Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Michael B. Jordan podruhé jako hrdina Toma Clancyho

příspěvky 1 - 5 Napsat příspěvek
Ať první natočí nového Higlandera. Je to extrémně zajímavé téma a má neomezené možnosti.
855135
Ať první natočí nového Higlandera. Je to extrémně zajímavé téma a má neomezené možnosti.
0 0
reagovat
reaguje na: HAL
čo posral vo Without Remorse v Tulsa King napravil 8), podľa mňa dá reparát zodpovedne a kvalitne. Hádam. 
855129
čo posral vo Without Remorse v Tulsa King napravil *8)*, podľa mňa dá reparát zodpovedne a kvalitne. Hádam. 
855096
0 0
reagovat
Rainbow Six s Michael B. Jordanem - meeeh
Rainbow Six od Stahelskiho - instantní erekce

Na tom jak to dopadne bude nakonec záležet ale hlavně na scénáristovi - Taylor Sheridan to posledně docela dost posral, tak doufám že tentokrát se tomu dostane lepší péče, větší věrnosti předloze, a délky kterou si zaslouží. Podělat tohle, to by mě dost mrzelo, protože Rainbow Six je mezi všemi knihami které Tom Clancy napsal imho ta nejlepší.

A ten Jordan to snad uhrát dokáže... i když je na roli tady trochu moc mladý, Clarkovi by mělo mít přes padesát a má v knize spíš velitelskou/mentorskou roli, na fyzickou práci má pod sebou tým mladších vojáků.
855096
Rainbow Six s Michael B. Jordanem - meeeh Rainbow Six od Stahelskiho - instantní erekce Na tom jak to dopadne bude nakonec záležet ale hlavně na scénáristovi - Taylor Sheridan to posledně docela dost posral, tak doufám že tentokrát se tomu dostane lepší péče, větší věrnosti předloze, a délky kterou si zaslouží. Podělat tohle, to by mě dost mrzelo, protože Rainbow Six je mezi všemi knihami které Tom Clancy napsal imho ta nejlepší. A ten Jordan to snad uhrát dokáže... i když je na roli tady trochu moc mladý, Clarkovi by mělo mít přes padesát a má v knize spíš velitelskou/mentorskou roli, na fyzickou práci má pod sebou tým mladších vojáků.
0 0
reagují: Ravenous
reagovat
Chtěl jsem napsat, že Jordan byl to nejlepší na celém filmu, nebo naopak, že Jordan byl stejně nijaký jako celý film, ale vlastně nemůžu ani jedno, protože si z toho vůbec nic nepamatuju nad rámec faktu, že jsem to viděl a na konci byl mocný bait na R6:D.

Ukázková výplachovka (ve špatném smyslu slova), která zapadla hned v momentě, kdy vyšla. A ten konec s duhovým pomrkáváním si pamatuju jen proto, že R6 je takový zlatý grál mezi všemi snahami o adaptaci nějakých Clancyovek a o potenciálním filmu se spekulovalo minimálně od dob Afflecka (tudíž už dekády:D). Takže bylo docela vtipné, že první hmatatelný důkaz, že možná R6 opravdu někdy vznikne skončil zrovna tady.

Každopádně neuvěřím, dokud to neuvidím a pokud to uvidím, tak to s Jordanem a Stahelskim dost možná nebude mít společného vůbec nic.
855093
Chtěl jsem napsat, že Jordan byl to nejlepší na celém filmu, nebo naopak, že Jordan byl stejně nijaký jako celý film, ale vlastně nemůžu ani jedno, protože si z toho vůbec nic nepamatuju nad rámec faktu, že jsem to viděl a na konci byl mocný bait na R6*:D*. Ukázková výplachovka (ve špatném smyslu slova), která zapadla hned v momentě, kdy vyšla. A ten konec s duhovým pomrkáváním si pamatuju jen proto, že R6 je takový zlatý grál mezi všemi snahami o adaptaci nějakých Clancyovek a o potenciálním filmu se spekulovalo minimálně od dob Afflecka (tudíž už dekády*:D*). Takže bylo docela vtipné, že první hmatatelný důkaz, že možná R6 opravdu někdy vznikne skončil zrovna tady. Každopádně neuvěřím, dokud to neuvidím a pokud to uvidím, tak to s Jordanem a Stahelskim dost možná nebude mít společného vůbec nic.
1 0
reagovat
Stahelski má ešte točit adaptáciu Ghost of Tsushima. Takže to čakanie môže byť naozaj dlhé.

Na druhú stranu by som to chcel videť so Stahelskim ako režisérom. Horšie ako prvý diel to byť nemôže. 
855071
Stahelski má ešte točit adaptáciu Ghost of Tsushima. Takže to čakanie môže byť naozaj dlhé. Na druhú stranu by som to chcel videť so Stahelskim ako režisérom. Horšie ako prvý diel to byť nemôže. 
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se