Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Batman vs. Superman vs. Wonder Woman?

příspěvky 41 - 59 Napsat příspěvek
To slyším velmi rád, tahle trojka je královská.
277275
To slyším velmi rád, tahle trojka je královská.
0 0
reagovat

TedGeorge

Musela by ubrat ten svůj fake přízvuk, kterej už ale používá jako normální mluvu, takže už vlastně ani není fake a asi by to nedala. Byl to spíš jen takový vtípek, ale predispozice na to má. Mně by tam ale Gal Gadot jako Miss Izrael vážně nevadila.
277270
Musela by ubrat ten svůj fake přízvuk, kterej už ale používá jako normální mluvu, takže už vlastně ani není fake a asi by to nedala. Byl to spíš jen takový vtípek, ale predispozice na to má. Mně by tam ale Gal Gadot jako Miss Izrael vážně nevadila.
TedGeorge
0 0
reagovat

Bridget Regan

Jako Kahlan byla děsně sexy.
277269
Jako [link="http://multipleverses.com/wp-content/uploads/2012/02/LOTS-Production-211-Image-2-Kahlan-LOTS2_6750.jpg"]Kahlan[/link] byla děsně sexy.
Bridget Regan
0 0
reagovat

Godlike

Ta je hrozně protivná. Ale hrozně.
277266
Ta je hrozně protivná. Ale hrozně.
Godlike
0 0
reagovat

Rouder

I blame it on Superfriends. :D
277265
I blame it on [link="http://www.youtube.com/watch?v=ANCjrzSJOsU"]Superfriends[/link]. *:D*
Rouder
0 0
reagovat

Toren

Kus pořádný exotický ženský... Sofia Vergara anyone? :D:+
277264
Kus pořádný exotický ženský... Sofia Vergara anyone? *:D**:+*
Toren
0 0
reagovat
RainMakeR: Zase mluvíš úplně z cesty. Předpokládám, že Aquamana odsuzuješ jen díky všeobecnému hejtu a nikdy si s ním nějaké komiksové eventy či samotné příběhy nečetl... PRO PŘEDSTAVU CO JE VLASTNĚ AQUAMAN ZAČ: PŘEVZATO Z LÉPE NAPSANÉHO KOMENTU...
Vládce 70% planety, velitel armády, která je schopná během několika hodin zničit celý svět, silnější než Superman (v souboji ho porazil), několikrát SÁM porazil celou Justice League, jediným skokem překoná mrakodrap, svojí telepatií s vodními tvory několikrát zachránil svět, dokonce i před invazí z vesmíru (opět sám), aby zachránil své dítě, usekl si ruku a nahradil jí kopím, když byla Liga ve srabu, byl to on kdo jí celou zachránil (opět sám), plave tak rychle že oceany překoná během pár minut, porazil Darkseida (na kterého byl Superman krátký…nebo aspoň v té dané bitvě), je neprůstřelný, má trojzubec s obrovskou mocí, nebojí se zabít, když je to potřeba, sám porazil celou armádu vodních nestvůr, král Atlantidy, ovládá bojová umění, může vyvolat Krakena a co hlavně…..má brutálně sexy zrzku za ženu

Takže už běžte s tím vtipkováním o Aquamanovi do háje! :+ Když o něm víte kulový a jak ovečky následujete hate.
K Wonder Woman: Všechny herečky jsou v pohodě ale WW je vskutku kus pořádné ženský a jak psal Joker, tyhle holky jsou docela "slečinky". Chtělo by to víc ženskou - krev a mlíko :D
A stejně... netěším se na to. Man of Steel se vyvedl a jeho sequel se proměnil na polo Justice League... což mě děsně štve... ale co už. Uvidíme. Nakonec to bude tak, že se tam krom Batmana stejně nikdo krom mini camea neobjeví. Herečka taky může hrát Bat-girl, kdo ví :D První fotky a propagační materiály napoví víc 8)
277263
RainMakeR: Zase mluvíš úplně z cesty. Předpokládám, že Aquamana odsuzuješ jen díky všeobecnému hejtu a nikdy si s ním nějaké komiksové eventy či samotné příběhy nečetl... PRO PŘEDSTAVU CO JE VLASTNĚ AQUAMAN ZAČ: PŘEVZATO Z LÉPE NAPSANÉHO KOMENTU... [spoiler]Vládce 70% planety, velitel armády, která je schopná během několika hodin zničit celý svět, silnější než Superman (v souboji ho porazil), několikrát SÁM porazil celou Justice League, jediným skokem překoná mrakodrap, svojí telepatií s vodními tvory několikrát zachránil svět, dokonce i před invazí z vesmíru (opět sám), aby zachránil své dítě, usekl si ruku a nahradil jí kopím, když byla Liga ve srabu, byl to on kdo jí celou zachránil (opět sám), plave tak rychle že oceany překoná během pár minut, porazil Darkseida (na kterého byl Superman krátký…nebo aspoň v té dané bitvě), je neprůstřelný, má trojzubec s obrovskou mocí, nebojí se zabít, když je to potřeba, sám porazil celou armádu vodních nestvůr, král Atlantidy, ovládá bojová umění, může vyvolat Krakena a co hlavně…..má brutálně sexy zrzku za ženu[/spoiler] Takže už běžte s tím vtipkováním o Aquamanovi do háje! *:+* Když o něm víte kulový a jak ovečky následujete hate. K Wonder Woman: Všechny herečky jsou v pohodě ale WW je vskutku kus pořádné ženský a jak psal Joker, tyhle holky jsou docela "slečinky". Chtělo by to víc ženskou - krev a mlíko *:D* A stejně... netěším se na to. Man of Steel se vyvedl a jeho sequel se proměnil na polo Justice League... což mě děsně štve... ale co už. Uvidíme. Nakonec to bude tak, že se tam krom Batmana stejně nikdo krom mini camea neobjeví. Herečka taky může hrát Bat-girl, kdo ví *:D* První fotky a propagační materiály napoví víc *8)*
0 0
reagovat
A to laso môže byť náhodou celkom cool. :)
277261
A to laso môže byť náhodou celkom [link="http://www.youtube.com/watch?v=fENrvy0jmCA"]cool.[/link] *:)*
0 0
reagovat
Preboha, už si dajte pokoj s tým neviditeľným lietadlom a lasom. To su také isté omleté pindy ako "Aquaman talks to fish", nehovoriac o tom, že lietadlo už hodnú chvíľu nemá.

Versus
Flashpoint
JLU


RainMakeR: Prosím nevyjadruj sa k veciam, ktorým nerozumieš a vyhýbaj sa DC threadom všeobecne, tvoje príspevky sú ako digitálna rakovina.

The Joker: Nightcrawler? Nepletieš si to s Nightwingom? :)
277260
Preboha, už si dajte pokoj s tým neviditeľným lietadlom a lasom. To su také isté omleté pindy ako "Aquaman talks to fish", nehovoriac o tom, že lietadlo už hodnú chvíľu nemá. Versus [link="http://www.youtube.com/watch?v=wi3Xnb3s8l8"]Flashpoint[/link] [link="http://www.youtube.com/watch?v=pGW7BkKlqgM"]JLU[/link] RainMakeR: Prosím nevyjadruj sa k veciam, ktorým nerozumieš a vyhýbaj sa DC threadom všeobecne, tvoje príspevky sú ako digitálna rakovina. The Joker: Nightcrawler? Nepletieš si to s Nightwingom? *:)*
0 0
reagovat
U superhrdinů je problém v tom, že si v USA vzpomínají na nesmysly z dětství a lidi to pak papouškují. Aquaman a Wonder Woman jsou toho typický příklad. To letadlo se již po desetiletí objevuje minimálně, protože její post-CoIE origin je více fantasy, na rozdílo od původního sci-fi. A přesto se pokaždé zmíní!

Přistupovat k Dianě jako k těžko adaptovatelné "směšné" postavě má asi stejnou logiku, jako říct, že prodat Batmana je hrozně těžké, vždyť je to jen pako co pobíhá s obrovskou bombou nad hlavou a repelentem na žraloky za pasem!

Chce to prostě mít odvahu a konečně vymínít z kulturního středního proudu image Lindy Carter, tak jako Burton poslal do prdele Adama Westa.
277258
U superhrdinů je problém v tom, že si v USA vzpomínají na nesmysly z dětství a lidi to pak papouškují. Aquaman a Wonder Woman jsou toho typický příklad. To letadlo se již po desetiletí objevuje minimálně, protože její post-CoIE origin je více fantasy, na rozdílo od původního sci-fi. A přesto se pokaždé zmíní! Přistupovat k Dianě jako k těžko adaptovatelné "směšné" postavě má asi stejnou logiku, jako říct, že prodat Batmana je hrozně těžké, vždyť je to jen pako co pobíhá s obrovskou bombou nad hlavou a repelentem na žraloky za pasem! Chce to prostě mít odvahu a konečně vymínít z kulturního středního proudu image Lindy Carter, tak jako Burton poslal do prdele Adama Westa.
0 0
reagovat
Gal Gadot. Jakákoliv jiná volba je hřích.
277257
Gal Gadot. Jakákoliv jiná volba je hřích.
0 0
reagovat
Gal Gadot by marná nebyla, ale úplně nejraději bych byl taky za Jaimie Alexander z Thora...
277255
Gal Gadot by marná nebyla, ale úplně nejraději bych byl taky za Jaimie Alexander z Thora...
0 0
reagovat
mě taky napadla Olga, ale Andrea Riseborough by taky nebyla špatná ;)
277254
mě taky napadla Olga, ale Andrea Riseborough by taky nebyla špatná *;)*
0 0
reagovat
Gal Gadot, prosíííííííííííím.
277253
Gal Gadot, prosíííííííííííím.
0 0
reagovat
"laso, s jehož pomocí nutí lidi říkat pravdu"...nemůžu si pomoct, ale to zní strašně směšně:D
Jinak co jsem tak koukal na její obrázky, tak teda ani jednu z naznačených hereček si jako ji nedokážu představit. Chce to "pořádnou" babu?)
277252
"laso, s jehož pomocí nutí lidi říkat pravdu"...nemůžu si pomoct, ale to zní strašně směšně*:D* Jinak co jsem tak koukal na její obrázky, tak teda ani jednu z naznačených hereček si jako ji nedokážu představit. Chce to "pořádnou" babu*?)*
0 0
reagovat
Flash, Wonder Woman, Nightcrawler... DC se snazi nahnat ztracenych 5 let, tak si rikam, jestli to bude jen reklama na jejich hrdiny nebo opravdovy film. Kazdopadne tyhle herecky maji snad 50-52 kg, vylozene kost a kuze. Radeji bych zase Megan Gale...
277251
Flash, Wonder Woman, Nightcrawler... DC se snazi nahnat ztracenych 5 let, tak si rikam, jestli to bude jen reklama na jejich hrdiny nebo opravdovy film. Kazdopadne tyhle herecky maji snad 50-52 kg, vylozene kost a kuze. Radeji bych zase Megan Gale...
0 0
reagovat
Aquaman sucks. to víme všichni! :-) ale Gal Gadot jednoznačně za mě :+ (a nejenom palec) hehe
klidně at tam dají i Wonder woman, přeci jen Batman potřebuje nějakou female fatale s kterou si to muže rozdat :-) Lois Lane už pr** Supermana, takže tady je to jasný :-)
277250
Aquaman sucks. to víme všichni! :-) ale Gal Gadot jednoznačně za mě *:+* (a nejenom palec) hehe klidně at tam dají i Wonder woman, přeci jen Batman potřebuje nějakou female fatale s kterou si to muže rozdat :-) Lois Lane už pr** Supermana, takže tady je to jasný :-)
0 0
reagovat
Jak se objevil drb, že by to mohla být Jaimie Alexander z Thora, tak na jiné alternativy nejsem ani zvědav, protože Jaimie to v tom fan posteru hodně sekne :)
277249
Jak se objevil drb, že by to mohla být Jaimie Alexander z Thora, tak na jiné alternativy nejsem ani zvědav, protože Jaimie to v tom [link="http://themodernmage.com/wp-content/uploads/2013/11/tumblr_m925tpXbnl1qf3wzmo2_500.jpg"]fan posteru[/link] hodně sekne :)
0 0
reagovat
Je tohle vůbec ještě sequel Muže z oceli? A vůbec, takhle se všechny postavy sejdou dohromady ještě dřív, než v Justice League. Úžasné. Ještě chybí Aquaman a Flash může proběhnout kolem.
277242
Je tohle vůbec ještě sequel Muže z oceli? A vůbec, takhle se všechny postavy sejdou dohromady ještě dřív, než v Justice League. Úžasné. Ještě chybí Aquaman a Flash může proběhnout kolem.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se