Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Oscaři rozdáni! Triumfoval La La Land, ale jen na chvíli!

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek
Oscar za najlepsi film je bohuzial nevydareny vtip a to nemam nic proti mensinam. Skoda.
374225
Oscar za najlepsi film je bohuzial nevydareny vtip a to nemam nic proti mensinam. Skoda.
0 0
reagovat

Cival

Toho potom taky, ale prvni Matt Damon.
374224
Toho potom taky, ale prvni Matt Damon.
Cival
0 0
reagovat

Arbiter

:D :D
Tak som myslel ze keď tma vidia Emma stone - la la land. Neprecitam la la land ci?
A k tým obálkam bolo vysvetlenie. Sú dve. Jednu mala Emma pri sebe a ešte druhá bola v zákulisí
374222
:D :D Tak som myslel ze keď tma vidia Emma stone - la la land. Neprecitam la la land ci? A k tým obálkam bolo vysvetlenie. Sú dve. Jednu mala Emma pri sebe a ešte druhá bola v zákulisí
Arbiter
0 0
reagovat
Damn you, Denzel!!! :)
Pri tom kurze to bolo cez 1700 eur!:D

Este ze som mal mensi backup, aj to potesi:)

Hned ako precitali La La Land som to nasrane vypol a isiel si lahnut aspon tie dve hodky, ale nemohol som zaspat. Ked som si po budiku otvoril MZ, doslova som si musel dat facku, ze ci este nespim alebo mam halucinacie z nedostatku spanku. Surrealne, ale prijemne prebudenie:)
374221
[link="https://s24.postimg.org/3v04hxpit/Sn_mka_obrazovky_2017_02_27_o_9_29_16.png"]Damn you, Denzel!!![/link] :) Pri tom kurze to bolo cez 1700 eur!*:D* Este ze som mal mensi backup, [link="https://s3.postimg.org/eilzbc0tf/Sn_mka_obrazovky_2017_02_27_o_9_30_12.png"]aj to potesi[/link]:) Hned ako precitali La La Land som to nasrane vypol a isiel si lahnut aspon tie dve hodky, ale nemohol som zaspat. Ked som si po budiku otvoril MZ, doslova som si musel dat facku, ze ci este nespim alebo mam halucinacie z nedostatku spanku. Surrealne, ale prijemne prebudenie:)
0 0
reagovat

flash56

and the oscar for best picture goes to Emma Stone :D
374220
and the oscar for best picture goes to Emma Stone *:D*
flash56
0 0
reagovat
Nevěřím na konspirační teorie, byť kdyby měl Kimmel na tohle koule, tak klobouk dolů... ale tímhle osud jednoznačně něco naznačoval...
Já si hlavně říkal, že být Emmou, tak si vemu tu obálku. Jako jedna z mála si ji nevzala, teda pokud si to pamatuju dobře. Navíc ta ženština, co je spolu se sochama podávala, vypadala už docela uondaně a hlavně si ji nějakým způsobem zpět vzala od Lea, což stoprocentně neměla dělat.
Navíc je to po třech (?), letech, co se zase prohodily sloty hereckých kategorií - kdyby šel jako předposlední Casey, asi by se to nestalo - nebo by byl Manchester vyhlášen na nej film taky :D?

Byť jak byť, trapas to byl solidní a Moonlight si vítězství nevychutnal asi tolik, jak původně mohl a jsem i vzhledem k loňsku rád, že se tenhle exces objevil zrovna u ročníku, který v mnohém žehlil něco, co vypustila do světa jedna protivná a zahořklá ženština. Gratuluju!!!

Výsledky spokojenost. V podstatě to, co sem chtěl, aby byhrálo, vyhrálo. Ano, tenhle ročník jel na jistotu víc jak kdykoli dřív a Kimmel mi tolik nesedl (byť byl desetkát lepší jak loni ten nezábavný ňouma), hlavně si mohl odpustit věčného Trumpa (dvakrát by to bylo ještě možná OK, ale popáté už ani ne), mohl víc šít do celebrit a zcela si odpustit ty "lidi z ulice". Fajn v podstatě byl jen "spor Damon" a parafráze na Lvího krále.

Reklamy tragické (ČTčko), koment Fuky a Baldýnského (?, představovačku sem nestih) poměrně tradiční, ale kupodivu snesitelný. Pokud teda v druhé půlce Fuka nezačal úplně koktat.
374219
Nevěřím na konspirační teorie, byť kdyby měl Kimmel na tohle koule, tak klobouk dolů... ale tímhle osud jednoznačně něco naznačoval... Já si hlavně říkal, že být Emmou, tak si vemu tu obálku. Jako jedna z mála si ji nevzala, teda pokud si to pamatuju dobře. Navíc ta ženština, co je spolu se sochama podávala, vypadala už docela uondaně a hlavně si ji nějakým způsobem zpět vzala od Lea, což stoprocentně neměla dělat. Navíc je to po třech (?), letech, co se zase prohodily sloty hereckých kategorií - kdyby šel jako předposlední Casey, asi by se to nestalo - nebo by byl Manchester vyhlášen na nej film taky :D? Byť jak byť, trapas to byl solidní a Moonlight si vítězství nevychutnal asi tolik, jak původně mohl a jsem i vzhledem k loňsku rád, že se tenhle exces objevil zrovna u ročníku, který v mnohém žehlil něco, co vypustila do světa jedna protivná a zahořklá ženština. Gratuluju!!! Výsledky spokojenost. V podstatě to, co sem chtěl, aby byhrálo, vyhrálo. Ano, tenhle ročník jel na jistotu víc jak kdykoli dřív a Kimmel mi tolik nesedl (byť byl desetkát lepší jak loni ten nezábavný ňouma), hlavně si mohl odpustit věčného Trumpa (dvakrát by to bylo ještě možná OK, ale popáté už ani ne), mohl víc šít do celebrit a zcela si odpustit ty "lidi z ulice". Fajn v podstatě byl jen "spor Damon" a parafráze na Lvího krále. Reklamy tragické (ČTčko), koment Fuky a Baldýnského (?, představovačku sem nestih) poměrně tradiční, ale kupodivu snesitelný. Pokud teda v druhé půlce Fuka nezačal úplně koktat.
0 0
reagovat
Ja nechápem ako to, že to vôbec prečítali, keď tam mali napísané, že ide o herečku?! Stačilo len povedať, že máme asi zlu obálku. Chápem, že stres atď, ale keď tam mam napísanú Emmu Stone nebudem vyhlasovať La la land. Ale tak stalo sa. Len mi to nejde do hlavy
374217
Ja nechápem ako to, že to vôbec prečítali, keď tam mali napísané, že ide o herečku?! Stačilo len povedať, že máme asi zlu obálku. Chápem, že stres atď, ale keď tam mam napísanú Emmu Stone nebudem vyhlasovať La la land. Ale tak stalo sa. Len mi to nejde do hlavy
0 0
reagovat

Warren

Hlavně Warren to vzal gentlemansky na sebe, posrala to Faye, ta to přečetla aniž by věděla co tam je, nebo kde ona zrovna je :-)
374216
Hlavně Warren to vzal gentlemansky na sebe, posrala to Faye, ta to přečetla aniž by věděla co tam je, nebo kde ona zrovna je :-)
Warren
0 0
reagovat
PricewaterhouseCoopers, the official accountant of the Academy Awards, issued a statement on the embarrassing flub on Sunday night’s Oscars, in which Warren Beatty and Faye Dunaway read “La La Land” as best picture instead of the actual winner, “Moonlight.”

“We sincerely apologize to Moonlight, La La Land, Warren Beatty, Faye Dunaway, and Oscar viewers for the error that was made during the award announcement for Best Picture,” the statement read. “The presenters had mistakenly been given the wrong category envelope and when discovered, was immediately corrected. We are currently investigating how this could have happened, and deeply regret that this occurred.”

“We appreciate the grace with which the nominees, the Academy, ABC, and Jimmy Kimmel handled the situation,” the statement added.
374215
PricewaterhouseCoopers, the official accountant of the Academy Awards, issued a statement on the embarrassing flub on Sunday night’s Oscars, in which Warren Beatty and Faye Dunaway read “La La Land” as best picture instead of the actual winner, “Moonlight.” “We sincerely apologize to Moonlight, La La Land, Warren Beatty, Faye Dunaway, and Oscar viewers for the error that was made during the award announcement for Best Picture,” the statement read. “The presenters had mistakenly been given the wrong category envelope and when discovered, was immediately corrected. We are currently investigating how this could have happened, and deeply regret that this occurred.” “We appreciate the grace with which the nominees, the Academy, ABC, and Jimmy Kimmel handled the situation,” the statement added.
0 0
reagovat

Vin Diesel

No tak to s tim moonlightem bylo jedno velke WTF.
A co rikate na tohle:

link
Kde Vin rika ze oskari stali za hovno a JImmy to zachranil. Myslite ze to pro neho muze mit nejake nasledky, nebo to maji vsichni u rite?
Plus vsechny ty reporterky jsou z neho uplne vlkhe a Vin je ocividne pekne nadranej 8)
374214
No tak to s tim moonlightem bylo jedno velke WTF. A co rikate na tohle: [link="https://www.facebook.com/VinDiesel/videos/10155164982548313/"]link[/link] Kde Vin rika ze oskari stali za hovno a JImmy to zachranil. Myslite ze to pro neho muze mit nejake nasledky, nebo to maji vsichni u rite? Plus vsechny ty reporterky jsou z neho uplne vlkhe a Vin je ocividne pekne nadranej *8)*
Vin Diesel
0 0
reagovat

trapas

Moonlight? Jako vazne? U toho jsem trikrat usnul a nedokoukal to, to i ten La La Land byl stravitelnejsi.

White helmets? Vyhra propagandy. To je fakt smutne, ale pocitalo se s tim uz po nominacich.

Nastesti se Kimmel docela drzel, byt nudny, tak aspon tolik nebrecel kvuli Trumpovi a moc politiky tam celkove nebylo (az na White helmets).

Celkove velmi tragicky rocnik.2017 bude o tri parniky jinde.:+
374212
Moonlight? Jako vazne? U toho jsem trikrat usnul a nedokoukal to, to i ten La La Land byl stravitelnejsi. White helmets? Vyhra propagandy. To je fakt smutne, ale pocitalo se s tim uz po nominacich. Nastesti se Kimmel docela drzel, byt nudny, tak aspon tolik nebrecel kvuli Trumpovi a moc politiky tam celkove nebylo (az na White helmets). Celkove velmi tragicky rocnik.2017 bude o tri parniky jinde.*:+*
trapas
0 0
reagovat

Malem infarkt

Tak tohle me malem zabilo. Na tiketu jsem uhadl nejlepsi rezii, vsechny ctyri herce a mel jsem Moonlight. A jak byl oznameny La la land, tak jsem kapanek zuril, ale pak takova zmena. Jeste, ze jsem tiket jen pokrcil a nevyhodil. Uff.
374210
Tak tohle me malem zabilo. Na tiketu jsem uhadl nejlepsi rezii, vsechny ctyri herce a mel jsem Moonlight. A jak byl oznameny La la land, tak jsem kapanek zuril, ale pak takova zmena. Jeste, ze jsem tiket jen pokrcil a nevyhodil. Uff.
Malem infarkt
0 0
reagovat

Špatné udělení Oscara

Podle mě to je klasickej Kimmel! Pokud ho malilinko sledujete, tak musíte vědět, že je mistr na vytváří virálů a doprovodného buzzu. Takže věřím, že ve špatném vyhlášení měl prsty on, protože tohle se nemohlo stát náhodou a on sám na to bude vzpomínat ve své biografii jako na svůj největší kousek...
374209
Podle mě to je klasickej Kimmel! Pokud ho malilinko sledujete, tak musíte vědět, že je mistr na vytváří virálů a doprovodného buzzu. Takže věřím, že ve špatném vyhlášení měl prsty on, protože tohle se nemohlo stát náhodou a on sám na to bude vzpomínat ve své biografii jako na svůj největší kousek...
Špatné udělení Oscara
0 0
reagovat
a to hrál Casey Affleck v minulým filmu Jaromíra Jágra :))
374207
a to hrál Casey Affleck v minulým filmu Jaromíra Jágra :))
0 0
reagovat
to co bolo...
stavkove kancelarie to tento rok dobre prestrelili, sound mixing, sound editing, editing, kostymy, film
374206
to co bolo... stavkove kancelarie to tento rok dobre prestrelili, sound mixing, sound editing, editing, kostymy, film
0 0
reagovat
Takže co nejvíc potupím film kde nehrají černoši tím, že oznámím La La Land jako vítěze a pak vytrhnu sošku z otrokářských ruk a s pompou ji předám černoškému dramatu ať zase nějaká menšina neprská, gratulace (Moonligth může být dobrý film, takže jeho kvality nezpochybňuji)
374205
Takže co nejvíc potupím film kde nehrají černoši tím, že oznámím La La Land jako vítěze a pak vytrhnu sošku z otrokářských ruk a s pompou ji předám černoškému dramatu ať zase nějaká menšina neprská, gratulace (Moonligth může být dobrý film, takže jeho kvality nezpochybňuji)
0 0
reagovat
Takže co nejvíc potupím film kde nehrají černoši tím, že oznámím La La Land jako vítěze a pak vytrhnu sošku z otrokářských ruk a s pompou ji předám černoškému dramatu ať zase nějaká menšina neprská, gratulace (Moonligth může být dobrý film, takže jeho kvality nezpochybňuji)
374204
Takže co nejvíc potupím film kde nehrají černoši tím, že oznámím La La Land jako vítěze a pak vytrhnu sošku z otrokářských ruk a s pompou ji předám černoškému dramatu ať zase nějaká menšina neprská, gratulace (Moonligth může být dobrý film, takže jeho kvality nezpochybňuji)
0 0
reagovat
Oscar za scénář příští rok je jasný - scénárista právě proběhlého ceremoniálu. Takový twist se vidí jednou, dvakrát za život. :)
Těším se na MZ Live.
374203
Oscar za scénář příští rok je jasný - scénárista právě proběhlého ceremoniálu. Takový twist se vidí jednou, dvakrát za život. :) Těším se na MZ Live.
0 0
reagovat
Tak ten záver bol neskutočný! Na tieto Oscary sa bude ešte dlho spomínať! :)
Inak za mňa ale spokojnosť, hlavne ma teší tých 250€, čo som vyhral. :) Ja som vedel, že vsádzať na najlepší film je veľký risk, tam to bolo naozaj 50/50 aj keď podľa kurzu bol La La Land veľkým favoritom.
374202
Tak ten záver bol neskutočný! Na tieto Oscary sa bude ešte dlho spomínať! :) Inak za mňa ale spokojnosť, hlavne ma teší tých 250€, čo som vyhral. :) Ja som vedel, že vsádzať na najlepší film je veľký risk, tam to bolo naozaj 50/50 aj keď podľa kurzu bol La La Land veľkým favoritom.
0 0
reagovat
LIFTY: Rekl ze Steve Harvey, ne? Damona jsem neslysel.
374201
LIFTY: Rekl ze Steve Harvey, ne? Damona jsem neslysel.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se