Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Imf vs. Hollywood #2: O střídání VOD služeb, změnách v promu blockbusterů a videohrách na Netflixu

příspěvky 1 - 11 Napsat příspěvek
reaguje na: xxendxx
zapni si Edge, daj si článok do modu čítačky a potom automatické čítanie a máš podcast :+
 
IMF: Táto rubrika je super!
858062
zapni si Edge, daj si článok do modu čítačky a potom automatické čítanie a máš podcast *:+*   IMF: Táto rubrika je super!
855557
2 0
reagovat
Tahle rubrika tu přesně chyběla. Diky:+
858049
Tahle rubrika tu přesně chyběla. Diky*:+*
2 0
reagovat
Nedávno jsem v kecárně psal, že jít na Moviezone, to je jako sednout si ke stolu „U Winchestera“. No a v týhle hospodě běží taky telka, neni tam sport, ale třeba „Imf vs. Hollywood“. Díky za tyhle články a vlastně za mě, jsem rád, že třeba tohle nevychází audio/video, ale „postaru“ textem. (Vaše audio/video si šetřim na pracovní uzávěrky, kdy mě poslech MZ Live atd. udržuje v zenový zahrádce :D). Tohle je zas pro mě něco jako pro někoho denní zprávy :+ Ten Štěpánův blog je taky super, spousta skvělejch postřehů a zajímavostí.
855561
Nedávno jsem v kecárně psal, že jít na Moviezone, to je jako sednout si ke stolu „U Winchestera“. No a v týhle hospodě běží taky telka, neni tam sport, ale třeba „Imf vs. Hollywood“. Díky za tyhle články a vlastně za mě, jsem rád, že třeba tohle nevychází audio/video, ale „postaru“ textem. (Vaše audio/video si šetřim na pracovní uzávěrky, kdy mě poslech MZ Live atd. udržuje v zenový zahrádce *:D*). Tohle je zas pro mě něco jako pro někoho denní zprávy *:+* Ten Štěpánův blog je taky super, spousta skvělejch postřehů a zajímavostí.
4 0
reagovat
reaguje na: xxendxx
Ticho tam vzadu. :D

Přečíst článek si můžu i v práci, na podcasty nebo dlouhý videa není čas.
855559
Ticho tam vzadu. *:D* Přečíst článek si můžu i v práci, na podcasty nebo dlouhý videa není čas.
855557
2 0
reagovat
too long to be goood..... udelal bych z toho nejakou alespon audio serii podcastu, kdyz uz ne youtouba :)
855557
too long to be goood..... udelal bych z toho nejakou alespon audio serii podcastu, kdyz uz ne youtouba :)
4 -2
reagují: SHUTTER, Memphis
reagovat
Velmi dobrý článek.
855440
Velmi dobrý článek.
1 0
reagovat
Zlata doba kin a VHS .. Netflix by se mel vykaslat uplne na vse krom serialu a bylo by to fajn, at mi sypou Stranger Things, Cobra Kai apod. veci, ty jejich nudne digihovadiny, kterym rikaji filmy at si strci do zadele.
855300
Zlata doba kin a VHS .. Netflix by se mel vykaslat uplne na vse krom serialu a bylo by to fajn, at mi sypou Stranger Things, Cobra Kai apod. veci, ty jejich nudne digihovadiny, kterym rikaji filmy at si strci do zadele.
2 -3
reagovat
Marně jsem hledal ikonku 2 strany článku. Imfovi texty se čtou sami a vždy s nadšením :)
855292
Marně jsem hledal ikonku 2 strany článku. Imfovi texty se čtou sami a vždy s nadšením *:)*
1 0
reagovat
Ten problém u filmů vs seriálů na Netflixu bych viděl spíše v kvalitě dodávaného obsahu než v marketingu, který je víceméně stejný pro oba typy produkce z pohledu ne/promování mimo vlastní platformu.

Seriály mají samozřejmě výhodu v tom, že si Netflix během let vybudoval slušnou nálepku "seriál od Netflixu rovná se fajn zážitek" (pochopitelně zdaleka ne u všeho, ale podobné povědomí imho stále funguje), kterou si vybudoval tím, že mnohé ty série byly kvalitativně velké pecky a dnes na tomto základu může dále stavět jak v případě dalších sezón, tak nových sérií. Zatímco u filmů je zažitá nálepka "film od Netflixu rovná se meh záležitost" a těch opravdu kvalitních filmových věcí má ve srovnání se seriály prostě málo.

A vlastně to s jejich strategií "kvantita nad kvalitou" stran dosahu/dopadu těch filmů ani jinak být nemůže, i kdyby do jejich marketingu nalili kdoví kolik mega. Viz nepsané pravidlo "čím více to stojí a je v tom více áčkových hvězd, tím více to bude stát za ... nic":D, které na jejich filmovou produkci sedí jako málo co, protože pokud už se s něčím trefí, tak obvykle s "nenápadnou" žánrovkou/artovkou pro specifickou cílovku/okrajovou část publika, u které je vlastně otázkou, zda by jí nějaký masivní marketing nějak výrazněji v dosahu/dopadu pomohl. Potřebovali by několik velkých hitů z ranku "film pro všechny" v řadě po dobu pár let (což se jim nikdy nepodařilo - na rozdíl od seriálů), aby se pohnuli z místa. Zda jsou toho jako "streamovací továrna na sny obsah" vůbec schopni je samozřejmě jiná věc.

Stran fušování Netflixu do videoherního segmentu jsem to moc nechápal už v 2021, nebo kdy s tím prvně přišli, zvlášť když divizi měl vést někdo, kdo prošel EA a FB (vskutku ideální kvalifikace) a zatím jsou imho na nejlepší cestě si zopakovat vlastní Vietnam Stadii:D, tj. paběrkování na okraji zájmu, utopené obrovské prachy a dříve nebo později zavřený krám. V tomhle businessu jsou karty už dávno rozdány (kauzálové mají mobily, hráči pak konzole a pc), jde o běh na extra dlouhou trať a ani stovky mega k dispozici a masivní head hunting v zavedených studiích nezaručuje vůbec nic, viz zmiňovaná trojice Google, Apple a Amazon. Pro Netflix je to imho předem prohraný boj, který skončí jen jediným možným způsobem.     

P. S. Koukám, že newsletter is the new buzzword a kdo ho nemá, jako by ani nebyl:D. Nečekal jsem, že se tahle vlna nechávat si cokoliv posílat do mailu v době blogů, socek a webových notifikací ještě někdy vrátí (zvlášť po klinické smrti rss), ale počteníčko je to zajímavé, tak snad snaha co nejdéle vydrží:+
855265
Ten problém u filmů vs seriálů na Netflixu bych viděl spíše v kvalitě dodávaného obsahu než v marketingu, který je víceméně stejný pro oba typy produkce z pohledu ne/promování mimo vlastní platformu. Seriály mají samozřejmě výhodu v tom, že si Netflix během let vybudoval slušnou nálepku "seriál od Netflixu rovná se fajn zážitek" (pochopitelně zdaleka ne u všeho, ale podobné povědomí imho stále funguje), kterou si vybudoval tím, že mnohé ty série byly kvalitativně velké pecky a dnes na tomto základu může dále stavět jak v případě dalších sezón, tak nových sérií. Zatímco u filmů je zažitá nálepka "film od Netflixu rovná se meh záležitost" a těch opravdu kvalitních filmových věcí má ve srovnání se seriály prostě málo. A vlastně to s jejich strategií "kvantita nad kvalitou" stran dosahu/dopadu těch filmů ani jinak být nemůže, i kdyby do jejich marketingu nalili kdoví kolik mega. Viz nepsané pravidlo "čím více to stojí a je v tom více áčkových hvězd, tím více to bude stát za ... nic"*:D*, které na jejich filmovou produkci sedí jako málo co, protože pokud už se s něčím trefí, tak obvykle s "nenápadnou" žánrovkou/artovkou pro specifickou cílovku/okrajovou část publika, u které je vlastně otázkou, zda by jí nějaký masivní marketing nějak výrazněji v dosahu/dopadu pomohl. Potřebovali by několik velkých hitů z ranku "film pro všechny" v řadě po dobu pár let (což se jim nikdy nepodařilo - na rozdíl od seriálů), aby se pohnuli z místa. Zda jsou toho jako "streamovací továrna na [s]sny[/s] obsah" vůbec schopni je samozřejmě jiná věc. Stran fušování Netflixu do videoherního segmentu jsem to moc nechápal už v 2021, nebo kdy s tím prvně přišli, zvlášť když divizi měl vést někdo, kdo prošel EA a FB (vskutku ideální kvalifikace) a zatím jsou imho na nejlepší cestě si zopakovat vlastní [s]Vietnam[/s] Stadii*:D*, tj. paběrkování na okraji zájmu, utopené obrovské prachy a dříve nebo později zavřený krám. V tomhle businessu jsou karty už dávno rozdány (kauzálové mají mobily, hráči pak konzole a pc), jde o běh na extra dlouhou trať a ani stovky mega k dispozici a masivní head hunting v zavedených studiích nezaručuje vůbec nic, viz zmiňovaná trojice Google, Apple a Amazon. Pro Netflix je to imho předem prohraný boj, který skončí jen jediným možným způsobem.      P. S. Koukám, že newsletter is the new buzzword a kdo ho nemá, jako by ani nebyl*:D*. Nečekal jsem, že se tahle vlna nechávat si cokoliv posílat do mailu v době blogů, socek a webových notifikací ještě někdy vrátí (zvlášť po klinické smrti rss), ale počteníčko je to zajímavé, tak snad snaha co nejdéle vydrží*:+*. 
1 0
reagovat
reaguje na: Slamak1
Pokud má Android OS tak pravděpodobně ano, ale většina těch věcí je určena pro hraní na mobilech/tabletech.
855252
Pokud má Android OS tak pravděpodobně ano, ale většina těch věcí je určena pro hraní na mobilech/tabletech.
855251
2 0
reagovat

hry

Vůbec tomu nerozumím, to můžu hrát rovnou na televizi? :D
855251
Vůbec tomu nerozumím, to můžu hrát rovnou na televizi? *:D*
hry
2 0
reagují: imf
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se