Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Evoluce kinozážitku aneb jak jsme strávili 13 let od Avatara

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

Kino 4ever ;)

Chodím do kina rád. Imho stále dokáže dobrý film, pro kino dělaný, lépe vtáhnout než sebevětší televize.
Za poslední dobu třeba Seveřan, který je v kině úplně jiný zážitek.
Co se změnilo, nebo co více “dodržuji”, je že chodím do kina o 15 min později, abych nemusel platit za sledování reklam. 
846545
Chodím do kina rád. Imho stále dokáže dobrý film, pro kino dělaný, lépe vtáhnout než sebevětší televize. Za poslední dobu třeba Seveřan, který je v kině úplně jiný zážitek. Co se změnilo, nebo co více “dodržuji”, je že chodím do kina o 15 min později, abych nemusel platit za sledování reklam. 
Kino 4ever ;)
0 0
reagovat
reaguje na: proust.d
Já ti kino taky rozhodně neberu a párkrát za rok do něj taky zajdu, nicméně článek zmiňoval "technologickou převahu", kterou já tam prostě necítím a to v žádném ohledu. Před patnácti lety to bylo samozřejmě jinak, ale vývoj domácích zobrazovačů šel velmi kupředu.
842288
Já ti kino taky rozhodně neberu a párkrát za rok do něj taky zajdu, nicméně článek zmiňoval "technologickou převahu", kterou já tam prostě necítím a to v žádném ohledu. Před patnácti lety to bylo samozřejmě jinak, ale vývoj domácích zobrazovačů šel velmi kupředu.
842266
3 0
reagovat
reaguje na: macphenom
nemáš rád kino, to je v pohodě. my někteří tady kino rádi máme, dbáme na dobrý plátna, chodíme do kine kde není popcorn (ale třeba kde si klidně někdo otevře pivo, záleží na projekci), jdeme za sdíleným zážitkem v kině a nemožnost zastavení a přetočení filmu si kvitujeme. ale fakt ti to neberu, jsem rád, že jsi spokojenej)
842266
nemáš rád kino, to je v pohodě. my někteří tady kino rádi máme, dbáme na dobrý plátna, chodíme do kine kde není popcorn (ale třeba kde si klidně někdo otevře pivo, záleží na projekci), jdeme za sdíleným zážitkem v kině a nemožnost zastavení a přetočení filmu si kvitujeme. ale fakt ti to neberu, jsem rád, že jsi spokojenej)
842253
3 0
reagují: macphenom
reagovat
V kině, že platím za "technologickou převahu"?:D A to má být šedá "černá", mizerný kontrast a nebo svítící cedule "únikový východ" v zorném poli? Jsou to ty cizí lidi okolo, co chřoupou popcorn, který smrdí celým sálem? Reklamy před filmem nebo snad nemožnost ho pozastavit/přetočit? Kino je u mě až poslední volbou a když už tam (kvůli někomu) musím, tak se většinou těším, až si film časem znovu pustím doma na televizi, co zvládá černou i kontrast a hlavně  v klidu a bez cizích lidí okolo.
842253
V kině, že platím za "technologickou převahu"?*:D* A to má být šedá "černá", mizerný kontrast a nebo svítící cedule "únikový východ" v zorném poli? Jsou to ty cizí lidi okolo, co chřoupou popcorn, který smrdí celým sálem? Reklamy před filmem nebo snad nemožnost ho pozastavit/přetočit? Kino je u mě až poslední volbou a když už tam (kvůli někomu) musím, tak se většinou těším, až si film časem znovu pustím doma na televizi, co zvládá černou i kontrast a hlavně  v klidu a bez cizích lidí okolo.
2 -6
reagují: proust.d
reagovat
reaguje na: esmo
Já se bavím o televizích, ne o monitorech.
842104
Já se bavím o televizích, ne o monitorech.
842091
1 -4
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
Jo tak jenom k tomu tvému prohlášení o OLED v Hollywoodu ... dneska se ke mě dostalo video kde zrovna takový referenční monitor byl. A víš co to je zač? No OLED rozhodně ne :-) 
Sony BVM-HX310
842091
Jo tak jenom k tomu tvému prohlášení o OLED v Hollywoodu ... dneska se ke mě dostalo video kde zrovna takový referenční monitor byl. A víš co to je zač? No OLED rozhodně ne :-)  Sony BVM-HX310
841906
3 0
reagují: Codename.Onyx
reagovat
Se slzou v oku vzpomínam na panoramatické kino Eden v Plzni, to byly zážitky, u některejch scén v Capricorn One jsem měl skoro závratě :]

Pak Imax v Rakousku až po dnešní multiplexy, ale stejně rád vzpomínam i na ty "obyčejný" malý kina. Nějaký 3D mě moc netankuje.

Doma je doma, ale v kině je ten film vždycky zážitek, když člověk trefí na dobrej film. Miluju ten wow efekt, to když se povede, tak je to paráda!

No a v neposlední řadě k tomu patří placka rumu do tý jejich půllitrový koly, to je takový moje guilty pleasure.

Kino je fajn :)
842049
Se slzou v oku vzpomínam na panoramatické kino Eden v Plzni, to byly zážitky, u některejch scén v Capricorn One jsem měl skoro závratě :] Pak Imax v Rakousku až po dnešní multiplexy, ale stejně rád vzpomínam i na ty "obyčejný" malý kina. Nějaký 3D mě moc netankuje. Doma je doma, ale v kině je ten film vždycky zážitek, když člověk trefí na dobrej film. Miluju ten wow efekt, to když se povede, tak je to paráda! No a v neposlední řadě k tomu patří placka rumu do tý jejich půllitrový koly, to je takový moje guilty pleasure. Kino je fajn :)
3 -1
reagovat
Pro mě co největší plátno a co nejlepší zvuk. 3d nebo 4dx jsou něco, co mi akorát ničí zážitek.
842037
Pro mě co největší plátno a co nejlepší zvuk. 3d nebo 4dx jsou něco, co mi akorát ničí zážitek.
3 0
reagovat
reaguje na: brui
Pánové, a ten laser u nás někde je? Není náhodou na Čerňáku? 
Já si totiž pamatuju, jak jsme tady kdysi debatovali pod Vaškovým článkem, který právě zmiňoval laserový projektory. Máme je teda už tady, nebo ne?
841984
Pánové, a ten laser u nás někde je? Není náhodou na Čerňáku?  Já si totiž pamatuju, jak jsme tady kdysi debatovali pod Vaškovým článkem, který právě zmiňoval laserový projektory. Máme je teda už tady, nebo ne?
841941
1 0
reagovat
Já se přeorientoval na doma, kde mám pohodlný obývák a taky velkou plazmu Viera :D (až zemře, taky nahradím OLED od LG, děkuji vlastníkům za popsání zkušeností). Do kina jdu párkrát za rok, postupně pro mě většina blockbusterů přestala být atraktivní (Marvel jako celek mě bohužel u srdce nechytl) a jediná věc, která mě tam donutí jít, je třeba novinka typu Nope (od oblíbeného režiséra) nebo technologicky chválený Top Gun, u které vím, že nebude dlouho na VOD. A pak ještě art/indie z festivalů typu Podezřelá nebo Titane, u kterého uvedení na VOD taky dost trvá a rád na to zajdu do starých malých sálů typu Světozor. Hodně mě kromě domácího komfortu a VOD zviklala i covid éra, kdy jsme se jako rodina odnaučili řadě sociálních činností typu návštěvy obchoďáků, kina, sešlosti s přáteli, pořád ještě jsme na to nenajeli zpátky a zřejmě už ani nenajedeme.
841979
Já se přeorientoval na doma, kde mám pohodlný obývák a taky velkou plazmu Viera *:D* (až zemře, taky nahradím OLED od LG, děkuji vlastníkům za popsání zkušeností). Do kina jdu párkrát za rok, postupně pro mě většina blockbusterů přestala být atraktivní (Marvel jako celek mě bohužel u srdce nechytl) a jediná věc, která mě tam donutí jít, je třeba novinka typu Nope (od oblíbeného režiséra) nebo technologicky chválený Top Gun, u které vím, že nebude dlouho na VOD. A pak ještě art/indie z festivalů typu Podezřelá nebo Titane, u kterého uvedení na VOD taky dost trvá a rád na to zajdu do starých malých sálů typu Světozor. Hodně mě kromě domácího komfortu a VOD zviklala i covid éra, kdy jsme se jako rodina odnaučili řadě sociálních činností typu návštěvy obchoďáků, kina, sešlosti s přáteli, pořád ještě jsme na to nenajeli zpátky a zřejmě už ani nenajedeme.
5 0
reagovat
Pro mě zůstává kino stále tím nej pro sledování filmů. Jak už tady psali jiní, nic sledování neruší, narozdíl od domova. Burany co se neumí chovat se snažím eliminovat projekcemi mezi 15-18 hodin, kolikrát se stane, že jsem v kině sám.
Nejhorší je, když jsem už filmy co jsou v nabídce viděl a není na co jít...
841960
Pro mě zůstává kino stále tím nej pro sledování filmů. Jak už tady psali jiní, nic sledování neruší, narozdíl od domova. Burany co se neumí chovat se snažím eliminovat projekcemi mezi 15-18 hodin, kolikrát se stane, že jsem v kině sám. Nejhorší je, když jsem už filmy co jsou v nabídce viděl a není na co jít...
5 0
reagovat
Nejdřív bych rád napsal, že se tu cítím opět hrozně fajn, fanouškovské diskuse se TOLIK liší od flamů na Seznamu apod. Baví mě ta přívětivost. Díky.
No kino a já.. jsem asi generace X, nebo jak se tomu teď říká a první (v mých očích) opravdu velké filmy jsem zažil na VHS se simultánním dabingem, takže, no řekněme, že jsem otrlý divák. Kino ale miluju. To není nadsázka. Pamatuju doby, kdy jsem u nás v krámu žmoulal free lupeny na Sepulturu a radši jsem jel s nejlepším kamarádem na Fight Club. Sepulturu už jsem pak v původním složení nikdy neviděl, o měsíc později se rozpadli. Ale nelituju toho. Těch zažitků co jsme spolu měli.. jé, to byla vždycky událost. Vyjížděli jsme vždycky s předstihem, někdy jsme přespávali u kámošů v Práglu, aby to mělo ten rámec výjimečné zábavy.
No jsme už dospělí a máme závazky, takže už jen výjimečně a spíš než Prágl přece jen bližší Beroun.
Ale pořád si to umíme parádně užít a už dávno bez nějakých oblbováků, prostě jsme vyrostli a nechodíme se do kina zdunit. Chceme vidět film.
3D proč ne, IMAX vždycky když Nolan :) a Atmos asi podmínka.
P.S. VOD moc neřeším, jsem už unavený z té woke kultury a tak si Rings nebo Sandmana pustím klidně i na tabletu a ještě si sundám brýle, abych netrpěl černými elfy a nedej Snovou sestrou, která mi totálně zničila mojí nejoblíbenější povídku Tlukot jejích křídel.
A například takového Aliena, na toho už nekoukám vůbec, i když, pravda, z jiného důvodu. Znám ten film tak nazpaměť, že ho prostě pustím a jen poslouchám zvuk. Absolutní masterpiece a ten film vidím prostě v hlavě.. a to je to nejlepší kino. 
841949
Nejdřív bych rád napsal, že se tu cítím opět hrozně fajn, fanouškovské diskuse se TOLIK liší od flamů na Seznamu apod. Baví mě ta přívětivost. Díky. No kino a já.. jsem asi generace X, nebo jak se tomu teď říká a první (v mých očích) opravdu velké filmy jsem zažil na VHS se simultánním dabingem, takže, no řekněme, že jsem otrlý divák. Kino ale miluju. To není nadsázka. Pamatuju doby, kdy jsem u nás v krámu žmoulal free lupeny na Sepulturu a radši jsem jel s nejlepším kamarádem na Fight Club. Sepulturu už jsem pak v původním složení nikdy neviděl, o měsíc později se rozpadli. Ale nelituju toho. Těch zažitků co jsme spolu měli.. jé, to byla vždycky událost. Vyjížděli jsme vždycky s předstihem, někdy jsme přespávali u kámošů v Práglu, aby to mělo ten rámec výjimečné zábavy. No jsme už dospělí a máme závazky, takže už jen výjimečně a spíš než Prágl přece jen bližší Beroun. Ale pořád si to umíme parádně užít a už dávno bez nějakých oblbováků, prostě jsme vyrostli a nechodíme se do kina zdunit. Chceme vidět film. 3D proč ne, IMAX vždycky když Nolan :) a Atmos asi podmínka. P.S. VOD moc neřeším, jsem už unavený z té woke kultury a tak si Rings nebo Sandmana pustím klidně i na tabletu a ještě si sundám brýle, abych netrpěl černými elfy a nedej Snovou sestrou, která mi totálně zničila mojí nejoblíbenější povídku Tlukot jejích křídel. A například takového Aliena, na toho už nekoukám vůbec, i když, pravda, z jiného důvodu. Znám ten film tak nazpaměť, že ho prostě pustím a jen poslouchám zvuk. Absolutní masterpiece a ten film vidím prostě v hlavě.. a to je to nejlepší kino. 
5 0
reagovat

kino uz ne

Kdyz v Berline otevreli (tusim 2015) imax laser chodil jsem pravidelne. V roce 2019 trvale uzavren (pred coronove rozhodnuti). V corone jsem pak zjistil ze projektory uz nejsou obri hlasite masiny a ze solidni laser projektor se da poridit pod 1000 eur. Takze ted mam doma 140 palcovou obrazovku a kino uz ne.

Hloupe multiplex online rezervace, reklamy, vsude vecpany dabing a relativne vysoka cena (pro dva 40 eur) uz me nelaka. Z 15 navstev kina za rok jsem uz tretim rokem na nule. Doba se zmenila.
841941
Kdyz v Berline otevreli (tusim 2015) imax laser chodil jsem pravidelne. V roce 2019 trvale uzavren (pred coronove rozhodnuti). V corone jsem pak zjistil ze projektory uz nejsou obri hlasite masiny a ze solidni laser projektor se da poridit pod 1000 eur. Takze ted mam doma 140 palcovou obrazovku a kino uz ne. Hloupe multiplex online rezervace, reklamy, vsude vecpany dabing a relativne vysoka cena (pro dva 40 eur) uz me nelaka. Z 15 navstev kina za rok jsem uz tretim rokem na nule. Doba se zmenila.
kino uz ne
3 -1
reagují: kfk
reagovat
reaguje na: Haggar
Ja byl roky P viera purista. Posledni rok prodeju jsem je nakoupil vsude, byt, chata, druha chata, rodice... 165cm. Prvni hd viera z roku 2005 je na horach a funguje perfektne, obraz i zvuk, nic vypaleneho. Doted vsechny odvadeji svou praci, rychlost, cerna, taky 99% veskereho divani je 1080p. Na netflix atd mam vedle a. c. rian nebo mede8r nebo jinou hraci skrinku. 2 roky dozadu jsem mel depku, manzelka me chtela potesit, tak rekla pojd do Elektrowordu, koupim ti novou televizi. Jakou chces? Tu nejvetsi, zavzlykal jsem. Nebyl jsem zadny fanda qledu, ale: Panasonic nedelal nic nad 2m, oledy to same, navic lidi co prodavaji televize mi rikali, ze oledy sice super, ale porad jeste nedotahli technologii do konce a po 4+ letech se sem tam objevuje vypalovani. Takze vyhrala velikost, a pri vykladu od prodejce a srovnavani obrazovek (vzdycky chodim na nakupy s bluckem Avatara), jsem poskakoval po cenach/modelech az uplne nahoru, kde byly pak dve volby, 4k a 8k. 8k mi prislo zbytecny (i to 4k je jen na par veci), zaujala me cerna, protoze jako plazmista jsem lcd statecne ignoroval. Bylo to hodne dobry. Prisambuh, rozmazlenej plazmama jsem s qled spokojenej. Akorat samozrejme vzdycky, kdyz tv kupujete, vypada obrovska, ale uz cestou domu, kdyz vam ji privezou, se zmensi, a pak nastava klasicka smrskavaci faze, kdy se divite, jak se vam kdy mohla zdat velka.. Moje skoky 107, 127, 165, 216. Dalsi skok musi tedy byt aspon 250+, ale s timhle jsem zatim spokojenej..doma. Vsude jinde spolehlive slouzi plazmy. 
841940
Ja byl roky P viera purista. Posledni rok prodeju jsem je nakoupil vsude, byt, chata, druha chata, rodice... 165cm. Prvni hd viera z roku 2005 je na horach a funguje perfektne, obraz i zvuk, nic vypaleneho. Doted vsechny odvadeji svou praci, rychlost, cerna, taky 99% veskereho divani je 1080p. Na netflix atd mam vedle a. c. rian nebo mede8r nebo jinou hraci skrinku. 2 roky dozadu jsem mel depku, manzelka me chtela potesit, tak rekla pojd do Elektrowordu, koupim ti novou televizi. Jakou chces? Tu nejvetsi, zavzlykal jsem. Nebyl jsem zadny fanda qledu, ale: Panasonic nedelal nic nad 2m, oledy to same, navic lidi co prodavaji televize mi rikali, ze oledy sice super, ale porad jeste nedotahli technologii do konce a po 4+ letech se sem tam objevuje vypalovani. Takze vyhrala velikost, a pri vykladu od prodejce a srovnavani obrazovek (vzdycky chodim na nakupy s bluckem Avatara), jsem poskakoval po cenach/modelech az uplne nahoru, kde byly pak dve volby, 4k a 8k. 8k mi prislo zbytecny (i to 4k je jen na par veci), zaujala me cerna, protoze jako plazmista jsem lcd statecne ignoroval. Bylo to hodne dobry. Prisambuh, rozmazlenej plazmama jsem s qled spokojenej. Akorat samozrejme vzdycky, kdyz tv kupujete, vypada obrovska, ale uz cestou domu, kdyz vam ji privezou, se zmensi, a pak nastava klasicka smrskavaci faze, kdy se divite, jak se vam kdy mohla zdat velka.. Moje skoky 107, 127, 165, 216. Dalsi skok musi tedy byt aspon 250+, ale s timhle jsem zatim spokojenej..doma. Vsude jinde spolehlive slouzi plazmy. 
841910
8 0
reagovat
Pamatuju si, že jsem po Avataru pár dalších 3Dček viděl (v normálních kinech) a ano, bylo to extrémně tmavé, že skoro nebylo vidět co se na plátně dělo. Takže určitě souhlasím, že přístup kinařů to moc nepodpořil, když technika, nebo její nastavení selhalo... Ale nesouhlasím, že v tom nebylo nic víc... po pravdě v tom byl také nešťastný přístup producentů, kteří najednou konvertovali, nebo chtěli točit ve 3D vše... a ti filmaři vůbec nevěděli co dělají... protože krom tmavých projektorů, nebylo vidět co se na pláně děje i dílem šíleného střihu a zmatených nepřehledných akčních scén... u toho prostě bolela hlava jako když Vám chce Greengrass "co nejvěrohodněji" zprostředkovat přepadení na lodi. Myslím, že to byl Souboj titánů, nebo to pokračování, co jsem viděl hned po Avatarovi a byla to studená sprcha.... Cameron se s tou kamerou mazlí... dlouhé záběry, dokonale promyšlené a malebné akční scény... Cameron té technologii rozumněl a věděl co lidské oko potřebuje aby stihlo 3Dčko vnímat... Není náhodou, že právě film mistra "jednozáběrů" (Gravitace) byla právě další trefa do černého... 3D bylo selhání na obou frontách... Potopili to jak kinaři, tak producenti/filmaři, ani jeden nechápal v čem je síla 3D a co takový film potřebuje...  pamatuju si, že jeden ten film byl dokonce strašně zrnitý... prostě nebyl určený k 3D o začátku... a takový zážitek pak lidi snadno otráví...
841939
Pamatuju si, že jsem po Avataru pár dalších 3Dček viděl (v normálních kinech) a ano, bylo to extrémně tmavé, že skoro nebylo vidět co se na plátně dělo. Takže určitě souhlasím, že přístup kinařů to moc nepodpořil, když technika, nebo její nastavení selhalo... Ale nesouhlasím, že v tom nebylo nic víc... po pravdě v tom byl také nešťastný přístup producentů, kteří najednou konvertovali, nebo chtěli točit ve 3D vše... a ti filmaři vůbec nevěděli co dělají... protože krom tmavých projektorů, nebylo vidět co se na pláně děje i dílem šíleného střihu a zmatených nepřehledných akčních scén... u toho prostě bolela hlava jako když Vám chce Greengrass "co nejvěrohodněji" zprostředkovat přepadení na lodi. Myslím, že to byl Souboj titánů, nebo to pokračování, co jsem viděl hned po Avatarovi a byla to studená sprcha.... Cameron se s tou kamerou mazlí... dlouhé záběry, dokonale promyšlené a malebné akční scény... Cameron té technologii rozumněl a věděl co lidské oko potřebuje aby stihlo 3Dčko vnímat... Není náhodou, že právě film mistra "jednozáběrů" (Gravitace) byla právě další trefa do černého... 3D bylo selhání na obou frontách... Potopili to jak kinaři, tak producenti/filmaři, ani jeden nechápal v čem je síla 3D a co takový film potřebuje...  pamatuju si, že jeden ten film byl dokonce strašně zrnitý... prostě nebyl určený k 3D o začátku... a takový zážitek pak lidi snadno otráví...
2 -1
reagovat
Mě pořád fascinuje, jak většina lidí 3D vnímá "jediný Avatar to dokázal správně" a jak je profi přepočet bad...
Zde vzpomínaná Gravitace měla to 3Dčko taky přepočítané, Cameron má na kontě jednu konverzi brilantní (Titanic) a jednu tragickou (T2). 3D jako takové filmaři celkem zdatně adaptovali během několika málo let a vyzkoušela si je snad všechna velká jména.
Co 3Dčku hrozně uškodilo, bylo jakým přístupem se k němu postavili kinaři, nic víc, nic míň.
...
Covid v mém případě dost s kinoprojekcemi (ale i běžným zápalem pro film) zamával. Už před ním nebylo prostoru tolik, ale třeba nesouhlasím s názorem, že dramata se v kině neoplatí. Za mě se oplatí víc, jak ten popkorn, u kterého musíte počítat s přítomností chroupání, srkání a svítěním telefonem. Nic proti, je to projekce určená běžným divákům, s tím se musí počítat. Ale naopak věci, co jsou vysloveně pro fajnšmejkry, dokonale profitují z té kolektivní nálady.
Když sem ale poslední tři roky viděl, jak se v kinech lidi chovají bez jakékoli sebereflexe a ohledu k druhým, začal sem vynechávat víc a víc filmů. Tohle není zbabělá omluva, že se mi do toho kina nechce, ale jakmile člověk ten pracně vytěsněný čas na kino a filmy vyplní něčím dalším, není cesty zpět. Sem třeba rád, že sem začal zase víc číst, či sem objevil kouzlo kolektivního hraní. A v momentech, kdy sem do toho kina šel, jsem zjistil, že ty zážitky jsou pořád super, ale nepotřebuju je k životu tolik.
Aby bylo jasno - útlum mám i u streamů a Netflix mám už defakto ze setrvačnosti, nějakou placku jsem už nekoupil taky pěkně dlouho...
841937
Mě pořád fascinuje, jak většina lidí 3D vnímá "jediný Avatar to dokázal správně" a jak je profi přepočet bad... Zde vzpomínaná Gravitace měla to 3Dčko taky přepočítané, Cameron má na kontě jednu konverzi brilantní (Titanic) a jednu tragickou (T2). 3D jako takové filmaři celkem zdatně adaptovali během několika málo let a vyzkoušela si je snad všechna velká jména. Co 3Dčku hrozně uškodilo, bylo jakým přístupem se k němu postavili kinaři, nic víc, nic míň. ... Covid v mém případě dost s kinoprojekcemi (ale i běžným zápalem pro film) zamával. Už před ním nebylo prostoru tolik, ale třeba nesouhlasím s názorem, že dramata se v kině neoplatí. Za mě se oplatí víc, jak ten popkorn, u kterého musíte počítat s přítomností chroupání, srkání a svítěním telefonem. Nic proti, je to projekce určená běžným divákům, s tím se musí počítat. Ale naopak věci, co jsou vysloveně pro fajnšmejkry, dokonale profitují z té kolektivní nálady. Když sem ale poslední tři roky viděl, jak se v kinech lidi chovají bez jakékoli sebereflexe a ohledu k druhým, začal sem vynechávat víc a víc filmů. Tohle není zbabělá omluva, že se mi do toho kina nechce, ale jakmile člověk ten pracně vytěsněný čas na kino a filmy vyplní něčím dalším, není cesty zpět. Sem třeba rád, že sem začal zase víc číst, či sem objevil kouzlo kolektivního hraní. A v momentech, kdy sem do toho kina šel, jsem zjistil, že ty zážitky jsou pořád super, ale nepotřebuju je k životu tolik. Aby bylo jasno - útlum mám i u streamů a Netflix mám už defakto ze setrvačnosti, nějakou placku jsem už nekoupil taky pěkně dlouho...
7 -1
reagovat
reaguje na: Sibbi
Ale zas jste mě donutili se po mnoha a mnoha letech přihlásit :D
841929
Ale zas jste mě donutili se po mnoha a mnoha letech přihlásit *:D*
841928
3 0
reagovat

Bože

Na obsah textu mě napadlo tak akorát parafrázovat větu "co to tam hulíte za matroš"  hele, článek má zajímavou myšlenku ale myslím si že se to filozofické zamyšlení fakt moc nepovedlo  příště zkuste spíš ten filmtech artikl :D
841928
Na obsah textu mě napadlo tak akorát parafrázovat větu "co to tam hulíte za matroš"  hele, článek má zajímavou myšlenku ale myslím si že se to filozofické zamyšlení fakt moc nepovedlo  příště zkuste spíš ten filmtech artikl *:D*
Bože
3 -1
reagují: Sibbi
reagovat
reaguje na: imf
Nikdy mě to nenapadlo, ale teď když to čtu, nebude ten filmmaker mode vlastně hodně podobný game modu? Jasně, důvody jsou jiné - filmmaker mode, aby se "nevylepšoval" obraz, game mode - aby se nezdržovalo vylepšovánim obrazu. Ale princip je ten samý - vypnou se serepetičky.
841926
Nikdy mě to nenapadlo, ale teď když to čtu, nebude ten filmmaker mode vlastně hodně podobný game modu? Jasně, důvody jsou jiné - filmmaker mode, aby se "nevylepšoval" obraz, game mode - aby se nezdržovalo vylepšovánim obrazu. Ale princip je ten samý - vypnou se serepetičky.
841867
2 0
reagovat
reaguje na: esmo
O fanatismu tu ale mluvis jen ty, kup si co chces, mne je to jedno, jen rikam, ze z technologickyho hlediska jsou dnes top OLEDy a to ti rekne kazdy, kdo do toho trochu vidi, nic vic, nic min.
Az ted jsem si vsiml co psal imf..

PS: Haggar: nejsem fanda niceho, mame obyc LG 55OLEDc11 a usviti jasnou mistnost v pohode. Akorat nevim co se svoji ST60, zda prodat ci nechat :)
841923
O fanatismu tu ale mluvis jen ty, kup si co chces, mne je to jedno, jen rikam, ze z technologickyho hlediska jsou dnes top OLEDy a to ti rekne kazdy, kdo do toho trochu vidi, nic vic, nic min. Az ted jsem si vsiml co psal imf.. PS: Haggar: nejsem fanda niceho, mame obyc LG 55OLEDc11 a usviti jasnou mistnost v pohode. Akorat nevim co se svoji ST60, zda prodat ci nechat :)
841918
1 -4
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se