa mi revansoval za tie minule roky a uprimne sa tesim na IJ5.

Artemis nadherna, cely svet funguje, a z celeho Shiningu, ktory genialne nebol v traileroch ani naznaceny, mi regulerne klesla sanka a mal som zimomriavky. Pista sa mi trafil:)

A pacilo sa mi, ako v podstate samotne questy a ich riesenie bud zjednodusene ustupilo do pozadia, alebo boli pekne naviazane na pribeh. Toto bolo zvladnute lepsie ako v knihe, kde ma v podstate nudili.

Jo a Iron Giant mal nadhernu poctu, dojal ma po druhykrat. “Thumb up!”

Trufam si povedat, ze z toho bude generacny film a velka klasika.

Tak a teraz idem pozriet, kedy to hraju v IMAXe skor, nez sa z tohto nadsenia vyspim a rozlezi sa mi to v hlave do priemeru:)
678841
Ako som tusil, velka spokojnost*:+* Lepsie to asi fakt zadaptovat neslo, to co funguje v knihe, detailny rozbor fungovania sveta a questu by v stravitelnej podobe do filmu nenapchal nikto.  Spielberg z toho vykorculoval paradne a vykuzlil idealny pomer geekovskych odkazov a dobrodruzneho pribehu, ktory som mu zral ako dieta v jeho najlepsich kuskoch. Osobne sa mi revansoval za tie minule roky a uprimne sa tesim na IJ5. Artemis nadherna, cely svet funguje, a z celeho [spoiler]Shiningu[/spoiler], ktory genialne nebol v traileroch ani naznaceny, mi regulerne klesla sanka a mal som zimomriavky. Pista sa mi trafil:) A pacilo sa mi, ako v podstate samotne questy a ich riesenie bud zjednodusene ustupilo do pozadia, alebo boli pekne naviazane na pribeh. Toto bolo zvladnute lepsie ako v knihe, kde ma v podstate nudili. Jo a Iron Giant mal nadhernu poctu, dojal ma po druhykrat. “Thumb up!” Trufam si povedat, ze z toho bude generacny film a velka klasika. Tak a teraz idem pozriet, kedy to hraju v IMAXe skor, nez sa z tohto nadsenia vyspim a rozlezi sa mi to v hlave do priemeru:)
4 -2
reagovat
reaguje na: do_Od
To, co si vyjmenoval, jsou detaily, s funkčností příběhu nemají spolecneho nic, krom jednoho jedineho - ze je film přehlednější a naopak kniha je rozbredlejsi. Znova opakuji, ze nejsem její hardcore fanda.
Ze jsou detaily, které bych klidně viděl? Určitě. Ale opakuji to úplně u každé adaptace-je to transformující proces a očekávat, ze to bude jedna ku jedné je blbost. A mnoho prvků ti budou krást drahocenný čas, pokrývat tempo atd.
Ve filmu jsem globalnost cítil a to nemuseli mezimesta jako v knize. A že vynechali ten a ten odkaz? To je mi totálně u zadele. Vlastně ne - jsem neskonale radši, když jich je oproti knize o dost míň.8):)
678840
To, co si vyjmenoval, jsou detaily, s funkčností příběhu nemají spolecneho nic, krom jednoho jedineho - ze je film přehlednější a naopak kniha je rozbredlejsi. Znova opakuji, ze nejsem její hardcore fanda. Ze jsou detaily, které bych klidně viděl? Určitě. Ale opakuji to úplně u každé adaptace-je to transformující proces a očekávat, ze to bude jedna ku jedné je blbost. A mnoho prvků ti budou krást drahocenný čas, pokrývat tempo atd. Ve filmu jsem globalnost cítil a to nemuseli mezimesta jako v knize. A že vynechali ten a ten odkaz? To je mi totálně u zadele. Vlastně ne - jsem neskonale radši, když jich je oproti knize o dost míň.*8)**:)*
678832
6 -4
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: pepo
Někoho uspokojí málo, no. :)
678837
Někoho uspokojí málo, no. *:)*
678835
7 -3
reagují: Sony
reagovat
reaguje na: do_Od
Nic z toho mi vo filme nechybalo, takze je to asi v klidu
678835
Nic z toho mi vo filme nechybalo, takze je to asi v klidu
678832
3 -6
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: do_Od
Achjo neměl jsem otvírat ten spoiler tag:(:D
678834
Achjo neměl jsem otvírat ten spoiler tag*:(**:D*
678832
1 0
reagovat
Pokaždé, když někdo napíše, že ten film funguje lépe než knížka, něco ve mně umře. A to jsem na 7/10 a relativně spokojenej.

Jako tvrdit, že děj filmu byl stejně "prostý" jako v knížce? Vážně? Váááááážně? :) Takže vynechání školy, globálního měřítka, randění, rozchodu, stěhování, posilování, transformace záporáků v de facto karikatury těch knižních záporáků, ořezání OASIS do takové míry, že se o nějakém levelování, sbírání artefaktů, nebo třeba kompletní vynechání všech vesmírných lodí (strašná škoda, že při finále na planetu Doom nedorazily křižníky ze Star Wars apod.) to je prostě všechno v klidu? :o
678832
Pokaždé, když někdo napíše, že ten film funguje lépe než knížka, něco ve mně umře. A to jsem na 7/10 a relativně spokojenej. Jako tvrdit, že děj filmu byl stejně "prostý" jako v knížce? Vážně? Váááááážně? *:)* [spoiler]Takže vynechání školy, globálního měřítka, randění, rozchodu, stěhování, posilování, transformace záporáků v de facto karikatury těch knižních záporáků, ořezání OASIS do takové míry, že se o nějakém levelování, sbírání artefaktů, nebo třeba kompletní vynechání všech vesmírných lodí (strašná škoda, že při finále na planetu Doom nedorazily křižníky ze Star Wars apod.) to je prostě všechno v klidu? *:o*[/spoiler]
9 -3
reagují: Masarka14, KARLOS, pepo, olmikee
reagovat
Imo film funguje ještě lépe, jak kniha...
Vizuálně nabusene, pribehove stejne prosté (v dobrem slova smyslu), ale funkční. Fungování světa ještě lepší jak v knížce a utlumení/ocesani odkazů alespoň za mě na jedničku.
Vzhledem k tomu, že jsem minimalni pařan, vyřešení questu chvályhodné...
8/10* byť nemam potřebu to vidět okamžitě znova. Spielberg si ostudu určitě neutrhl.
678830
Imo film funguje ještě lépe, jak kniha... Vizuálně nabusene, pribehove stejne prosté (v dobrem slova smyslu), ale funkční. Fungování světa ještě lepší jak v knížce a utlumení/ocesani odkazů alespoň za mě na jedničku. Vzhledem k tomu, že jsem minimalni pařan, vyřešení questu chvályhodné... 8/10* byť nemam potřebu to vidět okamžitě znova. Spielberg si ostudu určitě neutrhl.
5 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se