Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Co všechno víme o Batman vs. Superman?

příspěvky 21 - 31 Napsat příspěvek

Chermy

Mně jde spíš o ten kontrast dvou měst vedle sebe, jedno normální běžně fungující a druhé temné, špinavé, plné kriminality.

Každopádně na film se těším moc, tenhle jeden film u mě zadupává natěšením všechny marvelovky dohromady :)
327729
Mně jde spíš o ten kontrast dvou měst vedle sebe, jedno normální běžně fungující a druhé temné, špinavé, plné kriminality. Každopádně na film se těším moc, tenhle jeden film u mě zadupává natěšením všechny marvelovky dohromady *:)*
Chermy
0 0
reagovat

Pěknej článek

Muž z oceli je podle mě povedený jen z půlky, ta první část kde jsme na Kryptonu a Superman vyrůstá, poznává svět, sám sebe, zda do tohohle světa patří, ta se mi líbí a druhá půlka filmu kde bojuje se Zodem už neni tak povedená, ale zase se mi líbí jak se na konci vypořádá se Zodem. Prostě tam to nešlo jinak. A co se týká BvS? Daj si do nosu, ale stanou se přáteli a ikdyž nemám Supermana v lásce, tak vztah jakej pak má Superman s Batmanem se mi líbí.

Všichni řeší, kdo vyhraje v Batman v Superman, ale hodně lidí často zapomíná, že Supermanův největší nepřítel je Lex Luthor, což je obyčejnej člověk...jako já. - Batman
327727
Muž z oceli je podle mě povedený jen z půlky, ta první část kde jsme na Kryptonu a Superman vyrůstá, poznává svět, sám sebe, zda do tohohle světa patří, ta se mi líbí a druhá půlka filmu kde bojuje se Zodem už neni tak povedená, ale zase se mi líbí jak se na konci vypořádá se Zodem. Prostě tam to nešlo jinak. A co se týká BvS? Daj si do nosu, ale stanou se přáteli a ikdyž nemám Supermana v lásce, tak vztah jakej pak má Superman s Batmanem se mi líbí. Všichni řeší, kdo vyhraje v Batman v Superman, ale hodně lidí často zapomíná, že Supermanův největší nepřítel je Lex Luthor, což je obyčejnej člověk...jako já. - Batman
Pěknej článek
0 0
reagovat
Super text.
Neviditelna lod nebyla videt v traileru o_O :))
327726
Super text. Neviditelna lod nebyla videt v traileru o_O :))
0 0
reagovat

HastaLaVistaBab

Byl jsi někdy v Bangkoku, nebo Jakartě? Tam bys to krásně pochopil....největší špinavá díra, tmavé uličky a plechové přístřešky a nad nimi se tyčí nejmodernější rychlodráha vedoucí až do Wayne tower, respektive klidně Daily planet :) - V jednu chvíli jsi jak v Dubaji, pak uděláš krok a sluníčko zapadne ve stoce :)
327723
Byl jsi někdy v Bangkoku, nebo Jakartě? Tam bys to krásně pochopil....největší špinavá díra, tmavé uličky a plechové přístřešky a nad nimi se tyčí nejmodernější rychlodráha vedoucí až do Wayne tower, respektive klidně Daily planet :) - V jednu chvíli jsi jak v Dubaji, pak uděláš krok a sluníčko zapadne ve stoce *:)*
HastaLaVistaBab
0 0
reagovat
Man of Steel bol skvely aj prave preto, ze sa nebal totalnej destrukcie ktora ale nebola samoucelna, tak nejak to prislo pocast toho ako sa nadludia bili medzi sebou. O to lepsie je, ze v navaznych filmoch snad lepsie vykreslia tu neschopnost ludi nieco s tym urobit.
V tomto bol genialny komix Marvels, cely z pohladu ludi. Ak sa podobny feeling podari preniest aj do tychto filmov bude to len dobre.
327722
Man of Steel bol skvely aj prave preto, ze sa nebal totalnej destrukcie ktora ale nebola samoucelna, tak nejak to prislo pocast toho ako sa nadludia bili medzi sebou. O to lepsie je, ze v navaznych filmoch snad lepsie vykreslia tu neschopnost ludi nieco s tym urobit. V tomto bol genialny komix Marvels, cely z pohladu ludi. Ak sa podobny feeling podari preniest aj do tychto filmov bude to len dobre.
0 0
reagovat
Parádní článek Imfe. Výstižný a do jisté míry stručný. Věřím, že to Snyder nepokazí a my si užijme perfektní film.
327720
Parádní článek Imfe. Výstižný a do jisté míry stručný. Věřím, že to Snyder nepokazí a my si užijme perfektní film.
0 0
reagovat
Gotham bude taková ta slumová stoka, na rozdíl od kosmopolitního Metropolis. Což mi připomíná to škádlení New Jersey vs New York v geniálním seriálu Sopránovi. Když jedou do New Yorku, přivítaj je slovy: Co vás přivádí do Města? Nebo: "Ty chceš zabít samotnýho Tonyho? Vždyť je to boss!" "Jakejpak bos, když je z New Jersey." :)
327719
Gotham bude taková ta slumová stoka, na rozdíl od kosmopolitního Metropolis. Což mi připomíná to škádlení New Jersey vs New York v geniálním seriálu Sopránovi. Když jedou do New Yorku, přivítaj je slovy: Co vás přivádí do Města? Nebo: "Ty chceš zabít samotnýho Tonyho? Vždyť je to boss!" "Jakejpak bos, když je z New Jersey." *:)*
0 0
reagovat
já doufám že to bude hodně podobné jako muž z oceli a taky tak epické, i kvůli tomu konci je muž z oceli jeden z mích nejoblíbenějších filmů, protože když máte supermana, peníze a technologie tak by byla škoda to nevyužít na zbourání města za burácení epické hudby. pro mě jednoznačně událost příštího roku.
327718
já doufám že to bude hodně podobné jako muž z oceli a taky tak epické, i kvůli tomu konci je muž z oceli jeden z mích nejoblíbenějších filmů, protože když máte supermana, peníze a technologie tak by byla škoda to nevyužít na zbourání města za burácení epické hudby. pro mě jednoznačně událost příštího roku.
0 0
reagovat
"Podobně jako je New Jersey na dohled od New Yorku, jsou Metropolis a Gotham sesterská města"

Prosím aby mi to nějaký znalec komiksů typu markspuks vysvětlil, když od pohledu je Metropolis normální slunečné město a Gotham tmavé špinavé ?
327717
"Podobně jako je New Jersey na dohled od New Yorku, jsou Metropolis a Gotham sesterská města" Prosím aby mi to nějaký znalec komiksů typu markspuks vysvětlil, když od pohledu je Metropolis normální slunečné město a Gotham tmavé špinavé ?
0 0
reagovat
Já se taky opatrně těším. Muž z oceli nebyl špatný. Úvodní scéna je dokonce boží....vlastně mi tam vadilo jen to digitální finále. Lépe se mi kouká na akrobacii a dynamický styl Kapitána Ameriky, než hodinové plácání o zdi ve stylu Hulka. Člověk pak tak vnitřně cítí, že to není reálný a je mu úplně jedno co se na plátně s těmi digitálními postavičkami děje. Tohle mě ale zajímá....a kryptonit by tomu mohl dát trochu hmatatelnější rozměr :) .....a mezi námi to jak se Snyder vypořádal s vražděním civilistů ve finále Muže z oceli mi vyčarovalo úsměv hned...líbí se mi to a ta konfrontace s Brucem Waynem tak bude podle mě fungovat skvěle!:+
327715
Já se taky opatrně těším. Muž z oceli nebyl špatný. Úvodní scéna je dokonce boží....vlastně mi tam vadilo jen to digitální finále. Lépe se mi kouká na akrobacii a dynamický styl Kapitána Ameriky, než hodinové plácání o zdi ve stylu Hulka. Člověk pak tak vnitřně cítí, že to není reálný a je mu úplně jedno co se na plátně s těmi digitálními postavičkami děje. Tohle mě ale zajímá....a kryptonit by tomu mohl dát trochu hmatatelnější rozměr :) .....a mezi námi to jak se Snyder vypořádal s vražděním civilistů ve finále Muže z oceli mi vyčarovalo úsměv hned...líbí se mi to a ta konfrontace s Brucem Waynem tak bude podle mě fungovat skvěle!*:+*
0 0
reagovat
Perfektní článek imfe :+
327714
Perfektní článek imfe *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se