Tato stránka používá cookies. Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.

Diskuze k článku Black Panther má nadšené recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
10.02.2018 10:12:47
reaguje na: mecano
Ani by som sa necudoval kedze Lucasfilm zacal byt pod palbou, vid moje citovanie Variety o par prispevkov nizsie. Robi sa prehnany politicky korektny natlak a to je smutne. Pritom SW aj pod nadvladou bielych muzov ma hlavne hrdinky zeny, Finn je vyznamna postava a jednoznacne stupol pocet roznych mensin vo filmoch.
1 0
reagovat
08.02.2018 23:34:53
Tie konspiracne srajdy su este v poho. Moj svagor dealuje Herbalife :(
3 0
reagovat
08.02.2018 23:30:33
reaguje na: KARLOS
kdysi mi taky někdo starsi a moudrejsi pomohl :-) proc to nezkusit. Nehykam nadsenim, když se nekomu smejou...
0 -1
reagovat
08.02.2018 23:17:57
Nikoli k clanku (omlouvam se), ale je to k probihajici diskuzi: ve filmovych kruzích se povida, ze Lucasfilm tajne (mysleno, ze to v této chvili nechteji medializovat), hledaji personal za kamerou jako rezisery a scenaristy, u nichž plusem je nebyt bily muz. Vim, ze to zni hrozne a ze to vypada jako fake news, ma to byt pro budouci projekty, z nichž ne všechny se nakonec zrealizuji. Povida se o tom ve filmovem svete, jsou oslovovany zeny, barevni muzi a barevne zeny. A pry jiz byli osloveni ti nejlepší ve svém oboru. Jedno ze jmen co prosakuje je Ava DuVernay, jedna ve finalni rovince pro rezii Panthera - A wrinkle in time ma byt test, jestli ji daji nejaky vetsi projekt. 
0 0
reagují: Mr. Smith
reagovat
08.02.2018 23:10:19
reaguje na: mecano
Vážně se snažíš vysvětlovat něco někomu, kdo má SVÉ fakta? Navíc ocejchované velkou peticí profesionálů? Vážně? 8)8)8) (;);):)))
1 0
reagují: mecano
reagovat
08.02.2018 22:56:27
reaguje na: Cival
musim se zminit - bratranec veri na mikrovlnky a svagr na chemtrails, nakazil i tchyni a ja to nevydrzel a řekl jsem jim svoje. Ale svagr je ještě jina kapitola - ukazal mi video jak typek podobny Bruce Leemu hraje ping pong s nunchakama proti jinymu borcovi s tim, jak je ten Bruce Lee dobrej. Rikam mu joo, to je ta reklama na operatora, co tocili nejakych 30 let po Bruce Leeho smrti, nejdriv hrali dva borci pinces, pak natocili dalšího s nunchakama u prazdnyho stolu....a on mi to neveril :-)
0 0
reagovat
08.02.2018 22:51:48
reaguje na: cain.pullo
Když jsem byl maly chlapec a internet byl jen v praci, hltal jsem tyhle dobrodruzny pribehy, sledoval videa z mesice s tajnou vesmirnou lodi a tak. Pak jsem to řekl mnohem staršímu kamaradovi, který se i rozcilil, ze si snad delam prdel. Rychle jsem prozrel, nikomu to nevypravim a dodnes se za toto kratke obdobi stydim. Jsi-li v podobnem mladickem veku, uvidíš, brzy to prejde a budes se stydet tez. Abych to uspisil - probuh nemluv o těchto vecech verejne, budes tercem poslechu, dnes ti tohle cteni prijde desne zajimave, ale az pochopíš, jak velke množství lidi napric veskerym spektrem tato velka tajemstvi udajne tai, dojde ti, jak nesmirnym picovinam davas prostor ve svém mysleni :-) Preji ti, aby te to rychle opustilo. (BTW byvaly spoluzak mi dnes nad rozpravou ohledne Disney Wars vykladal, jak priliv migrantu do Evropy není nahoda a jak to je kymsi rizene, aby v budoucnu islamizovali bla bla bla.....zastydel jsem se (za nej) a rychle zmenil téma hovoru. I to se ti muze stat a bud si jisty, ze si v te chvili lide mysli něco jako Jezis to je debil :-) 
1 0
reagují: KARLOS
reagovat
08.02.2018 22:44:37
Pridam vyjadreni kamose americana, který film videl, a je obrovsky fanda do komicsaren a konkretne Marvelu. Vyjadruje se jako typicky american. Vse je prinemensim awesome, superb, fantastic, brilliant, atd. U tohodle filmu mi napsal, ze to bylo nice :-) myslel jsem, ze to pise jeho zena :-) tak uvidíme. Kamos ale proste nadsenej nebyl.
0 0
reagovat
08.02.2018 22:11:03
reaguje na: Davies182
ja ti to zitra zjistim
0 0
reagovat
08.02.2018 21:55:57
reaguje na: gaboo
Jsou to stejny paranoidni konspiracni sracky jako Zeme je plocha a na MZ nemaji co delat. Howgh 8)
9 -5
reagovat
08.02.2018 21:13:04
reaguje na: M.a.t.t.
Tá je od Íra, to sa nepočíta.
0 0
reagovat
08.02.2018 20:36:51
reaguje na: Cival
ale no, zase hádzať do jedného pytla neexistovanie koncentračných táborov a teoriu o 11.9, nevravím, že je to pravda ale iq 80 s tým nič nemá
ale samozrejme tu to nepatrí absolútne, takže to je posledne čo k tomu píšem
1 -1
reagují: Cival
reagovat
08.02.2018 20:11:13
reaguje na: Davies182
Podle plánu premiér UFD: 3D dab; 2D dab & titule; 4DX - Ano; IMAX - Ano.
CC ale zveřejňuje běžný program na další týden až v pondělí (a IMO BP je u nás víceméně brán jako klasik premiéra) a středa 14.2.2018 je ještě celá obsazená Padesátkou (takže předpremiéra v IMAXu nehrozí na sto procent). Nebojím se ale, že by ho v IMAXu nedávali. Jestli bude Svoboda mooc úspěšná, dají projekce půl na půl.
0 0
reagovat
08.02.2018 19:52:50
reaguje na: cain.pullo
Jeste jednou sem budes psat tyhle hovna pro lidi s iq 80 a mas ban.

Pripadnych diskuzi o existenci chemtrails, vrazednych mikrovlnek a neexistence koncentraku se to tyka jakbysmet, at uz to bude psat kdokoliv

Diky vsem, jinak preju hodne zabavy na Parlamentnich listech a v diskuzi na fb SPD
10 -2
reagují: mecano, gaboo
reagovat
08.02.2018 17:27:07

Where is IMAX

Já spíš začínám bejt trochu znepokojenej z tý zatim furt nezveřejněný IMAX středeční předpremiéry, a dokonce i čtvrteční premiéry !! - snad o ně kvůli tý valentýnský cipovině 50 Odstínů Zádele nepřijdeme...
Marvelovky už jedu víc jak tři roky jenom v IMAXu.
Máte někdo nějaký info?
0 -1
reagují: ovmartin23, KARLOS
reagovat
08.02.2018 12:26:24
Chlapci, tu ciaru tam Ted nedaval len tak pre nic za nic.
4 -2
reagovat
08.02.2018 11:47:27
reaguje na: cain.pullo
Ty si dobre mimo, riesis tu bludy a akurat podkopavas diskusiu.
6 -2
reagovat
08.02.2018 11:46:14
Jako nikdy bych si nepomyslel, že se u diskuze k Marvelovce budou řešit konspirace 11. září :D to už je moc i na mě.
4 -2
reagovat
08.02.2018 07:16:07
Ono je v zásade jedno či niektorí recenzenti zo strachu film nadhodnotili, aby nevyzerali ako rasisti. Lebo helemese aká diskusia sa okamžite rozprúdila a to  bez toho, aby ktokoľvek film vôbec videl! Nech už je to s tým rasizmom a positive discrimnation a whatever akokoľvek, stále je to evidentne aktuálna téma, lebo v ľuďoch to stále je (aj v ľuďoch tu na MZ). Tipujem, že podobné diskusie o rasizme a pod. budú pri Black Pantherovi prepierané aj v USA. 

A to už presahuje samotný film - rieši sa sociálno-politický kontext a to znamená, že Black Panther reálne môže byť mega cultural event, minimálne v USA. V posledných rokoch je rasizmus opäť "v kurze" - bojkot Oscarov, Trump a jeho kontroverzné vyhlásenia, policajná brutalita voči černochom, atď. Presne na tejto vlne sa krásne zviezol minuloročný Get Out. Nevidím dôvod prečo by sa to nezopakovalo aj teraz.

Slovné spojenie "black panther" má navyše v USA svoj historický/politický význam (a notoricky známy). Aby sa čierny superhrdina volal "Black Panther", to je pomaly ako keby sa biely superhrdina volal "NSDAP". :))

No a potom je tu fakt, že toto naozaj je prvý PORIADNY černošský superhrdina. Môžeme rozprávať o Bladeovi a Lukeovi Cageovi, ale prvý je krvák o upíroch pre menšie publikum a za menej peňazí, druhý je TV show, čo je úplne iná liga. Wonder Woman tiež nebola technicky vzaté prvá ženská comicsovka (Barb Wire, Tank Girl) a ženských hrdiniek už bolo XY (Ripley, Lara Croft, Salt, Katniss, etc.), ale bol to prvý ženský tentpole, mainstream, big budget superhero film, ku ktorému sa pristupovalo s rovnakou dôslednosťou ako k mužským filmom. Black Panther je to isté pre černošských superhrdinov.  
5 0
reagovat
08.02.2018 04:47:08
_________________________________________________________
6 -6
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2018.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se