Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Avatar: Recenze

příspěvky 1381 - 1400 Napsat příspěvek
Ale dabing tu preci neni primarne otazkou rodinnosti, ale 3D. Resp. pokud budu trapne exaktni, tak bych tak ze 60% hledal motivaci v 3D a neprijemnosti titulku.

JInak kdyz ctu treba HALa, presne si vybavuju sebe. Jeste kdyz jsem natacel FMko, byl jsem rezervovanej, pak to ve mne jelo a druhy zhlednuti jsem si uzil paradne (uz kvuli tomu, ze clovek presne vi, do ceho jde). Ten film neni zadna rychlokvaska s atrakcema, ktery se okoukaj, je to statny vypraveni v technologicky neuveritelnym havu, proto vim, ze napodruhe musi bavit jen lip... a napotreti a napoctvrty by mel jakbysmet.
152862
Ale dabing tu preci neni primarne otazkou rodinnosti, ale 3D. Resp. pokud budu trapne exaktni, tak bych tak ze 60% hledal motivaci v 3D a neprijemnosti titulku. JInak kdyz ctu treba HALa, presne si vybavuju sebe. Jeste kdyz jsem natacel FMko, byl jsem rezervovanej, pak to ve mne jelo a druhy zhlednuti jsem si uzil paradne (uz kvuli tomu, ze clovek presne vi, do ceho jde). Ten film neni zadna rychlokvaska s atrakcema, ktery se okoukaj, je to statny vypraveni v technologicky neuveritelnym havu, proto vim, ze napodruhe musi bavit jen lip... a napotreti a napoctvrty by mel jakbysmet.
0 0
reagovat
Tak zážitek z půlnočky IMAXu výborný, nicméně ne dokonalý. Revoluce se rozhodně nekoná (to by s tím Cameron musel přijít tak před 10 lety) ale určitě jde neskutečný intenzivní zážitek. Nnepamatuji si ,kdy jsem na plátno naposled koukal s otevřenou pusou déle jak pár vteřin a tiše si říkal WOW, tam bych chtěl být. Nejvíc mě uchvátila část od prvního průzkumu lesa a sbližování s Na'vi.

Dabing nadprůměrný, titulky rušily, takže ideální volba je buď originál bez titulků nebo dabing. Zvukový mix byl přes dabing na velmi slušné úrovni, toho jsem se bál víc než dabingu samotného. Chválím.

Určitě bych mohl rozebírat technické nedokonalosti, jak by se dal vylepšit příběh, co by se dalo vystříhat, ale prostě naprosto převládá pocit, že jsem si to i přes tyhle neduhy parádně užil a uteklo to jako nic.

Určitě se vyplatí 3D v IMAXU. Když je 3D využíváno tak to stojí rozhodně za to, ale víceméně ho tam zas tolik není a zážitek to bude i bez něj, mimo IMAX však člověka čeká horší kontrast, což je u Avatara na škodu.

Mínus IMAXu za nedostatečnou klimošku (=peklo) a místy mi ta hlasitost, zejména ke konci trhala uši.
152861
Tak zážitek z půlnočky IMAXu výborný, nicméně ne dokonalý. Revoluce se rozhodně nekoná (to by s tím Cameron musel přijít tak před 10 lety) ale určitě jde neskutečný intenzivní zážitek. Nnepamatuji si ,kdy jsem na plátno naposled koukal s otevřenou pusou déle jak pár vteřin a tiše si říkal WOW, tam bych chtěl být. Nejvíc mě uchvátila část od prvního průzkumu lesa a sbližování s Na'vi. Dabing nadprůměrný, titulky rušily, takže ideální volba je buď originál bez titulků nebo dabing. Zvukový mix byl přes dabing na velmi slušné úrovni, toho jsem se bál víc než dabingu samotného. Chválím. Určitě bych mohl rozebírat technické nedokonalosti, jak by se dal vylepšit příběh, co by se dalo vystříhat, ale prostě naprosto převládá pocit, že jsem si to i přes tyhle neduhy parádně užil a uteklo to jako nic. Určitě se vyplatí 3D v IMAXU. Když je 3D využíváno tak to stojí rozhodně za to, ale víceméně ho tam zas tolik není a zážitek to bude i bez něj, mimo IMAX však člověka čeká horší kontrast, což je u Avatara na škodu. Mínus IMAXu za nedostatečnou klimošku (=peklo) a místy mi ta hlasitost, zejména ke konci trhala uši.
0 0
reagovat
Memphis: Absolutně ve všech bodech s tebou souhlasím. ;)
152857
Memphis: Absolutně ve všech bodech s tebou souhlasím. ;)
0 0
reagovat

Phil cze

yep, Ribisiho dabing byl vůbec nejpovedenější a absolutně přirozený, a pak to taky byla jediná postava bez patetických keců... :D

anyway, ve filmu, kde padaj poměrně spostý slova a kde Neytiri celou dobu běhá topless, ten význam dabingu docela nechápu...?)

...a Watchmen s časem jenom zrajou 8)
152856
yep, Ribisiho dabing byl vůbec nejpovedenější a absolutně přirozený, a pak to taky byla jediná postava bez patetických keců... *:D* anyway, ve filmu, kde padaj poměrně spostý slova a kde Neytiri celou dobu běhá topless, ten význam dabingu docela nechápu...*?)* ...a Watchmen s časem jenom zrajou *8)*
Phil cze
0 0
reagovat
Ehm, nechcete si ty Watchmeny řešit někde jinde? Třeba...řekněme...pod recenzí Watchmenů? ?)
152851
Ehm, nechcete si ty Watchmeny řešit někde jinde? Třeba...řekněme...pod recenzí Watchmenů? *?)*
0 0
reagovat

Watchmen

Dlouhé, natahované... a v podstatě jediná sympatická postava je na konci zabita pro vyšší účel... typický film, po kterém jsem šel z kina s negativní náladou... a nemám rád negativní náladu po filmu, já chci Happy End ?)
152849
Dlouhé, natahované... a v podstatě jediná sympatická postava je na konci zabita pro vyšší účel... typický film, po kterém jsem šel z kina s negativní náladou... a nemám rád negativní náladu po filmu, já chci Happy End *?)*
Watchmen
0 0
reagovat

naigoto

byl jsem ve 4ce ve 3tí řadě a řekl bych, že jsem měl úžasné místo8) klasicky vadily brýle a nastoupil podpůrný útržek kapesníčku.
152848
byl jsem ve 4ce ve 3tí řadě a řekl bych, že jsem měl úžasné místo*8)* klasicky vadily brýle a nastoupil podpůrný útržek kapesníčku.
naigoto
0 0
reagovat

HAL

Prostě Watchmeny strašná nuda bez akce se spoustou zbytečných scén. To třeba Avatar jsem se ani sekundu nenudil.

Avatar je božské dílo. :+
152847
Prostě Watchmeny strašná nuda bez akce se spoustou zbytečných scén. To třeba Avatar jsem se ani sekundu nenudil. Avatar je božské dílo. *:+*
HAL
0 0
reagovat

HAL

:D souhlas, vlastně se to ani líp vyjádřit nedá :D
152846
*:D* souhlas, vlastně se to ani líp vyjádřit nedá *:D*
HAL
0 0
reagovat

Naigoto

Byla jsem ve 4 sále, takže bohužel ti nepovím zda je sál 5 lepší.Seděla jsem v druhé řadě a v pohodě,ale příště asi zvolím tak 4-5 řadu. Jelikož na to půjdu ještě jednou, tak tentokrát do 5 sálu,třeba rozdíl uvidím :) Jinak jsem měla strach,že mě bude bolet hlava nebo oči,ale v pohodě nic takového se nekonalo.
152845
Byla jsem ve 4 sále, takže bohužel ti nepovím zda je sál 5 lepší.Seděla jsem v druhé řadě a v pohodě,ale příště asi zvolím tak 4-5 řadu. Jelikož na to půjdu ještě jednou, tak tentokrát do 5 sálu,třeba rozdíl uvidím *:)* Jinak jsem měla strach,že mě bude bolet hlava nebo oči,ale v pohodě nic takového se nekonalo.
Naigoto
0 0
reagovat

Ravenhorn

:D
(sorry, nemohl jsem si pomoct :D)
152844
*:D* (sorry, nemohl jsem si pomoct *:D*)
Ravenhorn
0 0
reagovat

(=LIFTY=)

Spoilery na Watchmeny.

No právě zabití Rorschacha my přišlo opravdu neskutečný WTF s tím, že to byli přátelé a znechutilo mi i to pozitvní na tom filmu. Prostě Watchmeny si už jen tak nepustím, to třeba i Superman returns bylo lepší a dokonce tam bylo víc akce.
152840
Spoilery na Watchmeny. No právě zabití Rorschacha my přišlo opravdu neskutečný WTF s tím, že to byli přátelé a znechutilo mi i to pozitvní na tom filmu. Prostě Watchmeny si už jen tak nepustím, to třeba i Superman returns bylo lepší a dokonce tam bylo víc akce.
(=LIFTY=)
0 0
reagovat
Jo a chci se zeptat těch, co na tom byli v ostravském Cinestaru ve 3D: v pohodě nebo nějaké problémy? Vidím, že tam teďka otevřeli nový 3D sál (5), tak jestli někdo byl v něm, je to tam je lepší než v sálu 4?
152839
Jo a chci se zeptat těch, co na tom byli v ostravském Cinestaru ve 3D: v pohodě nebo nějaké problémy? Vidím, že tam teďka otevřeli nový 3D sál (5), tak jestli někdo byl v něm, je to tam je lepší než v sálu 4?
0 0
reagovat
Jdu za chvili na 13:30, tak jsem zvedav.
152838
Jdu za chvili na 13:30, tak jsem zvedav.
0 0
reagovat
Nejlepší kino zážitek mého života. Uběhlo to neuvěřitelně rychle, páč od začátku do konce to šlape bez jediné chyby a každý záběr je naládován spoustou detailů, takže se nestane, že byste zrovna neměli na co koukat. Slzy na krajíčku dokazovaly, že emoce fungovaly na výbornou. Nicméně se tohle musí vidět v originálním znění. 10/10 ?)
152837
Nejlepší kino zážitek mého života. Uběhlo to neuvěřitelně rychle, páč od začátku do konce to šlape bez jediné chyby a každý záběr je naládován spoustou detailů, takže se nestane, že byste zrovna neměli na co koukat. Slzy na krajíčku dokazovaly, že emoce fungovaly na výbornou. Nicméně se tohle musí vidět v originálním znění. 10/10 *?)*
0 0
reagovat
Pokud zvažujete zda jít na 3D s dabingem nebo 2D v originále, rozhodně doporučuji 3D. Ale pozor,pak se vám může i stát, že už 2D nebudete chtít vidět. Tohle byl můj první 3D film a jak se všude píše, tak opravdu je zde 3D efekt nenásilný, ale naprosto pohlcující. Během pár minut jste součástí příběhu (filmu) a můžete si vychutnávat život na Pandoře od prozkoumávání tohoto nového světa,až přes závěrečnou bitvu mezi domorodci a lidmi. Musím se ovšem přiznat,že přestože je příběh jednoduchý někdy se mi stávalo,že jsem ho přes to zkoumání neskutečné Pandory v některých momentech nevnímala. Chce to druhou návštevu kina :-) No ještě k dabingu byl dobrý,ale nemohla jsme si vůbec zvyknout na jediný hlas, a to bohužel právě Jake Sullyho. Viděla jsem Terminátor 4 ze S.Worthingem minimálně 3x a ten jeho sexy chlapácky hlas mi tu strašně chyběl. Avatar se nestane mým nej filmem, ale celkově nej film roku to pro mě je 10/10
152834
Pokud zvažujete zda jít na 3D s dabingem nebo 2D v originále, rozhodně doporučuji 3D. Ale pozor,pak se vám může i stát, že už 2D nebudete chtít vidět. Tohle byl můj první 3D film a jak se všude píše, tak opravdu je zde 3D efekt nenásilný, ale naprosto pohlcující. Během pár minut jste součástí příběhu (filmu) a můžete si vychutnávat život na Pandoře od prozkoumávání tohoto nového světa,až přes závěrečnou bitvu mezi domorodci a lidmi. Musím se ovšem přiznat,že přestože je příběh jednoduchý někdy se mi stávalo,že jsem ho přes to zkoumání neskutečné Pandory v některých momentech nevnímala. Chce to druhou návštevu kina :-) No ještě k dabingu byl dobrý,ale nemohla jsme si vůbec zvyknout na jediný hlas, a to bohužel právě Jake Sullyho. Viděla jsem Terminátor 4 ze S.Worthingem minimálně 3x a ten jeho sexy chlapácky hlas mi tu strašně chyběl. Avatar se nestane mým nej filmem, ale celkově nej film roku to pro mě je 10/10
0 0
reagovat
Ještě bych chtěl dodat, že se mi hrozně líbilo použití 3D, které na sebe nijak nestrhávalo pozornost, nýbrž tam bylo, dávalo hloubku a 2D ani moc vidět nechci...
152829
Ještě bych chtěl dodat, že se mi hrozně líbilo použití 3D, které na sebe nijak nestrhávalo pozornost, nýbrž tam bylo, dávalo hloubku a 2D ani moc vidět nechci...
0 0
reagovat

Quaritsch

Jinak Quaritsch je supermacho, jakyho jsem uz davno ve filmu nevidel (kdyztak nahodte svoje tipy:) a prislo mi, ze by roztrhal tu jednotku zoldaku z District 9 holyma rukama. Kurevsky zarputilej protivnik, co by se moc nerozpakoval knoukautovat tu vlezlou vedkyni Sigourney Weaver a jeste by mu to udelalo dobre :) Pekna postava, ktera ma zadelano na kult.
152828
Jinak Quaritsch je supermacho, jakyho jsem uz davno ve filmu nevidel (kdyztak nahodte svoje tipy:) a prislo mi, ze by roztrhal tu jednotku zoldaku z District 9 holyma rukama. Kurevsky zarputilej protivnik, co by se moc nerozpakoval knoukautovat tu vlezlou vedkyni Sigourney Weaver a jeste by mu to udelalo dobre :) Pekna postava, ktera ma zadelano na kult.
Quaritsch
0 0
reagovat

Ravenhorn

SPOILERY K WATCHMENŮM!!!!
Tam nikdo neviditelný nebyl. Jestli myslíš Rorschacha, tak toho Manhattan zabil, protože se chystal říct světu, jak to bylo doopravdy.
152827
SPOILERY K WATCHMENŮM!!!! Tam nikdo neviditelný nebyl. Jestli myslíš Rorschacha, tak toho Manhattan zabil, protože se chystal říct světu, jak to bylo doopravdy.
Ravenhorn
0 0
reagovat

st39.6

Sakra, mas pravdu, ted jsem na to taky koukal..to je vazne ...divne.
152826
Sakra, mas pravdu, ted jsem na to taky koukal..to je vazne ...divne.
st39.6
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se