Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok v kostce 2016 - 1. část


ikona
imf
mz nejrok v kostcetéma
Nejlepší herci, nejbizarnější scény, nejvtipnější momenty, nejlepší bitky a spousta dalších věcí... 

Nejlepší a nejhorší filmy roku 2016 už jsme probrali, takže je nejvyšší čas jít trochu do hloubky. Kteří herce loni nejvíc bodovali, které soundtracky posloucháme pořád dokola a které scény nám vytřely zrak? To všechno zjistíte v tradičním roku v kostce, který se ohlíží za loňskými bestovkami a přihazuje i osobní tipy eMZáckých redaktorů.

Redakční tip - Ryan Reynolds

 

Ryan Reynolds mi nikdy k srdci kdovíjak nepřirostl. V Bladeovi 3 byl jako osvalený sympaťák jedním z mála pozitiv, pak ale nasekal spoustu průměrných žánrovek a proložil je komiksovými průšvihy (Green Lantern, R.I.P.D.), až to vypadalo, že s ním bude ámen. Jenže od Deadpoola ho neodradila ani první rozplizlá sólovka Wolverinea... a vyplatilo se. Reynolds svým nadhledem odtáhl největší překvápko uplynulého roku a stal se v jeho kostýmu v podstatě nenahraditelným, hlavně ale oslnil showbyznys svým neskutečným zápalem pro látku a totálním nasazením v jeho výrobě i marketingovém podání. A teď si může užívat slávy. Ryan ale věřil, makal a dal do toho srdíčko. A za to dostal zaslouženou odměnu. On baví. (Cival)

 

Osobní tip Civala: Mads Mikkelsen - Svým charismatem převyšoval všechny své kolegy v Rogue One o parník a zvládl se vzepřít i tradici úplně nudných marvelovských záporáků v Doctoru Strangeovi. Jak pán.

Osobní tip Imfa: Ryan Gosling - Mám pocit, že už jsen Ryana Goslinga jednou v Kostce měl, ale opakování je matka moudrosti a Ryan byl tenhle rok zas tak nějak všude a nebál se střídat různé polohy, viz jeho makléřský playboy neustále prolamující čtvrtou stěnu v Sázce na nejistotu, mírně přihlouplý, ale sympatický detektiv ve Správných chlapech a samozřejmě neodolatelný jazzman v La La Landu, který už smrdí nejen Zlatými glóby, ale taky Oscary. A to už se nám na obzoru rýsuje nový Blade Runner. Inu, Ryan Gosling není žádná rychlokvaška, a jakkoliv si vybírá spíš projekty, které aspirují na oscarové a nikoliv tržební rekordy, bude z něj pravděpodobně větší trvalka než třeba z Chrise Pratta.

Osobní tip KarlaR: Benedict Cumberbatch - Televizní a divadelní charisma v plné síle na velkém plátně... a funguje to jedna báseň. Cumberbatch oživil arogantního borce, který může s klidem vyhlásit i Tonyho Starka, a to vlastně "jen tak mimochodem" potom, co stihnul odehrát jednoho z nejlepších Hamletů (NT Live vládne). Neříkám, že mu Hollywood pokorně leží u nohou. Všichni ale jasně pochopili, že se kariéra elektrizujícího Brita vyhoupla na další level.

Osobní tip Mr. Hlada: Kurt Russell - Vždycky jsem ho měl rád, v poslední době na kariéru ale trochu kašlal. Před pár lety se začal pomalu vracet a vloni už jel zase na sto procent. V Osmi hrozných i Deepwater Horizon ukázal, že jeho charisma pořád funguje skvěle, stejně jako jeho drsné pohledy do kamery, ze kterých je jasně patrné, kdo tu bude šéfovat. Chyběl mi. A jsem rád, že je zpátky.

Osobní tip TedGeorge: Chris Pine - Kapitán hvězdné lodi Enteprise tu cenu dostává za celé herecké obsazení Star Treku, které jsme v tomto složení v kině potkaly dost možná naposledy. Hlavně ta parádní chemie posádky (Bones a Spock vládnou) mě nutí jednou za čas zapnout libovolný díl Star Treku a znovu se s tou bandou vydat na nějaké nové dobrodružství. Málem bych zapomněl na podařený western Hell or High Water, ve kterém Pinea nahání Jeff Bridges. Už když jsem kdysi sepisoval trailer na MovieZone, tak jsem věděl, že to bude pecka.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace