Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Godzilla: Recenze

příspěvky 101 - 120 Napsat příspěvek

Hlad, Karel

Vďaka za odpovede. :+
294859
Vďaka za odpovede. *:+*
Hlad, Karel
0 0
reagovat

KarelR

:D

A úplně to stejný, co psal markspuks jsem chtěl včera napsat taky, ale došlo mi, že vy to stejně víte...
294849
*:D* A úplně to stejný, co psal [b]markspuks[/b] jsem chtěl včera napsat taky, ale došlo mi, že vy to stejně víte...
KarelR
0 0
reagovat
Většinou to probíhá tak, že lidi řeknou " na MZ to dostalo 6tku".
294844
Většinou to probíhá tak, že lidi řeknou " na MZ to dostalo 6tku".
0 0
reagovat
Většinou to probíhá tak, že se Hlada na začátku novinářský zeptám "Chápu správně, že to píšu?" A on řekne buď "Chápeš to velice správně." nebo "Prej to je cool, takže to píšu já." :D
294841
Většinou to probíhá tak, že se Hlada na začátku novinářský zeptám "Chápu správně, že to píšu?" A on řekne buď "Chápeš to velice správně." nebo "Prej to je cool, takže to píšu já." *:D*
0 0
reagovat

markspuks

Já si to uvědomuju moc dobře. Ale to nic nemění na tom, že je to pitomost a že je potřeba proti tomu bojovat. Zas tak těžký sjet očima na jméno autora není.

Projekce jsou dneska většinou jeden nebo dva filmy před premiérou a protože chceme mít recenze obvykle co nejdřív a zbytečně nečekat, píše to většinou ten, kdo má čas. Ale samozřejmě se snažíme zohlednit to, na co se kdo těší a když tři lidi dají 80 a jeden 4, tak to obvykle dostanou ti osmdesátkáři.
294840
Já si to uvědomuju moc dobře. Ale to nic nemění na tom, že je to pitomost a že je potřeba proti tomu bojovat. Zas tak těžký sjet očima na jméno autora není. Projekce jsou dneska většinou jeden nebo dva filmy před premiérou a protože chceme mít recenze obvykle co nejdřív a zbytečně nečekat, píše to většinou ten, kdo má čas. Ale samozřejmě se snažíme zohlednit to, na co se kdo těší a když tři lidi dají 80 a jeden 4, tak to obvykle dostanou ti osmdesátkáři.
markspuks
0 0
reagovat

markspucks

A což takhle kdo má zrovna volno? :D
294839
A což takhle kdo má zrovna volno? *:D*
markspucks
0 0
reagovat

Hlad

Problém je v tom, že málokto sa pozrie, kto recku písal. Názor redakcie je (minimálne u nováčikov na MZ) považovaný za názor jednej entity, ty si to možno neuvedomuješ, ale ľudia berú recenzie na MZ dosť vážne a ani si moc nevšímajú, že jednotlivé recenzie píšu úplne iné osoby.

A už keď sme pri tom ako varírujú názory na filmy v redakcii MZ.. na základe čoho sa vyberá recenzent na MZ? Najväčší fanboy? Znalec? Najpriemernejšie hodnotenie? Vážne ma to zaujíma. :)
294834
Problém je v tom, že málokto sa pozrie, kto recku písal. Názor redakcie je (minimálne u nováčikov na MZ) považovaný za názor jednej entity, ty si to možno neuvedomuješ, ale ľudia berú recenzie na MZ dosť vážne a ani si moc nevšímajú, že jednotlivé recenzie píšu úplne iné osoby. A už keď sme pri tom ako varírujú názory na filmy v redakcii MZ.. na základe čoho sa vyberá recenzent na MZ? Najväčší fanboy? Znalec? Najpriemernejšie hodnotenie? Vážne ma to zaujíma. *:)*
Hlad
0 0
reagovat
Já mám většinou na lidi v sále štěstí, ale teď ve čvrtek na X-Menech si vedle mě sedly nějaký holky a vytáhly kyblík z KFC. Šustily s tím tak, že to snad museli slyšet i lidi ve vedlejším sále. Podle jejich keců bych řekl, že byly v kině asi poprvé v životě ( pobavila mě věta: "Ony tam na začátku ASI budou reklamy." ).

Ještě při trailerech jsem si radši sedl dopředu. Tam jsem je neslyšel a nesmrděly mi pod nos kuřecí křidélka. Každopádně film byl pecka :)
294825
Já mám většinou na lidi v sále štěstí, ale teď ve čvrtek na X-Menech si vedle mě sedly nějaký holky a vytáhly kyblík z KFC. Šustily s tím tak, že to snad museli slyšet i lidi ve vedlejším sále. Podle jejich keců bych řekl, že byly v kině asi poprvé v životě ( pobavila mě věta: "Ony tam na začátku ASI budou reklamy." ). Ještě při trailerech jsem si radši sedl dopředu. Tam jsem je neslyšel a nesmrděly mi pod nos kuřecí křidélka. Každopádně film byl pecka :)
0 0
reagovat
Vidíš, Šantovka mě ani nenapadla, byl jsem zvyklý jezdívat k židům. Tak či tak, jen jsem se definitivně utvrdil v tom, že nejlepší je to takový, jaký si to uděláš - sám. Doma. Přesně jak chceš, zvuk, obraz, pohodu, klid, všechno.
294820
Vidíš, Šantovka mě ani nenapadla, byl jsem zvyklý jezdívat k židům. Tak či tak, jen jsem se definitivně utvrdil v tom, že nejlepší je to takový, jaký si to uděláš - sám. Doma. Přesně jak chceš, zvuk, obraz, pohodu, klid, všechno.
0 0
reagovat

Incubus

No a co když tvoji geniální úvahu teď zkusím narušit šokující informací, že šestkovou recenzi na Godzillu psal Cival a sedmičkový Pacific Rim Imf, který dává Godzille 8/10 a Pacific Rim dostal od Civala 5/10? Je to lepší?

Sorry, ale fakt mi dochází humor, když někdo pohoršeně porovnává dvě číselná hodnocení od dvou úplně jiných autorů. Asi už tuhle práci dělám dlouho.
294819
No a co když tvoji geniální úvahu teď zkusím narušit šokující informací, že šestkovou recenzi na Godzillu psal Cival a sedmičkový Pacific Rim Imf, který dává Godzille 8/10 a Pacific Rim dostal od Civala 5/10? Je to lepší? Sorry, ale fakt mi dochází humor, když někdo pohoršeně porovnává dvě číselná hodnocení od dvou úplně jiných autorů. Asi už tuhle práci dělám dlouho.
Incubus
0 0
reagovat
Jako na druhou stranu - po čistě zvukové stránce není ideální chodit doprostřed doprostřed (protože se víceméně dostanete do "hluchého" místa surroundu) a přední řady jsou v podstatě pro dobrý slyšytelný surround zapovězeny úplně (přední kanály a hlavně blízký woofer naprosto "přejijou" zadní kanály, pro mnohé ale zase i ty chroustající invidiua, takže vlastně pro někoho to může být výhra)...
Ideálka jsou dvě třetiny sálu od plátna a něco mezi třetinou a polovinou na šířku (rozhodně), poslední dobou se spíš blížím k té třetině... Pokud člověk nemá sál dostatečně oblhédlý a alespoň trochu "proměřený" (ano, někdy si opravdu připadám jak Sheldon), pak je spíš jistější ta jedna třetina, protože dostat se do osy sálu, je to nejhorší z hlediska zvuku vůbec...
Přední řady z hlediska obrazu jsou jednoznačně fajn při 2Dčku. A záleží, jaké architektury sál je. u IMAXu je jasné, že přední řady jsou jen pro trénované, "vysoké" plátna klasických sálů mívají i prudší stoupání řad a tak už u nich v dolních řadách musí člověk zaklánět hlavu (víceméně všechny sály Slováče, až na trojku, tuším), u "nudlí" je to v zásadě lepší, strop nemusí být tak vysoko, řady stoupají pozvolněji (proto v těchto sálech je na vychytání místa v sázce i vysoký spoludivák před vámi) a člověk zaklání hlavu jen v těch největších sálech (šířka plátna nad 15 metrů)......
Hasta: Do Šantovky ste nešli cíleně, nebo jste proti centru? Ne, že by vám pomohla proti žvanícím a chroustajícím invidiuím... prostě jsem jen zvědavý, proč zrovna CS...
294818
Jako na druhou stranu - po čistě zvukové stránce není ideální chodit doprostřed doprostřed (protože se víceméně dostanete do "hluchého" místa surroundu) a přední řady jsou v podstatě pro dobrý slyšytelný surround zapovězeny úplně (přední kanály a hlavně blízký woofer naprosto "přejijou" zadní kanály, pro mnohé ale zase i ty chroustající invidiua, takže vlastně pro někoho to může být výhra)... Ideálka jsou dvě třetiny sálu od plátna a něco mezi třetinou a polovinou na šířku (rozhodně), poslední dobou se spíš blížím k té třetině... Pokud člověk nemá sál dostatečně oblhédlý a alespoň trochu "proměřený" (ano, někdy si opravdu připadám jak Sheldon), pak je spíš jistější ta jedna třetina, protože dostat se do osy sálu, je to nejhorší z hlediska zvuku vůbec... Přední řady z hlediska obrazu jsou jednoznačně fajn při 2Dčku. A záleží, jaké architektury sál je. u IMAXu je jasné, že přední řady jsou jen pro trénované, "vysoké" plátna klasických sálů mívají i prudší stoupání řad a tak už u nich v dolních řadách musí člověk zaklánět hlavu (víceméně všechny sály Slováče, až na trojku, tuším), u "nudlí" je to v zásadě lepší, strop nemusí být tak vysoko, řady stoupají pozvolněji (proto v těchto sálech je na vychytání místa v sázce i vysoký spoludivák před vámi) a člověk zaklání hlavu jen v těch největších sálech (šířka plátna nad 15 metrů)...... Hasta: Do Šantovky ste nešli cíleně, nebo jste proti centru? Ne, že by vám pomohla proti žvanícím a chroustajícím invidiuím... prostě jsem jen zvědavý, proč zrovna CS...
0 0
reagovat
Většinou se s verdikty MZ shodnu, ale tentokrát jste imho silně podhodnotili. Dlouho jsem si neužil tak nádherně staromilský biják, kde si divák musí opravdu dlouho počkat a užívat si jemné náznaky. A dlouhé očekávání rozhodně nevystřídalo zklamání. Finále bylo absolutní nářez.

To, že má u vás dementní Pacific Rim vyšší hodnocení než Godzilla, je hodně velký WTF. To už se nedá brát jako projev popcornového geekerství, ale jako ryzí infaltilnost.

294814
Většinou se s verdikty MZ shodnu, ale tentokrát jste imho silně podhodnotili. Dlouho jsem si neužil tak nádherně staromilský biják, kde si divák musí opravdu dlouho počkat a užívat si jemné náznaky. A dlouhé očekávání rozhodně nevystřídalo zklamání. Finále bylo absolutní nářez. To, že má u vás dementní Pacific Rim vyšší hodnocení než Godzilla, je hodně velký WTF. To už se nedá brát jako projev popcornového geekerství, ale jako ryzí infaltilnost.
0 0
reagovat
kyller: jo vrátili, manažerka byla v pohodě, ještě se nám omlouvala a prý je jí to líto, ale ze zákona takové lidi jen tak vyrazit z kina nemůže. Už když přicházela po těch schodech tak bylo slyšet dupání a ještě jsem z prdele říkal přítelkyni, že už jde Godzilla :D

Mně to vadí sedět vepředu se zakloněnou hlavou :/ ...

Jako to by jste museli vidět, však si to dokážete představit, ona se tam přišla vyloženě nažrat. A borec, který tam byl s ní ještě na nás prohodil poznámku "běžte se dívat na televizi" ... :)

Sry za OT, ale o tohle jsem se prostě musel podělit někde, kde to lidi chápou:+

294807
kyller: jo vrátili, manažerka byla v pohodě, ještě se nám omlouvala a prý je jí to líto, ale ze zákona takové lidi jen tak vyrazit z kina nemůže. Už když přicházela po těch schodech tak bylo slyšet dupání a ještě jsem z prdele říkal přítelkyni, že už jde Godzilla *:D* Mně to vadí sedět vepředu se zakloněnou hlavou :/ ... Jako to by jste museli vidět, však si to dokážete představit, ona se tam přišla vyloženě nažrat. A borec, který tam byl s ní ještě na nás prohodil poznámku "běžte se dívat na televizi" ... *:)* Sry za OT, ale o tohle jsem se prostě musel podělit někde, kde to lidi chápou*:+*
0 0
reagovat
no ja byl vcera v cinestaru na andelu, sal 10 no a peklo, jeden reprak vzadu nalevo jim odchazi, bud nestihal nebo chraptel a vpredu vpravo nahore u platna pri kazdem basu vybralovala mrizka od klimosky.. z filmu sem mel hovno a jeste ted sem nasranej a to sem sel schvalne do desitky ptz to hrali i ve trojce a tam sem videl Ranhojice, sedel sem v ose a v levem dolnim rohu platna prosvita zelena skvrna od dveri kde zelene sviti napis exit, v kazde tmave scene mi to tahalo oci.. Na mutanty jdu do hostivare
294796
no ja byl vcera v cinestaru na andelu, sal 10 no a peklo, jeden reprak vzadu nalevo jim odchazi, bud nestihal nebo chraptel a vpredu vpravo nahore u platna pri kazdem basu vybralovala mrizka od klimosky.. z filmu sem mel hovno a jeste ted sem nasranej a to sem sel schvalne do desitky ptz to hrali i ve trojce a tam sem videl Ranhojice, sedel sem v ose a v levem dolnim rohu platna prosvita zelena skvrna od dveri kde zelene sviti napis exit, v kazde tmave scene mi to tahalo oci.. Na mutanty jdu do hostivare
0 0
reagovat
Já jsem rád, že spousta lidí chodí co nejvíce dozadu. Většinou to jsou idioti, tak aspoň nesedí v mé blízkosti. :+:+
294795
Já jsem rád, že spousta lidí chodí co nejvíce dozadu. Většinou to jsou idioti, tak aspoň nesedí v mé blízkosti. *:+**:+*
0 0
reagovat
kyller: Hasta viděl Godzillu už po 20 minutách filmu! Jaké to měl štěstí :-D My, kteří jsme takové štěstí neměli, tak jsme si museli počkat ještě o pár minut déle :-)
294794
kyller: Hasta viděl Godzillu už po 20 minutách filmu! Jaké to měl štěstí :-D My, kteří jsme takové štěstí neměli, tak jsme si museli počkat ještě o pár minut déle :-)
0 0
reagovat
Hasta: já to řeším tak, že sedím většinou blízko plátna. Tam jdou většinou jen filmový nadšenci. Žráči popcornu a dalších nesmyslů sedí někde nahoře a z tama je neslyším. Doteď nezapomenu, jak na Supermana šla banda mladých lidí s pizzou v krabici :-D Nechápu, že někdo nedokáže vydržet dvě hodiny bez srkání coly nebo žraní. Dokonce jsem se i několikrát pohádal s manželkou, protože začala psát při filmu sms zprávu :-)
294793
Hasta: já to řeším tak, že sedím většinou blízko plátna. Tam jdou většinou jen filmový nadšenci. Žráči popcornu a dalších nesmyslů sedí někde nahoře a z tama je neslyším. Doteď nezapomenu, jak na Supermana šla banda mladých lidí s pizzou v krabici :-D Nechápu, že někdo nedokáže vydržet dvě hodiny bez srkání coly nebo žraní. Dokonce jsem se i několikrát pohádal s manželkou, protože začala psát při filmu sms zprávu :-)
0 0
reagovat
:+
:D
294791
*:+* *:D*
0 0
reagovat
:D
294790
*:D*
0 0
reagovat
Byl jsem v kině (ano byl jsem ve veřejném kině, protože jsem měl fakt chuť ten film vidět) a už tam zase pěkně dlouho nebudu. Bylo nás tam 8 a i mezi pouhými osmi lidmi se najde vyžraná piča (zdravíme sedadlo A6 Cinestar OL), kterou jsem měl nakopat do té tlusté prdele.

Z filmu jsme viděli asi 20 minut (paráda, těším se ještě víc), než jsme se zvedli a šli si nechat vrátit vstupné. To jsou přesně důvody, proč se raději podívám v klidu doma. Ta kráva neustále chrastila s podělaným žrádlem, ale tak nahlas a jakoby naschvál v tichých scénách, 2x jsem ji slušně upozornil jestli to nemůže ztišit a to prase vyžrany s těma tlustýma škraněma (nevím, jestli to tak má normálně nebo tam měla nasysleny) se na mě podívalo (ob 2 sedačky) a říká "a jak to mám jíst" .. ty vole .............. :D

Srát na veřejné kino, já prostě nemusím tyhle lidi, co se jdou dívat na film a ne ho vnímat, kteří o tom stejně ví hovno a jen jdou jakože do kina ...

Při odchodu jsem se k ní naklonil a řekl jí "doufám, že vám chutnalo" a šli jsme ...

grrrrrrrrrrrrrr !
uff.
294789
Byl jsem v kině (ano byl jsem ve veřejném kině, protože jsem měl fakt chuť ten film vidět) a už tam zase pěkně dlouho nebudu. Bylo nás tam 8 a i mezi pouhými osmi lidmi se najde vyžraná piča (zdravíme sedadlo A6 Cinestar OL), kterou jsem měl nakopat do té tlusté prdele. Z filmu jsme viděli asi 20 minut (paráda, těším se ještě víc), než jsme se zvedli a šli si nechat vrátit vstupné. To jsou přesně důvody, proč se raději podívám v klidu doma. Ta kráva neustále chrastila s podělaným žrádlem, ale tak nahlas a jakoby naschvál v tichých scénách, 2x jsem ji slušně upozornil jestli to nemůže ztišit a to prase vyžrany s těma tlustýma škraněma (nevím, jestli to tak má normálně nebo tam měla nasysleny) se na mě podívalo (ob 2 sedačky) a říká "a jak to mám jíst" .. ty vole .............. *:D* Srát na veřejné kino, já prostě nemusím tyhle lidi, co se jdou dívat na film a ne ho vnímat, kteří o tom stejně ví hovno a jen jdou jakože do kina ... Při odchodu jsem se k ní naklonil a řekl jí "doufám, že vám chutnalo" a šli jsme ... grrrrrrrrrrrrrr ! uff.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se