Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku TOP 10: Nejlepší role Bruce Willise

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Jo to byly časy, kdy byly ještě žebřičky na jediné straně a čekalo se na druhé Sin City :)
824240
Jo to byly časy, kdy byly ještě žebřičky na jediné straně a čekalo se na druhé Sin City :)
1 0
reagovat
reaguje na: Stranger777
Díky
824187
Díky
824131
2 0
reagovat

Bruce Willis

je legenda. Bez debat.
ale osobně mám rád i jeho "zapadlé" filmy, jako např.
romkom Schůzka naslepo s Kim besinger
link

krimi Mercury , akční military Slzy Slunce

a samozřejmě byl naprosto výbornej v Přátelích jako přítel Rachel
a taky ve 4 pokojích ve scéně se zapalovačem  :D:D:D
link
824170
je legenda. Bez debat. ale osobně mám rád i jeho "zapadlé" filmy, jako např. romkom Schůzka naslepo s Kim besinger https://www.csfd.cz/film/2529-schuzka-naslepo/prehled/ krimi Mercury , akční military Slzy Slunce a samozřejmě byl naprosto výbornej v Přátelích jako přítel Rachel a taky ve 4 pokojích ve scéně se zapalovačem  *:D**:D**:D* https://youtu.be/mTHkjpv4X6M
Bruce Willis
2 0
reagovat
reaguje na: gooofy
Stačí hodit okem na dabingforum a máš jasno. Soukup má sice minimální obsazení, technickou kvalitu nic moc, ale imho nejlepší hlášky, protože se nebojí jít pro ostré slovo daleko:).
824160
Stačí hodit okem na [url=https://dabingforum.cz/viewtopic.php?f=3&t=378]dabingforum[/url] a máš jasno. Soukup má sice minimální obsazení, technickou kvalitu nic moc, ale imho nejlepší hlášky, protože se nebojí jít pro ostré slovo daleko*:)*.
824092
1 0
reagovat
reaguje na: gooofy
MZ speciál - 43. minuta, ale nejlíp mrkni na celý!!!
824131
[url=https://www.youtube.com/watch?v=dReZgI-4pnE]MZ speciál[/url] - 43. minuta, ale nejlíp mrkni na celý!!!
824092
1 0
reagují: gooofy
reagovat

Dabing

Má někdo přehled o tom, jak jsou odlišné dabované verze Posledního skauta? Jsou ty typické hlášky ve všech verzích stejné?
Celkem mě překvapilo že DVD verze je se Soukupem a ne s Pyškem.
824092
Má někdo přehled o tom, jak jsou odlišné dabované verze Posledního skauta? Jsou ty typické hlášky ve všech verzích stejné? Celkem mě překvapilo že DVD verze je se Soukupem a ne s Pyškem.
Dabing
1 -1
reagují: Polux, Stranger777
reagovat
reaguje na: MarvinP
Ja som si zase na jeho česť dal Moonrise Kingdom (2012, Wes Anderson). Pripomenutie, že jeho talent nebol obmedzený len na akčné filmy a zrovna tam bol skvelý. 8)
824091
Ja som si zase na jeho česť dal Moonrise Kingdom (2012, Wes Anderson). Pripomenutie, že jeho talent nebol obmedzený len na akčné filmy a zrovna tam bol skvelý. *8)*
824084
3 0
reagovat
"Pokud by na svět zaútočili mimozemšťani, kteří už odmítají snášet hudbu Michala Davida a radši kvůli němu vyhubí celé lidstvo" 

TOHLE BYLO PARÁDNĚ POSKLADANY
824085
"Pokud by na svět zaútočili mimozemšťani, kteří už odmítají snášet hudbu Michala Davida a radši kvůli němu vyhubí celé lidstvo"  TOHLE BYLO PARÁDNĚ POSKLADANY
2 0
reagovat
Tak mě to s tím Willisem rozesmutnělo, že jsem si našel, stáhnul pustil a dokoukal pilot Moonlightingu.

Pak jsem si teda trochu připadal jako důchodce sledující film pro pamětníky aby si připomněl mládí... 
824084
Tak mě to s tím Willisem rozesmutnělo, že jsem si našel, stáhnul pustil a dokoukal pilot Moonlightingu. Pak jsem si teda trochu připadal jako důchodce sledující film pro pamětníky aby si připomněl mládí... 
2 -1
reagují: Pa3cky
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Touché. :D
824071
Touché. *:D*
824070
2 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Já si na diskuze s tebou pod články před devíti a více lety vzpomínám a ubezpečuju tě, že jsme ani jeden nikdy nic chytrýho nenapsali. Takže go for it jako by to bylo poprvý :D
824070
Já si na diskuze s tebou pod články před devíti a více lety vzpomínám a ubezpečuju tě, že jsme ani jeden nikdy nic chytrýho nenapsali. Takže go for it jako by to bylo poprvý *:D*
824069
4 0
reagují: Memphis
reagovat
Chtěl jsem napsat něco chytrého, ale zjistil jsem, že už jsem článek komentoval. Před devíti lety... :D

Každopádně, čistě herecky ho mám stále nejradši v Šestém smyslu. Myslím, že ho Akademie tehdy neprávem přehlédla. Stejně jako ten film od té doby neprávem přehlíží redakce MZ. :)

Pecek zvládnul za kariéru opravdu nespočet. Z těch, co ještě nepadly, mám docela rád Levinsonovy Bandity s Thorntonem a Blanchett.
824069
Chtěl jsem napsat něco chytrého, ale zjistil jsem, že už jsem článek komentoval. Před devíti lety... *:D* Každopádně, čistě herecky ho mám stále nejradši v Šestém smyslu. Myslím, že ho Akademie tehdy neprávem přehlédla. Stejně jako ten film od té doby neprávem přehlíží redakce MZ. *:)* Pecek zvládnul za kariéru opravdu nespočet. Z těch, co ještě nepadly, mám docela rád Levinsonovy Bandity s Thorntonem a Blanchett.
4 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Ja na to skúsim ísť inak a dám top herecké výkony:

1) Smrt jí sluší - ten film odoláva času, stále v ňom funguje všetko, aj efekty, príbeh, herci, hudba. Všetko top. A Willis si to tam maximálne dáva.
2) 12 opíc
3) Unbreakable
4) Die Hard - objektívne výborný výkon, pretože po rokoch Slya a Arnieho to bol hrdina čo krvácal, bol unavený, strhaný, zúfalý a Willis túto únavu a vyčerpanosť predal na 100 percent. 
824056
Ja na to skúsim ísť inak a dám top herecké výkony: 1) Smrt jí sluší - ten film odoláva času, stále v ňom funguje všetko, aj efekty, príbeh, herci, hudba. Všetko top. A Willis si to tam maximálne dáva. 2) 12 opíc 3) Unbreakable 4) Die Hard - objektívne výborný výkon, pretože po rokoch Slya a Arnieho to bol hrdina čo krvácal, bol unavený, strhaný, zúfalý a Willis túto únavu a vyčerpanosť predal na 100 percent. 
1 -1
reagovat
Vůbec nepotřebuju Armageddon, Hudson Hawk je fajn, ale vždycky si radši dám první RED a Whole Nine Yards. Smrt jí sluší je povinnost! Jo a Moonlighting měl rozhodně bejt v TOP10. Sice seriál, ale stvořil ho a byl tam naprosto geniální!

Jinak do TOP 10 bych to nedal, ale vím že sem se kdysi dost bavil u Schůzky naslepo.
824044
Vůbec nepotřebuju Armageddon, Hudson Hawk je fajn, ale vždycky si radši dám první RED a Whole Nine Yards. Smrt jí sluší je povinnost! Jo a Moonlighting měl rozhodně bejt v TOP10. Sice seriál, ale stvořil ho a byl tam naprosto geniální! Jinak do TOP 10 bych to nedal, ale vím že sem se kdysi dost bavil u Schůzky naslepo.
1 -1
reagovat
Za sebe bych zmínil ještě Slzy Slunce, docela dobré béčko se slušnou akcí a Bruce je tam jako velitel jednotky velice fajn :)
824016
Za sebe bych zmínil ještě Slzy Slunce, docela dobré béčko se slušnou akcí a Bruce je tam jako velitel jednotky velice fajn *:)*
4 -2
reagovat
Mojich TOP10:
Smrtonostná Pasca 3 (moja naj pasca - ten film som videl snáď 500x)
Poslední skaut
Šestý smysl
Vyvolený
Páty Element 
Pulp Fiction (na tak malej ploche úžasný výkon)
Hudson Hawk (moje veľké Quilty Pleasure)
12 Opic (film ma popravde až tak nebaví, ale Bruce je tu TOP!)
Armageddon
Šakal (toho záporaka si tu Bruce doslova vychutnal)

Čestné zmienky:
16 blokú 
Looper (asi posledný Bruceov kvalitný film)
Přáni smrti (prijemné prekvapenie!)

Môj najväčší rest:
Poslední zustává

btw, budeš nám chýbať Bruce :+
824008
Mojich TOP10: Smrtonostná Pasca 3 (moja naj pasca - ten film som videl snáď 500x) Poslední skaut Šestý smysl Vyvolený Páty Element  Pulp Fiction (na tak malej ploche úžasný výkon) Hudson Hawk (moje veľké Quilty Pleasure) 12 Opic (film ma popravde až tak nebaví, ale Bruce je tu TOP!) Armageddon Šakal (toho záporaka si tu Bruce doslova vychutnal) Čestné zmienky: 16 blokú  Looper (asi posledný Bruceov kvalitný film) Přáni smrti (prijemné prekvapenie!) Môj najväčší rest: Poslední zustává btw, budeš nám chýbať Bruce *:+*
1 -1
reagovat
Jeden z jeho posledních lepších filmů byl Looper ..
824000
Jeden z jeho posledních lepších filmů byl Looper ..
4 0
reagovat
Je zbytočné sa hádať čo v top ten rebríčku malo byť alebo nie.
Okrem väčšiny filmov z rebríčka mám Bruca rád ešte napríklad v týchto filmoch:
link16 Blocks  - asi jeden z jeho posledných skvelých výkonov. Toho unaveného poldu zahral perfektne.
Red - za mňa pecka. Jak komediálna, romantická, tak akčná stránka. ;)
The Whole Nine Yards  - jedna z tých jeho lepších komédii a s Chandlerom sú skvelá dvojka.

Bruce bol ale asi vždy na prachy a kopu svojich skvelých filmov dodrbal otrasnými pokračovaniami vrátane svojej najznámejšej série.
823997
Je zbytočné sa hádať čo v top ten rebríčku malo byť alebo nie. Okrem väčšiny filmov z rebríčka mám Bruca rád ešte napríklad v týchto filmoch: [url=https://www.csfd.cz/film/263907-red/][/url][url=https://www.csfd.cz/film/206080-16-bloku/]16 Blocks[/url]  - asi jeden z jeho posledných skvelých výkonov. Toho unaveného poldu zahral perfektne. Red - za mňa pecka. Jak komediálna, romantická, tak akčná stránka. *;)* [url=https://www.csfd.cz/film/16737-muj-soused-zabijak/]The Whole Nine Yards[/url]  - jedna z tých jeho lepších komédii a s Chandlerom sú skvelá dvojka. Bruce bol ale asi vždy na prachy a kopu svojich skvelých filmov dodrbal otrasnými pokračovaniami vrátane svojej najznámejšej série.
4 -1
reagovat
nejoblibenejsi herec meho mladi. kazdej jeho film sem miloval. last man standing zaryty pod kuzi. jeho roast od nortona zeru. nahradniky sem si konecne doplnil. u half in the bag zasmal :))
823996
nejoblibenejsi herec meho mladi. kazdej jeho film sem miloval. last man standing zaryty pod kuzi. jeho roast od nortona zeru. nahradniky sem si konecne doplnil. u half in the bag zasmal *:))*
2 -1
reagovat
reaguje na: Pa3cky
Ale no tak, minimálně od začátku Novy to na ní frčelo celkem pravidelně. ;)
823992
Ale no tak, minimálně od začátku Novy to na ní frčelo celkem pravidelně. *;)*
823989
5 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se