Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Co čekat od Justice League? Rozbor trailerů i chaosu v DC

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
Já nemám problém dát DC šanci a na Justice League se budu těšit dokud se nepotvrdí, že je to katastrofa obřích rozměrů.
Na jaký film od DC se ovšem skutečně těším? Rozhodně na Batgirl, protože silných a zajímavých ženských postav není nikdy dost a Joss Whedon je na ně expert. Proto doufám, že ten film nezůstane jen na papíře a klidně bych mu dal přednost před sólovkou Batmana.  ;)
388967
Já nemám problém dát DC šanci a na Justice League se budu těšit dokud se nepotvrdí, že je to katastrofa obřích rozměrů. Na jaký film od DC se ovšem skutečně těším? Rozhodně na Batgirl, protože silných a zajímavých ženských postav není nikdy dost a Joss Whedon je na ně expert. Proto doufám, že ten film nezůstane jen na papíře a klidně bych mu dal přednost před sólovkou Batmana.  *;)*
0 0
reagovat

Miliarda sem a miliarda tam

Ano Marvel dal sice miliardu až u Avengers ale musí se brát potaz i to že sólové filmy do té doby byli o hrdinech které znají většinou obyvatelé Ameriky. Upřímně kolik lidí v Česku vědělo že je nějaký Iron-man či Thor. U DC je ale situace jiná Superman i Batman jsou známí po celém světě ať už díky seriálu či filmovému zpracování. Takže ano u DC se mohla ta miliarda očekávat dříve než u Marvelu který podstatě použil hrdiny kteří nemají tak velkou globální image jako ty aktuální u DCU
388965
Ano Marvel dal sice miliardu až u Avengers ale musí se brát potaz i to že sólové filmy do té doby byli o hrdinech které znají většinou obyvatelé Ameriky. Upřímně kolik lidí v Česku vědělo že je nějaký Iron-man či Thor. U DC je ale situace jiná Superman i Batman jsou známí po celém světě ať už díky seriálu či filmovému zpracování. Takže ano u DC se mohla ta miliarda očekávat dříve než u Marvelu který podstatě použil hrdiny kteří nemají tak velkou globální image jako ty aktuální u DCU
Miliarda sem a miliarda tam
0 0
reagovat

imf

Aha tak su to dva rozdielny pribehy, potom (snad) ok :)
388964
Aha tak su to dva rozdielny pribehy, potom (snad) ok *:)*
imf
0 0
reagovat
Stále neviem čo si mám po 4 rokoch od začiatku DCEU myslieť. Man of Steel to celé perfektne naštaroval a mohol to byť rovnako dobrý odrazový mostík ako prvý Iron Man, nakoľko v oboch filmoch boli rôzne easter eggy na ostané postavy zo svojich komixov (v Mos LexCorp a Wayne Enterprises názvy, v Iron Manovi potitulková scéna s Furym). Potom ale prišiel BvS ktorý ma sklamal a nastral zároveň a priemerný Suicide Squad a moje očakávania od dalšich DC filmov boli na bode mrazu. WW bola fajn a dala nádej že nie je všetko stratené ale po tých dalších zákulisných správach je opäť všetko inak. 
To či pôjdem na JL pôjdem do kina bude závisieť od ohlasov. Miliardu to asi dá.
388962
Stále neviem čo si mám po 4 rokoch od začiatku DCEU myslieť. Man of Steel to celé perfektne naštaroval a mohol to byť rovnako dobrý odrazový mostík ako prvý Iron Man, nakoľko v oboch filmoch boli rôzne easter eggy na ostané postavy zo svojich komixov (v Mos LexCorp a Wayne Enterprises názvy, v Iron Manovi potitulková scéna s Furym). Potom ale prišiel BvS ktorý ma sklamal a nastral zároveň a priemerný Suicide Squad a moje očakávania od dalšich DC filmov boli na bode mrazu. WW bola fajn a dala nádej že nie je všetko stratené ale po tých dalších zákulisných správach je opäť všetko inak.  To či pôjdem na JL pôjdem do kina bude závisieť od ohlasov. Miliardu to asi dá.
0 0
reagovat

x_ander_jc

Souhlas a taky by se mi líbil DC filmový vesmír, který by pěkně Marvelu nakládal. Ač mám většinu těch veselých marvelovek rád (oni prostě tu "temnější" notu nedávají - viz. Thor 2), ty poslední už tolik nemusím. Začalo to Civil War, kde (ač hezky natočeno) se děly fakt nepochopitelné idiotiny, Strange jel tak na půl plynu a GotG 2 byl snad jen špatný vtip. Tak infantilní a stupidní vtípky a postavy zjednodušené na jednorozměrná paka, sama sebe obhajující ve filmu, to prostě ne. Chápu, že děti na základce z toho šílí, ale proč už tam chybí ty odkazy a nápady pro pozornější nebo bystřejší část publika? 
Osobně doufám, že JL nebude průser, ale donutí to Warnery přemýšlet. Raději bych měl ty "alternativní" sólovky nebo i nějaké normálnější, takové, co mají duši samy, aby to nebyla jen vata jako u Marvelu. Jenže když chtějí hrát na temnější notu, bylo by možná fajn, aby se jejich superhrdinové nechovali jako totální dementi. Například v BvS jsem se nemohl rozhodnout, kdo je větší záporák, jestli Bruce nebo Clark.
A Under the Red Hood bych bral strašně moc...tam by se mohl i Affleck pěkně předvést jako suprový Batman. Jen by to chtělo Rkový rating samozřejmě 8)
388961
Souhlas a taky by se mi líbil DC filmový vesmír, který by pěkně Marvelu nakládal. Ač mám většinu těch veselých marvelovek rád (oni prostě tu "temnější" notu nedávají - viz. Thor 2), ty poslední už tolik nemusím. Začalo to Civil War, kde (ač hezky natočeno) se děly fakt nepochopitelné idiotiny, Strange jel tak na půl plynu a GotG 2 byl snad jen špatný vtip. Tak infantilní a stupidní vtípky a postavy zjednodušené na jednorozměrná paka, sama sebe obhajující ve filmu, to prostě ne. Chápu, že děti na základce z toho šílí, ale proč už tam chybí ty odkazy a nápady pro pozornější nebo bystřejší část publika?  Osobně doufám, že JL nebude průser, ale donutí to Warnery přemýšlet. Raději bych měl ty "alternativní" sólovky nebo i nějaké normálnější, takové, co mají duši samy, aby to nebyla jen vata jako u Marvelu. Jenže když chtějí hrát na temnější notu, bylo by možná fajn, aby se jejich superhrdinové nechovali jako totální dementi. Například v BvS jsem se nemohl rozhodnout, kdo je větší záporák, jestli Bruce nebo Clark. A Under the Red Hood bych bral strašně moc...tam by se mohl i Affleck pěkně předvést jako suprový Batman. Jen by to chtělo Rkový rating samozřejmě *8)*
x_ander_jc
0 0
reagovat
Robur: Ja s tema trzbama problem nemam, podle me jde spis o prehnana financni ocekavani studia (zvlast pri naliti obrich rozpoctu do filmu i marketingu), ne o par boxoffice nerdu na internetu. :))
388959
Robur: Ja s tema trzbama problem nemam, podle me jde spis o prehnana financni ocekavani studia (zvlast pri naliti obrich rozpoctu do filmu i marketingu), ne o par boxoffice nerdu na internetu. *:))*
0 0
reagovat
Taky mám strach, ale narozdíl od většiny kvůli posledním dvoum filmům. SS špatně udělaný a WW nuda. Snad JL bude v pohodě, ale už i mě se to začíná přejídat a to jsem dost velkej fanda komiksů a BvS s MoS jsem si dost užil.
388958
Taky mám strach, ale narozdíl od většiny kvůli posledním dvoum filmům. SS špatně udělaný a WW nuda. Snad JL bude v pohodě, ale už i mě se to začíná přejídat a to jsem dost velkej fanda komiksů a BvS s MoS jsem si dost užil.
0 0
reagovat
Současné filmy DCEU mi nesedí. Všechny mi přijdou šité horkou jehlou, jsou často nedotažené, hrají hlavně na efekt a ani jeden z nich mi nedokázal prodat postavy tak, abych s k nim vybudoval vztah. 

Ten spěch za výdělkem je v rámci DCEU vidět na míle daleko a společně se zprávami ze zákulisí, s odchody realizátorů, změnami konceptu jeden vesmír/více sólových projektů to prostě nebudí důvěru. Já bych si přál vidět dobré filmy s postavami od DC, ať už jde o sólovky nebo týmovky, ale momentálně mě nic nepřesvědčuje o tom, že se k tomu spěje. 

Ta komunikace směrem ven a nepohlídání si úniků je samozřejmě velký průšvih, na který by se mělo studio Warner bros. zaměřit co nejdřív. Když internetem létají zkazky, i když (třeba) neověřené, tak ne důvěru nebudí. 

Marvel občas škobrtne jak kvalitativně, tak tržebně, ale pořád si dle mého drží standard, který mi vyhovuje. Osud postav mě zajímá a na filmy od Marvelu se většinou těším. 

Tržby Justice League budou pro další směřování DCEU zásadní. Pokud se nevydělá dostatek, tak se pravděpodobně budování jednotného univerza (postupně) utne a pojede se směrem k neprovázaným sólovkám. Pokud naopak Justice League zbourá bank a vydělá třeba 1,5 mld, tak to může tuhle agónii lepení nesourodých kousků k sobě. 
Co chci jsou kvalitativně srovnatelná universa a hlavně dobré filmy a je jedno od kterého komiksového vydavatelství jsou!
388957
Současné filmy DCEU mi nesedí. Všechny mi přijdou šité horkou jehlou, jsou často nedotažené, hrají hlavně na efekt a ani jeden z nich mi nedokázal prodat postavy tak, abych s k nim vybudoval vztah.  Ten spěch za výdělkem je v rámci DCEU vidět na míle daleko a společně se zprávami ze zákulisí, s odchody realizátorů, změnami konceptu jeden vesmír/více sólových projektů to prostě nebudí důvěru. Já bych si přál vidět dobré filmy s postavami od DC, ať už jde o sólovky nebo týmovky, ale momentálně mě nic nepřesvědčuje o tom, že se k tomu spěje.  Ta komunikace směrem ven a nepohlídání si úniků je samozřejmě velký průšvih, na který by se mělo studio Warner bros. zaměřit co nejdřív. Když internetem létají zkazky, i když (třeba) neověřené, tak ne důvěru nebudí.  Marvel občas škobrtne jak kvalitativně, tak tržebně, ale pořád si dle mého drží standard, který mi vyhovuje. Osud postav mě zajímá a na filmy od Marvelu se většinou těším.  Tržby Justice League budou pro další směřování DCEU zásadní. Pokud se nevydělá dostatek, tak se pravděpodobně budování jednotného univerza (postupně) utne a pojede se směrem k neprovázaným sólovkám. Pokud naopak Justice League zbourá bank a vydělá třeba 1,5 mld, tak to může tuhle agónii lepení nesourodých kousků k sobě.  Co chci jsou kvalitativně srovnatelná universa a hlavně dobré filmy a je jedno od kterého komiksového vydavatelství jsou!
0 0
reagovat

imf

Mě to přijde jako odpovídající výsledky. A že se čekalo víc, možná. Za mě je to plně srovnatelné s Marvelem, i když expert nejsem.
The Dark Knight Rises $1,084.9
The Dark Knight $1,003.0
Batman v Superman: Dawn of Justice $873.3
Wonder Woman $816.3
Suicide Squad $745.6
Man of Steel $668.0
388954
Mě to přijde jako odpovídající výsledky. A že se čekalo víc, možná. Za mě je to plně srovnatelné s Marvelem, i když expert nejsem. The Dark Knight Rises $1,084.9 The Dark Knight $1,003.0 Batman v Superman: Dawn of Justice $873.3 Wonder Woman $816.3 Suicide Squad $745.6 Man of Steel $668.0
imf
0 0
reagovat

x_ander_jc

Naprosto s tebou souhlasím. Dokonce bych řekl, že polovina informací "zaručeně od Warnerů", která se na MZ řešila, byly různé fan fikce. Ale lidi tady na základě prohlášení pohybných webů lámali hůl nad Affleckem a celým DC a podobně. Viz poslední případ ohledně začlenění Batmana do DC světa.

Zas tak to nesleduju, tak mě nechytejte za slovo. Jen tady bylo hrozně moc plaček a jeden RainmakeR ;)
388953
Naprosto s tebou souhlasím. Dokonce bych řekl, že polovina informací "zaručeně od Warnerů", která se na MZ řešila, byly různé fan fikce. Ale lidi tady na základě prohlášení pohybných webů lámali hůl nad Affleckem a celým DC a podobně. Viz poslední případ ohledně začlenění Batmana do DC světa. Zas tak to nesleduju, tak mě nechytejte za slovo. Jen tady bylo hrozně moc plaček a jeden RainmakeR *;)*
x_ander_jc
0 0
reagovat

x_ander_jc

Jenom k te miliarde... oni adaptovali Superman a pak Supermana s Batmanem. S tim Batmanem, ze ktereho par let predtim dvakrat tezili miliardu. Ocekavani byla trochu na miste...
388952
Jenom k te miliarde... oni adaptovali Superman a pak Supermana s Batmanem. S tim Batmanem, ze ktereho par let predtim dvakrat tezili miliardu. Ocekavani byla trochu na miste...
x_ander_jc
0 0
reagovat
Já nemůžu souhlasit s těma názorama, že Marvel to dělá dobře, a kdo to dělá jinak tak špatně, co hodně lidí razí. Marvel samozřejmě hanit nechci, co se týká ekonomické stránky, tak samozřejmě rozrazili cestu, kterou jen tak někdo nenapodobí, ačkoliv by leckdo chtěl. Věc je pak kvalita. To je samozřejmě subjektivní, ale jak mám MCU rád, tak poslední filmy jsem prozíval (GotG 2 dokonce protrpěl) a myslím, že nejsem sám, koho MCU už začíná unavovat a ty filmy už nepovažuje za nějakou zásadní událost (což se u mě doufám z mění u Infinity war).

To, že to Warneři dělají jinak, nutně neznamená, že blbě. Kvality filmu neřeším, to je zase subjektivní věc. Dobře je podle mě to, že nedělají rodinné komedie, ale trochu více vážnou polohu.

Jejich problém je, že se sami prezentujou, že od BvS by měli být na stejné vlně jako Marvel, což nejde. Jako co si budeme povídat, Marvel bank rozbil až s šestým (!) filmem, což byli Avengers. Těch 5 filmů předtím sice vydělalo, ale pořád to byla jen taková cestička, která "snad" někam povede - nejvíc vydělal Iron Man 2 s 624 meda WW, což se dneska v rámci frančízy považuje za ucházející výdělek, rozhodně ne za jackpot.

Jenže u Warnerů se tak nějak miliarda očekávala už od druhého (!) filmu, což prostě nebylo reálné. S tím souvisí jejich problém. Prostě každé blbé info, každá jejich úvaha nebo vůbec ničím nepodložené plány, jim utíkají ven. Pak se nemají divit, že před veřejností vypadají blbě. Neustále změny plánů, kdy ani oni sami neví, co vlastně bude. Pořád nějaké problémy. Problémy řeší všechna studia, ale udrží je pod pokličkou. Tohle je jejich chyba a to, proč vypadají tak blbě a jsou k smíchu. Ne ty filmy samotné - kvalita může být subjektivní (já třeba BvS, SS ani WW nepovažuju za žádné filmové milníky, ale pořád je to pro mě výš než 90% MCU), peníze ale vydělávají slušné (k miliardě zatím nedosáhli, ale o tom píšu výš - mají za sebou teprve 4 filmy. Miliardu by měla zvládnout až JL). Ale pokud budou univerzum rozm*dávat těma šílenýma změnama, tak to bude cesta do pekel. A to by byla škoda. Já bych to "trochu jiné" komiksové univerzum jako protiváhu k MCU chtěl i dál.
388951
Já nemůžu souhlasit s těma názorama, že Marvel to dělá dobře, a kdo to dělá jinak tak špatně, co hodně lidí razí. Marvel samozřejmě hanit nechci, co se týká ekonomické stránky, tak samozřejmě rozrazili cestu, kterou jen tak někdo nenapodobí, ačkoliv by leckdo chtěl. Věc je pak kvalita. To je samozřejmě subjektivní, ale jak mám MCU rád, tak poslední filmy jsem prozíval (GotG 2 dokonce protrpěl) a myslím, že nejsem sám, koho MCU už začíná unavovat a ty filmy už nepovažuje za nějakou zásadní událost (což se u mě doufám z mění u Infinity war). To, že to Warneři dělají jinak, nutně neznamená, že blbě. Kvality filmu neřeším, to je zase subjektivní věc. Dobře je podle mě to, že nedělají rodinné komedie, ale trochu více vážnou polohu. Jejich problém je, že se sami prezentujou, že od BvS by měli být na stejné vlně jako Marvel, což nejde. Jako co si budeme povídat, Marvel bank rozbil až s šestým (!) filmem, což byli Avengers. Těch 5 filmů předtím sice vydělalo, ale pořád to byla jen taková cestička, která "snad" někam povede - nejvíc vydělal Iron Man 2 s 624 meda WW, což se dneska v rámci frančízy považuje za ucházející výdělek, rozhodně ne za jackpot. Jenže u Warnerů se tak nějak miliarda očekávala už od druhého (!) filmu, což prostě nebylo reálné. S tím souvisí jejich problém. Prostě každé blbé info, každá jejich úvaha nebo vůbec ničím nepodložené plány, jim utíkají ven. Pak se nemají divit, že před veřejností vypadají blbě. Neustále změny plánů, kdy ani oni sami neví, co vlastně bude. Pořád nějaké problémy. Problémy řeší všechna studia, ale udrží je pod pokličkou. Tohle je jejich chyba a to, proč vypadají tak blbě a jsou k smíchu. Ne ty filmy samotné - kvalita může být subjektivní (já třeba BvS, SS ani WW nepovažuju za žádné filmové milníky, ale pořád je to pro mě výš než 90% MCU), peníze ale vydělávají slušné (k miliardě zatím nedosáhli, ale o tom píšu výš - mají za sebou teprve 4 filmy. Miliardu by měla zvládnout až JL). Ale pokud budou univerzum rozm*dávat těma šílenýma změnama, tak to bude cesta do pekel. A to by byla škoda. Já bych to "trochu jiné" komiksové univerzum jako protiváhu k MCU chtěl i dál.
0 0
reagovat
Já mám opravdu rád všechny tři komiksové filmové vesmíry. X-meni mají průměrné i vynikající snímky, u mě vládne Matthew Vaughn. Marvel sice jede pořád stejnými filmy, ale stejně mě baví i ty poslední kousky. A do DC se podle mě zbytečně kope. Ano, někdy to pro někoho může být nuda (Snyder), ale mají svůj osobitý styl a Wonder Woman byla pecka, která je pro mě letos s Loganem, Artušem a Dunkerkem na pomyslném filmovém Olympu.

Já si nemyslím, že je nutné představovat hrdiny vlastními originy za každou cenu. Takový Hellboy (oba filmy) měli řadu osobitých postav a nebylo potřeba k nim znát nějaký background. Oba ty filmy jsou plně srovnatelné s tím nejlepším od Marvelu. Jde o to, jak je látka uchopena a natočena a ne o množství originů. Třeba zmiňovaný Armageddon zvládl představit a dát dohromady bandu vrtařů na ploše pouhých několika minut a bylo to asi to nejlepší představení, jaké vůbec na plátně existuje.
388950
Já mám opravdu rád všechny tři komiksové filmové vesmíry. X-meni mají průměrné i vynikající snímky, u mě vládne Matthew Vaughn. Marvel sice jede pořád stejnými filmy, ale stejně mě baví i ty poslední kousky. A do DC se podle mě zbytečně kope. Ano, někdy to pro někoho může být nuda (Snyder), ale mají svůj osobitý styl a Wonder Woman byla pecka, která je pro mě letos s Loganem, Artušem a Dunkerkem na pomyslném filmovém Olympu. Já si nemyslím, že je nutné představovat hrdiny vlastními originy za každou cenu. Takový Hellboy (oba filmy) měli řadu osobitých postav a nebylo potřeba k nim znát nějaký background. Oba ty filmy jsou plně srovnatelné s tím nejlepším od Marvelu. Jde o to, jak je látka uchopena a natočena a ne o množství originů. Třeba zmiňovaný Armageddon zvládl představit a dát dohromady bandu vrtařů na ploše pouhých několika minut a bylo to asi to nejlepší představení, jaké vůbec na plátně existuje.
0 0
reagovat
a inak, ono na papiery tá "alternatívna cesta" k teamovke vôbec nevyzerala zle.
Marvel robil Avengers ako 6ty film v poradí, DC ako štvrtý. 
To úplne v pohode mohlo stačiť.
Len sa to holt neuchopilo úplne najšťastnejšie. 

Súhlasil by som s tým, že by DC malo tlačiť skôr sólovky, ale bohužiaľ sa to nestane už len z toho dôvodu, že tieto assembly záležitosti majú spravidla výššie tržby.

A jeden, dva, ani tri neúspechy asi neodradia, presne ako píše IMF o Spidermanovi. 
388949
a inak, ono na papiery tá "alternatívna cesta" k teamovke vôbec nevyzerala zle. Marvel robil Avengers ako 6ty film v poradí, DC ako štvrtý.  To úplne v pohode mohlo stačiť. Len sa to holt neuchopilo úplne najšťastnejšie.  Súhlasil by som s tým, že by DC malo tlačiť skôr sólovky, ale bohužiaľ sa to nestane už len z toho dôvodu, že tieto assembly záležitosti majú spravidla výššie tržby. A jeden, dva, ani tri neúspechy asi neodradia, presne ako píše IMF o Spidermanovi. 
0 0
reagovat
ja len k tomu
"jak jsme se mohli přesvědčit u Drtivého dopadu a Armageddonu, Sopky a Rozpoutaného pekla, vyhrát prostě může jenom jeden"...

Mám taký pocit, že v prípade "šuter z vesmíru" filmoch, to vyhrali oba (aspoň po finančnej stránke), kdešte pri sopkových filmoch to obaja prehrali (minimálne po finančnej stránke).
388948
ja len k tomu "jak jsme se mohli přesvědčit u Drtivého dopadu a Armageddonu, Sopky a Rozpoutaného pekla, vyhrát prostě může jenom jeden"... Mám taký pocit, že v prípade "šuter z vesmíru" filmoch, to vyhrali oba (aspoň po finančnej stránke), kdešte pri sopkových filmoch to obaja prehrali (minimálne po finančnej stránke).
0 0
reagovat

eya

Mas recht no... ale rekneme, ze se mu to trochu vymknulo. Prepisem. Hned co dosypem popel na hlavu. Luthor mel proste velky voci.
388945
Mas recht no... ale rekneme, ze se mu to trochu vymknulo. Prepisem. Hned co dosypem popel na hlavu. Luthor mel proste velky voci.
eya
0 0
reagovat
Tak nevím, jestli jsem nekoukal na jiný film, nicméně větě "Luthor s příchodem Doomsdaye nepočítal" nerozumím ve chvíli, kdy to byl právě Luthor, který ho vytvořil a nakonec i pojmenoval...
388944
Tak nevím, jestli jsem nekoukal na jiný film, nicméně větě "Luthor s příchodem Doomsdaye nepočítal" nerozumím ve chvíli, kdy to byl právě Luthor, který ho vytvořil a nakonec i pojmenoval...
?
0 0
reagovat
Jj, komiksy jsou vyčpělé. Nešel jsem ani na nového Spidermana, ani na WW. A nějaké Infinity War mě vůbec neláká, stejně jako JL. Už mě to nudí. A pokud si DC vystříleli náboje takhle příliš rychle, tím hůř.
Naposledy jsem byl na GotGvol2, ale ne proto, že je to komiks, ale spíše proto, že mě baví hlavní hrdinové a jaké jsou to lamy.
To, jak se DC snaží dohnat Marvel je tak do očí bijící. A vůbec jim to nejde, což je jasné, protože Marvel má náskok mnoho let. Jak imf trefně píše, DC zakopává o vlastní nohy.
388941
Jj, komiksy jsou vyčpělé. Nešel jsem ani na nového Spidermana, ani na WW. A nějaké Infinity War mě vůbec neláká, stejně jako JL. Už mě to nudí. A pokud si DC vystříleli náboje takhle příliš rychle, tím hůř. Naposledy jsem byl na GotGvol2, ale ne proto, že je to komiks, ale spíše proto, že mě baví hlavní hrdinové a jaké jsou to lamy. To, jak se DC snaží dohnat Marvel je tak do očí bijící. A vůbec jim to nejde, což je jasné, protože Marvel má náskok mnoho let. Jak imf trefně píše, DC zakopává o vlastní nohy.
0 0
reagovat

Will

Mozna to v textu uteklo, ale myslel jsem teda Secret Wars. To, ze ma Marvel oba eventy (Secret War i Secret Wars) je dost nestastny no...
388940
Mozna to v textu uteklo, ale myslel jsem teda Secret Wars. To, ze ma Marvel oba eventy (Secret War i Secret Wars) je dost nestastny no...
Will
0 0
reagovat
Mimochodom pokial je ten pravidelne spominany Marvelacky Secret War, to ako sli na tajnasa do Sokovie a nikto z nich si nic nepamatal tak to bola pekne nudna blbost. Ak to ma byt jeden z vrcholov komixoveho vesmiru tak nech z toho fakt spravia nekonecny TV serial ktory prekona v pocte dielov aj Dallas ale nech to neotravuje v kinach.
388939
Mimochodom pokial je ten pravidelne spominany Marvelacky Secret War, to ako sli na tajnasa do Sokovie a nikto z nich si nic nepamatal tak to bola pekne nudna blbost. Ak to ma byt jeden z vrcholov komixoveho vesmiru tak nech z toho fakt spravia nekonecny TV serial ktory prekona v pocte dielov aj Dallas ale nech to neotravuje v kinach.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se