Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok v kostce 2017 - 2. část


ikona
Mr. Hlad
blade runnerdunkirkking arthurloganmz nejrok v kostcewonder woman
Nejlepší herečky, největší WTF, nejerektivnější scény, nejlepší postavy, coolervoucí momenty a spousta dalších věcí. 

Nejlepší herce, nejpůsobivější scény a nejvtipnější momenty jsme vyhlásili v první části Roku v kostce před pár dny a dnes si dáme zbytek. Jaké herečky nás vloni uchvátily? Které scény bychom si chtěli prožít na vlastní kůži? A u jakých filmů jsme měli pocit, že si z nás jejich tvůrci dělají dost blbou srandu? 

NEJVÍC WTF SCÉNA

 Redakční tip - dojení v Posledním z Jediů

 

Jestli bychom měli z nových Star Wars vybrat jednu scénu, která možná hatery a fandy spojuje v jednom velkém WTF, bude to právě dojení a pití mléka z bachratých vesmírných krav na planetě Ahch-To. Moment jako vystřižený z přitroublých komedií bratří Farrellyových, korunovaný Hamillovým mocným vousem, po kterém kapky zeleného mléka stékají jako, když na sebe Dude omylem vyleje Bílého medvěda. To prostě není dobrej look. A jsem si jistý, že právě v takovým okamžicích si Hamill říkal, že tohle si Luke nezaslouží. A to přesto, že v chlemtání čerstvého proteinu lze vysledovat pojítko s Lukeovými teen léty na Tatooine, kde pil pro změnu mléko modré. Jenže to byl ve vývinu a navíc teenager. Jako teenager člověk dělá různé pitomosti, takže vidět grandmastera všech Jediů, jak se po dvou vydatných locích zakření, je opravdu větší WTF než žabí ošetřovatelky nebo vysoké kalhoty Kylo Rena (taky jsme o nich hodně mluvili). Angličtina má pro ten pocit krásné slůvko cringe. A celé publikum na novinářské projekci v ten moment cringovalo jako jeden muž. (imf)

 

Osobní tip Civala: Baby vs. Jon Hamm v Baby Driverovi - Zúčtování Baby Drivera s Jonem Hammem v baru jsem doteď nepochopil. Hamm tu ztvárnil asi losera dekády, co se nechá napálit takovým jelimanem.

Osobní tip Imfa: Chování vědců ve sci-fi Život - Rok 2017 můžeme oficiálně nazvat sezónou hloupých vědců. Od Covenantu jsme možná trochu čekali, že naváže na přitroublé výzkumníky z Promethea, ale že na stejné vysoké škole života studovala i posádka ISS, která najde v šutrech z Marsu zárodky života, to asi nečekal nikdo. Mimozemský organismus Calvin je poháněn jen svým pudem sebezáchovy, což ale úplně stačí, protože podobný pud zjevně vědcům chybí, když do něj rýpou prstem a pohybují se po vesmírné stanici, která evidentně porušuje všechny bezpečnostní předpisy. Takže si pamatujte, až vám bude chtít mimozemská louže bílého hnusu dát high five, je to past. Je to past!

Osobní tip KarlaR: Merlin v Kingsmanech - Určitě víte, o které scéně mluvím, a vůbec proboha nechápu, proč jsme se jí museli dočkat. Ano, sama o sobě je výborná a Mark Strong by si mohl z fleku zahrát v nějakém muzikálu. V kontextu filmu je ale zbytečná a vychtěná až běda (holt aby se "alespoň něco stalo") a vlastně mě definitivně přesvědčila o tom, že je Matthew Vaughn poprvé úplně mimo.

Osobní tip Mr. Hlada: Billy Crudup si jde prohlédnout vetřelčí vejce v Covenantu
„Ahoj divnej robote, kvůli tobě chcípla moje parťačka, asi tě zabiju.“
„Počkej ukážu ti takový divný vejce, co se otvírá.“
„OK, ale nic na mě nezkoušej. Jo a proč se to vejce otvírá, co v něm je?“
„V klidu. Mrkni se do něj, to, co je vevnitř je hrozně zajímavý.“
„Tak jo, nemám důvod ti nevěřit. Ale proč mi ta věc žere ksicht?“
„Hehe, to jsem ale filuta a dostal jsem tě.“ Hele ne. Tohle fakt neberu.

Osobní tip Rimsyho: Představení Aquamana v Lize spravedlnosti - Kopání do Justice League se stalo už tak oblíbeným sportem, že skoro ani není zábavné. Ovšem některé přešlapy by opravdu zaniknout neměly a úvodní představení Aquamana mezi ně bezesporu patří. Jakožto první seznámení s danou postavou si nejen nedokážu představit, že bych o ní měl chtít vidět samostatný film, ale dokonce bych považoval za zcela vhodné, kdyby tahle umolousaná lidská parodie z reklamy na whisky v další scéně bolestivě umřela. Což tedy nepovažuju za vpravdě šťastný nástup.

Osobní tip TedGeorge: Droni v The Circle - Já vlastně ani nevím, proč jsem tenkrát šel na Circle do kina. Možná za to mohly slušné trailery, možná obsazení v čele s Emmou Watson, Tomem Hanksem, Johnem Boyegou a Karen Gillan. Každopádně to byla chyba. V okamžiku, kdy Emma sledovala na displeji, jak její fanoušci pomocí dronů nahánějí jejího kamaráda z dětství, mi bylo za tvůrce stydno. Scéna to totiž byla vyloženě nepodařená a její “tragický” konec mě donutil vyprsknout smíchy. Takhle ne.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace