Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok v kostce 2016 - 1. část


ikona
imf
mz nejrok v kostcetéma
Nejlepší herci, nejbizarnější scény, nejvtipnější momenty, nejlepší bitky a spousta dalších věcí... 

Nejlepší a nejhorší filmy roku 2016 už jsme probrali, takže je nejvyšší čas jít trochu do hloubky. Kteří herce loni nejvíc bodovali, které soundtracky posloucháme pořád dokola a které scény nám vytřely zrak? To všechno zjistíte v tradičním roku v kostce, který se ohlíží za loňskými bestovkami a přihazuje i osobní tipy eMZáckých redaktorů.

Redakční tip - "Ta scéna" z Grimsbyho

 

Nechápu, jak Grimsby mohl takhle komerčně propadnout, když disponoval scénou, která se stala legendární už dávno před premiérou, kdy ji promítli pár divákům v americké talk show a jen z jejich zděšených reakcí šlo vyčíst, že se na plátně děje něco šíleného. Zvrhlého. Sprostého. Zábavného. Ulepeného. Něco, co jste ještě neviděli. Ano, sloní bukkake si záhy získalo obrovskou proslulost, protože jde o scénu, která brutálně rozstřeluje všechny hranice vkusu i tvůrčí fantazie... a přitom je opravdu vtipná! Ječícího Cohena se Strongem, uvězněné v obří sloní děloze, monstrózní údy a povely prosící o masáž megakoulí nebo přihoňování, aby k ejakulaci došlo rychleji, z hlavy jen tak nedostanete. Když onehdy Ace Ventura lezl z řitě nosorožce, určitě netušil, že se dožije tohohle. Otázkou je: Co přijde příště? (Cival)

 

Osobní tip Civala: DiCapriovo hojení v Revenantovi - Leonardo DiCaprio je silnej kluk, zvlášť když má toho Oscara. Zázračný způsob, jakým se mu za pochodu/ve vodě/pod zemí/v závějích/v úplným srabu hojí rány, mě ale v Revenantovi fakt udivoval.

Osobní tip Imfa: Libovolných pět minut ze Zoolandera 2 - To, že to Stiller schytal na Zlatých malinách, by pro mne bylo zadostiučinění, kdybych tu anketu jakkoliv respektoval. A protože takových pesimistů mezi námi asi bude mnoho, dám pokračování Zoolandera ještě jednu ránu z milosti. V podstatě bych mohl přetočit kamkoliv a do pěti minut bych lezl po stěně. Těch pár povedených fórů (které přicházejí až ve chvíli, kdy se po dvou třetinách stopáže konečně objeví Will Ferrell) ani náhodou nevyváží tápající zbytek, zvlášť tedy scénky se Zoolanderem juniorem. Sledovat vynucené, zbytečné pokračování, kterému doslova ujel vlak, je o to bolestivější, když jste o pár let dříve plácali Stillera po zádech za Waltera Mittyho. Inu, není každý rok posvícení.

Osobní tip KarlaR: Soulož v Lídě Baarové - Tudy prostě ne. Celá Lída Baarová je jeden neuvěřitelný bizár, soulož s Goebbelsem, při níž se tváře aktérů objevují v plamenech, je ale taková facka, že se z ní vzpamatovávám dodnes. Asi to mělo být umění, mě se ale chtělo zdrhnout z kina.

Osobní tip Mr. Hlada: Celá Strašidla - Viděl jsem to. Nevím, jestli to na mě zanechalo nějaké následky, které o sobě dají vědět za pár let, ale přežil jsem. Přežil jsem nejhnusnější kostýmy, vtipy na úrovni druhé třídy základní školy, scénář, který je horší než scénáře k MZ Live, i fakt, že mě v půlce chytla křeč do nohy a že jsme u toho s Rimsym vypili litr vína a půl flašky rumu v rámci boje za naše duševní zdraví. A co jste vloni dokázali vy?

Osobní tip TedGeorge: Akcent Vincenta D´Onofria v Sedmi statečných - Asi nebudu jediný, koho další remake Sedmi statečných dost zklamal. Nepomohla ani povedená závěrečná přestřelka. Postavy neměly co hrát a (jindy výborný) Chris Pratt působil ve filmu dost nevyužitě. Pokud budu na něco v souvislosti s tímto westernem vzpomínat, tak je to postava Jacka Horna aneb chodícího medvěda. Byla to zajímavá herecká volba. Vincentův Jack celý film zněl, jako kdyby mu umřel někdo velmi blízký, on si v reakci na to skřípnul koule do svěráku a následně ho pokousal skunk.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace