Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Nolan natočil svůj nejdelší film. Obří stopáž čeká i třetí Strážce Galaxie

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: The Joker
Kde to sonduješ? :D
 Jako rozhodně jsem neočekával miliardu. To fakt ne. Ale to mi neříkej, že to nedá jak čtverku Thora, tak druhýho Panthera, dyť to na první dobrou působí mnohem líp než obě zmíněné pokráčka... :-
 Jasně, ta únava tady je. Ale asi žiju v nějaké sociální bublině, protože všichni v okolí tvrdí, že i když je MCU už neba, tak Strážce si určitě v kině dají. 
864305
Kde to sonduješ? *:D*  Jako rozhodně jsem neočekával miliardu. To fakt ne. Ale to mi neříkej, že to nedá jak čtverku Thora, tak druhýho Panthera, dyť to na první dobrou působí mnohem líp než obě zmíněné pokráčka... *:-*  Jasně, ta únava tady je. Ale asi žiju v nějaké sociální bublině, protože všichni v okolí tvrdí, že i když je MCU už neba, tak Strážce si určitě v kině dají. 
864292
1 -1
reagovat
reaguje na: The Joker
Unava Marvelem
864296
Unava Marvelem
864292
1 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Tak Guardians maji zatim slabsi predprodeje dokonce i nez Quantumania, posledni Thor a vuci Dr Strange a Wakande jsou sotva na 2/3... Takze bud jim to pak nahoni decka a bezny publikum nebo se to ted profiluje jako film cilici "pouze" na 100-125 otvirak (dvojka skoncila tesne pod 150).
864292
Tak Guardians maji zatim slabsi predprodeje dokonce i nez Quantumania, posledni Thor a vuci Dr Strange a Wakande jsou sotva na 2/3... Takze bud jim to pak nahoni decka a bezny publikum nebo se to ted profiluje jako film cilici "pouze" na 100-125 otvirak (dvojka skoncila tesne pod 150).
863616
1 0
reagují: Toren, TedGeorge
reagovat
Já jsem naopak odpůrce krátkých filmů. Jen tak dál!8)
863939
Já jsem naopak odpůrce krátkých filmů. Jen tak dál!*8)*
1 -1
reagovat
Já nevim no ale těch skoro 40 milionu zhlédnutí co má trailer na Oppenhaimera na YouTube ukazuje nepopiratelnou sílu Nolana at' už udělá cokoliv.  
863827
Já nevim no ale těch skoro 40 milionu zhlédnutí co má trailer na Oppenhaimera na YouTube ukazuje nepopiratelnou sílu Nolana at' už udělá cokoliv.  
1 0
reagovat
komorný Oppenheimer a bude mať 3 hodky? zaujímavé. ale Nolanovi verím, ten by si nedovolil napchať zbytočnú vatu do filmu.

o úspechu a neúspechu tu nebudem písať pri Oppenheimrovi. Nolan je za mňa ťažko predvídateľný.
u GoG mi to je v podstate jedno. nemám rád celú sériu ale Marvel tiež upadá. ako tu už niekto písal, chcelo by to už mať aj nejakú kvalitu. hoc sú to z časti prorodinné filmy, tak nemusia byť sprosté. viď. Fablemans. ale tipujem, že nepadne miliarda. a trend zhoršovania CGI efektov je ako päsť na oko.

u oppenheimera skôr pôjde viac o "šuškandu" ako o recenzie.

naposledy som narazil u The Whale, kde dĺžka filmu prekročila hranice. rovnako aj u EEAAO a zbytočné vyplňovanie vatou. to isté aj u včerajšieho JW4. niektoré scény, najmä skopnutie zo schodov, kedy som sa už začal nudiť.
863782
komorný Oppenheimer a bude mať 3 hodky? zaujímavé. ale Nolanovi verím, ten by si nedovolil napchať zbytočnú vatu do filmu. o úspechu a neúspechu tu nebudem písať pri Oppenheimrovi. Nolan je za mňa ťažko predvídateľný. u GoG mi to je v podstate jedno. nemám rád celú sériu ale Marvel tiež upadá. ako tu už niekto písal, chcelo by to už mať aj nejakú kvalitu. hoc sú to z časti prorodinné filmy, tak nemusia byť sprosté. viď. Fablemans. ale tipujem, že nepadne miliarda. a trend zhoršovania CGI efektov je ako päsť na oko. u oppenheimera skôr pôjde viac o "šuškandu" ako o recenzie. naposledy som narazil u The Whale, kde dĺžka filmu prekročila hranice. rovnako aj u EEAAO a zbytočné vyplňovanie vatou. to isté aj u včerajšieho JW4. niektoré scény, najmä skopnutie zo schodov, kedy som sa už začal nudiť.
1 0
reagovat
reaguje na: ROBBERY
Jéj, to samozřejmě neznamená, že bude vydělávat do smrti. Možná se to jednou utne. Možná ne. Ale teď bych na to nevsázel. Zvlášť, když je v kinech kvalitní film jednou za uherskej rok a ke všemu je to nejčastěji ten Nolan. Tady to čmuchá i ten běžný divák. U Střážců to táhne značka a stabilní autor. Navíc cílovce se už běžný Marvel zajídá a Strážci - ačkoliv se nezapřou - dávají lehounce odlišný signál už jen vyprávěním mimo Zemi.
Mimochodem, Nolana bych se Spielbergem vůbec nesrovnával. I když to myslíš jen v rámci běžného povědomí. To spíš s Kosinskim.
Spielberg si točil kdeco a jeho rukopis je nečitelnej, slušně řečeno. 
863647
Jéj, to samozřejmě neznamená, že bude vydělávat do smrti. Možná se to jednou utne. Možná ne. Ale teď bych na to nevsázel. Zvlášť, když je v kinech kvalitní film jednou za uherskej rok a ke všemu je to nejčastěji ten Nolan. Tady to čmuchá i ten běžný divák. U Střážců to táhne značka a stabilní autor. Navíc cílovce se už běžný Marvel zajídá a Strážci - ačkoliv se nezapřou - dávají lehounce odlišný signál už jen vyprávěním mimo Zemi. Mimochodem, Nolana bych se Spielbergem vůbec nesrovnával. I když to myslíš jen v rámci běžného povědomí. To spíš s Kosinskim. Spielberg si točil kdeco a jeho rukopis je nečitelnej, slušně řečeno. 
863615
1 -3
reagovat
reaguje na: Cival
Tak u D&D mi přijde, že je to hlavně šuškandou, pozvolným releasem a recenzemi. Kdyby film stál za starou belu a embargo trvalo do středy, tak s tím sebelepší kampaň moc neudělá.

A to nemá každý film. Nebral bych u Nolana pozitivní recenze jako jistotu. Já vím, že z něj na MZ spousta lidí učůrává, ale jistá sestupná tendence někde od Inception je u něj myslím nepopiratelná. Navíc recenze až tolik takový efekt nemají, když samotné word of mouth je mizerné.

Aby to nevyznělo, že chci jen hejtit. Já si taky přeju, aby se film povedl. Aby se Nolan vys*al na další zbytečné mindfucky a chtěl taky trochu vyprávět skutečnou historii. Oppenheimer a Project Manhattan je skvělé téma na film, a když se vezme za správný konec, ať má klidně 3+ hodiny.
863638
Tak u D&D mi přijde, že je to hlavně šuškandou, pozvolným releasem a recenzemi. Kdyby film stál za starou belu a embargo trvalo do středy, tak s tím sebelepší kampaň moc neudělá. A to nemá každý film. Nebral bych u Nolana pozitivní recenze jako jistotu. Já vím, že z něj na MZ spousta lidí učůrává, ale jistá sestupná tendence někde od Inception je u něj myslím nepopiratelná. Navíc recenze až tolik takový efekt nemají, když samotné [i]word of mouth[/i] je mizerné. Aby to nevyznělo, že chci jen hejtit. Já si taky přeju, aby se film povedl. Aby se Nolan vys*al na další zbytečné mindfucky a chtěl taky trochu vyprávět skutečnou historii. Oppenheimer a Project Manhattan je skvělé téma na film, a když se vezme za správný konec, ať má klidně 3+ hodiny.
863619
3 -1
reagovat
Osobně jsem vděčný, že se Nolan po těch letech do produkce, která je svým způsobem intimní, zase pustil. Prachy vám řešit nebudu, ale délka imo u Nolana zrovna problém nebývá, na to je to až moc dobrý (spolu/)scénárista a dramaturg.
Navíc to téma vážně není typický životopis a toho thrilleru se tam dá propašovat skrz špionáž, vojenskou politiku druhé světové, i závažnosti tématu vecpat hodně.
Manhattan seroš byl roztažen do dvou desetidílných řad a dramatické i trihlerové to bylo až až taky...
863637
Osobně jsem vděčný, že se Nolan po těch letech do produkce, která je svým způsobem intimní, zase pustil. Prachy vám řešit nebudu, ale délka imo u Nolana zrovna problém nebývá, na to je to až moc dobrý (spolu/)scénárista a dramaturg. Navíc to téma vážně není typický životopis a toho thrilleru se tam dá propašovat skrz špionáž, vojenskou politiku druhé světové, i závažnosti tématu vecpat hodně. Manhattan seroš byl roztažen do dvou desetidílných řad a dramatické i trihlerové to bylo až až taky...
3 0
reagovat
reaguje na: rush
Ty už jsi četl scénář? Spoilery mi nevadí, takže mi prosím pošli odkaz, díky.
863635
Ty už jsi četl scénář? Spoilery mi nevadí, takže mi prosím pošli odkaz, díky.
863607
2 0
reagovat
reaguje na: rush
Od tebe jsem tu ještě nikdy neviděl cokoliv pozitivního:D
863634
Od tebe jsem tu ještě nikdy neviděl cokoliv pozitivního*:D*
863607
3 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Ja bych predbezne tipoval, ze kampan hodne pritvrdi a ze to bude mit skvely recenze a OW 28 mega, kvuli tomu co pises. Ale je to hodne daleko, prazdny vesteni trochu :) Ale nedivil bych se prvnimu vaznymu ataku na Oscara za nej film a rezii... nejspis to bude lepsi nez treba Argo :)

Vlastne bych se nedivil, kdyby to byl zas ten priklad "pro fans slabsi nolanovka => Oscar"
863621
Ja bych predbezne tipoval, ze kampan hodne pritvrdi a ze to bude mit skvely recenze a OW 28 mega, kvuli tomu co pises. Ale je to hodne daleko, prazdny vesteni trochu :) Ale nedivil bych se prvnimu vaznymu ataku na Oscara za nej film a rezii... nejspis to bude lepsi nez treba Argo :) Vlastne bych se nedivil, kdyby to byl zas ten priklad "pro fans slabsi nolanovka => Oscar"
863620
2 0
reagovat
reaguje na: Cival
Vzhledem k  tomu ze si nemyslim, ze bude 13... Ani ne. :) To starsi publikum, pravdepodobne dobry prijeti a IMAX+PLF, zatim by mi vikend vychazel na 21-24. :)

To sice ano, ale zaroven ten zajem o film sledovat jde, mas tam nejaka srovnani a vyvoj a v tuhle chvili to jede +/- level posledni Shyamalan. Urcite je tam vyssi potencial (Nolanovo jmeno, recenze), ale zaroven je zjevny, ze bez povedeny kampane se divaci primo nepohrnou - osobne jsem tipoval strop pro film jako Oppenheimer nekde kolem OW 40-45, DOM 130-160, WW 340 max. :)
863620
Vzhledem k  tomu ze si nemyslim, ze bude 13... Ani ne. :) To starsi publikum, pravdepodobne dobry prijeti a IMAX+PLF, zatim by mi vikend vychazel na 21-24. :) To sice ano, ale zaroven ten zajem o film sledovat jde, mas tam nejaka srovnani a vyvoj a v tuhle chvili to jede +/- level posledni Shyamalan. Urcite je tam vyssi potencial (Nolanovo jmeno, recenze), ale zaroven je zjevny, ze bez povedeny kampane se divaci primo nepohrnou - osobne jsem tipoval strop pro film jako Oppenheimer nekde kolem OW 40-45, DOM 130-160, WW 340 max. :)
863619
2 -1
reagují: Cival
reagovat
reaguje na: The Joker
Vsadis se ze otvirak bude vyssi nez 13? :)

BTW posuzovat silu filmu pri soucasnym nastaveni marketingu, kdy se do toho zacne slapat az mesic pred premierou a rozhodujici jsou posledni dva tydny, bych nechaval fakt az tesne pred premieru - treba ten narust D&D, o kterym si psal jinde, me vubec neprekvapil. Proste se rozhoduje az tesne pred cilem...
863619
Vsadis se ze otvirak bude vyssi nez 13? :) BTW posuzovat silu filmu pri soucasnym nastaveni marketingu, kdy se do toho zacne slapat az mesic pred premierou a rozhodujici jsou posledni dva tydny, bych nechaval fakt az tesne pred premieru - treba ten narust D&D, o kterym si psal jinde, me vubec neprekvapil. Proste se rozhoduje az tesne pred cilem...
863616
4 0
reagují: Memphis, The Joker
reagovat

Guardians

Podle me maj marketaci svazane ruce a nevi krom jmena rezisera a jmena znacky jak to propagovat. Vzdyt si srovnejte ofiko fotky ansablu 2014 a 2023. Nabusenej Pratt, Bautista do pul hrudi, Zoe v uplem kostymu... vs. hnusne motorkarske overally nad jejichz prakticnosti by mohl nekdo napsat bakalarku, ktere ume skryji jak krivky dam, tak pestovane pupiky panu.
863618
Podle me maj marketaci svazane ruce a nevi krom jmena rezisera a jmena znacky jak to propagovat. Vzdyt si srovnejte ofiko fotky ansablu 2014 a 2023. Nabusenej Pratt, Bautista do pul hrudi, Zoe v uplem kostymu... vs. hnusne motorkarske overally nad jejichz prakticnosti by mohl nekdo napsat bakalarku, ktere ume skryji jak krivky dam, tak pestovane pupiky panu.
Guardians
6 0
reagovat
Mně nolanovky moc neberou. Pár jsem jich viděl, ale nějak nemám chuť si je pouštět znovu. Vynikající řemeslo, ale... prostě nevím...  někdy mi přijde, že ani sám režisér neví, co tím chtěl vlastně říct :D:D:D
863617
Mně nolanovky moc neberou. Pár jsem jich viděl, ale nějak nemám chuť si je pouštět znovu. Vynikající řemeslo, ale... prostě nevím...  někdy mi přijde, že ani sám režisér neví, co tím chtěl vlastně říct *:D**:D**:D*
5 -5
reagovat
Podle ty dosavadni kampane miri Oppenheimer otvirak 13-16 plus walk-ups od starsich divaku kvuli tema a vetsi % premiovych-drahych listku. Nechapu, proc nejedou do Cannes... Vubec netusim, jak tomu chteji nakopnout hype. Navic je to vlozeny mezi Indyho, Barbie a MI, ze jo. Sice budu jak kolovratek, ALE... Nejrozumnejsi by bylo se prihlasit do souteze v Benatkach a celosvetova premiera 8. nebo 15. zari, no.

Guardians... Pripada mi ze je kolem toho uplne ticho. A nebo tyhle filmy uz tak filtruji. Nevim. U SuperBowl traileru tomu nalepili rekordni sledovanost, ale na YT GOTG3 ma 12M a Flash 15 + na dalsim temer 5, tak jedine ze ji nahnali na IG, TikToku a to jsou dnesni Marvel divaci... Na miliardu bez China Guardians uz ale neverim, no.
863616
Podle ty dosavadni kampane miri Oppenheimer otvirak 13-16 plus walk-ups od starsich divaku kvuli tema a vetsi % premiovych-drahych listku. Nechapu, proc nejedou do Cannes... Vubec netusim, jak tomu chteji nakopnout hype. Navic je to vlozeny mezi Indyho, Barbie a MI, ze jo. Sice budu jak kolovratek, ALE... Nejrozumnejsi by bylo se prihlasit do souteze v Benatkach a celosvetova premiera 8. nebo 15. zari, no. Guardians... Pripada mi ze je kolem toho uplne ticho. A nebo tyhle filmy uz tak filtruji. Nevim. U SuperBowl traileru tomu nalepili rekordni sledovanost, ale na YT GOTG3 ma 12M a Flash 15 + na dalsim temer 5, tak jedine ze ji nahnali na IG, TikToku a to jsou dnesni Marvel divaci... Na miliardu bez China Guardians uz ale neverim, no.
6 -2
reagují: The Joker, Cival
reagovat
reaguje na: kfk
Hmm, Spielberg :))
863615
Hmm, Spielberg *:))*
863613
1 0
reagují: kfk
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Asi jsem to měl dát do uvozovek. Myslel jsem tím, že u Nolana se nikdo nemusí bát červených čísel. Takhle jsem to myslel. Pardon.
Je to zajetej tvůrce, jehož jméno rezonuje s běžným divákem, ale i cinefilem.
863613
Asi jsem to měl dát do uvozovek. Myslel jsem tím, že u Nolana se nikdo nemusí bát červených čísel. Takhle jsem to myslel. Pardon. Je to zajetej tvůrce, jehož jméno rezonuje s běžným divákem, ale i cinefilem.
863611
1 0
reagují: ROBBERY
reagovat
reaguje na: curfew
Je to složitější. Ne všechny scény, které vyfasují Rko, zobrazují násilí/sex explicitně. Navíc, ta scéna, která má Rko, může být pro narativ stěžejní. Tohle už musíš mít vyřešený před postprodukcí. Ve střižně se dá předělat spoustu věcí, ale někdy s něčím prostě nehneš.
863612
Je to složitější. Ne všechny scény, které vyfasují Rko, zobrazují násilí/sex explicitně. Navíc, ta scéna, která má Rko, může být pro narativ stěžejní. Tohle už musíš mít vyřešený před postprodukcí. Ve střižně se dá předělat spoustu věcí, ale někdy s něčím prostě nehneš.
863593
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se