Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Ready Player One: Hra začíná: Recenze

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek

9*

:o kua to bylo dobré. Jen škoda trochu slabších akčních scén. Jinak za mě naprosto skvělá adaptace.
678890
*:o* kua to bylo dobré. Jen škoda trochu slabších akčních scén. Jinak za mě naprosto skvělá adaptace.
9*
1 -1
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Nemůžeš se divit. Lidi, kteří neznají Kubrickovo Osvícení, si ten snímek nemůžou užít.
678889
Nemůžeš se divit. Lidi, kteří neznají [spoiler]Kubrickovo Osvícení[/spoiler], si ten snímek nemůžou užít.
678880
4 -4
reagovat
reaguje na: Gorecki
Hej hej... na tom som sa aj ja bavil.:+
678887
Hej hej... na tom som sa aj ja bavil.*:+*
678886
1 0
reagovat
Tak ako som cakal, uz sa mi to trosku rozlezalo v hlave...
... a je to este lepsie. Mam strasny abstak, ale kvoli sviatkom to skor ako v utorok neuvidim:(

Za tu “hotelovu” pasaz Spielberga milujem!
Najzabavnejsia cast ako v pozadi haly IOI vrieskaju od hrozy desiatky Sixerov, ako kulisa k rozhovoru postav:D
678886
Tak ako som cakal, uz sa mi to trosku rozlezalo v hlave... ... a je to este lepsie. Mam strasny abstak, ale kvoli sviatkom to skor ako v utorok neuvidim:( Za tu “hotelovu” pasaz Spielberga milujem! Najzabavnejsia cast ako v pozadi haly IOI vrieskaju od hrozy desiatky Sixerov, ako kulisa k rozhovoru postav*:D*
8 0
reagují: Firga
reagovat
Hartigan jde po víkendu, až opadnou davy.. :+ taky zkusím 3D, naposledy jsem v něm viděl BR 2049 a móóc pecka, i když to bylo v Cinema City:- Tvl tam je to stoka..
678884
Hartigan jde po víkendu, až opadnou davy.. *:+* taky zkusím 3D, naposledy jsem v něm viděl BR 2049 a móóc pecka, i když to bylo v Cinema City*:-* Tvl tam je to stoka..
1 0
reagovat
Nejsem si jista, jak moc je ten film "teen". V kine pred nami sedela skupinka teenageru (cti pubertaku), kteri z projekce odchazeli mirne receno rozcarovani. Ja, ktera sva teen leta prozila v devadesatkach, jsem se zubila jak patnactileta pubertacka. Takze #teenmyass a o vikendu jdu znova.
678880
Nejsem si jista, jak moc je ten film "teen". V kine pred nami sedela skupinka teenageru (cti pubertaku), kteri z projekce odchazeli mirne receno rozcarovani. Ja, ktera sva teen leta prozila v devadesatkach, jsem se zubila jak patnactileta pubertacka. Takze #teenmyass a o vikendu jdu znova.
5 -2
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: Cival
Je to super. A ak sa ti to bude pacit, posuniete svoj vztah s diskom na dalsiu uroven?) stale pochybujes o navsteve kina?:D:D:D
678877
Je to super. A ak sa ti to bude pacit, posuniete svoj vztah s diskom na dalsiu uroven*?)* stale pochybujes o navsteve kina?*:D**:D**:D*
678872
4 -2
reagují: Cival
reagovat
Tiez mam picit, ze cival bude frflat:D:D:D
678876
Tiez mam picit, ze cival bude frflat*:D**:D**:D*
3 -2
reagovat
Celý čas som sa šťastne usmieval. Čistá filmová radosť. Osvietenie samozrejme vládne.

10/10

(z tohto už Cival musí vedieť, že na to nesmie vôbec liezť)
678874
Celý čas som sa šťastne usmieval. Čistá filmová radosť. Osvietenie samozrejme vládne. 10/10 (z tohto už Cival musí vedieť, že na to nesmie vôbec liezť)
13 -3
reagují: Cival
reagovat
reaguje na: Cival
ne e, stolice je po cely film pevna... (hovno plave - tzn. zdravy clovek, v tomto pripade film) :))
678873
ne e, stolice je po cely film pevna... [spoiler](hovno plave - tzn. zdravy clovek, v tomto pripade film)[/spoiler] *:))*
678872
5 -3
reagovat
A je to teda sračka? :)
678872
A je to teda sračka? :)
2 -4
reagují: pepo, Sony
reagovat
Ja som tak stastny, ze som to necital pred filmom
678871
Ja som tak stastny, ze som to necital pred filmom
4 -1
reagovat

7/10

Knizku jsem necetl, trailery me nebavily...

Po delsi dobe jsem videl od Spielberga hezky rodinny film, ktery je perfektne nacasovan na Velikonoce :D (hledalo se vajicko :)))

Nejsem si uplne jisty, jestli se z toho nakonec stane klasika, ale potencial tam je obrovsky. :+

(KDY) bude druhy dil? :)
678870
Knizku jsem necetl, trailery me nebavily... Po delsi dobe jsem videl od Spielberga hezky rodinny film, ktery je perfektne nacasovan na Velikonoce *:D* [spoiler](hledalo se vajicko *:))*) [/spoiler] Nejsem si uplne jisty, jestli se z toho nakonec stane klasika, ale potencial tam je obrovsky. *:+* (KDY) bude druhy dil? *:)*
7/10
3 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
"šlo o dynamiku kterou jsme v tom případě oba vnímali opačně" - zkusím to zjednodušit ještě víc ;):)) ;) - prostě jsme to vnímali úplně opačně.
Ohledně romantiky - mě silně nebavila v knížce a ve filmu, byť přes její zkratkovitost, jsem s ní neměl problém. Wade byl zaláskovaný už od začátku filmu, na Arthemis dojem udělal a zbytek je klasik teen romantika. Že to mohlo být mnohem víc? Asi jo, ale opět - mě ta linka v knížce nebavila a film se s ní vypořádal (imo) standartně.
"...především motivace hlavního hrdiny porazit IOI..." - motivy měl zřetelné a navíc hezky definované. Jestli mi má brufenem otrávená mysl nešálí, bylo to víceméně adaptováno věrně: Sixteři jsou hovádka, ale víceméně jsou mi u zádele->sixteři mi zabili tetu->sixteři jsou hovádka na entou, nenávidím je a zničím je.
A film mi v tomhle ohledu horší jak knížka nepřišel. Zabíjejí děcka a nevinné nezůčastněné k vidině profitu? Jo. Dokonce je ve filmu IOI vykreslován ještě jako mnohem větší arcipadouch, když z dlužníků nedělá novodobé otroky, ale otroky se vším všudy. Ne, fakt nevidím, kde bych měl požadovat něco víc.
"Tohle zjednodušení mi ve filmu vadilo" - bohužel se dostáváme opět do oblasti, kde fandové předlohy knučí nad technikami filmového adaptování. Ale je mi jasné, že je to boj s větrnými mlýny, takže je jasné, že další diskuze je bezpředmětná.
Mohl bych tu ještě znova vypsat, co všechno pro změnu mě vadí na knížce, ale to už je stejně asi passé...


Hele, je mi jasné, že jste zklamaní. Skalní fandové zpravidla vyžadují doslovnou adaptaci. A vy očividně jste skalní fandové. Jenže taková adaptace fakt není ta nejlepší. No, alespoň za mě ne. Pak jsou detaily, které rozhodují o celkovém hodnocení a ani já nedávám "plnou palbu", takže v tom taky nevidím problém. Od toho je tu diskuze a můžeme tu pitvat do aleluja. Dokonce jsem ochotný (opět) vést sáhodlouhé dialogy o technikách filmově knižních adaptacích. Proč ne...
No, ne v momentě, když tu začnu číst od lidí, o kterých si myslím, že v hlavě něco mají, že "Nečekali, že lidem stačí tak málo", nebo zrovna Tvé "Pokaždé, když někdo napíše, že ten film funguje lépe než knížka, něco ve mně umře.". Nádhera, zase jsem tady za slaboduchého, kterému stačí málo a nevidí ty rozdíly.
Inu, nemyslel jsem si, že si budu muset naordinovat ban do diskuzí i o RPO, podobně jak už to dělám u komiksovek? Ale asi už není zbytí.?)?)?)?)?)
ps: Odpovídám čistě proto, že asi reakci očekáváš.;)8)
678869
[spoiler]"šlo o dynamiku kterou jsme v tom případě oba vnímali opačně" - zkusím to zjednodušit ještě víc *;)**:))* ;) - prostě jsme to vnímali úplně opačně. Ohledně romantiky - mě silně nebavila v knížce a ve filmu, byť přes její zkratkovitost, jsem s ní neměl problém. Wade byl zaláskovaný už od začátku filmu, na Arthemis dojem udělal a zbytek je klasik teen romantika. Že to mohlo být mnohem víc? Asi jo, ale opět - mě ta linka v knížce nebavila a film se s ní vypořádal (imo) standartně. "...především motivace hlavního hrdiny porazit IOI..." - motivy měl zřetelné a navíc hezky definované. Jestli mi má brufenem otrávená mysl nešálí, bylo to víceméně adaptováno věrně: Sixteři jsou hovádka, ale víceméně jsou mi u zádele->sixteři mi zabili tetu->sixteři jsou hovádka na entou, nenávidím je a zničím je. A film mi v tomhle ohledu horší jak knížka nepřišel. Zabíjejí děcka a nevinné nezůčastněné k vidině profitu? Jo. Dokonce je ve filmu IOI vykreslován ještě jako mnohem větší arcipadouch, když z dlužníků nedělá novodobé otroky, ale otroky se vším všudy. Ne, fakt nevidím, kde bych měl požadovat něco víc. "Tohle zjednodušení mi ve filmu vadilo" - bohužel se dostáváme opět do oblasti, kde fandové předlohy knučí nad technikami filmového adaptování. Ale je mi jasné, že je to boj s větrnými mlýny, takže je jasné, že další diskuze je bezpředmětná. Mohl bych tu ještě znova vypsat, co všechno pro změnu mě vadí na knížce, ale to už je stejně asi passé...[/spoiler] Hele, je mi jasné, že jste zklamaní. Skalní fandové zpravidla vyžadují doslovnou adaptaci. A vy očividně jste skalní fandové. Jenže taková adaptace fakt není ta nejlepší. No, alespoň za mě ne. Pak jsou detaily, které rozhodují o celkovém hodnocení a ani já nedávám "plnou palbu", takže v tom taky nevidím problém. Od toho je tu diskuze a můžeme tu pitvat do aleluja. Dokonce jsem ochotný (opět) vést sáhodlouhé dialogy o technikách filmově knižních adaptacích. Proč ne... No, ne v momentě, když tu začnu číst od lidí, o kterých si myslím, že v hlavě něco mají, že "Nečekali, že lidem stačí tak málo", nebo zrovna Tvé "Pokaždé, když někdo napíše, že ten film funguje lépe než knížka, něco ve mně umře.". Nádhera, zase jsem tady za slaboduchého, kterému stačí málo a nevidí ty rozdíly. Inu, nemyslel jsem si, že si budu muset naordinovat ban do diskuzí i o RPO, podobně jak už to dělám u komiksovek? Ale asi už není zbytí.*?)**?)**?)**?)**?)* ps: Odpovídám čistě proto, že asi reakci očekáváš.*;)**8)*
678842
11 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
hail sata... ehm Amen:D:+:+
678867
hail sata... ehm Amen*:D**:+**:+*
678863
1 -1
reagovat
reaguje na: Axis
Ale ved ja si za tym stojim. Nadsazka predsa nepopiera vyznam, len to bolo proste pejorativnejsie.:)
678864
Ale ved ja si za tym stojim. Nadsazka predsa nepopiera vyznam, len to bolo proste pejorativnejsie.:)
678857
3 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Pozor, hardcore dystopickou sci-fi chtěl Cival a spol., já bych se spokojil s touhle sci-fi, jen o maličko dospělejší a věrohodnější, co se týče postav :) té zkratkovitosti tam je prostě příliš, to tomu neodpářeš. Navíc jak říkám, ten film utíká, má zábavnou akci, úkoly byly nahrazeny znaměnitě a Olivie Cooke byla obzvlášť sladká, takže jsem si ho byl pořád schopnej dost užít. Ale lepší než knížka to fakt není. 
678863
Pozor, hardcore dystopickou sci-fi chtěl Cival a spol., já bych se spokojil s touhle sci-fi, jen o maličko dospělejší a věrohodnější, co se týče postav *:)* té zkratkovitosti tam je prostě příliš, to tomu neodpářeš. Navíc jak říkám, ten film utíká, má zábavnou akci, úkoly byly nahrazeny znaměnitě a Olivie Cooke byla obzvlášť sladká, takže jsem si ho byl pořád schopnej dost užít. Ale lepší než knížka to fakt není. 
678860
4 -1
reagují: TheAshenOne
reagovat
reaguje na: do_Od
já tyhle argumenty nemám rád... :-
678862
já tyhle argumenty nemám rád... *:-*
678837
2 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
"fakt nikdo nekroutí hlavou nad tím, jak se po minutě dialogu do sebe hlavní hrdinové zamilují"
Romantika je v pohodě - tomu klukovi je tak patnáct a ta holka je pro něj dávno velký idol. Představ si že tobě je patnáct a přijde tehdy takhle za tebou Natalie Portman.

"v knížce byly skutečně zlí" - jemu i té holce zabijí rodinu, to nestačí?

Jak píše TheAshenOne, všechno tam bylo takové teen - a právě to je na tom filmu to nejlepší, to je jeho pointa. Přijde mi jako by jste z toho chtěli mít hardcore dystopické sci-fi, což je dost bizár, když ten virtuální svět hlavně celá ta  zápletka je trhlá hovadina.
678860
"fakt nikdo nekroutí hlavou nad tím, jak se po minutě dialogu do sebe hlavní hrdinové zamilují" Romantika je v pohodě - tomu klukovi je tak patnáct a ta holka je pro něj dávno velký idol. Představ si že tobě je patnáct a přijde tehdy takhle za tebou Natalie Portman. "v knížce byly skutečně zlí" - jemu i té holce zabijí rodinu, to nestačí? Jak píše [url=http://profil.moviezone.cz/TheAshenOne]TheAshenOne[/url], všechno tam bylo takové teen - a právě to je na tom filmu to nejlepší, to je jeho pointa. Přijde mi jako by jste z toho chtěli mít hardcore dystopické sci-fi, což je dost bizár, když ten virtuální svět hlavně celá ta  zápletka je trhlá hovadina.
678842
7 -1
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: do_Od
Naprostý souhlas. Mně celkově vadilo, že nebylo žádný budování vztahů. S nikým. Zazdění bratrů z Japonska mě mrzelo. Živý Daitó na konci filmu mě překvapil. Chyběla mi reakce Parzivala na to, že Aech je holka. Je toho hodně.
678859
Naprostý souhlas. [spoiler]Mně celkově vadilo, že nebylo žádný budování vztahů. S nikým. Zazdění bratrů z Japonska mě mrzelo. Živý Daitó na konci filmu mě překvapil. Chyběla mi reakce Parzivala na to, že Aech je holka. Je toho hodně.[/spoiler]
678832
2 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se