Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Nejhorší filmy roku 2022

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
No já chápu, že se teď Kozub moc nenosí, ale já se u Jackpotu nasmál. Ano, byla to pi*ovina, ale bylo to crazy, na nic jiného si to nehrálo a mělo to pár hodně rozsekávacích momentů. To pro mě byl horší ten Thor, který jsem nezvládl dokoukat ani napodruhé.. obecně, radši bych si dal znova Jackpot než cokoli z letošního Marvelu..

PS: a Doodovo "cokoli se Štěpánem Kozubem" je zas póza jak to 2/10 pro Rings of Power (ne, nepřekousnu to:)..  Shoky a Morthy je respektuhodný film,  jakých v naší zemi moc nevzniklo, svěží vánek a když vidím sto padesátou naprosto zaměnitelnou romantickou komedii s Langmajerem, tak si na něj vzpomenu se slzou v oku.
857655
No já chápu, že se teď Kozub moc nenosí, ale já se u Jackpotu nasmál. Ano, byla to pi*ovina, ale bylo to crazy, na nic jiného si to nehrálo a mělo to pár hodně rozsekávacích momentů. To pro mě byl horší ten Thor, který jsem nezvládl dokoukat ani napodruhé.. obecně, radši bych si dal znova Jackpot než cokoli z letošního Marvelu.. PS: a Doodovo "cokoli se Štěpánem Kozubem" je zas póza jak to 2/10 pro Rings of Power (ne, nepřekousnu to:)..  Shoky a Morthy je respektuhodný film,  jakých v naší zemi moc nevzniklo, svěží vánek a když vidím sto padesátou naprosto zaměnitelnou romantickou komedii s Langmajerem, tak si na něj vzpomenu se slzou v oku.
1 -1
reagovat
Čestná cena Zdeňka Trošky pro nejhorší film roku: Black Adam
Nejnudnější film: Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství
Nenáviděný film: Thor: Láska jako hrom 
Nejzbytečnější film: Moonfall
Zklamání roku: Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství
Film, co nikdy nechci vidět: Cokoliv s domácí produkce.
853623
Čestná cena Zdeňka Trošky pro nejhorší film roku: Black Adam Nejnudnější film: Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství Nenáviděný film: Thor: Láska jako hrom  Nejzbytečnější film: Moonfall Zklamání roku: Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství Film, co nikdy nechci vidět: Cokoliv s domácí produkce.
2 -1
reagovat

10 jezdců apokalypsy

Z důvodu duševního zdraví se, až na nepatrné výjimky, programově vyhýbám domácí produkci, jinak by žebříček vypadal asi o dost jinak:D. Přesto na poli bláta a hnoje byla loni továrna na sny, jako vždy, více než štědrá a opět se pořádně urodilo. Jistě by se asi našly spousty jiných kandidátů, ale v jejich případě byla moje očekávání předem nastavena na minimální úroveň a obecně se spokojím s málem:). Práh bolesti v případě mé maličkosti byl zkrátka překročen v nejvyšší míře právě u téhle skvadry.

Trash 2022
  1. Pinocchio 3/10
  2. Halloween Ends 4/10
  3. Men 4/10
  4. Medieval 4/10
  5. Crimes Of The Future 4/10
  6. Moonfall 4/10
  7. Belfast 4/10
  8. Morbius 4/10
  9. Fantastic Beasts: The Secrets Of Dumbledore 4/10
  10. Spencer 4/10
Letošek bude na odpady nepochybně zase bohatý, tudíž nezbývá, než se "těšit", jaký nový mor moje sítnice spatří v 2023:D
853150
Z důvodu duševního zdraví se, až na nepatrné výjimky, programově vyhýbám domácí produkci, jinak by žebříček vypadal asi o dost jinak*:D*. Přesto na poli bláta a hnoje byla loni továrna na sny, jako vždy, více než štědrá a opět se pořádně urodilo. Jistě by se asi našly spousty jiných kandidátů, ale v jejich případě byla moje očekávání předem nastavena na minimální úroveň a obecně se spokojím s málem*:)*. Práh bolesti v případě mé maličkosti byl zkrátka překročen v nejvyšší míře právě u téhle skvadry. [b]Trash 2022[/b] [list=1][*]Pinocchio 3/10[/*][*]Halloween Ends 4/10[/*][*]Men 4/10[/*][*]Medieval 4/10[/*][*]Crimes Of The Future 4/10[/*][*]Moonfall 4/10[/*][*]Belfast 4/10[/*][*]Morbius 4/10[/*][*]Fantastic Beasts: The Secrets Of Dumbledore 4/10[/*][*]Spencer 4/10[/*][/list]Letošek bude na odpady nepochybně zase bohatý, tudíž nezbývá, než se "těšit", jaký nový mor moje sítnice spatří v 2023*:D*. 
10 jezdců apokalypsy
2 -2
reagovat
Jelikož jsem ze zmíněných filmů skoro nic neviděl, aspoň mi seznamy poslouží jako vodítko čemu se vyhnout.
Viděl jsem Moonfall a Dr. Strange 2 a u obou filmů mi do konce života stačilo jedno  shlédnutí. Respektive u Moonfall jsem se pokusil film shlédnout ještě jednou ale... nevyšlo to, moc hloupé.
852768
Jelikož jsem ze zmíněných filmů skoro nic neviděl, aspoň mi seznamy poslouží jako vodítko čemu se vyhnout. Viděl jsem Moonfall a Dr. Strange 2 a u obou filmů mi do konce života stačilo jedno  shlédnutí. Respektive u Moonfall jsem se pokusil film shlédnout ještě jednou ale... nevyšlo to, moc hloupé.
2 0
reagovat
V tento rok som veľa nových filmov nevidel ale posledný Thor bol odpad aký nemá obdobu.
852761
V tento rok som veľa nových filmov nevidel ale posledný Thor bol odpad aký nemá obdobu.
3 -1
reagovat
Neměnil bych tradiční název.
852573
Neměnil bych tradiční název.
2 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Zdeněk Troška natočil pár filmů které vidělo a mají rádi milióny lidí. Slunce seno a pár pohádek mu zajistilo navždy slávu.
852572
Zdeněk Troška natočil pár filmů které vidělo a mají rádi milióny lidí. Slunce seno a pár pohádek mu zajistilo navždy slávu.
852568
3 -5
reagovat
Nejhorší, co jsem z loňské produkce viděl, byly celkem jednoznačně Prsteny moci (což je zároveň i největší zklamání za hodně, hodně dlouho). A pokud nedostanu nějaký náhodný rimsiovský záchvat sebepoškozování českou kinematografií, tak se to už nejspíš nezmění.
Co se týče filmů, tak bych dal nejníž Prey a To nic, drahá, ale to jsou spíš neškodně zbytečné filmy, které mají ke skutečným sračkám pořád dost daleko.
852569
Nejhorší, co jsem z loňské produkce viděl, byly celkem jednoznačně Prsteny moci (což je zároveň i největší zklamání za hodně, hodně dlouho). A pokud nedostanu nějaký náhodný rimsiovský záchvat sebepoškozování českou kinematografií, tak se to už nejspíš nezmění. Co se týče filmů, tak bych dal nejníž Prey a To nic, drahá, ale to jsou spíš neškodně zbytečné filmy, které mají ke skutečným sračkám pořád dost daleko.
3 -1
reagovat
Jenom taková otázka: Zdeněk Troška pověsil filmování na hřebík a přestal točil. Myslíte, že by šlo název té ceny za nejhorší film přejmenovat na Cenu Evy Toulové nebo Marty Ferencové? Vždyť vedle těchto dvou dam je Zdeněk Troška jasným oscarovým králem...
852568
Jenom taková otázka: Zdeněk Troška pověsil filmování na hřebík a přestal točil. Myslíte, že by šlo název té ceny za nejhorší film přejmenovat na Cenu Evy Toulové nebo Marty Ferencové? Vždyť vedle těchto dvou dam je Zdeněk Troška jasným oscarovým králem...
2 -2
reagují: P.Kratky
reagovat
Čestná cena Zdeňka Trošky pro nejhorší film roku: Thor: Hromový odpad
Nejnudnější film: Black Panther: Wakanda nechť žije
Nenáviděný film: Black Adam
Nejzbytečnější film: Jurský svět: Nadvláda
Zklamání roku: Avatar: the way of Water
Film, co nikdy nechci vidět: Nic se Štěpanem  Kozubem a celá Česká produkce!
852566
Čestná cena Zdeňka Trošky pro nejhorší film roku: Thor: Hromový odpad Nejnudnější film: Black Panther: Wakanda nechť žije Nenáviděný film: Black Adam Nejzbytečnější film: Jurský svět: Nadvláda Zklamání roku: Avatar: the way of Water Film, co nikdy nechci vidět: Nic se Štěpanem  Kozubem a celá Česká produkce!
3 -4
reagovat
reaguje na: Ravenhorn
Tomu se upřímně vůbec, ale vůbec nedivíme ;)
852561
Tomu se upřímně vůbec, ale vůbec nedivíme *;)*
852552
11 0
reagovat
Mě jde hlavně o to, že některé filmy co jsou zde, já mám spíš v TOP 10 nebo těsně za ní. Tak ať se pak nedivíte ;)
852552
Mě jde hlavně o to, že některé filmy co jsou zde, já mám spíš v TOP 10 nebo těsně za ní. Tak ať se pak nedivíte *;)*
3 -4
reagují: KarelR
reagovat
Nejnudnější film: Fantastická zvířata
Nenáviděný film: Seveřan
Nejzbytečnější: Tři tygři ve filmu
Zklamání roku: Doctor Strange
852542
Nejnudnější film: Fantastická zvířata Nenáviděný film: Seveřan Nejzbytečnější: Tři tygři ve filmu Zklamání roku: Doctor Strange
3 0
reagovat
reaguje na: Demonic8
Já taky, ale tak všichni milují Logana a... Stejně...8)
852540
Já taky, ale tak všichni milují Logana a... Stejně...*8)*
852538
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Já doufám, že v téhle rubrice DaD nebude :) .... snad.
852538
Já doufám, že v téhle rubrice DaD nebude *:)* .... snad.
852537
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Za rok v tuto dobu bude mít někdo z Vás tady nové Dungeon & Dragons a to bude teprve mela s Ravenem8)
852537
Za rok v tuto dobu bude mít někdo z Vás tady nové Dungeon & Dragons a to bude teprve mela s Ravenem*8)*
3 0
reagují: Demonic8
reagovat
reaguje na: Ravenhorn
Oh poměřování péra, kdo viděl víc filmů a kdo má žaludek se dívat na víc sraček a podobně? Hmm hmm ok :D
852534
Oh poměřování péra, kdo viděl víc filmů a kdo má žaludek se dívat na víc sraček a podobně? Hmm hmm ok *:D*
852519
4 0
reagovat
Je fakt, ze comicsy letos byly dost dno. Pet filmu a druhej nejlepsi z nich byl za me Strange, kterymu bych nedal vic jak 5/10 nebo 2/5*. Na to, ze tenhle subzanr je posledni roky zdaleka nejvetsi tahoun hollywoodskych blockbusteru... Dost, dost strasny, no. :o:o Uncharted, Smrt na Nilu apod nuti zpetne vic docenit veci jako Lovci pokladu, kde si tehda aspon davali tu praci a staveli kulisy, jeli na lokace apod. :(
852532
Je fakt, ze comicsy letos byly dost dno. Pet filmu a druhej nejlepsi z nich byl za me Strange, kterymu bych nedal vic jak 5/10 nebo 2/5*. Na to, ze tenhle subzanr je posledni roky zdaleka nejvetsi tahoun hollywoodskych blockbusteru... Dost, dost strasny, no. *:o**:o* Uncharted, Smrt na Nilu apod nuti zpetne vic docenit veci jako Lovci pokladu, kde si tehda aspon davali tu praci a staveli kulisy, jeli na lokace apod. *:(*
3 0
reagovat
A nakonec přihodím i svůj pohled na to zcela nejhorší:

1# Jurský svět: Nadvláda - tohle je pro mě esenciální sra*ka, absolutně nechápu mozek nikoho kdo tomu dal více jak 2* - jsou tam dinosauři a hýbe se to, ale je to naprostá lobotomie a ochotnické představení. 
2# Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství - důkaz, že scénář se nedá psát jako kniha. Návod na uspávání hadů by byl zábavnější - a obecně ta zápletka byla dost jalová.
3# Uncharted - výkladní skříň vykastrované demence. Nuda, hloupost, digibordel, otravné od začátku do konce!!! 
4# Rakeťák asi neojočekávanější animák za dlouhé roky. Krásně to začalo, ale celá zápletka s neschopnou "astronautkou" a ještě neschopnějšími parťáky mě fakt málem uspala..
5# Smrt na Nilu jen o ždibec koukatelnější Uncharted - ale rozhodně mají společnou navoněnou prázdnotu, nablýskané spotřební zboží... moderní velkofilm bez duše, pohyblivé ozvučené obrázky + extrémně nechutné digi efekty.

Vůbec nevím kam zařadit Black Adama... nic jsem nečekal, nic jsem nedostal. Klasická kategorie, kdyby dali prachy radši lidem na žrádlo, udělali by lépe...

No a někde mezi proplouvají i ty již zmíněné Marvelovky...

+ Děkuji za Tedovo zařazení "Všechno, všude, najednou" protože jsem měl trochu proviněný pocit, když jsem novou "kultovku" o které se všude stále mluví, musel po 20 minutách vypnout, protože mě to nebavilo...
852531
A nakonec přihodím i svůj pohled na to zcela nejhorší: 1# Jurský svět: Nadvláda - tohle je pro mě esenciální sra*ka, absolutně nechápu mozek nikoho kdo tomu dal více jak 2* - jsou tam dinosauři a hýbe se to, ale je to naprostá lobotomie a ochotnické představení.  2# Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství - důkaz, že scénář se nedá psát jako kniha. Návod na uspávání hadů by byl zábavnější - a obecně ta zápletka byla dost jalová. 3# Uncharted - výkladní skříň vykastrované demence. Nuda, hloupost, digibordel, otravné od začátku do konce!!!  4# Rakeťák asi neojočekávanější animák za dlouhé roky. Krásně to začalo, ale celá zápletka s neschopnou "astronautkou" a ještě neschopnějšími parťáky mě fakt málem uspala.. 5# Smrt na Nilu jen o ždibec koukatelnější Uncharted - ale rozhodně mají společnou navoněnou prázdnotu, nablýskané spotřební zboží... moderní velkofilm bez duše, pohyblivé ozvučené obrázky + extrémně nechutné digi efekty. Vůbec nevím kam zařadit Black Adama... nic jsem nečekal, nic jsem nedostal. Klasická kategorie, kdyby dali prachy radši lidem na žrádlo, udělali by lépe... No a někde mezi proplouvají i ty již zmíněné Marvelovky... + Děkuji za Tedovo zařazení "Všechno, všude, najednou" protože jsem měl trochu proviněný pocit, když jsem novou "kultovku" o které se všude stále mluví, musel po 20 minutách vypnout, protože mě to nebavilo...
6 -5
reagovat
Něco Vám povím... nenávidím humor Taiki Waititiho, nenáviděl jsem trailery na Thora a očekával největší průjem letošního roku... a vlastně byl pak překvapený, jak v celku slušné to je. Ano, pořád jsem naštvaný z faktu, jak se tam pitvoří Crowe, pořád nenávidím jakýkoli pokus o imbecilní humor, viz kozy a vše ostatní co křičí "Waititi", ten studiový look... ale moc se nám líbilo vše okolo Christiana Balea, závěrečná linka s Natalie Portman (a to ji bytostně nemám rád), nakonec i vizuální stránku finálního souboje.. kolem a kolem jsem měl pocit, že kdyby někdo nad Waititim držel pevnou producentskou ruku, jako ji potřebuje Bay, mohl to být v celku fajn film, stačilo by mi nakonec jen odseknout pár scén s bohy, kozami, atd..

Naopak mě strašně otrávil Dr. Strange... z úplně opačného důvodu.. tam kde to křičelo "Raimi" tak se na to hezky koukalo... ale celá příběhová kostra, která mi u Thora přišla fajn, mi přišla u Strange extrémně špatná.... celá myšlenka ohledně zlé maminky úplně stupidní, děravá a strašně zle vystavěná. Tomu filmu by nepomohlo ani prostříhání, protože celé jeho jádro je úplně špatně... a k tomu jako bonus první vlaštovka s Marvelovským arogantním přístupem "nesleduješ seriály, jdi do prdele" Ten film mě nasral daleko víc než Thor... ale je to dozajisté i tím zcela odlišným očekáváním, respektive neočekáváním u obou filmů :)

A pak tu máme posledního Pantera, kde mi jednička ještě přišla sledovatelná a říkal jsem si jaký je Coogler osobitý režisér a že to jistě napodruhé zvládne lépe... a on dodal nejnudnější hovadinu co jsem letos viděl...Opět, stejně jako u Strange - jednotlivosti byly super... Göranssonova hudba - řekl bych, že nám tu roste nový Zimmer, protože jeho cit pro synergii obrazu a zvuku mě tu neskutečně fascinovala... už dlouho mi dělá radost. Vizuální stránka, kostýmy etnik... také super... ale vypravěčské schopnosti nula....  myslel jsem že chcípnu!! Naposledy jsem chtěl opustit kino snad jen u Transformers II... tady jsem měl nutkání každých 15 minut... a jen fakt, že po dvou letech mordoru s mým synem, to byla jedna z prvních návštěv kina a že tam s námi byli přátelé, nás tam udrželo do konce... ale všeobjímající trapnost a nuda mě ubíjela... a jako třešnička závěrečný ultradebilní plán na "lodi", nesmrtelná Shuri a kostýmy jak od Power Rangers... všechno špatně a asi mi opravdu Marvel mává nashledanou, protože tohle směřuje do žumpy... opět připomenu aroganci, s jakou Marvel letos exceloval... tu tam je střídmý přístup, kdy se nám snaží přestavit sebe šílenější postavu střízlivě (viz naposledy skvělý Vulture)... ne, od nynějška vezmou nejdebilnější postavu s nejsměšnějším kostýmem a fláknou ji na plátno tak jak je.... nazdar bazar... (PS Iron Heart je nejotravnější postava co jsem letos na plátně viděl, protivná nafrněná, rádoby vtipná kráva!) :D
852530
Něco Vám povím... nenávidím humor Taiki Waititiho, nenáviděl jsem trailery na Thora a očekával největší průjem letošního roku... a vlastně byl pak překvapený, jak v celku slušné to je. Ano, pořád jsem naštvaný z faktu, jak se tam pitvoří Crowe, pořád nenávidím jakýkoli pokus o imbecilní humor, viz kozy a vše ostatní co křičí "Waititi", ten studiový look... ale moc se nám líbilo vše okolo Christiana Balea, závěrečná linka s Natalie Portman (a to ji bytostně nemám rád), nakonec i vizuální stránku finálního souboje.. kolem a kolem jsem měl pocit, že kdyby někdo nad Waititim držel pevnou producentskou ruku, jako ji potřebuje Bay, mohl to být v celku fajn film, stačilo by mi nakonec jen odseknout pár scén s bohy, kozami, atd.. Naopak mě strašně otrávil Dr. Strange... z úplně opačného důvodu.. tam kde to křičelo "Raimi" tak se na to hezky koukalo... ale celá příběhová kostra, která mi u Thora přišla fajn, mi přišla u Strange extrémně špatná.... celá myšlenka ohledně zlé maminky úplně stupidní, děravá a strašně zle vystavěná. Tomu filmu by nepomohlo ani prostříhání, protože celé jeho jádro je úplně špatně... a k tomu jako bonus první vlaštovka s Marvelovským arogantním přístupem "nesleduješ seriály, jdi do prdele" Ten film mě nasral daleko víc než Thor... ale je to dozajisté i tím zcela odlišným očekáváním, respektive neočekáváním u obou filmů :) A pak tu máme posledního Pantera, kde mi jednička ještě přišla sledovatelná a říkal jsem si jaký je Coogler osobitý režisér a že to jistě napodruhé zvládne lépe... a on dodal nejnudnější hovadinu co jsem letos viděl...Opět, stejně jako u Strange - jednotlivosti byly super... Göranssonova hudba - řekl bych, že nám tu roste nový Zimmer, protože jeho cit pro synergii obrazu a zvuku mě tu neskutečně fascinovala... už dlouho mi dělá radost. Vizuální stránka, kostýmy etnik... také super... ale vypravěčské schopnosti nula....  myslel jsem že chcípnu!! Naposledy jsem chtěl opustit kino snad jen u Transformers II... tady jsem měl nutkání každých 15 minut... a jen fakt, že po dvou letech mordoru s mým synem, to byla jedna z prvních návštěv kina a že tam s námi byli přátelé, nás tam udrželo do konce... ale všeobjímající trapnost a nuda mě ubíjela... a jako třešnička závěrečný ultradebilní plán na "lodi", nesmrtelná Shuri a kostýmy jak od Power Rangers... všechno špatně a asi mi opravdu Marvel mává nashledanou, protože tohle směřuje do žumpy... opět připomenu aroganci, s jakou Marvel letos exceloval... tu tam je střídmý přístup, kdy se nám snaží přestavit sebe šílenější postavu střízlivě (viz naposledy skvělý Vulture)... ne, od nynějška vezmou nejdebilnější postavu s nejsměšnějším kostýmem a fláknou ji na plátno tak jak je.... nazdar bazar... (PS Iron Heart je nejotravnější postava co jsem letos na plátně viděl, protivná nafrněná, rádoby vtipná kráva!) *:D*
8 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se