Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Ready Player One: Hra začíná: Recenze

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek

9/10

Po tom čo som videl tú CGI nevkusnú hrôzu menom Kámoš Obr som mal Spielberga za senilného packala, ktorý v dnešnej dobe nedokáže využiť CGI a v podstate priemerné trailery vo mne tiež moc nádeje nevzbudzovali. Pišta to však v sebe stále má a nakoniec som  dočkal skvelej zábavnej jazdy ktorá dáva hold ako starej, tak novej popkultúre aj je tak narvaná odkazmi na všetko možné, že je treba ešte minimálne dve vzhliadnutia aby človek všetko pochytal. Chápem prečo ten film vydali zrovna na veľkú noc. toľko "Easter Eggov" na jednom mieste sa len tak niekde nevidí. 
679409
Po tom čo som videl tú CGI nevkusnú hrôzu menom Kámoš Obr som mal Spielberga za senilného packala, ktorý v dnešnej dobe nedokáže využiť CGI a v podstate priemerné trailery vo mne tiež moc nádeje nevzbudzovali. Pišta to však v sebe stále má a nakoniec som  dočkal skvelej zábavnej jazdy ktorá dáva hold ako starej, tak novej popkultúre aj je tak narvaná odkazmi na všetko možné, že je treba ešte minimálne dve vzhliadnutia aby človek všetko pochytal. Chápem prečo ten film vydali zrovna na veľkú noc. toľko "Easter Eggov" na jednom mieste sa len tak niekde nevidí. 
9/10
2 -1
reagovat
reaguje na: pepo
Ano a myslím, že to není zas taková tragédie ;) I když jsem rád, že do této kategorie už asi půl roku nepatřím ;) Dávali jsme s kamarádem hororový víkend. Je to zásadní a velmi dobrý film, ale rozhodně to nebyl nejlepší film, který jsme ten víkend viděli ;)
679400
Ano a myslím, že to není zas taková tragédie *;)* I když jsem rád, že do této kategorie už asi půl roku nepatřím *;)* Dávali jsme s kamarádem hororový víkend. Je to zásadní a velmi dobrý film, ale rozhodně to nebyl nejlepší film, který jsme ten víkend viděli *;)*
679217
1 -1
reagovat
reaguje na: calimero
Tvůj příspěvek mi připomněl obrovskou nevýhodu knihy, tj že tam přes to zábavné nebylo více popsané právě tohle, té knize by 100 stránek navíc fakt nevadilo. 
679374
Tvůj příspěvek mi připomněl obrovskou nevýhodu knihy, tj že tam přes to zábavné nebylo více popsané právě tohle, té knize by 100 stránek navíc fakt nevadilo. 
679142
2 0
reagovat
Já strašně doufám v nějakou giga pětihodinovou verzi s komentářem na disku :)
679373
Já strašně doufám v nějakou giga pětihodinovou verzi s komentářem na disku *:)*
1 0
reagovat
Všetky easter eggs v prehľadnom článku 
679366
Všetky [url=http://collider.com/ready-player-one-easter-eggs/amp/]easter eggs[/url] v prehľadnom článku 
1 0
reagovat
reaguje na: KarelR
Sakra a já si myslel, že to je loď z Promethea... :D
679227
Sakra a já si myslel, že to je loď z Promethea... *:D*
679210
1 0
reagovat
reaguje na: KarelR
Kdo je většina?
679222
Kdo je většina?
679210
1 0
reagovat
reaguje na: pepo
<--
679221
<--
679217
3 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Na MZ sa pohybuju ludia, ktori nevideli shining?:o:o:o 
679217
Na MZ sa pohybuju ludia, ktori nevideli shining?*:o**:o**:o* 
679207
3 0
reagují: Stranger777, Kostěj
reagovat
reaguje na: KarelR
A preto som pozeral radsej prvy film a az potom som si dal knihu;)
679216
A preto som pozeral radsej prvy film a az potom som si dal knihu*;)*
679210
1 -1
reagovat
Byl jsem podruhý (konečně v IMAXu), a jak jsem předpokládal, bylo to o něco lepší - zvednul bych na 8/10. Napodruhý už člověk neřeší, co tam je a není, a ví, že má přehlížet slabší záporáky atd., a je to fajnová blockbusterová jízda.

A můj zdaleka nejoblíbenější odkaz je pořád když Daitó přiletí do finální bitvy Serenity. Většina lidí si toho imho vůbec nevšimla :)
679210
Byl jsem podruhý (konečně v IMAXu), a jak jsem předpokládal, bylo to o něco lepší - zvednul bych na 8/10. Napodruhý už člověk neřeší, co tam je a není, a ví, že má přehlížet slabší záporáky atd., a je to fajnová blockbusterová jízda. A můj zdaleka nejoblíbenější odkaz je pořád když [spoiler]Daitó přiletí do finální bitvy Serenity[/spoiler]. Většina lidí si toho imho vůbec nevšimla *:)*
4 0
reagují: Hairy_Ass, Axis, pepo
reagovat
Neviem preco, ale strasne sa mi paci predstava, ze by ten film natocil Zemeckis.
Kazdopadne film je to super a je velmi zaujimave, ako nikomu nevadia zmeny oproti predlohe. Naopak ich vsetci chvalia, vratane mna.
679209
Neviem preco, ale strasne sa mi paci predstava, ze by ten film natocil Zemeckis. Kazdopadne film je to super a je velmi zaujimave, ako nikomu nevadia zmeny oproti predlohe. Naopak ich vsetci chvalia, vratane mna.
2 0
reagovat
Očekávání nebyla veliká ale ve finále sem obrovsky nadšen. Ten film je prostě super. A budu si ho pouštět ještě hodně krát doma. Ani ten český dabing mě nevadil (šel jsem na to s přítelkyní) a asi dám i titulkovou verzi sám ještě jednou. Strašné moc bych si zahrál snima v té závěrečné bitvě. A ty odkazy!!!! Ach můj bože. Úplně top pro mě byla Zemeckisova kostka 
A budu si muset pustit film Osvícení.... 
Za mě 9/10 
Snad jen ten soundtrack mohl být vymazlenejsi ....(Iron Maiden, Metallica ,GnR)
679207
Očekávání nebyla veliká ale ve finále sem obrovsky nadšen. Ten film je prostě super. A budu si ho pouštět ještě hodně krát doma. Ani ten český dabing mě nevadil (šel jsem na to s přítelkyní) a asi dám i titulkovou verzi sám ještě jednou. Strašné moc bych si zahrál snima v té závěrečné bitvě. A ty odkazy!!!! Ach můj bože. Úplně top pro mě byla [spoiler]Zemeckisova kostka[/spoiler] [spoiler] [/spoiler]A budu si muset pustit film Osvícení....  Za mě 9/10  Snad jen ten soundtrack mohl být vymazlenejsi ....(Iron Maiden, Metallica ,GnR)
3 0
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: Polux
V knihe je to rozoberane. Prachy v OASIS su najstabilnejsia mena na svete (cely svet je v reale v prdeli, usa uz nie su velmoc), pozeraj sa na to ako na bitcoin, oasis samotne je platene z "pozemkov" (mozes si kupit az planetu) a tie mozu pouzivat tretie strany ako IOI na obchod v oasis (aj prepojene do realu - ako priklad kupis si pizzu v hre a donesu ti ju za par minut domov), dalej z paliva do rakiet a z prechodov teleportami. Za vsetko sa tam plati, v knihe je mladec uplny zobrak ma len listky na jedlo teda je tam ako 3 level 5 rokov a vlastni len mec stit a brnenie smiesne (ziadny delorean, ten si kupi az ked ziska prvy kluc). Co sa tyka obav z IOI, OASIS je zadarmo resp. za 25 centov (je to aj novy windows), vzdelavanie je tam zadarmo, popkultura atd., vsetko okolo skolstva, ziadne reklamy.  Knihu som práve dočítal po pozretí filmu, jediné čo filmu chýbalo bol Daito (kto čítal vie) a asi tie vesmirne lode (pre efekt pochopenia rozsiahlosti OASIS), potom by sa nedalo nič vytknúť. Skutočne zadaptované kráľovsky, všetky zmeny na prospech divákom a dynamike príbehu. Ako blockbuster 10/10 určite.
679142
V knihe je to rozoberane.[spoiler] Prachy v OASIS su najstabilnejsia mena na svete (cely svet je v reale v prdeli, usa uz nie su velmoc), pozeraj sa na to ako na bitcoin, oasis samotne je platene z "pozemkov" (mozes si kupit az planetu) a tie mozu pouzivat tretie strany ako IOI na obchod v oasis (aj prepojene do realu - ako priklad kupis si pizzu v hre a donesu ti ju za par minut domov), dalej z paliva do rakiet a z prechodov teleportami. Za vsetko sa tam plati, v knihe je mladec uplny zobrak ma len listky na jedlo teda je tam ako 3 level 5 rokov a vlastni len mec stit a brnenie smiesne (ziadny delorean, ten si kupi az ked ziska prvy kluc). Co sa tyka obav z IOI, OASIS je zadarmo resp. za 25 centov (je to aj novy windows), vzdelavanie je tam zadarmo, popkultura atd., vsetko okolo skolstva, ziadne reklamy. [/spoiler][spoiler] [/spoiler]Knihu som práve dočítal po pozretí filmu, jediné čo filmu chýbalo bol Daito (kto čítal vie) a asi tie vesmirne lode (pre efekt pochopenia rozsiahlosti OASIS), potom by sa nedalo nič vytknúť. Skutočne zadaptované kráľovsky, všetky zmeny na prospech divákom a dynamike príbehu. Ako blockbuster 10/10 určite.
678969
4 0
reagují: olmikee, BarryLyndon
reagovat
8/10
Keď som vyšiel z kina,prvé, čo ma napadlo, bola vďačnosť. Mali by sme byť Štefanovi vďační,že sa sa rozhodol na staré kolená si takto bezprecedente zablbnúť. Mohol si do konca života točiť dojímavé oscarové drámy,ale on sa rozhodol urobiť geekom a fanúšikom radosť. To mu hrozne slúži ku cti. Keď sa nad tým zamyslím, ťažko by túto látku mohol uchopiť tak zdarne niekto iný ako Spielberg. Bola to kvôli  konexiám v Holywoode  ideálna voľba. Zároveň urobil dobre , že sa otrocky nedržal predlohy (čítal som) , nedopadlo by to dobre. Práve odkazy na moderné veci skombinované s klasikami tomu dali neodolateľnú amtmosféru. Zobral si to najlepšie a pridal niečo navyše. V niektorých momentoch to bolo doslova opojné. Za filmom vidieť kopu driny. Takže naozaj,klobúk dole majstre. Teším sa na blúčko.
..inak keď v kine ,kde vedľa vás sediace asi 12 ročné dievča spoznáva postavy z hier a náramne sa baví na perfektných scénach z  Osvietenia,cítite sa fakt starý.:D. Odkaz na tento film bola naozaj  krásna pocta snímku a jeho režirérovi :+
679128
8/10 Keď som vyšiel z kina,prvé, čo ma napadlo, bola vďačnosť. Mali by sme byť Štefanovi vďační,že sa sa rozhodol na staré kolená si takto bezprecedente zablbnúť. Mohol si do konca života točiť dojímavé oscarové drámy,ale on sa rozhodol urobiť geekom a fanúšikom radosť. To mu hrozne slúži ku cti. Keď sa nad tým zamyslím, ťažko by túto látku mohol uchopiť tak zdarne niekto iný ako Spielberg. Bola to kvôli  konexiám v Holywoode  ideálna voľba. Zároveň urobil dobre , že sa otrocky nedržal predlohy (čítal som) , nedopadlo by to dobre. Práve odkazy na moderné veci skombinované s klasikami tomu dali neodolateľnú amtmosféru. Zobral si to najlepšie a pridal niečo navyše. V niektorých momentoch to bolo doslova opojné. Za filmom vidieť kopu driny. Takže naozaj,klobúk dole majstre. Teším sa na blúčko. ..inak keď v kine ,kde vedľa vás sediace asi 12 ročné dievča spoznáva postavy z hier a náramne sa baví na perfektných scénach z  [spoiler]Osvietenia,[/spoiler]cítite sa fakt starý.*:D*. Odkaz na tento film bola naozaj  krásna pocta snímku a jeho režirérovi *:+*
7 0
reagovat
Aj na tretikrat je to parada:+
679110
Aj na tretikrat je to parada*:+*
6 -4
reagovat
Jsem nadšený a hlavně jsem dost rád že se to povedlo ukočírovat v dané podobě jaké to je. Nicméně souhlasím s výtkami, které vznesli Axis a dO_od, protože jsem to tam taky cítil. Četl jsem předlohu a spoustu věcí mě ve filmu chybělo. Přesto chtít doslovnou adaptaci by bylo padlé na hlavu, avšak pravdou je, že s některými věcmi si šlo poradit obratněji. Osobně jsem si pak říkal, že kdybych neznal předlohu, tak mě to totálně rozseká. Takhle jsem dostal dost výborný oldschoolový blockbuster, který šlape jako švýcarské hodinky, u něhož fungují postavy, příběh a vše kolem. Není to jen film pro nerdy a geeky, ale pro všechny a čím více divák zná tím více si to užije. A tohle Spielberg prodává skvěle. Hlava říká 8/10, srdíčko 9/10. [table][/table]
679095
Jsem nadšený a hlavně jsem dost rád že se to povedlo ukočírovat v dané podobě jaké to je. Nicméně souhlasím s výtkami, které vznesli Axis a dO_od, protože jsem to tam taky cítil. Četl jsem předlohu a spoustu věcí mě ve filmu chybělo. Přesto chtít doslovnou adaptaci by bylo padlé na hlavu, avšak pravdou je, že s některými věcmi si šlo poradit obratněji. Osobně jsem si pak říkal, že kdybych neznal předlohu, tak mě to totálně rozseká. Takhle jsem dostal dost výborný oldschoolový blockbuster, který šlape jako švýcarské hodinky, u něhož fungují postavy, příběh a vše kolem. Není to jen film pro nerdy a geeky, ale pro všechny a čím více divák zná tím více si to užije. A tohle Spielberg prodává skvěle. Hlava říká 8/10, srdíčko 9/10. [table][/table]
3 0
reagovat
pokaždé když tady někdo vzpomene extatický zážitek z reference na Osvícení tak ve mě něco umře, protože jsem ten film neviděl a překvapivě úplně ze stejného důvodu, proč to tam Aech zmiňuje.
679090
pokaždé když tady někdo vzpomene extatický zážitek z reference na [spoiler]Osvícení [/spoiler]tak ve mě něco umře, protože jsem ten film neviděl a překvapivě úplně ze stejného důvodu, proč to tam [spoiler]Aech [/spoiler]zmiňuje.
1 -1
reagovat
Šel jsem na to připravený s tím že odejdu zklamaný, a nakonec jsem odcházel hodně spokojený, a možná bych se nebál napsat nadšený. Víc než polovina je sice jinak než v knížce, ale vyznění zůstalo, herci jsou skvěle vybraní, na akci se dobře kouká, a sem tam proložený vtípek opravdu funguje. 
Takže jo, tohle se povedlo. :)  9/10 
679062
Šel jsem na to připravený s tím že odejdu zklamaný, a nakonec jsem odcházel hodně spokojený, a možná bych se nebál napsat nadšený. Víc než polovina je sice jinak než v knížce, ale vyznění zůstalo, herci jsou skvěle vybraní, na akci se dobře kouká, a sem tam proložený vtípek opravdu funguje.  Takže jo, tohle se povedlo. *:)*  9/10 
6 0
reagovat
Druhe zhliadnutie, teraz 3D IMAX. SUPER! Plne kino, zazitok silnejsi ako prvykrat. 
679058
Druhe zhliadnutie, teraz 3D IMAX. SUPER! Plne kino, zazitok silnejsi ako prvykrat. 
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se