Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Nejlepší filmy roku 2011

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
1. Rise of the Planet of the Apes
2. Source Code
3. Mission: Impossible - Ghost Protocol
4. The Next Three Days
5. Contagion
6. The Adjustment Bureau
7. Drive
8. Tangled
9. Real Steel
10. Black Swan

Zklamání: X-Men: First Class, Adventures of Tintin
Nevešlo se: Limitless, Thor, Fast Five, The King's Speech, Fighter, 127 Hours, Captain America: The First Avenger
Nejzábavnější film roku: No Strings Attached
Oblíbený film: In time, Rise of the Planet of the Apes
Nejlepší film mimo distribuci: Senna, Warrior
Český film: neviděl jsem žádny
221648
1. Rise of the Planet of the Apes 2. Source Code 3. Mission: Impossible - Ghost Protocol 4. The Next Three Days 5. Contagion 6. The Adjustment Bureau 7. Drive 8. Tangled 9. Real Steel 10. Black Swan Zklamání: X-Men: First Class, Adventures of Tintin Nevešlo se: Limitless, Thor, Fast Five, The King's Speech, Fighter, 127 Hours, Captain America: The First Avenger Nejzábavnější film roku: No Strings Attached Oblíbený film: In time, Rise of the Planet of the Apes Nejlepší film mimo distribuci: Senna, Warrior Český film: neviděl jsem žádny
0 0
reagovat
A já se tak snažil... :D
221646
A já se tak snažil... *:D*
0 0
reagovat

Mr.Hlad

Věř, že se nerad pouštím tady do veřejných diskuzí ohledně jiných témat než samotný film, končívá to špatně (a ted nemyslím jen sebe, už jsem tu pár hádek viděl za dob co jsem nebyl reglý). Já jsem napsal jen svůj názor pokud vím, jeden jediný příspěvek, který se navíc týkal tématu, myslel jsem to dobře. Do toho na mě začali někteří nesmyslně reagovat tady, místo aby napsali SZ. A už se to veze když pak člověk reaguje na ty reakce, rozumíš?.

Odteď přestávám reagovat na OTčka ve veřejné diskuzi, pokud někdo bude chtít něco případně řešit. SZ je k dispozici.

Amen.
221644
Věř, že se nerad pouštím tady do veřejných diskuzí ohledně jiných témat než samotný film, končívá to špatně (a ted nemyslím jen sebe, už jsem tu pár hádek viděl za dob co jsem nebyl reglý). Já jsem napsal jen svůj názor pokud vím, jeden jediný příspěvek, který se navíc týkal tématu, myslel jsem to dobře. Do toho na mě začali někteří nesmyslně reagovat tady, místo aby napsali SZ. A už se to veze když pak člověk reaguje na ty reakce, rozumíš?. Odteď přestávám reagovat na OTčka ve veřejné diskuzi, pokud někdo bude chtít něco případně řešit. SZ je k dispozici. Amen.
Mr.Hlad
0 0
reagovat

Nostromo

Ale vyplácí, jen musí mít ten názor smysl, hloubku w/e, a taky by měly mít ty ,,názory, připomínky či cokoli jiného" - vzhledem k tomu, že už je tu více uživatelů negativně reagujících na tvou osobu - nějaké hranice. Je pravda, že to tu občas zbytečně spamuješ. Btw, nemíním být nepřátelský, jen jsem napsal, jak to na mě působí.

Hezký večer všem, jdu čumět na TDK.
221641
Ale vyplácí, jen musí mít ten názor smysl, hloubku w/e, a taky by měly mít ty ,,názory, připomínky či cokoli jiného" - vzhledem k tomu, že už je tu více uživatelů negativně reagujících na tvou osobu - nějaké hranice. Je pravda, že to tu občas zbytečně spamuješ. Btw, nemíním být nepřátelský, jen jsem napsal, jak to na mě působí. Hezký večer všem, jdu čumět na TDK.
Nostromo
0 0
reagovat
Nostromo přestane prudit, už to je fakt otravný.
Vyjádřil si svůj názor, lidi ti řekli, že je to blbost a ty se s tím smiř. Hotovo, nazdar, konec.
221639
Nostromo přestane prudit, už to je fakt otravný. Vyjádřil si svůj názor, lidi ti řekli, že je to blbost a ty se s tím smiř. Hotovo, nazdar, konec.
0 0
reagovat
Tady se vážně mít svůj názor, připomínku či cokoli jiného nevyplácí :D

Loki: jsi vůl.

puffy2: nebudu, co bych z toho měl.
221638
Tady se vážně mít svůj názor, připomínku či cokoli jiného nevyplácí *:D* Loki: jsi vůl. puffy2: nebudu, co bych z toho měl.
0 0
reagovat
Prispejem svojim rebrickom aj ja. P.S. Nostromo, ty to ani nemusis citat ;)

1. x-men: first class
2. Adjustment Bureau
3. Drive
4. Super 8
5. Věc: Počátek
6. Win Win
7. Rango
8. Fast Five
9. Lincoln Lawyer
10. Limitless


Nevešlo se: True Grit
Nejzábavnější film roku: Crazy, Stupid, Love
Oblíbený film: Faster
Nejlepší film mimo kinodistribuci: Swordsmen, Warrior
Nejlepší český film: videl som len Lidice a to je do uplne inej kategorie :)
221637
Prispejem svojim rebrickom aj ja. P.S. Nostromo, ty to ani nemusis citat *;)* 1. x-men: first class 2. Adjustment Bureau 3. Drive 4. Super 8 5. Věc: Počátek 6. Win Win 7. Rango 8. Fast Five 9. Lincoln Lawyer 10. Limitless Nevešlo se: True Grit Nejzábavnější film roku: Crazy, Stupid, Love Oblíbený film: Faster Nejlepší film mimo kinodistribuci: Swordsmen, Warrior Nejlepší český film: videl som len Lidice a to je do uplne inej kategorie *:)*
0 0
reagovat
Nostromo: Och boze, ty si ale ichtyl... Ja som si napriklad takto hodil do mojho listu hned k prednym poziciam Tangled, ktory tu vacsina ludi vychvaluje a redakcia ho posadila na 5. miesto. Usiel mi, tak si ho na doporucenie ludi, s ktorymi som uz nejaky ten piatok v kontakte, pozriem.

admini: Navrhujem banan na tri dni za otravnu rypavost, neutichajucu hyperaktivitu a obcasne zablesky debility... chjo?)
221635
Nostromo: Och boze, ty si ale ichtyl... Ja som si napriklad takto hodil do mojho listu hned k prednym poziciam Tangled, ktory tu vacsina ludi vychvaluje a redakcia ho posadila na 5. miesto. Usiel mi, tak si ho na doporucenie ludi, s ktorymi som uz nejaky ten piatok v kontakte, pozriem. admini: Navrhujem banan na tri dni za otravnu rypavost, neutichajucu hyperaktivitu a obcasne zablesky debility... chjo*?)*
0 0
reagovat

Nostromo

Disk ti uděluje fistpalm. ;):-
221633
Disk ti uděluje [link="http://2.bp.blogspot.com/_t_xlGGymR7U/S7o2mLmFTVI/AAAAAAAAAvc/AaPTu31SC6w/s800/Fistpalm.jpg"]fistpalm[/link]. *;)**:-*
Nostromo
0 0
reagovat
sorry tak to byl Kocour :) vás dva si pořád pletu.
221630
sorry tak to byl Kocour :) vás dva si pořád pletu.
0 0
reagovat

KarelR

To od člověka co psal u traileru na TDK zajímavé věci o Jokerovy docela sedí :D

Nicméně co pročítám diskuzi na nej trailery, tak tam už se to lepší, snad to vydrží a dokonce jednou i lidem jako jsi Ty dojde, jak to bylo myšleno.
221629
To od člověka co psal u traileru na TDK zajímavé věci o Jokerovy docela sedí *:D* Nicméně co pročítám diskuzi na nej trailery, tak tam už se to lepší, snad to vydrží a dokonce jednou i lidem jako jsi Ty dojde, jak to bylo myšleno.
KarelR
0 0
reagovat
Modré okénko za dobrý skutek jsem si dnes ještě nevyplnil, tak zkusím být hodný a vezmu to za Karla

Nostromo
Ano, jinak by tak dobře nevěděl které filmy se líbily nejvíc - tedy ne od lidí kteří tady na MZ přispívají do diskuzí, a to pro něj jistě není úplně nezajímavá informace.
Co víc, i za sebe mohu říct že mne zajímá u několika konkrétních lidí (byť jich je jen pár) co přesně by rádi vyzdvihli jako nejlepší, protože je to pro mne zajímavější než hodnocení anonymního davu na csfd. A v neposlední řadě to má význam i pro mne samého, protože si tu ty své žebříčeky v průběhu let můžu zpětně snadno dohledat - a zjistit co se mi líbilo víc nebo míň třeba před pěti lety je docela fajn, tyhle věci si člověk většinou už moc nepamatuje.
221628
Modré okénko za dobrý skutek jsem si dnes ještě nevyplnil, tak zkusím být hodný a vezmu to za Karla [b]Nostromo[/b] Ano, jinak by tak dobře nevěděl které filmy se líbily nejvíc - tedy ne od lidí kteří tady na MZ přispívají do diskuzí, a to pro něj jistě není úplně nezajímavá informace. Co víc, i za sebe mohu říct že mne zajímá u několika konkrétních lidí (byť jich je jen pár) co přesně by rádi vyzdvihli jako nejlepší, protože je to pro mne zajímavější než hodnocení anonymního davu na csfd. A v neposlední řadě to má význam i pro mne samého, protože si tu ty své žebříčeky v průběhu let můžu zpětně snadno dohledat - a zjistit co se mi líbilo víc nebo míň třeba před pěti lety je docela fajn, tyhle věci si člověk většinou už moc nepamatuje.
0 0
reagovat

Nostromo

Tak to nečti. :D
221627
Tak to nečti. *:D*
Nostromo
0 0
reagovat

Nostromo

A to jsem měl chvíli dojem, že jsi alespoň trochu chápající lidská bytost. No nic, člověk nemůže mít pravdu pořád...
221624
A to jsem měl chvíli dojem, že jsi alespoň trochu chápající lidská bytost. No nic, člověk nemůže mít pravdu pořád...
Nostromo
0 0
reagovat

KarelR

A jinak by jsi to nevěděl jo? :+
221623
A jinak by jsi to nevěděl jo? *:+*
KarelR
0 0
reagovat

Disketa

Jo pošli, dík. Předpokládám, že bude zajímavější než celá tahle diskuze.
221622
Jo pošli, dík. Předpokládám, že bude zajímavější než celá tahle diskuze.
Disketa
0 0
reagovat

Nostromo

Když sem takhle svojí topku napíše x lidí, všechno si to rád přečtu, protože z toho mám na konci dojem, který filmy se letos líbily (protože se hodně vyskytovaly) a který naopak moc ne. Jo, je to až takhle jednoduchý, ty filosofe :)
221625
Když sem takhle svojí topku napíše x lidí, všechno si to rád přečtu, protože z toho mám na konci dojem, který filmy se letos líbily (protože se hodně vyskytovaly) a který naopak moc ne. Jo, je to až takhle jednoduchý, ty filosofe :)
Nostromo
0 0
reagovat

Nostromo

Až ten článek vyjde, rád ti jej pošlu do vzkazníku.
221621
Až ten článek vyjde, rád ti jej pošlu do vzkazníku.
Nostromo
0 0
reagovat
221620
http://3.bp.blogspot.com/_0X1ggm5ZqsA/TKdJPmlwI2I/AAAAAAAAIvo/bArYGQh755E/s1600/third_party_facepalm.jpg
0 0
reagovat

Disketa

Byl jsi nahoře, tak jsem vzal jako příklad Tebe, ptoto jsem taky do závorky napsal (příklad) :)

Pro mě cizí člověk jsi a i kdyby jsi nebyl, zkrátka řeknu to takhle: Když tu 50 lidí napíše 1-10 a k tomu názvy filmů, tak i kdybych ty lidi znal všechny osobně, co z toho sakra jako mám mít? pořadí nepořadí :) Rozumíš jak to myslím? Všiml jsem si, že tu často někdo někomu nadává, že jeho příspěvky jsou bezhodnotné, ale stejně tak mi přijde třeba i tohle. Pokud k tomu napíšeš jak uvádíš nějaké důvody, fajn beru rád si to přečtu a třeba se i dovím něco jiného. Ale většina lidí tu prostě jen seřadí názvy filmů což je opravdu ztráta času to číst ... (předpokládám, že na tohle mi někdo napíše "tak to nečti" ...)

:)
221619
Byl jsi nahoře, tak jsem vzal jako příklad Tebe, ptoto jsem taky do závorky napsal (příklad) :) Pro mě cizí člověk jsi a i kdyby jsi nebyl, zkrátka řeknu to takhle: Když tu 50 lidí napíše 1-10 a k tomu názvy filmů, tak i kdybych ty lidi znal všechny osobně, co z toho sakra jako mám mít? pořadí nepořadí :) Rozumíš jak to myslím? Všiml jsem si, že tu často někdo někomu nadává, že jeho příspěvky jsou bezhodnotné, ale stejně tak mi přijde třeba i tohle. Pokud k tomu napíšeš jak uvádíš nějaké důvody, fajn beru rád si to přečtu a třeba se i dovím něco jiného. Ale většina lidí tu prostě jen seřadí názvy filmů což je opravdu ztráta času to číst ... (předpokládám, že na tohle mi někdo napíše "tak to nečti" ...) *:)*
Disketa
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se