První reakce: nová Anakonda je úlet, ale fanoušky si najdefibi76Tak v HK je sálů tuším 8, takže úplně nejmenší Cinestar to není. Do letoška s titulky problém nebyl, ale najednou jako když utne. Právě v Avatara jsem vkládal naděje, že by mohl být v pohodě, ale první týden měl z 10 projekcí s titulky pouze jednu. Ale celý týden plno a začátek až v 19, což také není u filmu, který má s reklamami nějakých 3.5 hodiny, úplně ideální, když musíš dojíždět. Ale na příští týden překvapili a nasadili druhou projekci od 16, tak snad po dlouhé době něco dám v kině.
Ale jasně chápu, že to nedělají jen tak a na titulky nejspíš nikdo moc nechodí. To byl takový povzdech, sám jsem měl už několikrát svrbění na ten dabing jít, ale prostě pořád odmítám platit 200 - 300 Kč, když mi ten ten film pocitově zprzní dabingem.
Diskuze k článku Hanebný pancharti: Recenze
příspěvky 47893281 - 47893300
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 6
- 7
- .
- 2394662
- 2394663
- 2394664
- 2394665
Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
TOP Diskuze
89Avatar: Oheň a popel: Recenze 58Odyssea: Trailer 24Avatar drancuje kina po celém světě, ale na dvojku nestačí. Padnou dvě miliardy? 24Téma: Rozbor Supergirl aneb proč bychom neměli dostat Strážce Galaxie 4 40Den odhalení: Teaser 43Avengers: Doomsday: Kinorip teaseru 23První dojmy: třetí Avatar 13The Sheep Detectives: Trailer 11Avengers: Doomsday: Teaser 10Co prozradily leaky Avengers: Doomsday teaserů o zápletce?