Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman vs. Superman vs. Wonder Woman?


ikona
Mr. Hlad
batmansupermanwonder woman
Hrdinná bojovnice s velmi omezeným šatníkem to možná rozjede vedle Clarka Kenta a Bruce Waynea 

Zatímco Marvel už stihl představit filmovým fandům hromadu hrdinů, u DC to tak slavné není. A rádi by to změnili. V červenci 2015 se na jednom plátně sejdou Henry Cavill jako nejsprávnější správňák Superman a Ben Affleck v roli miliardáře, co se rád převléká za obřího netopýra Batmana. Zack Snyder si ale nejspíš ještě trošku naloží. Začíná se šeptat něco o tom, že by mohl dorazit i Dick Grayson alias Nightwing a teď se velmi potichu mluví i o Wonder Woman, hrdinné Amazonce, která má k dispozici neviditelné letadlo a laso, s jehož pomocí nutí lidi říkat pravdu. Jo, takováhle postava to nemá snadné. Není tedy žádné překvapení, že vlastní sólovku ještě nedostala a seriál byl odpískán už po pilotu.

 

Každopádně teď prý studio shání herečku, která by byla vysoká, černovlasá, atleticky stavěná a exotického zjevu. Možná by mohlo jít o milenku Bruce Waynea, ale spekuluje se, že by to přeci jen mohla být právě Wonder Woman. Momentálně jsou ve hře tři dámy. Olga Kurylenko, která si akci vyzkoušela třeba v Centurionovi, Quantum of Solace nebo Hitmanovi. Gal Gadot z posledních tří dílů Rychle a zběsile. A Elodie Yung, jíž jste mohli vidět ve dvojce G.I. Joe a sequelu francouzského Okrsku 13. Studio se k tomu zatím nevyjadřuje. Takže si počkejme, jestli to nejsou všechno jen kecy. Každopádně pokusit se v Batman vs. Superman připravit diváky na tuhle ne úplně obyčejnou hrdinku by bylo celkem logické.

---

Vytáhni v hospodě: V jednom ze starších výplachů jsme vám nabídli fanouškovský film Wonder Woman, který není vůbec špatný. Pokud jste ho minuli, tak si ho dejte teď.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace