Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Warcraft na startovní čáře

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Násilí nedělá látku více dospělou či vážnější. Spíše naopak, na grimdark brutalitě újižději hlavně pubertální kluci.


"Ciri občas někomu přeřízne tepnu a dívá se jak vykrvácí, ale podle tebe je to pohádka."

A Sněhurka si užívá pohled na svou macechu, jak umírá při tanci v rožhavených železných botech, v Zlatém Kolovratu se postavám vylupují oči a usekávají končetiny, atd., atpod.
271945
Násilí nedělá látku více dospělou či vážnější. Spíše naopak, na grimdark brutalitě újižději hlavně pubertální kluci. "Ciri občas někomu přeřízne tepnu a dívá se jak vykrvácí, ale podle tebe je to pohádka." A Sněhurka si užívá pohled na svou macechu, jak umírá při tanci v rožhavených železných botech, v Zlatém Kolovratu se postavám vylupují oči a usekávají končetiny, atd., atpod.
0 0
reagovat
Imho by bylo lepší zfilmovat SC než Warcraft proto, že by z toho bylo docela originální sci-fi, kdežto war může skončit jako generická fantasy PG-13 blbost. A taky proto, že Sarah je lepší než cokoliv ze světa Warcraftu:D
271942
Imho by bylo lepší zfilmovat SC než Warcraft proto, že by z toho bylo docela originální sci-fi, kdežto war může skončit jako generická fantasy PG-13 blbost. A taky proto, že Sarah je lepší než cokoliv ze světa Warcraftu*:D*
0 0
reagovat

Muf

To by bolo až príliš krásne, aby to bola pravda. Obávam sa toho, že Cameron už nikdy nenatočí film podľa značky a do konca života sa už bude len potápať a točiť Avatarov (a to mám Avatar celkom rád, resp. nie som hater).

A keď už by mal točiť niečo podľa značky, tak jednoznačne chcem od neho Aquamana. Vážne. :)

Robur:

Je možné, že aj preto preferujem SC. Ako, určite má na to vplyv fakt, že všeobecne mám radšej sci-fi, ale ten WarCraft je už tak sprofanovaný a populárny, že ho nemôžem ani cítiť. Too mainstream. :D

*hipster glasses*
271941
To by bolo až príliš krásne, aby to bola pravda. Obávam sa toho, že Cameron už nikdy nenatočí film podľa značky a do konca života sa už bude len potápať a točiť Avatarov (a to mám Avatar celkom rád, resp. nie som hater). A keď už by mal točiť niečo podľa značky, tak jednoznačne chcem od neho Aquamana. Vážne. *:)* Robur: Je možné, že aj preto preferujem SC. Ako, určite má na to vplyv fakt, že všeobecne mám radšej sci-fi, ale ten WarCraft je už tak sprofanovaný a populárny, že ho nemôžem ani cítiť. Too mainstream. *:D* *hipster glasses*
Muf
0 0
reagovat
markspuks: Kecám chtěl bych vidět oboje.... Starcraft by mohl natočit Cameron, vysrat se na modrásky a dostat se do formy jako když točil Aliens...
271937
markspuks: Kecám chtěl bych vidět oboje.... Starcraft by mohl natočit Cameron, vysrat se na modrásky a dostat se do formy jako když točil Aliens...
0 0
reagovat

markspuks

Rozhodně jste v menšině a to žeru Sáru.
271935
Rozhodně jste v menšině a to žeru [link="http://www.youtube.com/watch?v=KiSHhWoq8pw"]Sáru[/link].
markspuks
0 0
reagovat

markspuks

Nejsi...
271933
Nejsi...
markspuks
0 0
reagovat
markspuks: Jo...
271932
markspuks: Jo...
0 0
reagovat

StarCraft

BTW to som tu vážne jediný, kto by omnoho viac uvítal adaptáciu Blizzardovskej sci-fi ságy, než WarCraftu?
271920
BTW to som tu vážne jediný, kto by omnoho viac uvítal adaptáciu Blizzardovskej sci-fi ságy, než WarCraftu?
StarCraft
0 0
reagovat

do od

Já neříkám, že je to tak drsný jako ty díla se kterýma to stovnáváš, jen je to fakt uplně jinde než wowko a ta pohádkovost celkově, to je jak nebe a dudy, resp. peklo a kozy.
271919
Já neříkám, že je to tak drsný jako ty díla se kterýma to stovnáváš, jen je to fakt uplně jinde než wowko a ta pohádkovost celkově, to je jak nebe a dudy, resp. peklo a kozy.
do od
0 0
reagovat

TonyClifton

Prakticky nikto tie knihy nečítal. :D

do_Od: V Sapkowského Zaklínačovi sa to deje na dennej báze, WarCraft knihy som nečítal, ale silne pochybujem, že je to na rovnakej úrovni, pokiaľ ide o "temnotu" a "drsnosť". Z hier som nikdy nemal pocit, že ide o niečo iné, než o sterilné high fantasy. Hlavným médiom sú hry a na základe nich si väčšina obecenstva o tom svete utvára mienku.
271918
Prakticky nikto tie knihy nečítal. *:D* do_Od: V Sapkowského Zaklínačovi sa to deje na dennej báze, WarCraft knihy som nečítal, ale silne pochybujem, že je to na rovnakej úrovni, pokiaľ ide o "temnotu" a "drsnosť". Z hier som nikdy nemal pocit, že ide o niečo iné, než o sterilné high fantasy. Hlavným médiom sú hry a na základe nich si väčšina obecenstva o tom svete utvára mienku.
TonyClifton
0 0
reagovat
Ten první příspěvek byl pro HALa, jen jsem ho odeslal pozdě.)
271916
Ten první příspěvek byl pro HALa, jen jsem ho odeslal pozdě.)
0 0
reagovat

Tony

Nepochopil jsi mě, nebude nikdy tak krvavě drsnej, jako jsou tyhle zmíněný světy. Knížky jsem přečetl na pár vyjímek všechny co vyšly, v žádné z nich se nedělo to, co jsem četl v GoT popř. Howardovi. Jde o to, že jsou lidi jako já, kteří o to ani nestojí ;)

Zkrátka ten svět (herní i ten knížní) na mě působí dostatečně dospěle i bez těch useklých hlav. A film v tomhle bude doufám pokračovat, PG13 je tak kompletně v pořádku.
271915
Nepochopil jsi mě, nebude nikdy tak krvavě drsnej, jako jsou tyhle zmíněný světy. Knížky jsem přečetl na pár vyjímek všechny co vyšly, v žádné z nich se nedělo to, co jsem četl v GoT popř. Howardovi. Jde o to, že jsou lidi jako já, kteří o to ani nestojí ;) Zkrátka ten svět (herní i ten knížní) na mě působí dostatečně dospěle i bez těch useklých hlav. A film v tomhle bude doufám pokračovat, PG13 je tak kompletně v pořádku.
Tony
0 0
reagovat

do od

Jakej názor? To že knižní universum není tak pohádkové jako WOWko je fakt, o kterém se nemusíme moc bavit.

Teda neznám moc věci vycházející rovnou z WoWka.
271914
Jakej názor? To že knižní universum není tak pohádkové jako WOWko je fakt, o kterém se nemusíme moc bavit. Teda neznám moc věci vycházející rovnou z WoWka.
do od
0 0
reagovat
Je to tvůj názor, brát ti ho nebudu ale já osobně nepotřebuju, aby postavy umíraly jako na běžícím páse, abych se cítil v dospělém světě.

Dějou se tam stejný zvěrstva jako máme v realitě, chemické zbraně proti civilistům? Check. Bombové útoky ve městech? Check. Rasismus, popravy "nižších" ras? Check. Kde jsou tyhle věci v jiných fantasy, hm?
271912
Je to tvůj názor, brát ti ho nebudu ale já osobně nepotřebuju, aby postavy umíraly jako na běžícím páse, abych se cítil v dospělém světě. Dějou se tam stejný zvěrstva jako máme v realitě, chemické zbraně proti civilistům? Check. Bombové útoky ve městech? Check. Rasismus, popravy "nižších" ras? Check. Kde jsou tyhle věci v jiných fantasy, hm?
0 0
reagovat

do od

"Tak Warcraft nikdy nebude tak drsný, jako GoT, Conan apod., v tomhle světě to prostě ani nejde,"

Prakticky celé knižní universum si dovolí nesouhlasit. :))
271910
"Tak Warcraft nikdy nebude tak drsný, jako GoT, Conan apod., v tomhle světě to prostě ani nejde," Prakticky celé knižní universum si dovolí nesouhlasit. *:))*
do od
0 0
reagovat

do_Od

"(a většinou se ještě navíc podaří je vrátit zpět, viz. Cenarion, šeptá se teď Illidan)"
Trololo, Warcraft už je prostě jen obyčejná dojná kráva :))

Kvůli Pandám to není, je to jen nejvýraznější průvodní jev. Ostatně na snižování laťky a změkčování ve WoW se nadávalo už dávno před tím ;)
271905
"(a většinou se ještě navíc podaří je vrátit zpět, viz. Cenarion, šeptá se teď Illidan)" Trololo, Warcraft už je prostě jen obyčejná dojná kráva *:))* Kvůli Pandám to není, je to jen nejvýraznější průvodní jev. Ostatně na snižování laťky a změkčování ve WoW se nadávalo už dávno před tím *;)*
do_Od
0 0
reagovat
Tak Warcraft nikdy nebude tak drsný, jako GoT, Conan apod., v tomhle světě to prostě ani nejde, popravovat postavy z ničeho nic. Věřím v to, že charaktery, které už nemají co říct jako je např. Thrall by mohli konečně zařvat (bohužel přání se mi nesplnilo a během následujicho dobývání Orgrimmaru hl. města Hordy se to nestane) nicméně i když se to děje zřídkakdy (a většinou se ještě navíc podaří je vrátit zpět, viz. Cenarion, šeptá se teď Illidan) tak říct, že to je úplna pohádka taky nejde. Že to má v hrách tu barvičkovou grafiku.. no a co? Je to zkrátka styl, sedí to k tomu a je to vlastně i fajn, oproti všem těm high-end grafikám.

Tak i tak, nejhorší co kdo může říct je, že je Warcraft dětský kvůli Pandám. Jsou to Pandareni, součástí toho světa byli odjakživa a kdo to hraje, nebo aspoň sleduje co se děje tak musí rozumět, k čemu tenhle story arc vlastně sloužil a že to je nakonec mnohem propracovanější, než byla linka s návratem Deathwinga a jeho malého armageddonu.
271904
Tak Warcraft nikdy nebude tak drsný, jako GoT, Conan apod., v tomhle světě to prostě ani nejde, popravovat postavy z ničeho nic. Věřím v to, že charaktery, které už nemají co říct jako je např. Thrall by mohli konečně zařvat (bohužel přání se mi nesplnilo a během následujicho dobývání Orgrimmaru hl. města Hordy se to nestane) nicméně i když se to děje zřídkakdy (a většinou se ještě navíc podaří je vrátit zpět, viz. Cenarion, šeptá se teď Illidan) tak říct, že to je úplna pohádka taky nejde. Že to má v hrách tu barvičkovou grafiku.. no a co? Je to zkrátka styl, sedí to k tomu a je to vlastně i fajn, oproti všem těm high-end grafikám. Tak i tak, nejhorší co kdo může říct je, že je Warcraft dětský kvůli Pandám. Jsou to Pandareni, součástí toho světa byli odjakživa a kdo to hraje, nebo aspoň sleduje co se děje tak musí rozumět, k čemu tenhle story arc vlastně sloužil a že to je nakonec mnohem propracovanější, než byla linka s návratem Deathwinga a jeho malého armageddonu.
0 0
reagovat

Robur

LOL WTF?

Priznaj sa, že si včera chlastal! :D
271902
LOL WTF? Priznaj sa, že si včera chlastal! *:D*
Robur
0 0
reagovat

HAL

PG13 je vzhledem k rozpočtu dost pravděpodobné a nejsem tím úplně nadšen. Jen reaguju na tu "pohádkovost pro malé", která je snad vidět na hrách ale absolutně nepasuje k tomu, co se odehrává v tomhle fiktivním světě.

markspukse jsem opravdu nepobral, sorry, ale když on občas tak roztomile plácá :D
271900
PG13 je vzhledem k rozpočtu dost pravděpodobné a nejsem tím úplně nadšen. Jen reaguju na tu "pohádkovost pro malé", která je snad vidět na hrách ale absolutně nepasuje k tomu, co se odehrává v tomhle fiktivním světě. markspukse jsem opravdu nepobral, sorry, ale když on občas tak roztomile plácá *:D*
HAL
0 0
reagovat

HAL

Filmový Conan je opravdu hezká pohádka, proto jsem mluvil o Conanovi s koulema, o tom Howardovu. O Thrallovi jsem mluvil především v souvislosti s jeho životem a útěkem z Durnholde. Tirion Fordring je pravděpodobně nejdrsnější (a nejnepravděpodobnější) postavou ve Warcraftech, protože nikdo by neunesl to, co on a byl stále zásadový. A Illidanův příběh je dostatečně známým. Každopádně všechny postavy jsou v podobných dílech (včetně Conana) klišé. Protože tak to máme rádi. Snad jen Gemmel občas uhne (Světlonoš).
271899
Filmový Conan je opravdu hezká pohádka, proto jsem mluvil o Conanovi s koulema, o tom Howardovu. O Thrallovi jsem mluvil především v souvislosti s jeho životem a útěkem z Durnholde. Tirion Fordring je pravděpodobně nejdrsnější (a nejnepravděpodobnější) postavou ve Warcraftech, protože nikdo by neunesl to, co on a byl stále zásadový. A Illidanův příběh je dostatečně známým. Každopádně všechny postavy jsou v podobných dílech (včetně Conana) klišé. Protože tak to máme rádi. Snad jen Gemmel občas uhne (Světlonoš).
HAL
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se