Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku TOP 11: Kontroverzní filmy, které ještě pořád řešíme v hospodě

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek

duro

"Akurát u Skyfall, ktoré je asi tak o tri levely lepšie ako Kasíno"

Tohle není na hádku, ale na restriction order. 

Já se o Interstellaru odmítám hádat, jsem jasně na lodi Teda, je to pro mě jeden z největších kinozážitků vůbec a o komkoliv, kdo na něj plive, si myslím, že nemá srdíčko a nemůžem bejt kamarádi. Nenávidím Rogue One, nemusím Skyfall, miluju Birdmana. Super článek.
382803
"Akurát u Skyfall, ktoré je asi tak o tri levely lepšie ako Kasíno" Tohle není na hádku, ale na restriction order.  Já se o Interstellaru odmítám hádat, jsem jasně na lodi Teda, je to pro mě jeden z největších kinozážitků vůbec a o komkoliv, kdo na něj plive, si myslím, že nemá srdíčko a nemůžem bejt kamarádi. Nenávidím Rogue One, nemusím Skyfall, miluju Birdmana. Super článek.
duro
1 0
reagovat
Dobrý trolling, tenhle článek. ;)8)
382801
Dobrý trolling, tenhle článek. *;)**8)*
1 0
reagovat

blanar

Diky za nazor a myslenku.:+
382800
Diky za nazor a myslenku.*:+*
blanar
0 0
reagovat
Birdman je masterpiece. Jakmile clovek pretrpi uvodni patnactiminutovku a zvykne si na ten styl vypraveni, tak dostane genialni film o vsem podstatnem.
382799
Birdman je masterpiece. Jakmile clovek pretrpi uvodni patnactiminutovku a zvykne si na ten styl vypraveni, tak dostane genialni film o vsem podstatnem.
0 0
reagovat
-No co se týče komiksů tak jsem tým DC a tím pádem jsem si i to BvS vlastně docela dost užil, což se nedá říct o Suicide Squad. Ovšem pravda, že bez znalosti komiksů bych to asi nedoporučil nikomu.
-Na Interstellar a Nepřítele si sáhnout opravdu nikdy nenechám a pohádám se kdykoliv a kdekoliv. Hlavně ten druhý jmenovaný je opravdu nedoceněný klenot.
-Hobbit. No co k němu říct. Jedničku si jsem schopen docela užít, ale ty dva díly poté? To mě fakt nebralo, nicméně bonusy u extended verzí doporučuji všem.
-Age of Ultron a Prometheus jsou srágory a nikdo mi to nevymluví.
-Birdman? Už jenom díky skvělé kameře se na to kouká jedna báseň. Uznávám, že to dokáže být pro někoho nudné, ale já si ho užil.
382798
-No co se týče komiksů tak jsem tým DC a tím pádem jsem si i to BvS vlastně docela dost užil, což se nedá říct o Suicide Squad. Ovšem pravda, že bez znalosti komiksů bych to asi nedoporučil nikomu. -Na Interstellar a Nepřítele si sáhnout opravdu nikdy nenechám a pohádám se kdykoliv a kdekoliv. Hlavně ten druhý jmenovaný je opravdu nedoceněný klenot. -Hobbit. No co k němu říct. Jedničku si jsem schopen docela užít, ale ty dva díly poté? To mě fakt nebralo, nicméně bonusy u extended verzí doporučuji všem. -Age of Ultron a Prometheus jsou srágory a nikdo mi to nevymluví. -Birdman? Už jenom díky skvělé kameře se na to kouká jedna báseň. Uznávám, že to dokáže být pro někoho nudné, ale já si ho užil.
0 -1
reagovat

maly.autista

Jen mě teď tak napadá, uvědomuješ si, že tyhle tvoje pravdy typu "Kontroverzni Ultron? Ten film nikdo neresi, vlastni fanousci mcu ho nenavidi " jsou jen nazory stejnych ehm.. lidí, který mají potřebu ty svoje názory křičet do světa a všem je cpát (stejně jako ty). Asi to jsou ty stejní lidé, co vyhnali Whedona od MCU, ale myslím, že ve výsledku je jich menšina. :D
382797
Jen mě teď tak napadá, uvědomuješ si, že tyhle tvoje pravdy typu "Kontroverzni Ultron? Ten film nikdo neresi, vlastni fanousci mcu ho nenavidi " jsou jen nazory stejnych ehm.. lidí, který mají potřebu ty svoje názory křičet do světa a všem je cpát (stejně jako ty). Asi to jsou ty stejní lidé, co vyhnali Whedona od MCU, ale myslím, že ve výsledku je jich menšina. *:D*
maly.autista
0 0
reagovat
Zufale tu chyba jeden film - Avatar. 
382796
Zufale tu chyba jeden film - Avatar. 
0 0
reagovat
  • BvS. Za mě jedna z nejlepších komiksovek, ve které se řeší témata, na která Marvelovky asi nikdy nedospějí. Film bohužel hodně sráží spoléhání na to, že má divák hodně načteno, jinak jen zmateně kouká.
  • Hobit. No přežil jsem to. Víc k tomu vlastně nemám co říct. Průměr.
  • Nepřítel. Vlastně asi nakonec stejný výsledek jako Hobit. Nezanechal ve mně výraznější pozitivní ani negativní dojem. Doteď mě nenapadlo, že by byl od Villeneuva. Vůbec mi ten film nesedí k tomu, co vnímám jako jeho styl.
  • Interstellar. V kině famozní zážitek. Byl jsem hlavně rád, že se Nolan vyvaroval rozšiřování mytologie, kterým učinil svého třetího Batmana nekoukatelným blábolem. Vlastně nechápu, jak někdo, kdo závěr Batmanovské trilogie viděl, může cokoliv jiného prohlásit za nejhorší Nolanův film. To mi hlava nebere ten rozdíl je propastný.
  • Age of Ultron. Jako fajn film, bavil jsem se. Jen prostě při zpětném pohledu dost splývá s ostatními Marvelovkami.
  • Prometheus. V kině jsem neviděl, ale jako party film to celkem fungovalo jako kulisa k alkoholu. Nic lepšího se o tom filmu napsat nedá. Ale jako nechtěná komedie to občas (často) fungovalo
  • Borat. Je film, který se snaží všechny nasrat a podařilo se mu to, dobrý nebo špatný? Unikátní zážitek, kterého nelituji, ale jako film to v mých očích moc nefunguje.
  • Rogue one. TedGeorge na něm nesnáší všechno, co není narážka na StarWars. Já to mám přesně opačně, bez lpění na StarWars by to bylo výborný scífko, které se nebojí rázně ukončovat dějové linie. Jak vzácný to úkaz v dnešní produkci.
  • Skyfall. Prostě další Bondovka. Nic víc ani nic míň
  • Fakjú. Doteď mne nenapadlo, že by to mohl být rozporuplně přijímaný film. Nikdy jsem nepotkal někoho, komu by se nelíbil. Není dokonalá, ale dobrá to komedie určitě je.
  • Birdman. Unikátní film v tom, že je opravdu dost nezábavný. Jako film je ale natolik strhující, že dát něco jiného než plné hodnocení, by byla pro mne svatokrádež. Až absurdně perfekcinonisticky konzistentní film, kde každé políčko a každý zvuk mají svůj jasný význam pro filmové vyprávění
382795
[list][*]BvS. Za mě jedna z nejlepších komiksovek, ve které se řeší témata, na která Marvelovky asi nikdy nedospějí. Film bohužel hodně sráží spoléhání na to, že má divák hodně načteno, jinak jen zmateně kouká.[/*][*]Hobit. No přežil jsem to. Víc k tomu vlastně nemám co říct. Průměr.[/*][*]Nepřítel. Vlastně asi nakonec stejný výsledek jako Hobit. Nezanechal ve mně výraznější pozitivní ani negativní dojem. Doteď mě nenapadlo, že by byl od Villeneuva. Vůbec mi ten film nesedí k tomu, co vnímám jako jeho styl.[/*][*]Interstellar. V kině famozní zážitek. Byl jsem hlavně rád, že se Nolan vyvaroval rozšiřování mytologie, kterým učinil svého třetího Batmana nekoukatelným blábolem. Vlastně nechápu, jak někdo, kdo závěr Batmanovské trilogie viděl, může cokoliv jiného prohlásit za nejhorší Nolanův film. To mi hlava nebere ten rozdíl je propastný.[/*][*]Age of Ultron. Jako fajn film, bavil jsem se. Jen prostě při zpětném pohledu dost splývá s ostatními Marvelovkami.[/*][*]Prometheus. V kině jsem neviděl, ale jako party film to celkem fungovalo jako kulisa k alkoholu. Nic lepšího se o tom filmu napsat nedá. Ale jako nechtěná komedie to občas (často) fungovalo[/*][*]Borat. Je film, který se snaží všechny nasrat a podařilo se mu to, dobrý nebo špatný? Unikátní zážitek, kterého nelituji, ale jako film to v mých očích moc nefunguje.[/*][*]Rogue one. TedGeorge na něm nesnáší všechno, co není narážka na StarWars. Já to mám přesně opačně, bez lpění na StarWars by to bylo výborný scífko, které se nebojí rázně ukončovat dějové linie. Jak vzácný to úkaz v dnešní produkci.[/*][*]Skyfall. Prostě další Bondovka. Nic víc ani nic míň[/*][*]Fakjú. Doteď mne nenapadlo, že by to mohl být rozporuplně přijímaný film. Nikdy jsem nepotkal někoho, komu by se nelíbil. Není dokonalá, ale dobrá to komedie určitě je.[/*][*]Birdman. Unikátní film v tom, že je opravdu dost nezábavný. Jako film je ale natolik strhující, že dát něco jiného než plné hodnocení, by byla pro mne svatokrádež. Až absurdně perfekcinonisticky konzistentní film, kde každé políčko a každý zvuk mají svůj jasný význam pro filmové vyprávění [/*][/list]
0 -1
reagovat

Tak

Naprosty souhlas s odstavcem o Hobitovi, ten je totalne "nailed".  
Jsou ale fakt lidi, kteri vam do oci reknou, ze se jim puvodni trilogie nelibi, ale Hobit ano, v zivote to nepochopim a rict mi to v hospode, asi dostanou pulitrem, ale fakt jsem tohle zazil.. u ostatnich z techto filmu jsem zadnou vetsi kontroverzi mezi okruhem mych pratel nezaznamenal.. bud se shodneme ze jsou dobre, nebo prumerne (..a u BvS samozrejme, ze je to total fail;))
382794
Naprosty souhlas s odstavcem o Hobitovi, ten je totalne "nailed".   Jsou ale fakt lidi, kteri vam do oci reknou, ze se jim puvodni trilogie nelibi, ale Hobit ano, v zivote to nepochopim a rict mi to v hospode, asi dostanou pulitrem, ale fakt jsem tohle zazil.. u ostatnich z techto filmu jsem zadnou vetsi kontroverzi mezi okruhem mych pratel nezaznamenal.. bud se shodneme ze jsou dobre, nebo prumerne (..a u BvS samozrejme, ze je to total fail;))
Tak
0 0
reagovat

TedGeorge

Apologetik & proud. :D 

Jinak Hobit mi moc kontroverzní nepřišel, tam snad nikdo netvrdí, že to bylo lepší než Pán prstenů. Dětská fantasy, první díl jsem si užil, zbytek nezaujal, LOTR je jinde. Nepřítel je zase tak malý film, ještě navíc očividně mířený na artové publikum, že tam bych nějaké líbí / nelíbí taky neřešil. Zbytek až na ty komedie ale přesně jak píšete, dá se o nich hádat pořád. Mně ještě překvapil Armageddon, který spousta lidí nemusí. Ze Star Wars tam mohl být v podstatě kterýkoliv film mimo starou trilogii, tam se to obecný mínění pořád ne a ne shodnout, přitom je to tak jednoduchý. Jde je milovat všechny ;) 
382793
Apologetik & proud. *:D*  Jinak Hobit mi moc kontroverzní nepřišel, tam snad nikdo netvrdí, že to bylo lepší než Pán prstenů. Dětská fantasy, první díl jsem si užil, zbytek nezaujal, LOTR je jinde. Nepřítel je zase tak malý film, ještě navíc očividně mířený na artové publikum, že tam bych nějaké líbí / nelíbí taky neřešil. Zbytek až na ty komedie ale přesně jak píšete, dá se o nich hádat pořád. Mně ještě překvapil Armageddon, který spousta lidí nemusí. Ze Star Wars tam mohl být v podstatě kterýkoliv film mimo starou trilogii, tam se to obecný mínění pořád ne a ne shodnout, přitom je to tak jednoduchý. Jde je milovat všechny *;)* 
TedGeorge
0 -1
reagovat

Sweat

Tady to vyznívá, že jsem nekritickej, ale na Spectre fakt nekoukej. :D:D
382792
Tady to vyznívá, že jsem nekritickej, ale na Spectre fakt nekoukej. *:D**:D*
Sweat
0 0
reagovat
BvS - Baví mně dost, ale jak psal Karel. Nikomu bych to nedoporučil a chápu, co se na tom lidem nelíbí.
Hobit - Jasně, na LOTRa se to vůbec nechytá, ale pořád je to jenom fantasy. Řešit, že Legolas překonává gravitaci bych řekl, že je fakt mimo. Já si to užil.
Interstellar - Vizuálně fantastické, ale neutkvělo to v hlavě tak, jako jiné Nolanovy filmy. Černou díru úplně po*ebali :))
Avenger: AoU - Baví mně to do toho přeplácaného finále. Tam to Whedon vůbec nezvládá.
Prometheus - Užil jsem si to. Nevím proč a stydím se za to, ale je to tak. :D
Borat - Pecka jak sviňa
Rogue One - Bavil jsem se víc, než u sedmé epizody.
Skyfall - Jelikož ke starým Bondovkám nemám žádný vztah, Skyfall jsem si užil. Spectre jsem ještě neviděl, přicházím  o něco?
Fakjů pane učiteli - Jednička OK, dvojka je sranec.
Birdman - Totální pecka, hlavně ten soundtrack. 
 
 
382790
BvS - Baví mně dost, ale jak psal Karel. Nikomu bych to nedoporučil a chápu, co se na tom lidem nelíbí. Hobit - Jasně, na LOTRa se to vůbec nechytá, ale pořád je to jenom fantasy. Řešit, že Legolas překonává gravitaci bych řekl, že je fakt mimo. Já si to užil. Interstellar - Vizuálně fantastické, ale neutkvělo to v hlavě tak, jako jiné Nolanovy filmy. Černou díru úplně po*ebali *:))* Avenger: AoU - Baví mně to do toho přeplácaného finále. Tam to Whedon vůbec nezvládá. Prometheus - Užil jsem si to. Nevím proč a stydím se za to, ale je to tak. *:D* Borat - Pecka jak sviňa Rogue One - Bavil jsem se víc, než u sedmé epizody. Skyfall - Jelikož ke starým Bondovkám nemám žádný vztah, Skyfall jsem si užil. [b]Spectre jsem ještě neviděl, přicházím  o něco?[/b] Fakjů pane učiteli - Jednička OK, dvojka je sranec. Birdman - Totální pecka, hlavně ten soundtrack.     
0 0
reagovat

Spiker

Pravda, prostě přisli o ty koule ;)
382789
Pravda, prostě přisli o ty koule *;)*
Spiker
0 0
reagovat

interstellar

Nejhorsi mistruv film. Jak nekdo muze obhajovat film, ktery si proste konec vycucal z prstu? Kdyby tu scenu predtim skapal, tak je to krasne, ale vazne, miniatura letajici v pokojicku? :D:D:D A tady nekdo bude resit Promethea a BvS? :D:D:D


Jinak Prometheus paradni, Hobit zabavny, Borat velmi chytry!!! BvS jina galaxie

Birdman je stejna nuda jako 12 let v utrpeni :D
Kontroverzni Ultron? Ten film nikdo neresi, vlastni fanousci mcu ho nenavidi :D
382788
Nejhorsi mistruv film. Jak nekdo muze obhajovat film, ktery si proste konec vycucal z prstu? Kdyby tu scenu predtim skapal, tak je to krasne, ale vazne, miniatura letajici v pokojicku? *:D**:D**:D* A tady nekdo bude resit Promethea a BvS? *:D**:D**:D* Jinak Prometheus paradni, Hobit zabavny, Borat velmi chytry!!! BvS jina galaxie Birdman je stejna nuda jako 12 let v utrpeni *:D* Kontroverzni Ultron? Ten film nikdo neresi, vlastni fanousci mcu ho nenavidi *:D*
interstellar
0 0
reagovat

Clavius

Slečny Wachowské nikdy nic skvělýho nenatočily, to totiž ještě byli bratři. :D
382786
Slečny Wachowské nikdy nic skvělýho nenatočily, to totiž ještě byli bratři. *:D*
Clavius
0 0
reagovat
Však je to hospodská diskuse,tak žádné servítky Někdy bych si ale rád přečetl studii ohledně vnímání filmů v různých částech světa (nebo i průřezem společnosti), protože ten divácký vkus se může poměrně hodně lišit. Viz Troškovy filmy
382785
Však je to hospodská diskuse,tak žádné servítky Někdy bych si ale rád přečetl studii ohledně vnímání filmů v různých částech světa (nebo i průřezem společnosti), protože ten divácký vkus se může poměrně hodně lišit. Viz Troškovy filmy
0 0
reagovat
Dobře, jste to sepsali kucí. :DLeccos jsou to dost obvious choices, ale vždycky když slyšim hate ma Interstellar, tak ten člověk je u mě automaticky odepsanej, co se týče filmovýho vkusu (kdo poslouchá pravidelně HPODy nebo Fight Cluby, tak ví o čem mluvim). 
Nicméně, i když jsem si třeba Hobbita i Promethea v kině užil, tak to velebit nebudu, zrovna tak BvS, který má již na moviezone nezaměnitelnou úlohu. Holt nejste fanoušci Snydera, to chápu, já holt ano. Dle mého těch na první pohled rozeznatelných režiśerů s vlastním rukopisem není úplně hodně a je si jich třeba vážit. Snad se Zack k režii vrátí.
Teď ale přichází ten velkej oslí můstek, proč to celé tak odbívám. Jsem totiž schopen bránit do roztrhání těla Age of Ultron ( a doufam, že mě v tom Karel nechá, furt čekám na tu protirecenzi). Na csfd to překřtili na Two Days of Ultron a já vlastně rozumim proč. Avengers 2 mají klasicky blockbusterovské mdlé finále (stejně jako Suicide Squad, což je pro mě srdcovka číslo 2, jo jsem teď pro vás člověk bez vkusu, ale velebim i Nepřítele, kterej má teda tristní hodnocení) a nezajimavého záporáka (mě Ultron otravuje jak v seriálech, tak komiksech). Jenomže je tam cítit silná Whedonova tvůrčí dialogová ruka (janchor to nedávno skvěle v mz live popsal u Aliena 4), potemnělá atmosféra a skvělé prokreslení charakterů (dvojka Black Widow - Bruce Banner ohromující) a když jsem si to pak po tom všem vstřebaném hatu po vydání Na VoD znovu pustil znova, byl to ultimátní zážitek a dorovnání kvalit jedničky. Samozřejmě, že bych chtěl vidět Director's, to byste přikyvovali určitě i vy.:))
382784
Dobře, jste to sepsali kucí. *:D*Leccos jsou to dost obvious choices, ale vždycky když slyšim hate ma Interstellar, tak ten člověk je u mě automaticky odepsanej, co se týče filmovýho vkusu (kdo poslouchá pravidelně HPODy nebo Fight Cluby, tak ví o čem mluvim).  Nicméně, i když jsem si třeba Hobbita i Promethea v kině užil, tak to velebit nebudu, zrovna tak BvS, který má již na moviezone nezaměnitelnou úlohu. Holt nejste fanoušci Snydera, to chápu, já holt ano. Dle mého těch na první pohled rozeznatelných režiśerů s vlastním rukopisem není úplně hodně a je si jich třeba vážit. Snad se Zack k režii vrátí. Teď ale přichází ten velkej oslí můstek, proč to celé tak odbívám. Jsem totiž schopen bránit do roztrhání těla Age of Ultron ( a doufam, že mě v tom Karel nechá, furt čekám na tu protirecenzi). Na csfd to překřtili na Two Days of Ultron a já vlastně rozumim proč. Avengers 2 mají klasicky blockbusterovské mdlé finále (stejně jako Suicide Squad, což je pro mě srdcovka číslo 2, jo jsem teď pro vás člověk bez vkusu, ale velebim i Nepřítele, kterej má teda tristní hodnocení) a nezajimavého záporáka (mě Ultron otravuje jak v seriálech, tak komiksech). Jenomže je tam cítit silná Whedonova tvůrčí dialogová ruka (janchor to nedávno skvěle v mz live popsal u Aliena 4), potemnělá atmosféra a skvělé prokreslení charakterů (dvojka Black Widow - Bruce Banner ohromující) a když jsem si to pak po tom všem vstřebaném hatu po vydání Na VoD znovu pustil znova, byl to ultimátní zážitek a dorovnání kvalit jedničky. Samozřejmě, že bych chtěl vidět Director's, to byste přikyvovali určitě i vy.*:))*
0 0
reagovat
:(:( BvS :(:(
:(:(Skyfall:(:(
382783
*:(**:(* BvS *:(**:(* *:(**:(*Skyfall*:(**:(*
0 0
reagovat
Až na Birdmana, který je nuda k… uzoufání, se jedná o vynikající filmy :D
382782
Až na Birdmana, který je nuda k… uzoufání, se jedná o vynikající filmy *:D*
0 0
reagovat

crom

hahaha

ne
382781
hahaha ne
crom
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se