Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Ralph Fiennes chce být znovu Voldemortem

příspěvky 1 - 12 Napsat příspěvek
reaguje na: Nikcza
Slovo trapnost je v tomto významu míněna jako výsledek projektu, dalo by se vlastně použit i blamaz.
847641
Slovo trapnost je v tomto významu míněna jako výsledek projektu, dalo by se vlastně použit i blamaz.
847426
0 0
reagovat
Fantastická zvířata skončila trapně? Jak pro koho. Znám spoustu lidí, kterým se série líbila. A já jsem mezi nimi.
Neobjektivní článek na základě osobního názoru mi přijde dost neprofesionální.

Jinak by bylo asi fajn, kdyby Rowlingová něco napsala. I když lepší by bylo, kdyby napsala knihu, kterou by zfilmovali, než aby psala scénář.
Obojí by mi ale udělalo radost.
Ten svět je její dítě. Má právo si s tím dělat co chce. A nemusí splňovat očekávání fanoušků... protože se stejně nikdy nezavděčí všem. Vždycky si někdo bude stěžovat a nebude respektovat to, jak chtěl autor příběh napsat.
Lidi jsou netolerantní.
847426
Fantastická zvířata skončila trapně? Jak pro koho. Znám spoustu lidí, kterým se série líbila. A já jsem mezi nimi. Neobjektivní článek na základě osobního názoru mi přijde dost neprofesionální. Jinak by bylo asi fajn, kdyby Rowlingová něco napsala. I když lepší by bylo, kdyby napsala knihu, kterou by zfilmovali, než aby psala scénář. Obojí by mi ale udělalo radost. Ten svět je její dítě. Má právo si s tím dělat co chce. A nemusí splňovat očekávání fanoušků... protože se stejně nikdy nezavděčí všem. Vždycky si někdo bude stěžovat a nebude respektovat to, jak chtěl autor příběh napsat. Lidi jsou netolerantní.
1 -4
reagují: Galactus
reagovat
reaguje na: Snipsley
Sťažoval by si že takmer neprežil pád do Reichenbašských vodopádov. Ehm, to je vlastne iný príbeh. Aj keď dooosť podobný. :)
847358
Sťažoval by si [spoiler]že takmer neprežil pád do Reichenbašských vodopádov. Ehm, to je vlastne iný príbeh. Aj keď dooosť podobný. *:)*[/spoiler]
847328
2 -1
reagovat
reaguje na: connor
Kdyby to náhodou vzniklo, tak jo, byl bych rád, kdyby v tom nebyl Voldemort vykreslen jen jako čisté zlo, ale potom, co WB "dokázalo" s Fantastic Beasts, se důvodně obávám, že jejich ambice začínají i končí na tom, že je to slavný a fanoušky milovaný brand a lidi jim odevzdají prachy tak nějak automaticky, tak nač se vlastně snažit.

Když už jsme u těch SW, tak jedna věc je, když Knoll/Gilroy/Favreau dostane nápad a jde s ním za Kennedy a spol. a trochu jiná věc je, když Kennedy a spol. nedostane nápad a jde bez něj za Abramsem/McGregorem a tunou dalších (viz ty neustále oznamované nové projekty). V případě WB a HP mám takový pocit, že jde prozatím výhradně o druhou možnost.
847355
Kdyby to náhodou vzniklo, tak jo, byl bych rád, kdyby v tom nebyl Voldemort vykreslen jen jako čisté zlo, ale potom, co WB "dokázalo" s Fantastic Beasts, se důvodně obávám, že jejich ambice začínají i končí na tom, že je to slavný a fanoušky milovaný brand a lidi jim odevzdají prachy tak nějak automaticky, tak nač se vlastně snažit. Když už jsme u těch SW, tak jedna věc je, když Knoll/Gilroy/Favreau dostane nápad a jde s ním za Kennedy a spol. a trochu jiná věc je, když Kennedy a spol. nedostane nápad a jde bez něj za Abramsem/McGregorem a tunou dalších (viz ty neustále oznamované nové projekty). V případě WB a HP mám takový pocit, že jde prozatím výhradně o druhou možnost.
847347
1 0
reagovat
reaguje na: Polux
Ale však ty by sis něco takového přál, ne? Viz diskuze o Andor a černobílém SW. ;):))
847347
Ale však ty by sis něco takového přál, ne? Viz diskuze o Andor a černobílém SW. *;)**:))*
847345
2 0
reagují: Polux
reagovat
Voldemort: Year One:D. Po Jokerovi, Cruelle nebo Vaderovi (ten dostal rovnou trilogii) je imho nejvyšší čas ukázat, že i nejmocnější kouzelník na světě, s nezdravou fixací na obrýlené klučíky s jizvou na čele, to vlastně celou dobu myslel dobře a za všechno může faktor "v nesprávnou chvíli na nesprávném místě", případně nezdravé okolí, které ho táhlo k temné straně (ehm:D).

A jestli do hlavní role obsadí Fiennese (digitální de-aging included:D), tak to bude epic (ve volném překladu "zkáza dokonána", protože jestli něco svět fakt nepotřebuje, tak je to další dojení světa HP - vzhledem k dosavadní tvůrčí impotenci všech zúčastněných).
847345
Voldemort: Year One*:D*. Po Jokerovi, Cruelle nebo Vaderovi (ten dostal rovnou trilogii) je imho nejvyšší čas ukázat, že i nejmocnější kouzelník na světě, s nezdravou fixací na obrýlené klučíky s jizvou na čele, to vlastně celou dobu myslel dobře a za všechno může faktor "v nesprávnou chvíli na nesprávném místě", případně nezdravé okolí, které ho táhlo k temné straně (ehm*:D*). A jestli do hlavní role obsadí Fiennese (digitální de-aging included*:D*), tak to bude epic (ve volném překladu "zkáza dokonána", protože jestli něco svět fakt nepotřebuje, tak je to další dojení světa HP - vzhledem k dosavadní tvůrčí impotenci všech zúčastněných).
1 0
reagují: connor
reagovat
Nejlepší Voldemort byl ten ze dvojky.
847332
Nejlepší Voldemort byl ten ze dvojky.
2 -1
reagovat
Nějaké Rogue One s bystrozory a Siriusem Blackem bych snesl... Rowlingová ale zákaz mít dohled na finální verzí scénáře - pouze námět.
847330
Nějaké Rogue One s bystrozory a Siriusem Blackem bych snesl... Rowlingová ale zákaz mít dohled na finální verzí scénáře - pouze námět.
4 0
reagovat
Prosim, ne. Hlavne ne Proklete dite. Akceptuju to jako zabavnou efektni divadelni hru, ale rozhodne ne jako soucast kanonu, protoze pribehove to je naprosto otresny. 

Btw, Fantasticky zvirata teda maj konec? Epickej battle Brumbala s Grindelwaldem teda nebude? Nebo proste se jen konecne zbavi zvirat a Mloka a je porad moznost, ze udelaji film vylozene o Brumbalovi a Grindelwaldovi?

No tak jako tak, at uz prijde cokoliv, doufam, ze tvurci tym bude uplne jinej - nechci Rowlingovou (u scenare), Yatese ani Klovese. WB ale za posledni roky ziskali uzasnou schopnost zkazit vsechno, co jde, takze nevim nevim :)))
847329
Prosim, ne. Hlavne ne Proklete dite. Akceptuju to jako zabavnou efektni divadelni hru, ale rozhodne ne jako soucast kanonu, protoze pribehove to je naprosto otresny.  Btw, Fantasticky zvirata teda maj konec? Epickej battle Brumbala s Grindelwaldem teda nebude? Nebo proste se jen konecne zbavi zvirat a Mloka a je porad moznost, ze udelaji film vylozene o Brumbalovi a Grindelwaldovi? No tak jako tak, at uz prijde cokoliv, doufam, ze tvurci tym bude uplne jinej - nechci Rowlingovou (u scenare), Yatese ani Klovese. WB ale za posledni roky ziskali uzasnou schopnost zkazit vsechno, co jde, takze nevim nevim :)))
1 0
reagovat
Ehm, a co by tam v takovém sequelu poražený a mrtvý Voldemort dělal? :D Ne, Prokleté dítě neexistuje
847328
Ehm, a co by tam v takovém sequelu poražený a mrtvý Voldemort dělal? *:D* [spoiler]Ne, Prokleté dítě neexistuje[/spoiler]
3 0
reagují: JAKLA
reagovat
Fantastická zvířata poslala do kytek sama Rowlingová svou naprosto příšernou scénáristikou. Je samozřejmě těžké vysvětlovat někomu, komu nabobtnalo ego úspěchem, že scénáristika je něco zcela jiného než psaní knih, ale pokud to povolí, stejně se zase bude chtít angažovat ve všem a proto se výsledku dost bojím a celá tato věc mě nechává absolutně chladným :)
847327
Fantastická zvířata poslala do kytek sama Rowlingová svou naprosto příšernou scénáristikou. Je samozřejmě těžké vysvětlovat někomu, komu nabobtnalo ego úspěchem, že scénáristika je něco zcela jiného než psaní knih, ale pokud to povolí, stejně se zase bude chtít angažovat ve všem a proto se výsledku dost bojím a celá tato věc mě nechává absolutně chladným *:)*
7 -1
reagovat
Za mě radost. Mám rád všech osm filmů. A dobře vědí že to vydělá velké peníze. Chce to nějakého šikovného režiséra.
847326
Za mě radost. Mám rád všech osm filmů. A dobře vědí že to vydělá velké peníze. Chce to nějakého šikovného režiséra.
2 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se