Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Wonder Woman 2 má záporačku

příspěvky 21 - 23 Napsat příspěvek
reaguje na: fr3ak
To stažení do ústraní už samozřejmě popřeli s tím, že při natáčení Batman vs. Superman netušili, že jim tenhle detail nebude pasovat k Wonder Woman a Justice League.  Tady jsem o tom psal  link
677254
To stažení do ústraní už samozřejmě popřeli s tím, že při natáčení Batman vs. Superman netušili, že jim tenhle detail nebude pasovat k Wonder Woman a Justice League.  Tady jsem o tom psal  http://www.moviezone.cz/clanek/34941-v-cem-wonder-woman-nepasuje-k-batman-vs-superman
677253
1 0
reagují: fr3ak, Bobby6killer
reagovat
Studená válka? To je nějaký nesmysl ne? Vždyť v první WW a potom i v Justice League se neustále omýlá jak se po první světové z jistých důvodů stáhla do ústraní  (což z ní dělalo v těch filmech aspoň trochu zajímavou postavu) a vlastně se zjevila až ve finále BvS.
To má být zase nějaký zbytečný nesmysl jako byl např Logan? Ten se měl odehrávat v daleké budoucnosti a přitom to až na pár detailů vypadalo skoro jako současnost, herci byly stejní, dokonce i mluvily o událostech co se v minulých filmech staly, ale naprosto to popíralo Budoucí minulost, kde bylo vidět, že i v daleké budoucnosti jsou mutanti živí a zdraví.

Mám v tom bordel já, nebo už i samotní filmaři? Jaký má důvod dělat film ze série, která sama sebe popírá?
677253
Studená válka? To je nějaký nesmysl ne? Vždyť v první WW a potom i v Justice League se neustále omýlá jak se po první světové z jistých důvodů stáhla do ústraní  (což z ní dělalo v těch filmech aspoň trochu zajímavou postavu) a vlastně se zjevila až ve finále BvS. To má být zase nějaký zbytečný nesmysl jako byl např Logan? Ten se měl odehrávat v daleké budoucnosti a přitom to až na pár detailů vypadalo skoro jako současnost, herci byly stejní, dokonce i mluvily o událostech co se v minulých filmech staly, ale naprosto to popíralo Budoucí minulost, kde bylo vidět, že i v daleké budoucnosti jsou mutanti živí a zdraví. Mám v tom bordel já, nebo už i samotní filmaři? Jaký má důvod dělat film ze série, která sama sebe popírá?
0 -7
reagují: KarelR
reagovat

Batman

Karl Urban teď nově zjistil, že se často objevuje v různých návrhů fanoušků a klidně by dotoho šel. Jaký je váš názor Urbana jako Batmana ?
677249
Karl Urban teď nově zjistil, že se často objevuje v různých návrhů fanoušků a klidně by dotoho šel. Jaký je váš názor Urbana jako Batmana ?
Batman
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se