Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Memory: Recenze

příspěvky 1 - 1 Napsat příspěvek

5/10

U loňského The Protégé jsem psal, že Campbell má i ve svém pokročilém věku slušnou formu a pokud dostane do ruky nějaký skutečně kvalitní scénář, stále dokáže předvést když už nic jiného, tak alespoň nadstandardní řemeslo. No, tak tady ho nedostal (spíše naopak):D. A podle toho to také dopadlo.

Originál jsem neviděl (a knihu, podle které byl natočen taktéž neznám), takže nedokážu posoudit, co jde na konto samotné předlohy (ať už knihy nebo filmu) a co se tak úplně nepovedlo u tohoto remakeu ze strany Campbella a spol., ale to je ve výsledku jedno, podstatný je výsledek. A ten je tak nevýrazný a snad ve všech ohledech průměrný, jak jen to jde.

Tisíckrát ohraná zápletka o námezdním střelci, který odmítl splnit zakázku (klasická hitmanovská poučka "děti ne" samozřejmě nesmí chybět ani tentokrát:D) a vydává se na útěk, nemá diváka vůbec čím překvapit, akce je pramálo a i to málo je natočeno naprosto rutinně, Pearce se může snažit jak chce, ale nemá pořádně co hrát, Bellucci je tady jen do počtu a proto, aby bylo možné dát její jméno na plakát a Neeson v hlavní roli hraje pouze svůj obvyklý standard, tj. vydělávání si na nájem. Není to vyloženě průser, ale Campbell u projektů jako je tento jen mrhá časem (jak svým, tak zejména diváků).
843539
U loňského The Protégé jsem psal, že Campbell má i ve svém pokročilém věku slušnou formu a pokud dostane do ruky nějaký skutečně kvalitní scénář, stále dokáže předvést když už nic jiného, tak alespoň nadstandardní řemeslo. No, tak tady ho nedostal (spíše naopak)*:D*. A podle toho to také dopadlo. Originál jsem neviděl (a knihu, podle které byl natočen taktéž neznám), takže nedokážu posoudit, co jde na konto samotné předlohy (ať už knihy nebo filmu) a co se tak úplně nepovedlo u tohoto remakeu ze strany Campbella a spol., ale to je ve výsledku jedno, podstatný je výsledek. A ten je tak nevýrazný a snad ve všech ohledech průměrný, jak jen to jde. Tisíckrát ohraná zápletka o námezdním střelci, který odmítl splnit zakázku (klasická hitmanovská poučka "děti ne" samozřejmě nesmí chybět ani tentokrát*:D*) a vydává se na útěk, nemá diváka vůbec čím překvapit, akce je pramálo a i to málo je natočeno naprosto rutinně, Pearce se může snažit jak chce, ale nemá pořádně co hrát, Bellucci je tady jen do počtu a proto, aby bylo možné dát její jméno na plakát a Neeson v hlavní roli hraje pouze svůj obvyklý standard, tj. vydělávání si na nájem. Není to vyloženě průser, ale Campbell u projektů jako je tento jen mrhá časem (jak svým, tak zejména diváků).
5/10
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se