Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Prometheus: Odpovědi na nejčastější otázky

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
Nemam vela casu to citat, som este len v pasazi kedy sa po burke vratia spat na lod aj s hlavou. Stratenie sa Fifielda s Milburnom o nieco logickejsie, nezdrhnu od strachu, jednoducho idu spat na lod, ale zabludia. V tom case este prostredie nie je zmapovane a je ovela clenitejsie, katakomby, labyrint chodieb, ziadny jeden tunel.
Hoci vidia ze je tam dychatelna atmosfera, nikto si nesundava helmu, dokonca tam prsi voda z niecoho ako mach na strope (z toho asi ten vzduch), zatial ziadne nadoby s ciernym slizom, David sa chova viacmenej normalne, ziadna kralovna na stene, ziadna giganticka hlava. Skratka najdu mrtvoly, jednu s odrezanou hkavou, ktoru vezmu na lod.
Na planete su desiatky velkych pyramid (su v jednej z nich) a vyzeraju ako tie egyptske. Holloway ma teoriu, ze ide o terraformovacie zariadenia. Podobne boli aj na Zemi naposledy pred 12000 rokmi, ludia ich zacali napodobnovat. Inzinierov na tejto planete nieco vyhladilo skor, ako stihli dokoncit jej terraformovanie.
Zatial vsetko dava zmysel, postavy sa chovaju normalne, Lindeloff je idiot, Ridleyho nechapem.
245727
Nemam vela casu to citat, som este len v pasazi kedy sa po burke vratia spat na lod aj s hlavou. Stratenie sa Fifielda s Milburnom o nieco logickejsie, nezdrhnu od strachu, jednoducho idu spat na lod, ale zabludia. V tom case este prostredie nie je zmapovane a je ovela clenitejsie, katakomby, labyrint chodieb, ziadny jeden tunel. Hoci vidia ze je tam dychatelna atmosfera, nikto si nesundava helmu, dokonca tam prsi voda z niecoho ako mach na strope (z toho asi ten vzduch), zatial ziadne nadoby s ciernym slizom, David sa chova viacmenej normalne, ziadna kralovna na stene, ziadna giganticka hlava. Skratka najdu mrtvoly, jednu s odrezanou hkavou, ktoru vezmu na lod. Na planete su desiatky velkych pyramid (su v jednej z nich) a vyzeraju ako tie egyptske. Holloway ma teoriu, ze ide o terraformovacie zariadenia. Podobne boli aj na Zemi naposledy pred 12000 rokmi, ludia ich zacali napodobnovat. Inzinierov na tejto planete nieco vyhladilo skor, ako stihli dokoncit jej terraformovanie. Zatial vsetko dava zmysel, postavy sa chovaju normalne, Lindeloff je idiot, Ridleyho nechapem.
0 0
reagovat

Shushika

Ve filmu se říká, že se emzáci nakazili něčím před asi 2000 lety. A pak jsem v nějakém rozboru scénáře četl, že je to proto, že Ježíše (emzáka) zabili lidé. Mně celá ta myšlenka přijde absurdní, proto se ptám, jestli to ve scénáři skutečně tak je. Nic víc. ;)
245726
Ve filmu se říká, že se emzáci nakazili něčím před asi 2000 lety. A pak jsem v nějakém rozboru scénáře četl, že je to proto, že Ježíše (emzáka) zabili lidé. Mně celá ta myšlenka přijde absurdní, proto se ptám, jestli to ve scénáři skutečně tak je. Nic víc. *;)*
Shushika
0 0
reagovat
Hairy Ass: ten přece přímo nefiguroval ani v natočené verzi.
245724
Hairy Ass: ten přece přímo nefiguroval ani v natočené verzi.
0 0
reagovat

Hairry Ass

Holloway zavtipkuje, že Ježiš bol posledný Engineer. Nič viac
245723
Holloway zavtipkuje, že Ježiš bol posledný Engineer. Nič viac
Hairry Ass
0 0
reagovat
Prelúskal som to celé ale s mojou angličtinou to nie je bohviečo. Prerozprávanie sa odo mňa nedočkáte :D. Takže šup šup nejaký angličtinár poprosím rozbor aby som mal v tom jasno :D.
245722
Prelúskal som to celé ale s mojou angličtinou to nie je bohviečo. Prerozprávanie sa odo mňa nedočkáte :D. Takže šup šup nejaký angličtinár poprosím rozbor aby som mal v tom jasno :D.
0 0
reagovat
Dotaz pro někoho, kdo ten scénář čte (nemám na to teď čas):

Taky v tom původním figuroval Ježíš?
245721
Dotaz pro někoho, kdo ten scénář čte (nemám na to teď čas): Taky v tom původním figuroval Ježíš?
0 0
reagovat
Po 15 stránkach musím uznať, že je to sakramentsky lepšie ako výsledný kúsok... čo už škoda.
Ale o večerné čítanie mám postarané :)
245720
Po 15 stránkach musím uznať, že je to sakramentsky lepšie ako výsledný kúsok... čo už škoda. Ale o večerné čítanie mám postarané :)
0 0
reagovat
Za článek nebo aspoň Goreckiho převyprávění se velice přimlouvám. :+ Moje angličtina není bohužel natolik dobrá abych u toho scénáře trávil čas. :-
245719
Za článek nebo aspoň Goreckiho převyprávění se velice přimlouvám. *:+* Moje angličtina není bohužel natolik dobrá abych u toho scénáře trávil čas. *:-*
0 0
reagovat
Co jsem tak cetl rozbory toho scenare, tak je velka skoda, ze s tim nakonec uhnuli smerem od alienverse. Bylo to prehlednejsi, lip to navazovalo a melo to dokonce i nejaky smysl. Skoro by si to zaslouzilo kratky novinkovy srovnani... Karle? :)
245718
Co jsem tak cetl rozbory toho scenare, tak je velka skoda, ze s tim nakonec uhnuli smerem od alienverse. Bylo to prehlednejsi, lip to navazovalo a melo to dokonce i nejaky smysl. Skoro by si to zaslouzilo kratky novinkovy srovnani... Karle? :)
0 0
reagovat
Som len na 30 strane, takze zatial v pohode, ziadne velke odlisnosti. Uvod je podobny, je tam uz ale pritomna aj praveka zena, takze nejde o uplne prvopociatok zivota. Navstevy "inznierov" boli v pravidelnych asi 1100 rocnych intervaloch, kedy ludstvo skokovo napredovalo na urovni DNA aj technologii.
Prvy dobry naznak ze to bude vsetko do seba lepsie zapadat je, ze planeta na ktorej pristanu je oznacena ako LV-426.
Uz len citat ma to bavi ovela viac ako cely Prometheus dokopy.
245711
Som len na 30 strane, takze zatial v pohode, ziadne velke odlisnosti. Uvod je podobny, je tam uz ale pritomna aj praveka zena, takze nejde o uplne prvopociatok zivota. Navstevy "inznierov" boli v pravidelnych asi 1100 rocnych intervaloch, kedy ludstvo skokovo napredovalo na urovni DNA aj technologii. Prvy dobry naznak ze to bude vsetko do seba lepsie zapadat je, ze planeta na ktorej pristanu je oznacena ako LV-426. Uz len citat ma to bavi ovela viac ako cely Prometheus dokopy.
0 0
reagovat

Pe7er

:+

Přečet to už někdo celý? Je to lepší?
245665
*:+* Přečet to už někdo celý? Je to lepší?
Pe7er
0 0
reagovat
Pe7er: Dík. Vždycky mě zajímalo, co je Spaithsovo, co Lindelofovo... a co podělali oba ;) A furt se na ten film nedokážu úplně ultimátně zlobit ;)
245660
Pe7er: Dík. Vždycky mě zajímalo, co je Spaithsovo, co Lindelofovo... a co podělali oba *;)* A furt se na ten film nedokážu úplně ultimátně zlobit *;)*
0 0
reagovat
Ak to ešte niekoho zaujíma. Spaithsov scenár link
245658
Ak to ešte niekoho zaujíma. Spaithsov scenár http://www.avpgalaxy.net/wordpress/wp-content/uploads/2012/11/112142280-Alien-Engineers.pdf
0 0
reagovat
Damon Lindelof: Ridley, napadlo me neco kurevsky dobryho. --Ridley Scott: Zase? --DL: Z tohodle se poseres. Cernej sajrajt. --RS: Ten co pije ten inzenyr na zacatku filmu? --DL: Jo. Vlastne...ne. --RS: Jo nebo ne? --DL: To nechame otevreny. Ten sajrajt se objevi pozdeji na nekolika mistech ve filmu. Bude to jeden z klicovejch elementu. Jako ta cisla ve Ztracenych. --RS: Ale ta cisla prece nemela zadny smysl. Sam jsi prece rekl, ze ani vy - scenaristi serialu - jste netusili, co kurva znamenaj. --DL: Pravda, pravda. --RS: Uzasne! A co teda zamyslis s tim cernym bordelem? --DL: Nechame s tim prijit do kontaktu nektere postavy z pribehu. --RS: A proc chces rozlozit DNA tech postav? --DL: Ne, ne! V tom je ten vtip - cernej bordel bude pusobit jinak nez na inzenyra z uvodu. --RS: Tak potom to neni ten samej cernej bordel. Proc ty tekutine nedas jinou barvu? Aby divaci videli, ze jsou to dva ruzny bordely, rikam ja. --DL: To bude totiz velka zahada, divak proste nebude vedet, jestli je to stejnej cernej sliz nebo jinej. --RS: A to ma jakej smysl? --DL: Je to...Tajemny! --RS: Oukej, ale ja jsem reziser, mne to muzes rict. Je to stejna tekutina nebo ne? --DL: Nemam nejmensi tuseni. Dame cernej bordel maly neskodny mimozemsky zizale a zmenime ji ve velkyho hrozivyho hada co ti utrhne celou ruku. --RS: A kde se tam vezme ten cerv? --DL: Co?? --RS: Ten cerv,, co je zac? Je to nejakej domorodec na mistni planete? Privezli ho inzenyri? --DL: Doprdele, je to zkurvenej cerv, co ja vim? Je tam...a basta! --RS: Aha. --DL: Mozna ze ten cerv je....Buh! --RS: Tusil jsem to. --DL: Pak udelame, ze cernej bordel pocaka helmu jedny postave. A to bude jako kyselina, rozpusti helmu i xicht. Pozdeji se ta postava promeni v takovy monstrum, zombika. Pak zaridime, aby se bordel dostal do piti dalsiho pacholka a ten straslive onemocni. A mimochodem, udelam, aby se tahle postavicka obetovala s rukama rozpazenyma, sledujes to? --RS: Jako Jezis Kristus? --DL: Presne! --RS: To neni spatny, mame zatim jen 47 krestanskych symbolik, 48micka bude jako tresnicka na dortu. A tohle vsechno nekam smeruje, nebo ladujes scenar symbolismem jen tak, ze se ti chce? --DL: Tohle uz je na divacich, aby to rozlouskli. Ja jim hodim kosticky z puzzle a oni uz ho nejak zkusi slozit. --RS: A ty kosticky do sebe zapadaj? --DL: Aaa,, ted´s uhodil na hrebicek, ani omylem! --RS: Tak teda co je zac ten cernej sliz? --DL: Kdo vi? Mozna je to umela latka vyrobena Inzenyry pro urychleni evoluce. Mozna je to zbran vyrobena mimozemstanama, aby vymazali lidskou rasu. Mozna predstavuje Bozsky dech tvorici zivot. Mozna je to ziva voda, ktera potrebuje Jezisuv kalich, aby se vytvoril jeho skutecny blahodarny potencial, jako v Posledni krizove vyprave. Nebo mozna predstavuje Hrich a pak funguje podle dobra nebo zla v zasazenem tvorovi, padouchovi to natre a dobraka odmeni. A nebo je to proste jen hnusne hnusnej cernej bordel. --RS: Ma to celou soudrznost na svete. Jdem tocit.
245651
Damon Lindelof: Ridley, napadlo me neco kurevsky dobryho. --Ridley Scott: Zase? --DL: Z tohodle se poseres. Cernej sajrajt. --RS: Ten co pije ten inzenyr na zacatku filmu? --DL: Jo. Vlastne...ne. --RS: Jo nebo ne? --DL: To nechame otevreny. Ten sajrajt se objevi pozdeji na nekolika mistech ve filmu. Bude to jeden z klicovejch elementu. Jako ta cisla ve Ztracenych. --RS: Ale ta cisla prece nemela zadny smysl. Sam jsi prece rekl, ze ani vy - scenaristi serialu - jste netusili, co kurva znamenaj. --DL: Pravda, pravda. --RS: Uzasne! A co teda zamyslis s tim cernym bordelem? --DL: Nechame s tim prijit do kontaktu nektere postavy z pribehu. --RS: A proc chces rozlozit DNA tech postav? --DL: Ne, ne! V tom je ten vtip - cernej bordel bude pusobit jinak nez na inzenyra z uvodu. --RS: Tak potom to neni ten samej cernej bordel. Proc ty tekutine nedas jinou barvu? Aby divaci videli, ze jsou to dva ruzny bordely, rikam ja. --DL: To bude totiz velka zahada, divak proste nebude vedet, jestli je to stejnej cernej sliz nebo jinej. --RS: A to ma jakej smysl? --DL: Je to...Tajemny! --RS: Oukej, ale ja jsem reziser, mne to muzes rict. Je to stejna tekutina nebo ne? --DL: Nemam nejmensi tuseni. Dame cernej bordel maly neskodny mimozemsky zizale a zmenime ji ve velkyho hrozivyho hada co ti utrhne celou ruku. --RS: A kde se tam vezme ten cerv? --DL: Co?? --RS: Ten cerv,, co je zac? Je to nejakej domorodec na mistni planete? Privezli ho inzenyri? --DL: Doprdele, je to zkurvenej cerv, co ja vim? Je tam...a basta! --RS: Aha. --DL: Mozna ze ten cerv je....Buh! --RS: Tusil jsem to. --DL: Pak udelame, ze cernej bordel pocaka helmu jedny postave. A to bude jako kyselina, rozpusti helmu i xicht. Pozdeji se ta postava promeni v takovy monstrum, zombika. Pak zaridime, aby se bordel dostal do piti dalsiho pacholka a ten straslive onemocni. A mimochodem, udelam, aby se tahle postavicka obetovala s rukama rozpazenyma, sledujes to? --RS: Jako Jezis Kristus? --DL: Presne! --RS: To neni spatny, mame zatim jen 47 krestanskych symbolik, 48micka bude jako tresnicka na dortu. A tohle vsechno nekam smeruje, nebo ladujes scenar symbolismem jen tak, ze se ti chce? --DL: Tohle uz je na divacich, aby to rozlouskli. Ja jim hodim kosticky z puzzle a oni uz ho nejak zkusi slozit. --RS: A ty kosticky do sebe zapadaj? --DL: Aaa,, ted´s uhodil na hrebicek, ani omylem! --RS: Tak teda co je zac ten cernej sliz? --DL: Kdo vi? Mozna je to umela latka vyrobena Inzenyry pro urychleni evoluce. Mozna je to zbran vyrobena mimozemstanama, aby vymazali lidskou rasu. Mozna predstavuje Bozsky dech tvorici zivot. Mozna je to ziva voda, ktera potrebuje Jezisuv kalich, aby se vytvoril jeho skutecny blahodarny potencial, jako v Posledni krizove vyprave. Nebo mozna predstavuje Hrich a pak funguje podle dobra nebo zla v zasazenem tvorovi, padouchovi to natre a dobraka odmeni. A nebo je to proste jen hnusne hnusnej cernej bordel. --RS: Ma to celou soudrznost na svete. Jdem tocit.
0 0
reagovat

Memphis

:D


Mecano: A protože ten člověk dělá mapy, tak se bude automaticky všude orientovat ať ho vysadíš třeba na cizí planetě hluboko ve vesmíru jo? Jak už tu někdo v létě psal... nemůžeš zazlívat nelogické chování těch lidí vzhledem k tomu v jaké situaci se nachází.
245601
*:D* Mecano: A protože ten člověk dělá mapy, tak se bude automaticky všude orientovat ať ho vysadíš třeba na cizí planetě hluboko ve vesmíru jo? Jak už tu někdo v létě psal... nemůžeš zazlívat nelogické chování těch lidí vzhledem k tomu v jaké situaci se nachází.
Memphis
0 0
reagovat

mecano

Máš něco proti y?
245595
Máš něco proti [b]y[/b]?
mecano
0 0
reagovat
Ako nadsázka je to vtipné, ale medzi nami, ten co dělá mapy, nie je geológ. Ani geodet. Mapy dělá kartograf. Inak geolog s mapovacím kurzom je práve ideálna postavička na to, aby sa stratil. To je ako keď sa au pair vráti po pár mesiacoch z Anglicka a myslí si, že už vie po anglicky tak dobre, že môže prekladať odborné texty. Podobne si geológ s mapovacím kurzom zmapuje chodby a sa spoľahne na automatiku alebo chybne prečíta mapu, pretože si myslí, že sa v tom už vyzná. Too cocky. A je to. Toto zvolili Lindelof s Ridleym úplne presne.
245593
Ako nadsázka je to vtipné, ale medzi nami, ten co dělá mapy, nie je geológ. Ani geodet. Mapy dělá kartograf. Inak geolog s mapovacím kurzom je práve ideálna postavička na to, aby sa stratil. To je ako keď sa au pair vráti po pár mesiacoch z Anglicka a myslí si, že už vie po anglicky tak dobre, že môže prekladať odborné texty. Podobne si geológ s mapovacím kurzom zmapuje chodby a sa spoľahne na automatiku alebo chybne prečíta mapu, pretože si myslí, že sa v tom už vyzná. Too cocky. A je to. Toto zvolili Lindelof s Ridleym úplne presne.
0 0
reagovat
I diky slavnému Damonu Lindelofovi (tv serie Lost) je Prometheus cosi jako vesmirni Ztracení - epický vesmírný spektákl, jehož scénář mixuje různé míty z bible s teoriemi sekty roeliánů, egyptské mitologie, Ztracený ráj od Miltona, V horách šílenství od Lovecrafta a tucty dalších historických, filozofických a vědeckých referencí, to vše v jakési pastilce schopné udusit i nejtvrdšího kinofila. Výsledek je natolik dementní, absurdní a infantilní zklamání, že mě nutí se ptát co se to kurva honilo R. Scottovi hlavou, když tenhle paskvil natáčel. -----S P O I L E R ! ! !----- Damon Lindelof: Hele, Ridley, přídal jsem scénu, kde se dva členové výpravy ztratí v pyramidě a přijde do toho bouřka a.. --Ridley Scott: Kteří členové?-- DL: Geolog zodpovědnej za mapování terénu a.. --RS: Počkej, počkej, ten co dělá mapy?? --DL: Jo, jo, ten. --RS: Neměla by právě tato postava být tou nejméně vhodnou k tomu, aby se někde ztratila? --DL: Proč? --RS No, protože se předpokládá, že tenhle týpek byl vybrán pro účast v týhle vedecký výpravě do vzdálený galaxie pro své kvality, mezi jinými, aby se právě nikde neztratil. --DL: Eeee, nooo, tohle je prostě detail, zjistíme, že chlápek si plete levou a pravou a tak. --RS: Plete si levou a pravou? Geolog vybraný pro mapování objektů a planet ve vzdálených galaxiích a jenž je monitorován v reálném čase z mateřské lodi? Nemůžeme udělat, aby se ztratila ta lesba? --DL: Ne, ne, musí to být geolog. Nech mě přemýšlet..dáme mu číro, kérky, bude to hulič. Takovej tvrdej týpek co je na drogách, paranoidní a tak. --RS: Aha. --DL: Jo, a natočíme scénu, jak vyje jako vlk, když vejde do tý pyramidy. --RS: Jako vlk. --DL: Přesně! --RS: Jak vejde do pyramidy, jo? To je přesně co by udělal vědec, který právě vešel do hrozivého a nehostinného mimozemského objektu. Začal by výt. --DL: Výt. --RS: Je to naprosto logický. --DL: Jaks řek´. --RS: A jak to souvisí s příběhem? Jakej má smysl strčit tam geologa co vyje, je máčo, feťák a má sklony se ztratit na vědecký výpravě za bilion dolarů? Nedělají testy o psychické stabilitě a tak těmhle típkům předtím, než je zmrazej na dva roky a pošlou do pátý prdele hledat mimozemskej - a potenciálně nebezpečnej - život? --DL: Měli jsme problém a vyřešili sme ho čírem, zavytím a trochou trávy, tak už do toho nešťourej. Věc se má tak, že prostě ten feťáckej geolog a botanik uvíznou v pyramide a tu se objeví hrozivý mimozemský had. Botanik se k němu přiblíží a začne ho hladit a.. --RS: Hladit? --DL: Jo, co je? --RS: Tak vždyť ten botanik se ztratil v tý pyramidě právě proto, že ho popadla panika a chtěl rychle pryč, aniž by čekal na zbytek party. --DL: A? --RS: Že je trochu protichůdný, že postava, kterou jsme právě představili jako zbabělce, se vrhá hladit viditelně zlověstnýho mimozemskýho hada, ve stejný budově, kde se před chvílí posral strachy. Nevidím v tom nějakou soudržnost. A vůbec, neměl by botanik být právě ten nejopatrnější z celé výpravy, když dojde na jakýkoliv kontakt s mimozemským životem? --DL: Tohle..nelámej si s tím hlavu, uvidíš, že diváci sami vymyslej nějaký absurdní odůvodnění. Daj to na svý blogy a my neřeknem ani jo ani ne, a tím jen zvýšíme jejich spekulace. Nevěřil bys co za různá symbolika jsou diváci schopni vidět v těch největších píčovinách. A kdyby přece jen naléhali, řeknem, že sme jim to nechtěli celý dopředu rozžvejkat a že sme nechali film otevřenej dalším interpretacím. --RS: Ty vlastně říkáš, že je necháš dělat svou práci, aby zkusili najít soudržnost ve scénáři, který žádnou nemá. --DL: Hmmm, tohle je taky možnost, jak se na to dívat.. --RS: Takže, všechno ve scénáři musí být dostatečně vágní a nejasný, aby si to lidi mohli vyložit po svém. --DL: Přesně tak! --RS: Kurvadrát! Jsi přece scénárista Ztracených, kdo jiný by měl vědět, kam nás příběh zavede! Jdem točit!
245590
I diky slavnému Damonu Lindelofovi (tv serie Lost) je Prometheus cosi jako vesmirni Ztracení - epický vesmírný spektákl, jehož scénář mixuje různé míty z bible s teoriemi sekty roeliánů, egyptské mitologie, Ztracený ráj od Miltona, V horách šílenství od Lovecrafta a tucty dalších historických, filozofických a vědeckých referencí, to vše v jakési pastilce schopné udusit i nejtvrdšího kinofila. Výsledek je natolik dementní, absurdní a infantilní zklamání, že mě nutí se ptát co se to kurva honilo R. Scottovi hlavou, když tenhle paskvil natáčel. -----S P O I L E R ! ! !----- Damon Lindelof: Hele, Ridley, přídal jsem scénu, kde se dva členové výpravy ztratí v pyramidě a přijde do toho bouřka a.. --Ridley Scott: Kteří členové?-- DL: Geolog zodpovědnej za mapování terénu a.. --RS: Počkej, počkej, ten co dělá mapy?? --DL: Jo, jo, ten. --RS: Neměla by právě tato postava být tou nejméně vhodnou k tomu, aby se někde ztratila? --DL: Proč? --RS No, protože se předpokládá, že tenhle týpek byl vybrán pro účast v týhle vedecký výpravě do vzdálený galaxie pro své kvality, mezi jinými, aby se právě nikde neztratil. --DL: Eeee, nooo, tohle je prostě detail, zjistíme, že chlápek si plete levou a pravou a tak. --RS: Plete si levou a pravou? Geolog vybraný pro mapování objektů a planet ve vzdálených galaxiích a jenž je monitorován v reálném čase z mateřské lodi? Nemůžeme udělat, aby se ztratila ta lesba? --DL: Ne, ne, musí to být geolog. Nech mě přemýšlet..dáme mu číro, kérky, bude to hulič. Takovej tvrdej týpek co je na drogách, paranoidní a tak. --RS: Aha. --DL: Jo, a natočíme scénu, jak vyje jako vlk, když vejde do tý pyramidy. --RS: Jako vlk. --DL: Přesně! --RS: Jak vejde do pyramidy, jo? To je přesně co by udělal vědec, který právě vešel do hrozivého a nehostinného mimozemského objektu. Začal by výt. --DL: Výt. --RS: Je to naprosto logický. --DL: Jaks řek´. --RS: A jak to souvisí s příběhem? Jakej má smysl strčit tam geologa co vyje, je máčo, feťák a má sklony se ztratit na vědecký výpravě za bilion dolarů? Nedělají testy o psychické stabilitě a tak těmhle típkům předtím, než je zmrazej na dva roky a pošlou do pátý prdele hledat mimozemskej - a potenciálně nebezpečnej - život? --DL: Měli jsme problém a vyřešili sme ho čírem, zavytím a trochou trávy, tak už do toho nešťourej. Věc se má tak, že prostě ten feťáckej geolog a botanik uvíznou v pyramide a tu se objeví hrozivý mimozemský had. Botanik se k němu přiblíží a začne ho hladit a.. --RS: Hladit? --DL: Jo, co je? --RS: Tak vždyť ten botanik se ztratil v tý pyramidě právě proto, že ho popadla panika a chtěl rychle pryč, aniž by čekal na zbytek party. --DL: A? --RS: Že je trochu protichůdný, že postava, kterou jsme právě představili jako zbabělce, se vrhá hladit viditelně zlověstnýho mimozemskýho hada, ve stejný budově, kde se před chvílí posral strachy. Nevidím v tom nějakou soudržnost. A vůbec, neměl by botanik být právě ten nejopatrnější z celé výpravy, když dojde na jakýkoliv kontakt s mimozemským životem? --DL: Tohle..nelámej si s tím hlavu, uvidíš, že diváci sami vymyslej nějaký absurdní odůvodnění. Daj to na svý blogy a my neřeknem ani jo ani ne, a tím jen zvýšíme jejich spekulace. Nevěřil bys co za různá symbolika jsou diváci schopni vidět v těch největších píčovinách. A kdyby přece jen naléhali, řeknem, že sme jim to nechtěli celý dopředu rozžvejkat a že sme nechali film otevřenej dalším interpretacím. --RS: Ty vlastně říkáš, že je necháš dělat svou práci, aby zkusili najít soudržnost ve scénáři, který žádnou nemá. --DL: Hmmm, tohle je taky možnost, jak se na to dívat.. --RS: Takže, všechno ve scénáři musí být dostatečně vágní a nejasný, aby si to lidi mohli vyložit po svém. --DL: Přesně tak! --RS: Kurvadrát! Jsi přece scénárista Ztracených, kdo jiný by měl vědět, kam nás příběh zavede! Jdem točit!
0 0
reagovat
nábytok
236917
nábytok
0 0
reagovat

otazka

Co sezrala chobotnicka, ze svuj objem zmnohonasobila?
236914
Co sezrala chobotnicka, ze svuj objem zmnohonasobila?
otazka
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se