Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku HERNÍ TRAILER: Star Wars: Battlefront

příspěvky 21 - 36 Napsat příspěvek
Hasta má pravdu...to predsa nie ste taký nainvný že si myslíte to bude takto vyzerat ? na konci videa máš jasne napísané NOT ACTUAL GAMEPLAY.Inak je to prvá hra ktorá bude podporovat directx 12 takže sa tej grafike na PC môže priblížiť ale to čo je v tom trailery je proste prerenderované vo frostbite engine nie zachitené z hry :)
319293
Hasta má pravdu...to predsa nie ste taký nainvný že si myslíte to bude takto vyzerat ? na konci videa máš jasne napísané NOT ACTUAL GAMEPLAY.Inak je to prvá hra ktorá bude podporovat directx 12 takže sa tej grafike na PC môže priblížiť ale to čo je v tom trailery je proste prerenderované vo frostbite engine nie zachitené z hry :)
0 0
reagovat
Naposledy jsem hrál Age of mythology....takže mě to docela nadchlo :)
319292
Naposledy jsem hrál Age of mythology....takže mě to docela nadchlo *:)*
0 0
reagovat
V ukázce na SW Battlefront jasně píšou "game engine footage", což rozhodně neznamená "gameplay footage". Stejně tak mohli rovnou napsat, že je to render, jenže tam už každý ví, co to znamená a že ve hře nic takového ani náhodou neuvidíte.

Gonzi : Ty ukázky z BF4 jsou úplně na jiné úrovni, to snad doufám vidíš. Animace jsou o několik řádů horší, než to co předvádí v SW:B.
319284
V ukázce na SW Battlefront jasně píšou "game engine footage", což rozhodně neznamená "gameplay footage". Stejně tak mohli rovnou napsat, že je to render, jenže tam už každý ví, co to znamená a že ve hře nic takového ani náhodou neuvidíte. [b]Gonzi[/b] : Ty ukázky z BF4 jsou úplně na jiné úrovni, to snad doufám vidíš. Animace jsou o několik řádů horší, než to co předvádí v SW:B.
0 0
reagovat
Skoda ze tuhle hru zrusili :-,udajne sme mali hrat za boba-fetta 8) link no nevipada to uzasne :+
319249
Skoda ze tuhle hru zrusili *:-*,udajne sme mali hrat za boba-fetta *8)* https://www.youtube.com/watch?v=J_1_Nvn7DPM no nevipada to uzasne *:+*
0 0
reagovat
link - trailer na BF3 - ve své době (a doteď) kulervoucí grafika a tak to vypadá i ve hře... (čti: jejich trailery nelhaly)
link - Through my eyes BF4 videjko...

Tady je navíc PBR (který se postará o veškeré nasvětlení/věrnost - viz The Order, Driveclub, Alien Isolation či WIP Star Citizen) a ostré textury + detailní assety... nevím proč bych tomu neměl věřit, nic "nereálně náročného" tam rozhodně nevidím.

Jediné, co v tom vidím je moderní grafika (ve smyslu latest/greatest grafických postupů), která pak (nepřekvapivě) vypadá řádově líp, než většina dnešních her, které mají x let staré postupy. (Pro příklad: v kolika hrách jste viděli takovou trávu? link - a to je prosím skoro rok stará hra - a třeba takové project Cars to nemá, i když vyjde až v květnu)
319251
http://www.youtube.com/watch?v=UIUJh2mA8vg - trailer na BF3 - ve své době (a doteď) kulervoucí grafika a tak to vypadá i ve hře... (čti: jejich trailery nelhaly) http://www.youtube.com/watch?v=58bO9dwpoKY - Through my eyes BF4 videjko... Tady je navíc PBR (který se postará o veškeré nasvětlení/věrnost - viz The Order, Driveclub, Alien Isolation či WIP Star Citizen) a ostré textury + detailní assety... nevím proč bych tomu neměl věřit, nic "nereálně náročného" tam rozhodně nevidím. Jediné, co v tom vidím je moderní grafika (ve smyslu latest/greatest grafických postupů), která pak (nepřekvapivě) vypadá řádově líp, než většina dnešních her, které mají x let staré postupy. (Pro příklad: v kolika hrách jste viděli takovou trávu? http://blog.codemasters.com/wp-content/uploads/2014/10/Rendering-Fields-of-Grass-using-DirectX11-in-GRID-Autosport.pdf - a to je prosím skoro rok stará hra - a třeba takové project Cars to nemá, i když vyjde až v květnu)
0 0
reagovat
Ale prosímtě neslovíčkař tady teď trapně, psal jsem to jasně, tys tady blábolil o pořízení topinkovače. To co vidíš prostě ve finále ve hře neuvidíš, nechceš rozumět nebo nevím.

Realtime tohle nynější slabé lowzole prostě neutáhnou, ANI OMYLEM. Ty vůbec netušíš co je to render a věci okolo. Oni tohle video mohli nechat na PC počítat třeba celý den. Aby jsi rozhýbal co vidíš by jsi potřeboval sakra nadupané PC ..... s TitanemX, ve SLI, a možná by to nestačilo... Těch polygonů, všemožné efekty teselace atd., ty hires textury , to nasvícení.. a ještě při 60fps? Jsi upadl na hlavičku ne?
Běž radši spat. Já jdu.


dreamy: tak samozřejmě :)
319245
Ale prosímtě neslovíčkař tady teď trapně, psal jsem to jasně, tys tady blábolil o pořízení topinkovače. To co vidíš prostě ve finále ve hře neuvidíš, nechceš rozumět nebo nevím. Realtime tohle nynější slabé lowzole prostě neutáhnou, ANI OMYLEM. Ty vůbec netušíš co je to render a věci okolo. Oni tohle video mohli nechat na PC počítat třeba celý den. Aby jsi rozhýbal co vidíš by jsi potřeboval sakra nadupané PC ..... s TitanemX, ve SLI, a možná by to nestačilo... Těch polygonů, všemožné efekty teselace atd., ty hires textury , to nasvícení.. a ještě při 60fps? Jsi upadl na hlavičku ne? Běž radši spat. Já jdu. dreamy: tak samozřejmě *:)*
0 0
reagovat
Ty: To není ingame...

Já: Ty záběry jsou herní.. ne z ukázek. Ze hry.

Pak jsi začal blábolit o HW a finální podobě hry (o které tu předtím nepadlo ani slovo) která mě teď upřímně vůbec nezajímá. V tom videu je jasně psané, že jsou to záběry herního enginu takže to není ani cutscene, ani cinematic. Je to ze hry. Můžeš prosím tohle akceptovat a pak si dál remcat o konzolích a finální grafice jak chceš?
319244
Ty: To není ingame... Já: Ty záběry jsou herní.. ne z ukázek. Ze hry. Pak jsi začal blábolit o HW a finální podobě hry (o které tu předtím nepadlo ani slovo) která mě teď upřímně vůbec nezajímá. V tom videu je jasně psané, že jsou to záběry herního enginu takže to není ani cutscene, ani cinematic. Je to ze hry. Můžeš prosím tohle akceptovat a pak si dál remcat o konzolích a finální grafice jak chceš?
0 0
reagovat
tady hasta rozhodne neni za idiota, lolprej herné.. kde tam je gameplay:D jen v tom nejhnusnějším záběru z kokpitu..
319242
tady hasta rozhodne neni za idiota, lolprej herné.. kde tam je gameplay*:D* jen v tom nejhnusnějším záběru z kokpitu..
0 0
reagovat
Vysvětlí někdo tady tomu klukovi, že render v enginu hry nerovnáse samotný gameplay?
Chápeš to? To video je udělané v enginu hry, to ano, ale ve výsledku to bude osekané a rozhodně to nepoběží v takové kvalitě při 60fps, to si buď prakticky jistý. Dnes bohužel začínají takové odporné moresy ukazovat nadupadné ukázky a pak postupně snižovat až do finální hry viz Watch Dogs apod.
319240
Vysvětlí někdo tady tomu klukovi, že render v enginu hry nerovnáse samotný gameplay? Chápeš to? To video je udělané v enginu hry, to ano, ale ve výsledku to bude osekané a rozhodně to nepoběží v takové kvalitě při 60fps, to si buď prakticky jistý. Dnes bohužel začínají takové odporné moresy ukazovat nadupadné ukázky a pak postupně snižovat až do finální hry viz Watch Dogs apod.
0 0
reagovat
Tak naposledy - gameplay znamená HERNÍ. To že jseš omezenej a nedokážeš si připustit, že by takhle mohla moderní hra v roce 2015 vypadat už není můj problém a prosím, opravdu prosím. Přidejte sem možnosti ignorovat uživatele, protože já už tohohle člověka fakt nezvládám vydejchávat. :(
319235
Tak naposledy - gameplay znamená HERNÍ. To že jseš omezenej a nedokážeš si připustit, že by takhle mohla moderní hra v roce 2015 vypadat už není můj problém a prosím, opravdu prosím. Přidejte sem možnosti ignorovat uživatele, protože já už tohohle člověka fakt nezvládám vydejchávat. *:(*
0 0
reagovat

do_Od

Evidentně o hw moc nevíš (a už vůbec ne o mně ?)) už jen tím výrokem o lowzolích. To video je pouze renderované v herním enginu, naivko. Nebo si fakt myslíš, že topinkovač s pomalým Jaguarem a 660tkou tohle dá na 60fps? :D* Topinkovač, na kterym jednou současné hry v příšerných 20-30 fps při 900p ?... prober se. Ani na PC to nejspíš takto vypadat nebude. Tak si tu nehrej svýma kecama na pařana.

Jeržik: mluv za sebe :)

319237
Evidentně o hw moc nevíš (a už vůbec ne o mně *?)*) už jen tím výrokem o lowzolích. To video je pouze renderované v herním enginu, naivko. Nebo si fakt myslíš, že topinkovač s pomalým Jaguarem a 660tkou tohle dá na 60fps? :D* Topinkovač, na kterym jednou současné hry v příšerných 20-30 fps při 900p ?... prober se. Ani na PC to nejspíš takto vypadat nebude. Tak si tu nehrej svýma kecama na pařana. Jeržik: mluv za sebe :)
do_Od
0 0
reagovat

Hasta

Máš pravdu. Teda pakliže tvůj příspěvek čtu se zavřenýma očima, aníž bych znal historii tvých komentářů a celkově vůbec netušil, co jseš zhruba za člověka.

Ty záběry jsou herní.. ne z ukázek. Ze hry. Rozumíš těm slovům? Jsou pro tebe dost čitelná? Nebo si případně stačí místo chytrejch keců nějaké info k tomu vygooglit, ať nejseš příště zase za idiota.
319232
Máš pravdu. Teda pakliže tvůj příspěvek čtu se zavřenýma očima, aníž bych znal historii tvých komentářů a celkově vůbec netušil, co jseš zhruba za člověka. Ty záběry jsou herní.. ne z ukázek. Ze hry. Rozumíš těm slovům? Jsou pro tebe dost čitelná? Nebo si případně stačí místo chytrejch keců nějaké info k tomu vygooglit, ať nejseš příště zase za idiota.
Hasta
0 0
reagovat
Expert ve studiu s elektronickou tužkou promluvil. :)) Vůbec se všichni novináři z prezentací alfy neshodují, že vizuál v současnosti odpovídá prezentovanému videu. To, že to nikdo z nás na PC nerozjede, je ovšem věc druhá...
319229
Expert ve studiu s elektronickou tužkou promluvil. *:))* Vůbec se všichni novináři z prezentací alfy neshodují, že vizuál v současnosti odpovídá prezentovanému videu. To, že to nikdo z nás na PC nerozjede, je ovšem věc druhá...
0 0
reagovat
Prý nextgen :D Nejhorší topinkovač co kdy byl.

To není ingame, takhle to ve finále vůbec vypadat nebude. A už vůbec ne na lowzoli.
319230
Prý nextgen *:D* Nejhorší topinkovač co kdy byl. To není ingame, takhle to ve finále vůbec vypadat nebude. A už vůbec ne na lowzoli.
0 0
reagovat
Na ingame dobrý.:+
202684
Na ingame dobrý.*:+*
0 0
reagovat
Zatraceně. Nejvyšší čas si jednu z těch nextgen konzolí pořídit.
202683
Zatraceně. Nejvyšší čas si jednu z těch nextgen konzolí pořídit.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se