Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Šéf Sony se raduje z úspěchu Uncharted. Dvojky se nejspíš dočkáme

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek
Dvojce bych se určitě nebránil, jen by to chtělo dost vylepšit Sullyho a celkovou chemii mezi Hollandem a Wahlbergem. Za věrnější příběh bych byl rád, ale moc bych to nečekal vzhledem k tomu, jakým slepencem byl tenhle film. Nemluvě o odlišném originu a změnách v backstory (rodiče, "Drake", Sam...). Už teď je mi jasné, že zejména rodiče budou chtít vytáhnout v budoucnu a taky linka se Samem bude nejspíš úplně jiná než ve hrách. 
819885
Dvojce bych se určitě nebránil, jen by to chtělo dost vylepšit Sullyho a celkovou chemii mezi Hollandem a Wahlbergem. Za věrnější příběh bych byl rád, ale moc bych to nečekal vzhledem k tomu, jakým slepencem byl tenhle film. Nemluvě o odlišném originu a změnách v backstory [spoiler](rodiče, "Drake", Sam...)[/spoiler]. Už teď je mi jasné, že zejména [spoiler]rodiče[/spoiler] budou chtít vytáhnout v budoucnu a taky linka se [spoiler]Samem[/spoiler] bude nejspíš úplně jiná než ve hrách. 
0 0
reagovat
Proc ne. Dobrodruznych filmu s vysokym rozpoctem je porad zatracene malo, tak jsem rad i za ty prumerne. Treba se nekdy random sejde spravna konstelace souhvezdi a vznikne pecka z ranku Piratu z Karibiku :))
819870
Proc ne. Dobrodruznych filmu s vysokym rozpoctem je porad zatracene malo, tak jsem rad i za ty prumerne. Treba se nekdy random sejde spravna konstelace souhvezdi a vznikne pecka z ranku Piratu z Karibiku *:))*
5 -1
reagovat
Tak Rothman to adresoval interně zaměstnancům a nikoliv veřejně. Podle obsahu toho mailu je to typický corpo speech, ve kterém se posiluje morálka, utužuje týmový duch, potvrzuje dosavadní business strategie směrem k zaměstnancům a přehnaně oslavuje dosavadní úspěch, víc bych v tom nehledal. Těžko očekávat, že bude svým lidem v Sony a lidem v PS Studios a obecně v SIE psát něco jiného, ať už si myslí cokoliv.

Jinak Fleischer doufá, že u dvojky bude, takže pokud půjde Sony osvědčenou cestou "vítězný tým se nemění", se zásadními změnami u dalšího filmu bych moc nepočítal. A jelikož už docela dlouho visí ve vzduchu rumor, že se v SIE dělá na další Účkové hře (a nemá ji mít na starosti ND), docela bych věřil, že dvojka dorazí v horizontu dvou až tří let a "shodou okolností" zhruba ve stejnou dobu, ve které SIE vydá novou hru:D.

P.S. Pokud bude mít ve dvojce Sam větší roli, celkem by se hodilo stran cameo vystoupení k Northovi přihodit i Troye Bakera:).   
819860
Tak Rothman to adresoval interně zaměstnancům a nikoliv veřejně. Podle obsahu toho mailu je to typický corpo speech, ve kterém se posiluje morálka, utužuje týmový duch, potvrzuje dosavadní business strategie směrem k zaměstnancům a přehnaně oslavuje dosavadní úspěch, víc bych v tom nehledal. Těžko očekávat, že bude svým lidem v Sony a lidem v PS Studios a obecně v SIE psát něco jiného, ať už si myslí cokoliv. Jinak Fleischer doufá, že u dvojky [url=https://deadline.com/2022/02/uncharted-ruben-fleischer-podcast-interview-sequel-1234957549/]bude[/url], takže pokud půjde Sony osvědčenou cestou "vítězný tým se nemění", se zásadními změnami u dalšího filmu bych moc nepočítal. A jelikož už docela dlouho visí ve vzduchu rumor, že se v SIE dělá na další Účkové hře (a nemá ji mít na starosti ND), docela bych věřil, že dvojka dorazí v horizontu dvou až tří let a "shodou okolností" zhruba ve stejnou dobu, ve které SIE vydá novou hru*:D*. P.S. Pokud bude mít ve dvojce [spoiler]Sam[/spoiler] větší roli, celkem by se hodilo [spoiler]stran cameo vystoupení k Northovi přihodit i Troye Bakera[/spoiler]*:)*.   
4 0
reagovat
Mám radost, že bude pokračování. Pokud bude úroveň podobná jako u jedničky, budu spokojený. :+
819858
Mám radost, že bude pokračování. Pokud bude úroveň podobná jako u jedničky, budu spokojený. *:+*
5 -6
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se