Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s čtvrtými Fantastickými zvířaty?


ikona
Spooner
Eddie Redmaynefantastická zvířataharry potterwarner bros.
Budou se Warneři a Rowlingová držet původního plánu, nebo má Mlokova série utrum?  

Pokud bychom měli v redakci jmenovat jednu z nejzbytečnějších a nejnudnějších sérii posledních let, určitě by mezi nimi zazněla Fantastická zvířata. Warneři se snažili po letech vyždímat franšízu Harryho Pottera a za scenáristické pomoci J. K. Rowlingové přišli s příběhem okolo Mloka Scamandera a rivality Albuse Brumbála se záporákem Grindelwaldem. Plány studia byly obrovské a spisovatelka měla dopředu naplánovanou novou ságu složenou z pěti filmů. Jenže ambice vzaly hodně rychle za své. Jednička sice slavila úspěch, už nudná dvojka ovšem v tržbách razantně klesla a loňský třetí díl s podtitulem Brumbálova tajemství nejen, že se ukrutně nepovedl, ale navíc utržil v kinech jen něco málo přes 400 mega. Což je zdaleka nejslabší výsledek z filmů z tohoto kouzelnického světa. A jak to nyní vypadá, tak to pro tuto franšízu díkybohu znamená přesně to, co už jsme několik měsíců tušili – tedy naprostý konec.

Myslí si to totiž už i představitel hlavní role Eddie Redmayne, jenž by se sice do kůže Mloka rád vrátil, z jeho nejnovějšího vyjádření ale vyplývá, že už v to nejspíš ani sám nedoufá. U Fantastických zvířat je totiž hrobové ticho a herec si není vědom toho, že by se okolo Mlokova příběhu něco dělo. A nemá žádné informace o tom, že by se to mělo v následující době změnit. Další sequel proto aktuálně označil za takřka nepravděpodobný. Což nás samozřejmě vůbec nepřekvapuje a nejspíš to většina z vás tak nějak tušila. Samozřejmě pořád existuje možnost, že Warneři překvapí a přijdou s prohlášením, co všechny šokuje. Vzhledem k čím dál menšímu zájmu a znuděným reakcím na třetí díl i od těch nejzarytějších fandů se dá však očekávat, že se studio bude snažit Rowlingovou ukecat spíše ke zcela jinému kouzelnickému příběhu. A asi to tak bude nejlepší.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace