Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Oscaři rozdáni! Vyhráli Max, Leo a Spotlight

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek

Bachy

Vídeňský ples v opeře neznáš? Teda jestli nenarážíš na slovíčkaření? A co konkrétně ti není na srovnání s podobně společenskou akcí jasné? Taky by tam bylo těžce wtf tahat osobní zájmy a tím se dostáváme k tvému druhému odstavečku, kde píšu, že o tom Leo nemluví mimo Oscary? Vždyť na tom to mám prakticky celé postavené, že to patří kamkoliv jinam....
"Capriův speech po předávání řeší a rezonuje to je důkazem toho, že to alespoň trošku smyslu mělo. "
Tyhle argumenty prosím ne, to je jako říct, že má smysl na fotbalo faulovat, když se to pak tolik řeší a v lidech rezonuje ;)
346830
Vídeňský ples v opeře neznáš? Teda jestli nenarážíš na slovíčkaření? A co konkrétně ti není na srovnání s podobně společenskou akcí jasné? Taky by tam bylo těžce wtf tahat osobní zájmy a tím se dostáváme k tvému druhému odstavečku, kde píšu, že o tom Leo nemluví mimo Oscary? Vždyť na tom to mám prakticky celé postavené, že to patří kamkoliv jinam.... "Capriův speech po předávání řeší a rezonuje to je důkazem toho, že to alespoň trošku smyslu mělo. " Tyhle argumenty prosím ne, to je jako říct, že má smysl na fotbalo faulovat, když se to pak tolik řeší a v lidech rezonuje *;)*
Bachy
0 0
reagovat
gaboo: Aha, sorry, sem lama :D. Zradil mě potlesk, simultální překlad (kde sem se snažil poslouchat origo, ale dost dobře mi to nešlo) a celkově divný zvuk. Dokonce to bylo mnohem víc jak dvě věty ?). Příště se na celou dvokju vyprdnu a pustim si to ze záznamu (a ještě se k tomu vyspim).
346825
gaboo: Aha, sorry, sem lama *:D*. Zradil mě potlesk, simultální překlad (kde sem se snažil poslouchat origo, ale dost dobře mi to nešlo) a celkově divný zvuk. Dokonce to bylo mnohem víc jak dvě věty *?)*. Příště se na celou dvokju vyprdnu a pustim si to ze záznamu (a ještě se k tomu vyspim).
0 0
reagovat

Tony

Při plese vídeňské opery (what?) sleduje mediálně známé osobnosti, schopné ovlivnit mínění veřejnosti, ohromné množství lidí skrze stream? Mám přirovnávat i dopad toho, jak hraje Austria?

DiCaprio o tom samozřejmě mluví i mimo Oskary link jenže právě přebírání oskarů je poměrně raritní možnost oslovit větší množství lidí a poukázat na svou aktivitu. Že se Capriův speech po předávání řeší a rezonuje to je důkazem toho, že to alespoň trošku smyslu mělo.
346822
Při plese vídeňské opery (what?) sleduje mediálně známé osobnosti, schopné ovlivnit mínění veřejnosti, ohromné množství lidí skrze stream? Mám přirovnávat i dopad toho, jak hraje Austria? DiCaprio o tom samozřejmě mluví i mimo Oskary http://a2larm.cz/2014/09/dicaprio-v-osn-zmena-klimatu-neni-hysterie-ale-fakt/ jenže právě přebírání oskarů je poměrně raritní možnost oslovit větší množství lidí a poukázat na svou aktivitu. Že se Capriův speech po předávání řeší a rezonuje to je důkazem toho, že to alespoň trošku smyslu mělo.
Tony
0 0
reagovat
Vzhledem k tomu, co se zrovna na těchhle Oscarech řešilo a jakou formou to bylo podáváno, mě přijde Leova součást děkovačky to nejmenší zlo.
346814
Vzhledem k tomu, co se zrovna na těchhle Oscarech řešilo a jakou formou to bylo podáváno, mě přijde Leova součást děkovačky to nejmenší zlo.
0 0
reagovat

KARLOS

link
teraz bez srandy, pozri si to, nezačala mu hrať hudba ani na konci, neviem čo si ty pozeral
346798
http://www.dailymotion.com/video/x3uuzvu_oscars-2016-meilleur-acteur-leonardo-dicaprio-the-revenant_shortfilms teraz bez srandy, pozri si to, nezačala mu hrať hudba ani na konci, neviem čo si ty pozeral
KARLOS
0 0
reagovat

Tony

No ved preto som chcel vediet, ci ti tam nahodou nevadilo nieco konkretne, pretoze z principu naozaj nechapem, aky by s tym mohol mat clovek problem, alebo to nedajboze povazovat za vulgarne. Akosi to k tymto cenam uz patri, riesit veci "nad ramec" obycajnej dakovacky, kazdy si riesi to svoje. Niekto boha, iny pomery v branzi a niekto ako Leo ekologiu. A prave u neho to neposobilo tak nepatricne ako u nejakej Missky, ktora v navale euforie zacne blabotat nieco o svetovom mieri.

A zrovna Cameron si tu svoju agitku pri Avatarovi odbil, Pitt nemal zatial prilezitost, ako producent skor stal pri preberani v uzadi. A najma, ci uz Avatar alebo aj ten Revenant, oba filmy su ideologicky dost spate s prirodou, ekologiou, prapovodnymi obyvatelmi, takze ten jeho speech vobec neznel nepatricne, prave naopak. Minuly rok by to od neho znelo urcite viac odveci:)
346785
No ved preto som chcel vediet, ci ti tam nahodou nevadilo nieco konkretne, pretoze z principu naozaj nechapem, aky by s tym mohol mat clovek problem, alebo to nedajboze povazovat za vulgarne. Akosi to k tymto cenam uz patri, riesit veci "nad ramec" obycajnej dakovacky, kazdy si riesi to svoje. Niekto boha, iny pomery v branzi a niekto ako Leo ekologiu. A prave u neho to neposobilo tak nepatricne ako u nejakej Missky, ktora v navale euforie zacne blabotat nieco o svetovom mieri. A zrovna Cameron si tu svoju agitku pri Avatarovi odbil, Pitt nemal zatial prilezitost, ako producent skor stal pri preberani v uzadi. A najma, ci uz Avatar alebo aj ten Revenant, oba filmy su ideologicky dost spate s prirodou, ekologiou, prapovodnymi obyvatelmi, takze ten jeho speech vobec neznel nepatricne, prave naopak. Minuly rok by to od neho znelo urcite viac odveci:)
Tony
0 0
reagovat
Gorecki: Hele a já mám pocit, že z toho děláte něco víc „vy“, než „já“. Tony je v tomhle separátně, já to vnímám z hlediska estetiky a výsledného „„„užitku“““ přece jen trochu mírněji. Ale to je fuk. Nakonec je to jen jeden dílek, to, co to mělo splnit, to asi slpnilo a jede se dál… Mě z toho zůstane jen špatný dojem. Toť vše.
gaboo: Začala. Viděl. Pravda, jen jednou. Ale jelikož mi to fakt přišlo, ehm, zvláštně pojaté, pak sem si to i dokonce zapamatoval.
346784
Gorecki: Hele a já mám pocit, že z toho děláte něco víc „vy“, než „já“. Tony je v tomhle separátně, já to vnímám z hlediska estetiky a výsledného „„„užitku“““ přece jen trochu mírněji. Ale to je fuk. Nakonec je to jen jeden dílek, to, co to mělo splnit, to asi slpnilo a jede se dál… Mě z toho zůstane jen špatný dojem. Toť vše. gaboo: Začala. Viděl. Pravda, jen jednou. Ale jelikož mi to fakt přišlo, ehm, zvláštně pojaté, pak sem si to i dokonce zapamatoval.
0 0
reagovat

Gorecki

Vytáhl jsem ho čistě protože o něm vím z těch jmen asi nejvíc a přijde mi, že se angažuje jako nejmenší křikloun. A zrovna u Pitta nebo Camerona si opravdu nepamatuju, že by ekologii vytáhli někdy přimo při přebírání ceny... Každopádně i u nich by mi to přišlo mimo mísu a buranské, asi při plese ve vídeňské opeře hlásit, jak hraje Austria.

Zbytkem mi přijde, že reaguješ dost mimo, vzhledem k tomu že tu jeho ekologii neřeším věcně, ale to jak a kde jí vytáhnul, tudíž ani není moc důležitá citace.

A opravdu to není o pití krve, kdyby tam vytáhnul někdo něco v čem se také angažuji, připadalo by mi to stejně buranské.
346780
Vytáhl jsem ho čistě protože o něm vím z těch jmen asi nejvíc a přijde mi, že se angažuje jako nejmenší křikloun. A zrovna u Pitta nebo Camerona si opravdu nepamatuju, že by ekologii vytáhli někdy přimo při přebírání ceny... Každopádně i u nich by mi to přišlo mimo mísu a buranské, asi při plese ve vídeňské opeře hlásit, jak hraje Austria. Zbytkem mi přijde, že reaguješ dost mimo, vzhledem k tomu že tu jeho ekologii neřeším věcně, ale to jak a kde jí vytáhnul, tudíž ani není moc důležitá citace. A opravdu to není o pití krve, kdyby tam vytáhnul někdo něco v čem se také angažuji, připadalo by mi to stejně buranské.
Gorecki
0 0
reagovat
Radsi bych poslouchal DiCapria hodinu mluvit o ekologii nez slyset dalsi vtip od Rocka na tema White Oscars.
346779
Radsi bych poslouchal DiCapria hodinu mluvit o ekologii nez slyset dalsi vtip od Rocka na tema White Oscars.
0 0
reagovat

Disketa1

jop, začala hrať hovorili ešte stále a potom ich vypli
346778
jop, začala hrať hovorili ešte stále a potom ich vypli
Disketa1
0 0
reagovat
Pamatuju si aféru před dvěma lety, kdy Oscara vyhráli trikaři filmu Pí a jeho život a sotva začali mluvit o problémech v trikové branži, už je okamžitě přehlušila hlasitá hudba, aby nemohli mluvit o nepříjemných věcech. Jestli mě paměť neklame.
346777
Pamatuju si aféru před dvěma lety, kdy Oscara vyhráli trikaři filmu Pí a jeho život a sotva začali mluvit o problémech v trikové branži, už je okamžitě přehlušila hlasitá hudba, aby nemohli mluvit o nepříjemných věcech. Jestli mě paměť neklame.
0 0
reagovat

KARLOS

ved mu hudba ako jedinému myslím vôbec nezačala hrať :D ty si to vôbec videl?


346776
ved mu hudba ako jedinému myslím vôbec nezačala hrať *:D* ty si to vôbec videl?
KARLOS
0 0
reagovat

Karlos

Ano, prisla. To ze uprostred jeho poslednej vety zacala hrat hudba, bolo uz z hladiska odovzdania posolstva uplne jedno, kazdy ho pocuval. Viac mi to vadilo pri inom vitazovi, neviem kto presne, tam hrala hudba asi pol minuty. Tiez si spominam na niekoho z minulych rocnikov, kto cez tu hudbu vyslovene krical. Jasne, nedostojne, ale zafungovalo to, pamatam si to a to je cely moj point, nie nejake dekorum.

Nemal som pocit, ze by ho niekto tlacil do zakulisia, ale asi by som si to mal pozriet znovu. To ze to tak cynicky bude vnimat nejaka skupina ludi nepopieram. Tak ako si nemyslim ze taky proslov nieco realne zmeni, v hocikom a v hocicom. Len na to podla mna kazdy cakal. Vacinu ludi zaujimalo, ci to predsa len dostane a co pri tom povie. A na nejake povinne dakovacky urcite neboli zvedavi. Je to proste show. Niekedy mam pocit, ze z toho chcete robit nieco viac, ako "my":)


Tony
Toho Gatesa si si zo studom vymenovaneho zoznamu vytiahol zamerne? Lebo keby ktokolvek zo studom spomenutych mal ten priestor, vedel aka velka cielovka ho sleduje, urcite by si povedali svoje k tomu, co povazuju za dolezite. Ale riesime to teraz pri Capriovi. A obavam sa, ze Bill masy uz absolutne nezaujima. Cim netvrdim, ze nema co povedat, alebo ze proste nie je relevantny. Ale neposobi tak. A to je zas jeho problem.

Caprio relevantny je. Ludia chcu vediet co povie, zaujima ich to a jeho nazor ma vahu. Mozeme sa o tom bavit nakolko to je zvratene ci priznacne pre nasu dobu, ale je to skratka tak. Nepochybujem, ze tu odvratenu stranu toho si uvedomuje aj on sam. A porovnavat to zo scientologiou je naozaj uplna kokotina, sorry, pricom jediny stycny bod je to, ze obaja to vnimaju ako svoju osobnu misiu pre vyssie dobro. Dolezita je totiz aj nejaka reflexia spolocenskej poptavky, relevancie a objektivizacie.

To ze na nieco masa prdi, ked jej to povie Bill Nye, ale pocuva, ked jej to povie Leo nie je predsa jeho problem, ale problem tej masy, nie? A imho to robi dobre, pretoze ludia pocuvali. A nevidim na tom nic netaktne a buranske. Nikoho v tom preslove neodsudzoval ani nehodnotil. A v podstate sa s tym prejavom neda v nicom ani len polemizovat.

Ale kludne skus byt konkretnejsi, zacitovat nejaku jeho vetu, ktora ti pije krv a neohanat sa len tym, ze si vobec dovolil o niecom takom hovorit. pretoze to nie je argument, to je len tvoj predpojaty konzervativizmus.
346774
Ano, prisla. To ze uprostred jeho poslednej vety zacala hrat hudba, bolo uz z hladiska odovzdania posolstva uplne jedno, kazdy ho pocuval. Viac mi to vadilo pri inom vitazovi, neviem kto presne, tam hrala hudba asi pol minuty. Tiez si spominam na niekoho z minulych rocnikov, kto cez tu hudbu vyslovene krical. Jasne, nedostojne, ale zafungovalo to, pamatam si to a to je cely moj point, nie nejake dekorum. Nemal som pocit, ze by ho niekto tlacil do zakulisia, ale asi by som si to mal pozriet znovu. To ze to tak cynicky bude vnimat nejaka skupina ludi nepopieram. Tak ako si nemyslim ze taky proslov nieco realne zmeni, v hocikom a v hocicom. Len na to podla mna kazdy cakal. Vacinu ludi zaujimalo, ci to predsa len dostane a co pri tom povie. A na nejake povinne dakovacky urcite neboli zvedavi. Je to proste show. Niekedy mam pocit, ze z toho chcete robit nieco viac, ako "my":) [b]Tony[/b] Toho Gatesa si si zo studom vymenovaneho zoznamu vytiahol zamerne? Lebo keby ktokolvek zo studom spomenutych mal ten priestor, vedel aka velka cielovka ho sleduje, urcite by si povedali svoje k tomu, co povazuju za dolezite. Ale riesime to teraz pri Capriovi. A obavam sa, ze Bill masy uz absolutne nezaujima. Cim netvrdim, ze nema co povedat, alebo ze proste nie je relevantny. Ale neposobi tak. A to je zas jeho problem. Caprio relevantny je. Ludia chcu vediet co povie, zaujima ich to a jeho nazor ma vahu. Mozeme sa o tom bavit nakolko to je zvratene ci priznacne pre nasu dobu, ale je to skratka tak. Nepochybujem, ze tu odvratenu stranu toho si uvedomuje aj on sam. A porovnavat to zo scientologiou je naozaj uplna kokotina, sorry, pricom jediny stycny bod je to, ze obaja to vnimaju ako svoju osobnu misiu pre vyssie dobro. Dolezita je totiz aj nejaka reflexia spolocenskej poptavky, relevancie a objektivizacie. To ze na nieco masa prdi, ked jej to povie Bill Nye, ale pocuva, ked jej to povie Leo nie je predsa jeho problem, ale problem tej masy, nie? A imho to robi dobre, pretoze ludia pocuvali. A nevidim na tom nic netaktne a buranske. Nikoho v tom preslove neodsudzoval ani nehodnotil. A v podstate sa s tym prejavom neda v nicom ani len polemizovat. Ale kludne skus byt konkretnejsi, zacitovat nejaku jeho vetu, ktora ti pije krv a neohanat sa len tym, ze si vobec dovolil o niecom takom hovorit. pretoze to nie je argument, to je len tvoj predpojaty konzervativizmus.
Karlos
0 0
reagovat

Gorecki

1. To napíš studovi, on ho vytáhl, já na to jenom reagoval, s tím že mi to taky přišlo jinak, pravda v opačném gardu, než tobě.

2. Psal jsem tam i poslání, whatever, prostě to co vnímá jako něco podstatné ve svém životě. A je opravdu slovíčkaření jak to nazveme.

3. Proč je to mimo? Vsaď se, že Cruise nebo Travolta to berou podobně. Že to tobě přijde mimo, protože je scientologie mimo moc neodráží fakt, jak to vnímají oni. Je to prostě věc z jejich osobního života, kterou prezentují a propagují na veřejnosti a oba v ní vidí vyšší dobro.

4. "Ale problem je vies kde? Ze MASA na to prdi!" A? To je přece jeho problém ne? Asi to nedělá dostatečně dobře. Logické to možná je, ale nic to nemění na tom, jak je to netaktní a buranské...
346765
1. To napíš studovi, on ho vytáhl, já na to jenom reagoval, s tím že mi to taky přišlo jinak, pravda v opačném gardu, než tobě. 2. Psal jsem tam i poslání, whatever, prostě to co vnímá jako něco podstatné ve svém životě. A je opravdu slovíčkaření jak to nazveme. 3. Proč je to mimo? Vsaď se, že Cruise nebo Travolta to berou podobně. Že to tobě přijde mimo, protože je scientologie mimo moc neodráží fakt, jak to vnímají oni. Je to prostě věc z jejich osobního života, kterou prezentují a propagují na veřejnosti a oba v ní vidí vyšší dobro. 4. "Ale problem je vies kde? Ze MASA na to prdi!" A? To je přece jeho problém ne? Asi to nedělá dostatečně dobře. Logické to možná je, ale nic to nemění na tom, jak je to netaktní a buranské...
Gorecki
0 0
reagovat
Gorecki: Takže tobě přišla ta závěrečná část úplně v pohodě? Včetně toho, že zjevně tu větu chtěl říct jinak, že mu v půlce té věty začal hrát orchestr a poslední slova doříkával div ne za rohem zákulisí, jak ho tam vehementně tlačili sekuriťáci?
Nezpochybňuju tvůj foch a chápu, že že dobře mířená informace je často účinější, jak pět minut vleklých keců. Ten modelový příklad jsem uváděl opravdu jako modelový, je jasné, že se musí najít nějaké rozumné vyvážení a že je věcí prestiže, co a jak tam dotyčný bude říkat. O tomhle se vážně nechci přít. Ale vážně si stojíš za tím, že to, jak to bylo prezentováno ve výsledku neznělo jako agitka? Neb masa, jak sám říkáš, nemá potuchy o tom, že to agitka vážně není a hodně lidí to bude vnímat ve světle těch proslovů missek. Což je dle mého pohledu kontraproduktivní a to jediné jsem k tomu chtěl doplnit, víc to rozvádět asi nemám nárok ;):).
346759
Gorecki: Takže tobě přišla ta závěrečná část úplně v pohodě? Včetně toho, že zjevně tu větu chtěl říct jinak, že mu v půlce té věty začal hrát orchestr a poslední slova doříkával div ne za rohem zákulisí, jak ho tam vehementně tlačili sekuriťáci? Nezpochybňuju tvůj foch a chápu, že že dobře mířená informace je často účinější, jak pět minut vleklých keců. Ten modelový příklad jsem uváděl opravdu jako modelový, je jasné, že se musí najít nějaké rozumné vyvážení a že je věcí prestiže, co a jak tam dotyčný bude říkat. O tomhle se vážně nechci přít. Ale vážně si stojíš za tím, že to, jak to bylo prezentováno ve výsledku neznělo jako agitka? Neb masa, jak sám říkáš, nemá potuchy o tom, že to agitka vážně není a hodně lidí to bude vnímat ve světle těch proslovů missek. Což je dle mého pohledu kontraproduktivní a to jediné jsem k tomu chtěl doplnit, víc to rozvádět asi nemám nárok ;):).
0 0
reagovat

Tony

1. Porovnanie s Gatesom je mimo, ten sa uz ani inak verejne neprezentuje. Ani nie je takou autoritou pre MASY.

2. Pre Capria to nie je konicek, ktorym si odrazu vyplna vlny cas medzi tocenim a sukanim blondatych modeliek. Robi to dlhodobo, cielavedome, je tym znamy a vyuziva na to nastroje, ktore mu to umoznuju.

3. Porovnanie so Scientologiou je mimo. Pre TOma aj Capria to moze mat rovnaky "osobny" vyznam, ale rozdiel v spolocenskej vyznamnosti si uvedomuju snad obaja.

4. Caprio je celebrita a ako taka ma nejaky priestor, ktory aj patrice vyuziva. "v médiích, na sociálních sítích, na akcích ekologů, OSN". Presne TO aj robi. Ale problem je vies kde? Ze MASA na to prdi! Preto je uplne logicke, ze na to vyuzije takyto priestor. Naozaj nechapem, co to musi byt za vnutorne frustrovaneho a zapskleho a cynickeho cloveka, ktoremu nieco take vadi a nevie sa cez to preniest. No offense.
346755
1. Porovnanie s Gatesom je mimo, ten sa uz ani inak verejne neprezentuje. Ani nie je takou autoritou pre MASY. 2. Pre Capria to nie je konicek, ktorym si odrazu vyplna vlny cas medzi tocenim a sukanim blondatych modeliek. Robi to dlhodobo, cielavedome, je tym znamy a vyuziva na to nastroje, ktore mu to umoznuju. 3. Porovnanie so Scientologiou je mimo. Pre TOma aj Capria to moze mat rovnaky "osobny" vyznam, ale rozdiel v spolocenskej vyznamnosti si uvedomuju snad obaja. 4. Caprio je celebrita a ako taka ma nejaky priestor, ktory aj patrice vyuziva. "v médiích, na sociálních sítích, na akcích ekologů, OSN". Presne TO aj robi. Ale problem je vies kde? Ze MASA na to prdi! Preto je uplne logicke, ze na to vyuzije takyto priestor. Naozaj nechapem, co to musi byt za vnutorne frustrovaneho a zapskleho a cynickeho cloveka, ktoremu nieco take vadi a nevie sa cez to preniest. No offense.
Tony
0 0
reagovat

Gorecki

To si spíš vzpomenu na trojku... "Uh, Raquel, just a second, I just had a thought. This show is being seen all over the world. I was thinking, if we could all just send good thoughts, transmit them through these cameras here, to the elected leader of China, Wing Wa Woo Tong, so that they might finally be nice. Thank you."
346754
To si spíš vzpomenu na trojku... "Uh, Raquel, just a second, I just had a thought. This show is being seen all over the world. I was thinking, if we could all just send good thoughts, transmit them through these cameras here, to the elected leader of China, Wing Wa Woo Tong, so that they might finally be nice. Thank you."
Gorecki
0 0
reagovat

Karlos


Ako clovek z reklamy, keby si na zaciatku odbil povinnou dakovackou par ludi a potom 5 minut rozpraval eko agitku, to hladisko by vyzeralo ako v Naked Gun 2 :D

Stacia ti tri styri uderne a dobre zvolene vety na zaver, navyse oslim mostikom naviazane na oceneny film, s vedomim, ze sa to od teba v tom preslove ocakava a misia splnena. :)

To sa tyka v podstate vsetkych preslovov, keby sa vyhli dakovackam kolegom, rodine, bohu a rovno presli k "veci", ziadna hudba znizujuca vaznost ich posolstva by nemusela hrat.

Neskromne priznam, ze hovorim aj z vlastnej skusenosti alebo kolegov, v reklame si ocenenia odovzdavame pomerne casto a dakovanie klientovi a reziserovi a kolegom nikoho nezaujima. Ako povedal Ricky na Globoch, VY ste ten, ktory "givuje crap", ked uz mate tych par sekund, aspon ich vyuzite zmysluplne, budte vtipni, alebo aspon v niecom objavni, alebo radsej uvolnite plac a nestresujte rezisera s pretahmi:)
346753
Ako clovek z reklamy, keby si na zaciatku odbil povinnou dakovackou par ludi a potom 5 minut rozpraval eko agitku, to hladisko by vyzeralo ako v Naked Gun 2 *:D* Stacia ti tri styri uderne a dobre zvolene vety na zaver, navyse oslim mostikom naviazane na oceneny film, s vedomim, ze sa to od teba v tom preslove ocakava a misia splnena. :) To sa tyka v podstate vsetkych preslovov, keby sa vyhli dakovackam kolegom, rodine, bohu a rovno presli k "veci", ziadna hudba znizujuca vaznost ich posolstva by nemusela hrat. Neskromne priznam, ze hovorim aj z vlastnej skusenosti alebo kolegov, v reklame si ocenenia odovzdavame pomerne casto a dakovanie klientovi a reziserovi a kolegom nikoho nezaujima. Ako povedal Ricky na Globoch, VY ste ten, ktory "givuje crap", ked uz mate tych par sekund, aspon ich vyuzite zmysluplne, budte vtipni, alebo aspon v niecom objavni, alebo radsej uvolnite plac a nestresujte rezisera s pretahmi:)
Karlos
0 0
reagovat

studo

Tady je zásadní věc, že si nerozumíme, já nehaním jeho práci, ale to jakým způsobem a kde ji prezentuje. V životě jsem neslyšel Billa Gatese propagovat ekologii na key-notes nebo podobných vrcholných akcích týkajících se PC a člověk, který svůj koníček nebo poslání neudrží na uzdě způsobem, že to začne propagovat na akci, kde se to nehodí je podle mne vymydlený ekomozek bez ohledu na záslužnost své činnost.
Toma Cruise jsem tam napsal záměrně, protože pro něj je scientologie to podobné jako pro DiCapria ekologie, už víš, kam tím mířím?

A neberu absolutně argument kde jinde o tom má mluvit. No kde jinde asi, v médiích, na sociálních sítích, na akcích ekologů, OSN apod.
346752
Tady je zásadní věc, že si nerozumíme, já nehaním jeho práci, ale to jakým způsobem a kde ji prezentuje. V životě jsem neslyšel Billa Gatese propagovat ekologii na key-notes nebo podobných vrcholných akcích týkajících se PC a člověk, který svůj koníček nebo poslání neudrží na uzdě způsobem, že to začne propagovat na akci, kde se to nehodí je podle mne vymydlený ekomozek bez ohledu na záslužnost své činnost. Toma Cruise jsem tam napsal záměrně, protože pro něj je scientologie to podobné jako pro DiCapria ekologie, už víš, kam tím mířím? A neberu absolutně argument kde jinde o tom má mluvit. No kde jinde asi, v médiích, na sociálních sítích, na akcích ekologů, OSN apod.
studo
0 0
reagovat
Tak jak dlouho a co všechno se bude pamatovat z jeho proslovu se můžeme teď jen dohadovat. Média a noviny se toho chytly, co sem aspoň zaregistroval, jestli je to ale znak toho, zda to bude rezonovat, nebo o tom píšou jen proto, protože není o čem dalším, to taky s jistotou říct nedokážu.

Zbytek postu tak nějak nevím, co si měl na mysli. Jednak se imho nevylučujeme. Že je vyjmenovávání každého druhého nadmíru otravné je fakt, stejně jako povinné skupiny lidí, které zaznít musí. V předchozím postu to neberu tak, že to sám vyžaduju a chci slyšet, ale že je to vyžadováno těmi konkrétními lidmi a i sám oceněný spoustu lidí chce říct.
A pak, on ten proslov měl přece z většiny klasickou děkovačku, ne? A to já řeším. Kdyby řekl: „Všem děkuju, teď se budeme bavit pět minut o znečišťování prostředí...“ a vážně by se bavil, neřekl bych vůbec nic. Takhle si stojím za tím, co sem napsal.
346751
Tak jak dlouho a co všechno se bude pamatovat z jeho proslovu se můžeme teď jen dohadovat. Média a noviny se toho chytly, co sem aspoň zaregistroval, jestli je to ale znak toho, zda to bude rezonovat, nebo o tom píšou jen proto, protože není o čem dalším, to taky s jistotou říct nedokážu. Zbytek postu tak nějak nevím, co si měl na mysli. Jednak se imho nevylučujeme. Že je vyjmenovávání každého druhého nadmíru otravné je fakt, stejně jako povinné skupiny lidí, které zaznít musí. V předchozím postu to neberu tak, že to sám vyžaduju a chci slyšet, ale že je to vyžadováno těmi konkrétními lidmi a i sám oceněný spoustu lidí chce říct. A pak, on ten proslov měl přece z většiny klasickou děkovačku, ne? A to já řeším. Kdyby řekl: „Všem děkuju, teď se budeme bavit pět minut o znečišťování prostředí...“ a vážně by se bavil, neřekl bych vůbec nic. Takhle si stojím za tím, co sem napsal.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se