Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku První reakce: Cronenbergovo Crimes of the Future sbírá rozporuplné ohlasy

příspěvky 1 - 5 Napsat příspěvek
Taky mi přijdou články o prvních o hlasech trochu k ničemu. Ty "první ohlasy" jsou většinou zavádějící, v horším případě je to prostě jen marketing.

Ale zároveň na ně pokaždé kliknu... Asi mi vyhovuje, že je mám přečtené za patnáct vteřin.
828912
Taky mi přijdou články o prvních o hlasech trochu k ničemu. Ty "první ohlasy" jsou většinou zavádějící, v horším případě je to prostě jen marketing. Ale zároveň na ně pokaždé kliknu... Asi mi vyhovuje, že je mám přečtené za patnáct vteřin.
4 -2
reagovat
Vcera to davali na CT reportaz, rikam: "Jestli neodchazeli divaci z kina, tak to bude sracka." No a pak reporterka dodala, ze divaci odchazeli :D:D
828911
Vcera to davali na CT reportaz, rikam: "Jestli neodchazeli divaci z kina, tak to bude sracka." No a pak reporterka dodala, ze divaci odchazeli *:D**:D*
1 0
reagovat
reaguje na: Esgalnor
Takýmto zmyslanim mozes diskreditovat prakticky akýkoľvek clanok o filme ;) Maju zmysel recenzie, ked recenzent považuje film za film roku a ja za podpriemerný film? Co presne chces v clankoch o hodnoteni filmu brat za "smerodatne"? Je to informacny clanok o prvej varke recenzii, navyše sa v nom pise "ukazuje totiž zatím spíše průměrnější hodnocení 6,4." (takze prirovananie k extatickym reakciam pri Strange 2 je trochu mimo, navyše aj v prvých reakciach u Strange 2 sa na MZ pisalo, ze je to film s hodnotením 6,9) ;)
828907
Takýmto zmyslanim mozes diskreditovat prakticky akýkoľvek clanok o filme *;)* Maju zmysel recenzie, ked recenzent považuje film za film roku a ja za podpriemerný film? Co presne chces v clankoch o hodnoteni filmu brat za "smerodatne"? Je to informacny clanok o prvej varke recenzii, navyše sa v nom pise "ukazuje totiž zatím spíše průměrnější hodnocení 6,4." (takze prirovananie k extatickym reakciam pri Strange 2 je trochu mimo, navyše aj v prvých reakciach u Strange 2 sa na MZ pisalo, ze je to film s hodnotením 6,9) *;)*
828902
6 -3
reagovat
reaguje na: Esgalnor
Maji :)
828904
Maji :)
828902
5 -5
reagovat
Asi teď budu za votravu, ale mají tyhle články skutečně smysl? Doteď mám před očima článek s prvními extatickými reakcemi z druhého Strange a všichni moc dobře víme, jak to nakonec dopadlo. :D Tím nechci nic a nikoho shazovat, ono se to čte dobře, jen to nedokážu považovat za jakkoliv směrodatné.
828902
Asi teď budu za votravu, ale mají tyhle články skutečně smysl? Doteď mám před očima článek s prvními extatickými reakcemi z druhého Strange a všichni moc dobře víme, jak to nakonec dopadlo. *:D* Tím nechci nic a nikoho shazovat, ono se to čte dobře, jen to nedokážu považovat za jakkoliv směrodatné.
11 -3
reagují: maddy1111, Cival
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se