Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nolan natočil svůj nejdelší film. Obří stopáž čeká i třetí Strážce Galaxie


ikona
do_Od
Christopher NolandélkaOppenheimerstopážStrážci Galaxietrend
S velkou stopáží přichází velká zodpovědnost. Unesou ji novinky Christophera Nolana a Jamese Gunna? 

Špatná zpráva pro všechny odpůrce dlouhých filmů, natožpak dlouhých filmů Christophera Nolana. Uznávaný režisér totiž už za pár měsíců pošle do kin svůj nejdelší snímek vůbec. Stopáž Oppenheimera se podle posledních informací zastavila na čistých třech hodinách, čímž tak poráží 169minutový Interstellar a hlavně jednoznačně potvrzuje trend rostoucích filmových stopáží, kdy jen z poslední doby můžeme zmínit například druhého Avatara nebo čerstvě čtyřku Johna Wicka. Blockbuster za sto míčů každopádně bude vyprávět příběh strůjce atomové bomby, Nolan si do hlavní role našel Cilliana Murphyho, kolem něhož se ještě budou střídat Robert Downey Jr., Matt Damon nebo Emily Blunt, takže momentálně není důvod si myslet, že ten čas v kině nebude příjemně strávený.

 

Podobně se to pak má i se třetími Strážci Galaxie. James Gunn chystá velkou rozlučku, a to doslova. Jeho letní komiksárna totiž údajně bude mít kolem 150 minut (přesný čas zatím Gunn nepotvrdil), přičemž dvojka měla 137 a jednička 122. Zase tedy jasný trend. Marvel teď každopádně musí být trochu nervózní z výsledků nejen třetího Ant-Mana, ale i dvojky Shazama, protože pokud by jim náhodou vyhořeli i Strážci (u kterých se bude sázet hodně na osudovost a emoce, koneckonců neloučí se jen Gunn, ale i většina obsazenstva), měli bychom tady už plnohodnotnou krizi komiksových filmů, což by při pohledu na chystané věci Feigemu a spol. mohlo začít značně komplikovat život. O to víc bude zajímavé sledovat, jak diváci přijmou delší stopáž tady.

No a když už jsme u těch přepálených stopáží, stojí za zmínku i nedávná zpráva o tom, že chystaná sci-fi Zacka Snydera Rebel Moon bude rozdělena nejen na dvě části, ale i verze bez eRka a s eRkem. Jinými slovy hned čtveřice filmů, která by měla snyderfans na nějakou dobu snad uspokojit. 

- - -

Vytáhni v hospodě: Stopáž se zřejmě povedlo stáhnout i u Scorseseho novinky Killers of the Flower Moon. Ještě před pár měsíci se spekulovalo, že se film nedostane do Cannes, protože je moc dlouhý. Tento týden však premiéra filmu na slavném festivalu byla potvrzena. Zbytek světa se dočká novinky s DiCapriem pár měsíců nato.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace