Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku První dojmy: Kingsman: První mise

příspěvky 21 - 30 Napsat příspěvek
reaguje na: Stranger777
Na Matrix bych šel v případě, že bych nevěděl, jak moc je to blbý. Protože nejlepší na tom filmu je doufat, co se z toho zajímavého začátku vyklube. Ale pokud víš, co se z toho vyklube a jak moc blbý to nakonec je, tak to trošku postrádá smysl. Asi bych v tom případě šel na Kingsmany. 

Ale vzhledem k tomu, jak moc fajn jsou Krotitelé, tak určitě na ty. 
814784
Na Matrix bych šel v případě, že bych nevěděl, jak moc je to blbý. Protože nejlepší na tom filmu je doufat, co se z toho zajímavého začátku vyklube. Ale pokud víš, co se z toho vyklube a jak moc blbý to nakonec je, tak to trošku postrádá smysl. Asi bych v tom případě šel na Kingsmany.  Ale vzhledem k tomu, jak moc fajn jsou Krotitelé, tak určitě na ty. 
814779
4 -1
reagují: Stranger777
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Ok. Kdybys chtěl v lednu/unoru do kina (mám body na film zadara), šel bys na tohle nebo čtyřku Matrixu?;) Samozřejmě jsou ve hře ještě Krotitelé a to je tak všechno. Spideyho jsem viděl. 
814779
Ok. Kdybys chtěl v lednu/unoru do kina (mám body na film zadara), šel bys na tohle nebo čtyřku Matrixu?*;)* Samozřejmě jsou ve hře ještě Krotitelé a to je tak všechno. Spideyho jsem viděl. 
814769
2 -1
reagují: Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: Svarec
Jo. Dávalo by smysl to co ty i MrHlad píšeš. Ale ten Cival mě mate;) Ale s Dunou jsem názorově taky blíž Hladovi, tak mám tendenci spíš věřit jemu, že mi bude názorově blíž.
814778
Jo. Dávalo by smysl to co ty i MrHlad píšeš. Ale ten Cival mě mate*;)* Ale s Dunou jsem názorově taky blíž Hladovi, tak mám tendenci spíš věřit jemu, že mi bude názorově blíž.
814776
2 -1
reagovat
reaguje na: Stranger777
Tohle je rozhodně horší než Zlatý kruh. Tam bylo sice pár wtf momentů a scénaristých bot, ale jinak to byl pořád byla slušná zábava se super postavami a skvělou akcí.

Tohle je zmatená a absolutně scénaristicky nezvládnutá nuda.
814776
Tohle je rozhodně horší než Zlatý kruh. Tam bylo sice pár wtf momentů a scénaristých bot, ale jinak to byl pořád byla slušná zábava se super postavami a skvělou akcí. Tohle je zmatená a absolutně scénaristicky nezvládnutá nuda.
814765
4 -2
reagují: Stranger777
reagovat

4/10

Mě na tom vadila ta strašná nekonzistence a zmatenost. Prvních 30-40 minut je to strašný chaos, skáče se během scén klidně i o několik měsíců, není jasné, o co vůbec jde, a postavy jsou charakterizovány jen neskutečně triviálním způsobem (Fiennes = starostlivý otec, Hounsou = drsný černoch, Arterton = schopná žena, syn = ani vlastně nevím, co napsat...). Pak to najednou zacílí na ruskou misi, která je rozhodně nejzábavnější částí filmu, jenomže to nikam moc nevede a následuje bizarní pasáž, jako z jiného filmu á la 1917. A pak už v podstatě jen závěrečná bitka a konec, který působí směšně antiklimaticky. Závěrečné odhalení padoucha nedává smysl (jak se mohl Morton ulít ze šlužby na celé dny nebo snad týdny, aby plánoval svůj zlý plán a organizoval tajná setkání? Proč ho ti jeho nohsledi vůbec následovali, jaká byla jejich motivace? Proč je zajímá skotská nezávislost?).

Akce je dost, ale opravdu někomu přišla nějak úchvatná? Snad jen bitky s Rasputinem a u výtahu byly trochu zajímavé, jinak je to jen nudné kosení bezejmených poskoků.

Prostě nesmyslný a zmatený film a za mě velké zklamání. Vaugh už by se měl na tuhle sérii vykašlat, čím dál víc se ukazuje, že vůbec nepochopil, proč byl první díl tak úspěšný.
814775
Mě na tom vadila ta strašná nekonzistence a zmatenost. Prvních 30-40 minut je to strašný chaos, skáče se během scén klidně i o několik měsíců, není jasné, o co vůbec jde, a postavy jsou charakterizovány jen neskutečně triviálním způsobem (Fiennes = starostlivý otec, Hounsou = drsný černoch, Arterton = schopná žena, syn = ani vlastně nevím, co napsat...). Pak to najednou zacílí na ruskou misi, která je rozhodně nejzábavnější částí filmu, jenomže to nikam moc nevede a následuje bizarní pasáž, jako z jiného filmu á la 1917. A pak už v podstatě jen závěrečná bitka a konec, který působí směšně antiklimaticky. Závěrečné odhalení padoucha nedává smysl ([spoiler]jak se mohl Morton ulít ze šlužby na celé dny nebo snad týdny, aby plánoval svůj zlý plán a organizoval tajná setkání? Proč ho ti jeho nohsledi vůbec následovali, jaká byla jejich motivace? Proč je zajímá skotská nezávislost?[/spoiler]). Akce je dost, ale opravdu někomu přišla nějak úchvatná? Snad jen bitky s Rasputinem a u výtahu byly trochu zajímavé, jinak je to jen nudné kosení bezejmených poskoků. Prostě nesmyslný a zmatený film a za mě velké zklamání. Vaugh už by se měl na tuhle sérii vykašlat, čím dál víc se ukazuje, že vůbec nepochopil, proč byl první díl tak úspěšný.
4/10
5 -3
reagovat
Dvojka je super...
814773
Dvojka je super...
8 -11
reagovat
reaguje na: Stranger777
Taky zklamání, ale jinak. Tam se rozvíjela mytologie směrem, který by mohl být někdy v budoucnu zajímavý, ale bylo to přeplácané a nejsem si jistý, jestli to fungovalo tak, jak Vaughn chtěl. 

Tohle je až na pár povedených bitek přehlídka jeho nápadů a schopností ve filmu, na který mě celkově nebavilo koukat a další návrat do tohohle retro světa fakt nepotřebuju. Nenašel jsem si tam nic krom Vaughnovy perfektní akce, ale budu radši, když na ni budu moc koukat ve filmu, kde mě bude bavit a zajímat i něco jiného. 

Na trojku Kingsmanů jsem ale pořád hodně zvědavej a na Argylle taky. Tohle na mě ale prostě nefungovalo a přišlo mi to zbytečný. 
814769
Taky zklamání, ale jinak. Tam se rozvíjela mytologie směrem, který by mohl být někdy v budoucnu zajímavý, ale bylo to přeplácané a nejsem si jistý, jestli to fungovalo tak, jak Vaughn chtěl.  Tohle je až na pár povedených bitek přehlídka jeho nápadů a schopností ve filmu, na který mě celkově nebavilo koukat a další návrat do tohohle retro světa fakt nepotřebuju. Nenašel jsem si tam nic krom Vaughnovy perfektní akce, ale budu radši, když na ni budu moc koukat ve filmu, kde mě bude bavit a zajímat i něco jiného.  Na trojku Kingsmanů jsem ale pořád hodně zvědavej a na Argylle taky. Tohle na mě ale prostě nefungovalo a přišlo mi to zbytečný. 
814765
6 -1
reagují: Stranger777
reagovat
Jo, taky by mě zajímalo jak si to stojí v porovnání s příšernou a úplně zbytečnou dvojkou?
A jak moc prostoru tam má Gemma? :)
814768
Jo, taky by mě zajímalo jak si to stojí v porovnání s příšernou a úplně zbytečnou dvojkou? A jak moc prostoru tam má Gemma? *:)*
3 -1
reagovat
Stejně se dost těším. Na ten film jsem čekal už přliš dlouho.
814767
Stejně se dost těším. Na ten film jsem čekal už přliš dlouho.
3 -1
reagovat
Docela by mě zajímalo co si MrHlad myslel o Zlatém kruhu. První rozčarování mělo přijít tam. Zábavné ale hloupé a o výrazný kus horší než brilantní jednička. Fakt je za něj tohle horší? Zvláštní, že se v zásadě názorově potkává Cival a Rimsy. Padají poslední jistoty...:D
814765
Docela by mě zajímalo co si MrHlad myslel o Zlatém kruhu. První rozčarování mělo přijít tam. Zábavné ale hloupé a o výrazný kus horší než brilantní jednička. Fakt je za něj tohle horší? Zvláštní, že se v zásadě názorově potkává Cival a Rimsy. Padají poslední jistoty...*:D*
2 -2
reagují: Svarec, Mr. Hlad
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se