Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku První oficiální záběry z Warcraftu

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Hoši klid. Takovejhle shitstorm kvůli pár záběrům. To nechci vidět, až dorazí celej trailer. :)
334817
Hoši klid. Takovejhle shitstorm kvůli pár záběrům. To nechci vidět, až dorazí celej trailer. *:)*
0 0
reagovat
200*113? cože
334814
200*113? cože
0 0
reagovat
Děláš si srandu s tím screenem 200*113? To si děláš srandu, že jo?
334813
Děláš si srandu s tím screenem 200*113? To si děláš srandu, že jo?
0 0
reagovat
Shrek

Warcraft

Tohle mi opravdu nepřijde v pohodě srovnání na 8 let rozdílu a parodický animák vs. áčková produkce, která má triky zase někam posunout. :D
334812
[link="http://vignette3.wikia.nocookie.net/shrek/images/3/30/Palace_courtyard.jpg/revision/latest?cb=20150519051435"]Shrek[/link] [link="http://media.mmo-champion.com/images/news/2015/november/wcmt03.jpg"]Warcraft[/link] Tohle mi opravdu nepřijde v pohodě srovnání na 8 let rozdílu a parodický animák vs. áčková produkce, která má triky zase někam posunout. *:D*
0 0
reagovat

do_Od

Na ten záber by sa mal pozrieť TonyClifton a až potom tu šíriť tie pošahané názory.
Že Shrek, mne sa až rozum zastavuje :D:D, jak to niekto môže vôbec napísať.
334810
Na ten záber by sa mal pozrieť TonyClifton a až potom tu šíriť tie pošahané názory. Že Shrek, mne sa až rozum zastavuje *:D**:D*, jak to niekto môže vôbec napísať.
do_Od
0 0
reagovat

TonyClifton

Tak to veru je prehnané porovnanie. Neviem či si vôbec ešte pametáš Shreka, ale toto s tým nemôžeš zrovnávať. Keď si si taký istý tak pošli nejaký screen zo Shreka na ktorom to svoje priblblé tvrdenie objasníš.
334809
Tak to veru je prehnané porovnanie. Neviem či si vôbec ešte pametáš Shreka, ale toto s tým nemôžeš zrovnávať. Keď si si taký istý tak pošli nejaký screen zo Shreka na ktorom to svoje priblblé tvrdenie objasníš.
TonyClifton
0 0
reagovat
Btw. tenhle záběr je neskutečně luxusní. Nic věrnějšího předloze jsem snad v životě neviděl.
334808
Btw. tenhle [link="http://media.mmo-champion.com/images/news/2015/november/wcmt05.jpg"]záběr[/link] je neskutečně luxusní. Nic věrnějšího předloze jsem snad v životě neviděl.
0 0
reagovat

KARLOS

Věřím, fakt jsem to nečetl, takže těžko porovnávat, ale vím, že Warcraft tady rozhodně klame tělem, než že by se od toho podle barevnosti dalo očekávat něco ve stylu Alenky v říši divů. To fakt ne.

Tony, jak jsi z mého příspěvku vysoudil tohle, to fakt netuším :) psal jsem, že to vypadá jako Warcraft, tudíž v tom já osobně nevidím žádný problém. Ta "temnost" nebo po čem tady pátráš přichází až s tím, co se bude dít na plátně. A jinak už jsi asi dlouho Shreka neviděl, protože ten vypadá takhle. Warcraft takhle.

Troufám si říct, že nikdo se zdravým rozumem nemůže tvrdit, že to vypadá "naprosto přesně jako ze Shreka."
334807
Věřím, fakt jsem to nečetl, takže těžko porovnávat, ale vím, že Warcraft tady rozhodně klame tělem, než že by se od toho podle barevnosti dalo očekávat něco ve stylu Alenky v říši divů. To fakt ne. [b]Tony[/b], jak jsi z mého příspěvku vysoudil tohle, to fakt netuším *:)* psal jsem, že to vypadá jako Warcraft, tudíž v tom já osobně nevidím žádný problém. Ta "temnost" nebo po čem tady pátráš přichází až s tím, co se bude dít na plátně. A jinak už jsi asi dlouho Shreka neviděl, protože ten vypadá [link="http://resources1.news.com.au/images/2010/04/15/1225853/989021-shrek-cast.jpg"]takhle[/link]. Warcraft [link="http://media.mmo-champion.com/images/news/2015/november/wcmt03.jpg"]takhle[/link]. Troufám si říct, že nikdo se zdravým rozumem nemůže tvrdit, že to vypadá "naprosto přesně jako ze Shreka."
KARLOS
0 0
reagovat

Warcraft vs. Středozem

Mám, myslím, docela slušně zvládnuté oboje a řekl bych, že Warcraft má za ty roky univerzum přecejen o dost rozsáhlejší a těch ne moc pěkných věcí je tam taky víc. V historii Středozemě se bezesporu spousta krvavých událostí odehrála, ale většina z nich je nám i takhle podávána - jako dávná historie. Ve Warcraftu je díky množství materiálu celá řada z těch temnějších zápletek o dost víc osobní, protože se jich člověk přímo účastní.
334804
Mám, myslím, docela slušně zvládnuté oboje a řekl bych, že Warcraft má za ty roky univerzum přecejen o dost rozsáhlejší a těch ne moc pěkných věcí je tam taky víc. V historii Středozemě se bezesporu spousta krvavých událostí odehrála, ale většina z nich je nám i takhle podávána - jako dávná historie. Ve Warcraftu je díky množství materiálu celá řada z těch temnějších zápletek o dost víc osobní, protože se jich člověk přímo účastní.
Warcraft vs. Středozem
0 0
reagovat

do_Od

Takže mi chceš říct, že z toho co jsem vypsal to má nejtemnější vizuál jo? I Narnie vypadá míň bavičkově a pohádkově.

Ne není to přehnaný srovnání ten screen z hradu je naprosto přesně jako ze Shreka.
334803
Takže mi chceš říct, že z toho co jsem vypsal to má nejtemnější vizuál jo? I Narnie vypadá míň bavičkově a pohádkově. Ne není to přehnaný srovnání ten screen z hradu je naprosto přesně jako ze Shreka.
do_Od
0 0
reagovat
do_Od: Ale to piš, že literární Středozem je VELMI obsáhlá ;). Jako nezasvěcený nemůžu porovnat s W světem, ale v LOTR trilogii minimálně náběh na jednu genocidu máš – vyhlazení Rohanu, neumím posoudit poměr „nic krvavého“, kniha i film je ale krví poměrně nasáklá a Hilmový Hobbit jakbysmet.
Pokud se budeme bavit čistě o velikosti světa, pak Tolkien, či jeho synátor na základě jeho textů dali dohromady sedm knih popisující by vočko deseti tisícileté období, kde se to vraždí, podráží, z hlavy si vzpomenu na minimálně dvě plnohodnotné genocidy (a většinou to slízli elfové) a osudovost znamená každý přelom věku Středozemně (LOTR končí začátkem čtvrtého věku, jen pro představu).
Je to mamutí svět a i když se možná zdá, že na WC to s těmi sedmi knihami nemá, třeba obsahově je Sillmalirion co kapitola, to jedna filmová trilogie ;)… A to beze srandy.
334793
do_Od: Ale to piš, že literární Středozem je VELMI obsáhlá ;). Jako nezasvěcený nemůžu porovnat s W světem, ale v LOTR trilogii minimálně náběh na jednu genocidu máš – vyhlazení Rohanu, neumím posoudit poměr „nic krvavého“, kniha i film je ale krví poměrně nasáklá a Hilmový Hobbit jakbysmet. Pokud se budeme bavit čistě o velikosti světa, pak Tolkien, či jeho synátor na základě jeho textů dali dohromady sedm knih popisující by vočko deseti tisícileté období, kde se to vraždí, podráží, z hlavy si vzpomenu na minimálně dvě plnohodnotné genocidy (a většinou to slízli elfové) a osudovost znamená každý přelom věku Středozemně (LOTR končí začátkem čtvrtého věku, jen pro představu). Je to mamutí svět a i když se možná zdá, že na WC to s těmi sedmi knihami nemá, třeba obsahově je Sillmalirion co kapitola, to jedna filmová trilogie ;)… A to beze srandy.
0 0
reagovat
Ach tak. Ne, nemám pocit, že by měl být nejpohádkovější (ani není) a nemyslím si, že by byl nejbarvičkovitější. Respektive nenahlížím na to tak, vypadá to jako Warcraft a to jediné je podstatné.

Shrek je hodně přehnané srovnání ;) a videa z W3 jsou temný, rozhodně. Byl to třetí díl v úspěšně zavedené RTS sérii. Tohle je první film podle slavné hry, který se teprve potřebuje prodat. Až se bude dělat třetí remake druhého restartu, třeba to bude vypadat jako videa z W3.
334792
Ach tak. Ne, nemám pocit, že by měl být nejpohádkovější (ani není) a nemyslím si, že by byl nejbarvičkovitější. Respektive nenahlížím na to tak, vypadá to jako Warcraft a to jediné je podstatné. Shrek je hodně přehnané srovnání *;)* a videa z W3 jsou temný, rozhodně. Byl to třetí díl v úspěšně zavedené RTS sérii. Tohle je první film podle slavné hry, který se teprve potřebuje prodat. Až se bude dělat třetí remake druhého restartu, třeba to bude vypadat jako videa z W3.
0 0
reagovat

do_Od

To se ti sdá blbě, to jsem postoval jako důkaz pro Robura že má Genysis mizerné efekty, který tvrdil, že tam se to oproti trailerům zvedlo a má skvělý.

Neodpovídáš uplně na to co jsem se ptal, protože "temnější fantasy" jsem myslel trochu něco jiného, tak se zeptám jinak. Myslíš si, že by ve srovnání s Pánem Prstenů, Hobitem, Harry Potterem a Narnií měl být Warcraft nejpohádkovější a nejbarvičkovější? Vždyť až na PP je to ostatní skoro až pro děti.
Vím jaký má WoWko nebo W3 vizuál, ale zase knihy mají přebaly a ilustrace o dost temnější. btw drtivá většina komiksů je barevná až běda, ale prostě co snese komiks nebo hra nesnese často film. Z tohodle mám opravdu pocit jako ze Shreka a btw ze 13 let ! starých cinematic videí z W3 mám mnohem temnější a dospělejší pocit link
334783
To se ti sdá blbě, to jsem postoval jako důkaz pro Robura že má Genysis mizerné efekty, který tvrdil, že tam se to oproti trailerům zvedlo a má skvělý. Neodpovídáš uplně na to co jsem se ptal, protože "temnější fantasy" jsem myslel trochu něco jiného, tak se zeptám jinak. Myslíš si, že by ve srovnání s Pánem Prstenů, Hobitem, Harry Potterem a Narnií měl být Warcraft nejpohádkovější a nejbarvičkovější? Vždyť až na PP je to ostatní skoro až pro děti. Vím jaký má WoWko nebo W3 vizuál, ale zase knihy mají přebaly a ilustrace o dost temnější. btw drtivá většina komiksů je barevná až běda, ale prostě co snese komiks nebo hra nesnese často film. Z tohodle mám opravdu pocit jako ze Shreka a btw ze 13 let ! starých cinematic videí z W3 mám mnohem temnější a dospělejší pocit http://www.youtube.com/watch?v=dfkiJXnSRM8
do_Od
0 0
reagovat

Tony

Zdá se mi to, nebo jsi o něco níže porovnával efekty z Warcraftu a efekty z Terminátora, přičemž jsi postnul obrázek omladělého Arnolda z Genysis. Warcraft je čistokrevné fantasy s vysokýma elfama, zelenýma orkama a lidma, kteří tě dokážou lusknutím prstů proměnit v ovci. Ty obrázky jsou barevné, jo, ale pořád nějak nevidím, který z těch efektů byl po technické stránce špatně provedený? Zásah blesku do věže? Digitální vlk o velikostech malého SUV, jehož hříva se chvěje při zafoukání větru? Akční záběr na orky ve sněhu? Sorry, fakt nevím.

Jsou to jablka a hrušky. Vizuálně Pán prstenů vypadal jako něco, co by se klidně mohlo odehrát v našem světě, kdyby po něm běhali hobiti apod. - spousta lidí tomuhle říká "temnější pojetí." Warcraft takhle nikdy vypadat nemůže, protože se to odehrává v naprosto odlišném světě, neplatí tam ty stejně zákony jako tady, snad mi doteď rozumíš.

Co se příběhu týče, v Pánovi prstenů se pokud vím žádná genocida neodehrála, bylo tam pár zrad ale nic moc krvavého, trilogie byla osudová, ve Warcraftu se ty skutečně osudové příběhy udály až desítky let po tomhle prvním filmu, protože jsem nic od Tolkiena v životě nečetl (já vím..), přijde mi že Warcraft je na první pohled obsáhlejší co se do různých událostí týče a poměrně velká řada z nich byla dost hnusná, po morální stránce. Ale těžko říct.
334773
Zdá se mi to, nebo jsi o něco níže porovnával efekty z Warcraftu a efekty z Terminátora, přičemž jsi postnul obrázek omladělého Arnolda z Genysis. Warcraft je čistokrevné fantasy s vysokýma elfama, zelenýma orkama a lidma, kteří tě dokážou lusknutím prstů proměnit v ovci. Ty obrázky jsou barevné, jo, ale pořád nějak nevidím, který z těch efektů byl po technické stránce špatně provedený? Zásah blesku do věže? Digitální vlk o velikostech malého SUV, jehož hříva se chvěje při zafoukání větru? Akční záběr na orky ve sněhu? Sorry, fakt nevím. Jsou to jablka a hrušky. Vizuálně Pán prstenů vypadal jako něco, co by se klidně mohlo odehrát v našem světě, kdyby po něm běhali hobiti apod. - spousta lidí tomuhle říká "temnější pojetí." Warcraft takhle nikdy vypadat nemůže, protože se to odehrává v naprosto odlišném světě, neplatí tam ty stejně zákony jako tady, snad mi doteď rozumíš. Co se příběhu týče, v Pánovi prstenů se pokud vím žádná genocida neodehrála, bylo tam pár zrad ale nic moc krvavého, trilogie byla osudová, ve Warcraftu se ty skutečně osudové příběhy udály až desítky let po tomhle prvním filmu, protože jsem nic od Tolkiena v životě nečetl (já vím..), přijde mi že Warcraft je na první pohled obsáhlejší co se do různých událostí týče a poměrně velká řada z nich byla dost hnusná, po morální stránce. Ale těžko říct.
Tony
0 0
reagovat

do_Od

Pán Prstenů je podle tebe temnější, než Warcraft?


KARLOS

+1
334769
Pán Prstenů je podle tebe temnější, než Warcraft? [b] KARLOS [/b] +1
do_Od
0 0
reagovat

Pacos

Asi to že to vypadá totálně uměle?
334768
Asi to že to vypadá totálně uměle?
Pacos
0 0
reagovat

KARLOS

:+ Já bych jen za sebe dodal, že ten ukazovaný záběr z nového Terminátora je super....ale přesně mě napadlo, že na téhle scéně utopili veškerý rozpočet a většina dalších záběrů ve filmu byla spíš špatně odvedená práce.

Jinak také souhlasím s tím, že tak jak většina filmů vypadala v ukázkách (vizuálně strhující Sněhurka a lovec, Šílený Max, Avatar, Star trek, Strážci galaxie...) skvěle, vypadala skvěle i ve filmu a to co drhlo v trailerech (většina záběrů v Terminátorovi, Jack a obři, škraboška Green lanterna) vypadalo blbě i ve filmu.

A ano Hobbit byl o mílové kroky dál, ale snímali to technologií, kde digitál ještě více vynikne svou umělostí a celkově to bylo přeplácané jako King kong...ale to je jiná věc.

Takže špatné to vyloženě není, ale taky se mi to moc nelíbí....ať už je to dokonale Warcraftovské, nebo není...důležité je jestli je to pěkné. Jsem zvědavý na trailer, ale zatím se mi to vůbec nelíbí.

334763
*:+* Já bych jen za sebe dodal, že ten ukazovaný záběr z nového Terminátora je super....ale přesně mě napadlo, že na téhle scéně utopili veškerý rozpočet a většina dalších záběrů ve filmu byla spíš špatně odvedená práce. Jinak také souhlasím s tím, že tak jak většina filmů vypadala v ukázkách (vizuálně strhující Sněhurka a lovec, Šílený Max, Avatar, Star trek, Strážci galaxie...) skvěle, vypadala skvěle i ve filmu a to co drhlo v trailerech (většina záběrů v Terminátorovi, Jack a obři, škraboška Green lanterna) vypadalo blbě i ve filmu. A ano Hobbit byl o mílové kroky dál, ale snímali to technologií, kde digitál ještě více vynikne svou umělostí a celkově to bylo přeplácané jako King kong...ale to je jiná věc. Takže špatné to vyloženě není, ale taky se mi to moc nelíbí....ať už je to dokonale Warcraftovské, nebo není...důležité je jestli je to pěkné. Jsem zvědavý na trailer, ale zatím se mi to vůbec nelíbí.
KARLOS
0 0
reagovat
Ach jo, já si fakt musím asi zakázat diskuze, kde to jen trocchu zavání Hobbitem, ale…

To, co předvedli na téhle ploše, není rozhodně špatné. A ano, má to velmi blízko Narnii. Ale nevidím vůvod, proč by to mělo být špatně. Ty tři profese, co vyjmenoval Joker, byly v inkriminovaných filmech vždy víc jak na jedničku, ať už si o samotných filmech myslíte, co chcete.
CGI, hlavně v celodigitálních záběrech, je vynikající. Že je stylizované? No, to je vážně „katastrofa“…
Mnohem míň už se mi líbí real záběry a papundeklovost, v čele s tím screenutým záběrem, z toho poměrně silně čiší. A pokud někdo nevidí, že v tomhle je Hobbit o mílové kroky dál, pak vytahuju bílý prapor a enjoy W diskuzi :).
334759
Ach jo, já si fakt musím asi zakázat diskuze, kde to jen trocchu zavání Hobbitem, ale… To, co předvedli na téhle ploše, není rozhodně špatné. A ano, má to velmi blízko Narnii. Ale nevidím vůvod, proč by to mělo být špatně. Ty tři profese, co vyjmenoval Joker, byly v inkriminovaných filmech vždy víc jak na jedničku, ať už si o samotných filmech myslíte, co chcete. CGI, hlavně v celodigitálních záběrech, je vynikající. Že je stylizované? No, to je vážně „katastrofa“… Mnohem míň už se mi líbí real záběry a papundeklovost, v čele s tím screenutým záběrem, z toho poměrně silně čiší. A pokud někdo nevidí, že v tomhle je Hobbit o mílové kroky dál, pak vytahuju bílý prapor a enjoy W diskuzi :).
0 0
reagovat

do_Od

+1 nie som sice nijak zvlast zaryty fanusik Warcraftu, ale je to tak.
334758
+1 nie som sice nijak zvlast zaryty fanusik Warcraftu, ale je to tak.
do_Od
0 0
reagovat
Tohle je Warcraft. S temným fantasy budete muset o dům vedle, proč? Protože Blizzard na tomhle vizuálním pojetí (syté barvy) založil veškeré své impérium a ani v roce 2015 na tom nehodlá nic měnit. Není divu, že to vypadá, jak to vypadá. Jestli to znamená, že tady půlka místního osazenstva bude pod každou novinkou brečet, jak je to zklamalo, budiž ... nevím jak vám jinak pomoci. :)

Nicméně házet to do stejného žita, jako Hobbita, by bylo nefér. Jackson roztáhl miniaturní knížku do tří dvouhodinových filmů, které rázem vyplnil naprostýma šílenostma, trapnýma postavama a hodně debilním humorem. Jo, Hobbit vypadal místy vyblitě, mohla za to pohádková předloha, technologické megalomanství režiséra a fakt, že se nechtěl opakovat po Lotru. Warcraft má možná barvitý vizuál, který je diktován úspěšnou předlohou ale tím ta podobnost končí.

Narozdíl od Hobbita totiž film vychází z hodin a hodin příběhů, ať už herních, či knižních, kdy se vytáhlo to nejlepší, začíná se na samotném začátku a je to epický, skutečně moc, moc epický. Jestli je totiž v něčem Warcraft drsný, tak jsou to postavy a události, které se v tom příběhu odehrávají. Ten příběh rozhodně nebude veselý, miloučký a snad ani moc protkaný humorem, což by podle mého mohlo v kině pár z vás škarohlídů ve finále celkem potěšit. Ale uvidíme.

Už KARLOSovatím, jak mám vždycky jen chvilku času dopoledne a přes den se ve mně ty myšlenky naakumulují, je toho pak hodně (sorry). Každopádně again, z pohledu fanouška a dlouholetého hráče to vizuálně vypadá jako Warcraft a vypadá to sakra dobře, takže jsem superhyped na pátek :+ (P.S. give me the fucking edit button)
334756
Tohle je Warcraft. S temným fantasy budete muset o dům vedle, proč? Protože Blizzard na tomhle vizuálním pojetí (syté barvy) založil veškeré své impérium a ani v roce 2015 na tom nehodlá nic měnit. Není divu, že to vypadá, jak to vypadá. Jestli to znamená, že tady půlka místního osazenstva bude pod každou novinkou brečet, jak je to zklamalo, budiž ... nevím jak vám jinak pomoci. *:)* Nicméně házet to do stejného žita, jako Hobbita, by bylo nefér. Jackson roztáhl miniaturní knížku do tří dvouhodinových filmů, které rázem vyplnil naprostýma šílenostma, trapnýma postavama a hodně debilním humorem. Jo, Hobbit vypadal místy vyblitě, mohla za to pohádková předloha, technologické megalomanství režiséra a fakt, že se nechtěl opakovat po Lotru. Warcraft má možná barvitý vizuál, který je diktován úspěšnou předlohou ale tím ta podobnost končí. Narozdíl od Hobbita totiž film vychází z hodin a hodin příběhů, ať už herních, či knižních, kdy se vytáhlo to nejlepší, začíná se na samotném začátku a je to epický, skutečně moc, moc epický. Jestli je totiž v něčem Warcraft drsný, tak jsou to postavy a události, které se v tom příběhu odehrávají. Ten příběh rozhodně nebude veselý, miloučký a snad ani moc protkaný humorem, což by podle mého mohlo v kině pár z vás škarohlídů ve finále celkem potěšit. Ale uvidíme. Už KARLOSovatím, jak mám vždycky jen chvilku času dopoledne a přes den se ve mně ty myšlenky naakumulují, je toho pak hodně (sorry). Každopádně again, z pohledu fanouška a dlouholetého hráče to vizuálně vypadá jako Warcraft a vypadá to sakra dobře, takže jsem superhyped na pátek *:+* (P.S. give me the fucking edit button)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se