Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok v kostce 2017 - 2. část


ikona
Mr. Hlad
blade runnerdunkirkking arthurloganmz nejrok v kostcewonder woman
Nejlepší herečky, největší WTF, nejerektivnější scény, nejlepší postavy, coolervoucí momenty a spousta dalších věcí. 

Nejlepší herce, nejpůsobivější scény a nejvtipnější momenty jsme vyhlásili v první části Roku v kostce před pár dny a dnes si dáme zbytek. Jaké herečky nás vloni uchvátily? Které scény bychom si chtěli prožít na vlastní kůži? A u jakých filmů jsme měli pocit, že si z nás jejich tvůrci dělají dost blbou srandu? 

NEJLEPŠÍ PLAKÁT

 Redakční tip - hitchcockovský Cizinec ve vlaku

Hitchcockovské plakáty na Cizince ve vlaku - Na další Neesonův splašený thriller The Commuter se asi rychle zapomene, protože navzdory proklamované akční rozlučce jde o jeden ze slabších titulů z téhle neesonovské škatulky. Jestli ale něco stojí za pozornost, jsou to ostře stylizované retro plakáty, které kdybyste si dali v obýváku na zeď, ptal by se vás někdo vzdělaný co že je to za neznámý thriller Alfreda Hitchcocka. Tuhle vícečetnou parádu distributor bohužel nedokázal naplno prodat a víc byl vidět klasicky rutinní poster, pokud ale nějakou z těchhle lahůdek můžete mít doma, neváhejte ani sekundu. (Cival). 

 

Osobní tip Civala: Vetřelec: Covenant - Za mě vede makabrózně úchylný plakát na Alien: Covenant. Velká škoda, že kvality filmu samotného se tomuhle obrazu zkázy ani nepřiblížily.

Osobní tip Imfa: Rozpolcený - Je tenhle plakát trochu spoileroidní? Čert to vem. Naprosto fantastický obrázek, znázorňující, že z hlavního záporáka se doslova snaží na povrch vyškrábat další a další osobnosti. Už v traileru jsme viděli, že tělo Jamese McAvoye obývá víc lidí, ale způsob jakým to skotský herec v Shyamalanově filmu střídá, je jedním z velkých filmových zážitků. Pokud jste si ho nechali ujít, protože už Shyamalanovi nevěříte, doporučuji odhodit ostýchavost do kouta. Je to parádní podívaná a návrat k bývalé formě, který tentokrát nevisí na povinném zvratu.

Osobní tip KarlaR: Wonder Woman - Film o amazonské princezně mě nijak zásadně neoslnil, od začátku jsem ale obdivoval plakát, na kterém Gal Gadot běží po bojišti a odráží kulku. Neříkám, že loni v kinech nevysely mnohem originálnější kompozice. Tahle mi ale přišla tak pasující a úderná, že si ji z loňské nadílky pamatuju nejvíc

Osobní tip Mr. Hlada: Zabiják a bodyguard ve stylu Osobního strážce - Zabiják a bodyguard je možná jen nenáročné akčně-komediální béčko, které mně osobně úplně nesedlo, ale když ho začali jeho tvůrci propagovat tak, že překopali starý plakát na Osobního strážce a vyměnili Kevina Costnera s Whiteny Houston za Ryana Reynoldse, jenž v náručí odnáší Samuela L. Jacksona, měl jsem jasno, že to chci vidět. Takže co se proma týče, bezpochyby dobrá práce. 

Osobní tip Rimsyho: Moonlight - Na projekci s mistrem Hladem samozřejmě nelze zapomenout, ovšem zdaleka nejen tím se Moonlight zapsal do análů. Na první pohled nenápadný, pouze trochu barevný plakát v sobě však skrývá mnohem víc a nenásilně ukazuje triptychální povahu celého díla. Jak moc se člověk změní, a přesto zůstane stejný? Kousek umění na plakátu, kde by ho člověk vlastně ani nepotřeboval. Ale potěší.

Osobní tip TedGeorge: Vražda v Orient Expressu - V jednoduchosti je krása. Celá kampaň Orient Expressu mě bavila a plakáty spolu s trailery tvořily nepostradatelnou součást mozaiky. Je nám totiž představen ten největší trumf filmu – obsazení. Když jsem si před chvílí ty obrázky připomínal, dostal jsem chuť na Blu-ray. Tak ať už je tady!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace