Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku TOP 11: Kontroverzní filmy, které ještě pořád řešíme v hospodě

příspěvky 61 - 67 Napsat příspěvek
Dobrý výber, to sú skutočne filmy, pri ktorých sa dokážem pohádať. :)

Akurát u Skyfall, ktoré je asi tak o tri levely lepšie ako Kasíno a o stodvadsať levelov lepšie ako fail Quantum, tú kontroverziu príliš nechápem. Skôr Spectre je dôvod na ostrú debatu.
382780
Dobrý výber, to sú skutočne filmy, pri ktorých sa dokážem pohádať. :) Akurát u Skyfall, ktoré je asi tak o tri levely lepšie ako Kasíno a o stodvadsať levelov lepšie ako fail Quantum, tú kontroverziu príliš nechápem. Skôr Spectre je dôvod na ostrú debatu.
0 0
reagovat
Rogue one je kontroverzny akurat tak ja jednom mieste na svete: moviezone
382779
Rogue one je kontroverzny akurat tak ja jednom mieste na svete: moviezone
0 0
reagovat

crom

Nezaslouženě teda není slovo, který bych použil. Ačkoliv se mi to celkem líbí, na rozdíl od kupy jinejch blockbusterů bych to nikomu z rodiny nebo kamarádů fakt nedoporučil, protože jsem si prakticky jistej, že by je to strašně nebavilo :D

Zrovna tady lidi, kterejm ten film vůbec nic neříká, vážně chápu :)
382778
Nezaslouženě teda není slovo, který bych použil. Ačkoliv se mi to celkem líbí, na rozdíl od kupy jinejch blockbusterů bych to nikomu z rodiny nebo kamarádů fakt nedoporučil, protože jsem si prakticky jistej, že by je to strašně nebavilo *:D* Zrovna tady lidi, kterejm ten film vůbec nic neříká, vážně chápu *:)*
crom
0 0
reagovat
Tak ještě jednou: BvS sklízí hejt od lidí zcela nezaslouženě. Konflikt mezi B a S je hezkou ukázkou toho, jak každý může začít dělat chyby, ačkoli je přesvědčený, že je v právu. A Lex Luthor tomu pěkně zatápí pod kotlem. Rozhodně lepší toto než cokoli z Marvelu, a to mám některé jejich filmy rád.

Na druhou stranu takový Interstellar je díky zmršenému konci opravdu meh a veškerá metafyzika je zabita červenotrpaslíkovským Rimmerovským Esem. Tohle se jindy preciznímu Nolanovi nepovedlo.
382777
Tak ještě jednou: BvS sklízí hejt od lidí zcela nezaslouženě. Konflikt mezi B a S je hezkou ukázkou toho, jak každý může začít dělat chyby, ačkoli je přesvědčený, že je v právu. A Lex Luthor tomu pěkně zatápí pod kotlem. Rozhodně lepší toto než cokoli z Marvelu, a to mám některé jejich filmy rád. Na druhou stranu takový Interstellar je díky zmršenému konci opravdu meh a veškerá metafyzika je zabita červenotrpaslíkovským Rimmerovským Esem. Tohle se jindy preciznímu Nolanovi nepovedlo.
0 0
reagovat
K Hobitovi: Klasicky všem doporučuji dokumenty z rozšířené edice - skvělá a zábavná podívaná, vlastně mnohem lepší než filmy samotné:) a nikdy nikde jste žádné natáčení neměli příležitost poznat takhle do hloubky (3x 9 hodin!!!).

Mně dokumenty pomohly vzít ty filmy trochu více na milost (protože vidíte, kolik práce a lásky to chtělo), ale především jsem díky jednomu momentu v nich pochopil, proč Jackson dělá ve filmu takové šílenosti - kdykoli nějaká scéna, hlavně akční, jen trochu připomínala něco, co už ve filmu jednou bylo (nebo to bylo například v LOTRovi), Jackson řekl, že se musí udělat něco nového, že to pokaždé musí být něco, co divák ještě neviděl v žádné scéně předtím. Proto Legolas dělá čím dál větší skopičiny a musí se objevovat nové a nové obludy a kočáry s rotačními kušemi;)

PS: Interstellar splnil sen i mně.:+
382776
K Hobitovi: Klasicky všem doporučuji dokumenty z rozšířené edice - skvělá a zábavná podívaná, vlastně mnohem lepší než filmy samotné*:)* a nikdy nikde jste žádné natáčení neměli příležitost poznat takhle do hloubky (3x 9 hodin!!!). Mně dokumenty pomohly vzít ty filmy trochu více na milost (protože vidíte, kolik práce a lásky to chtělo), ale především jsem díky jednomu momentu v nich pochopil, proč Jackson dělá ve filmu takové šílenosti - kdykoli nějaká scéna, hlavně akční, jen trochu připomínala něco, co už ve filmu jednou bylo (nebo to bylo například v LOTRovi), Jackson řekl, že se musí udělat něco nového, že to pokaždé musí být něco, co divák ještě neviděl v žádné scéně předtím. Proto Legolas dělá čím dál větší skopičiny a musí se objevovat nové a nové obludy a kočáry s rotačními kušemi*;)* PS: Interstellar splnil sen i mně.*:+*
0 0
reagovat
Za sebe se občas s lidmi chytnu u témat nad Matrix: Reloaded, Matrix: Revolutions, Speed Racer nebo Cloud Atlas. 

Jo, to byly doby, kdy ještě slečny Wachowskis točily úžasné filmy.
382775
Za sebe se občas s lidmi chytnu u témat nad Matrix: Reloaded, Matrix: Revolutions, Speed Racer nebo Cloud Atlas.  Jo, to byly doby, kdy ještě slečny Wachowskis točily úžasné filmy.
0 0
reagovat

Rogue one

top star wars film. Lepší jak E7 a nová trilogie (E1 až E3). Tady tvrdě narazíte. Bitva o Scarif je naprostá špička ! Chvílemi je lepší jak bitva o Endor. No a co že to má předvídatelný děj ? Jsou to k*urva Star Wars ! 
Interstellar je naprostý masterpiece!!! Bez debat!!! Rovnou bych použil pěsti na toho kdo by to odsoudil.
Avengers AoU jsem docenil až na podruhé a ten film šlape od začátku do konce skvěle!! Wheedon to natočil perfektně. Mohlo to být lepší, ale pak přišla Civil War a ta to skvěle doplnila.
BvS je totální komiksovej brak. Nuda na entou. Ten film bych si rád někdy ještě pustil znovu, ale nemám na to sílu ...
382774
top star wars film. Lepší jak E7 a nová trilogie (E1 až E3). Tady tvrdě narazíte. Bitva o Scarif je naprostá špička ! Chvílemi je lepší jak bitva o Endor. No a co že to má předvídatelný děj ? Jsou to k*urva Star Wars !  Interstellar je naprostý masterpiece!!! Bez debat!!! Rovnou bych použil pěsti na toho kdo by to odsoudil. Avengers AoU jsem docenil až na podruhé a ten film šlape od začátku do konce skvěle!! Wheedon to natočil perfektně. Mohlo to být lepší, ale pak přišla Civil War a ta to skvěle doplnila. BvS je totální komiksovej brak. Nuda na entou. Ten film bych si rád někdy ještě pustil znovu, ale nemám na to sílu ...
Rogue one
0 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se