Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Jak to vypadá s čtvrtými Fantastickými zvířaty?

příspěvky 21 - 26 Napsat příspěvek
Jednička byla moc fajn, dvojku jsem prozíval, trojku ještě ani neviděl... ale pokud by tomu dali nějaké pořádné finále, tak bych nebyl proti. Jenže tady se postupně podělávalo všechno, ať už za to mohlo studio nebo ne - problémy a odejití Deppa, problémový Ezra, "problémová" Rowlingová... do toho nic moc film jako takový a bohužel od počátku snaha všech zúčatněných to vydřenit na 5 filmů. Už v té dvojce bylo hrozně vidět, že se tam vlastně nic neděje a existuje jenom proto, aby mohl přijít další díl.

Ale kdyby to vzali od podlahy, řekli, že udělají poslední závěrečný film, od Rowlingové vzali jen námět a scénář nechali komplet napsat někoho, kdo scénáře psát umí, režii dali někomu jinému (Yates zoufale přešlapuje na místě) a postavili to na závěrečném střetu Brumbála a Grindelwalda a na "comebacku" Deppa, tak by to ještě mělo šanci prorazit.
855914
Jednička byla moc fajn, dvojku jsem prozíval, trojku ještě ani neviděl... ale pokud by tomu dali nějaké pořádné finále, tak bych nebyl proti. Jenže tady se postupně podělávalo všechno, ať už za to mohlo studio nebo ne - problémy a odejití Deppa, problémový Ezra, "problémová" Rowlingová... do toho nic moc film jako takový a bohužel od počátku snaha všech zúčatněných to vydřenit na 5 filmů. Už v té dvojce bylo hrozně vidět, že se tam vlastně nic neděje a existuje jenom proto, aby mohl přijít další díl. Ale kdyby to vzali od podlahy, řekli, že udělají poslední závěrečný film, od Rowlingové vzali jen námět a scénář nechali komplet napsat někoho, kdo scénáře psát umí, režii dali někomu jinému (Yates zoufale přešlapuje na místě) a postavili to na závěrečném střetu Brumbála a Grindelwalda a na "comebacku" Deppa, tak by to ještě mělo šanci prorazit.
7 0
reagovat
Myslím že Spooner to prvou vetou úplne vystihol:+ a ak by niečo malo vzniknúť tak len dúfať že pri tom nebudem Yates;)
855913
Myslím že [b]Spooner[/b] to prvou vetou úplne vystihol*:+* a ak by niečo malo vzniknúť tak len dúfať že pri tom nebudem [i]Yates*;)*[/i]
3 0
reagovat
Ten poslední film už byl tak špatnej, že se divím, že v tom chce někdo ještě pokračovat :D
855912
Ten poslední film už byl tak špatnej, že se divím, že v tom chce někdo ještě pokračovat *:D*
4 0
reagovat
Tvl takže ten mega super souboj neuvidíme? To je teda blamáž.... 

No nebo čekají jak se bude Ezra chovat. 

Podle mě se v tom zamotali a rozjeli strašně moc dějových linek, který teď zůstanou otevřený.
A pak přijde něco jako SW E9. Kdy se bude muset vše uzavřít v rychlém tempu a bude z toho sračka.
855910
Tvl takže ten mega super souboj neuvidíme? To je teda blamáž....  No nebo čekají jak se bude Ezra chovat.  Podle mě se v tom zamotali a rozjeli strašně moc dějových linek, který teď zůstanou otevřený. A pak přijde něco jako SW E9. Kdy se bude muset vše uzavřít v rychlém tempu a bude z toho sračka.
3 0
reagovat
Tak oficiálně ještě nic, ne? 
Jako za jedničku a její soundtrack dám ruku do ohně. Krásnej film se super atmoškou a vším okolo.

A ta trojka mě svým způsobem ještě furt bavila. I když bych hodně škrtal a zkoušel ten příběh spíš zkonsolidovat do jednoho filmu.

Každopádně za sebe bych nějaký ukončení ještě fakt rád viděl.
855907
Tak oficiálně ještě nic, ne?  Jako za jedničku a její soundtrack dám ruku do ohně. Krásnej film se super atmoškou a vším okolo. A ta trojka mě svým způsobem ještě furt bavila. I když bych hodně škrtal a zkoušel ten příběh spíš zkonsolidovat do jednoho filmu. Každopádně za sebe bych nějaký ukončení ještě fakt rád viděl.
5 -3
reagovat
Mě to bavilo, bohužel to pojali hodně nešikovně a poslední dva filmy vyloženě odmítali divákům dát to, co chtěli. Pak se nemůžou divit, že lidi nepřijdou. Kdyby tu plánovanou čtyřku a pětku spojili do jednoho filmu, Mloka a spol. odsunuli na vedlejší kolej a konečně došlo na souboj Grindenwald vs Brumbál, tak jim přijdou davy. Ale takhle...
855904
Mě to bavilo, bohužel to pojali hodně nešikovně a poslední dva filmy vyloženě odmítali divákům dát to, co chtěli. Pak se nemůžou divit, že lidi nepřijdou. Kdyby tu plánovanou čtyřku a pětku spojili do jednoho filmu, Mloka a spol. odsunuli na vedlejší kolej a konečně došlo na souboj Grindenwald vs Brumbál, tak jim přijdou davy. Ale takhle...
11 -1
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se